Σελίδα 4 από 17 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 248

Θέμα: Η λίστα

Kalgeorge (και οσοι) επέτρεψε να σου λύσω τις απορίες σχετικά

1. Στο φόρουμ είμαι ΠΡΩΤΑ χρήστης και παρεμπιπτόντως μοντ.

2. Οι απόψεις που γράφω στο φόρουμ ευθηνουν εμένα ως ΧΡΗΣΤΗ και δεν εκπροσωπώ ούτε αντιπροσωπεύω ΚΑΝΕΝΑΝ από την ομάδα διαχείρισης. Οι αποφάσεις της ομαδ.διαχ. βγαίνουν στις ανακοινώσεις.

3. Σαν μοντ , ελέγχομαι από όλη την ομάδα διαχείρισης .σαν χρήστης , επίσης .

4. Ναι,θα ηθελα κάποιοι να μην εγραφαν. Φανταζομαι αυτό ισχύει και για άλλους με εμένα πχ. Αλλωστε , το ιδιο το φόρουμ έχει ένα μαγικό κουμπακι που μπορείς να κάνεις Ignore χρήστες . μάντεψε γιατί. Εγω ως μοντ δεν μπορώ να το πατήσω. Εσυ πχ μπορείς.

5. Αντικειμενικός δεν είμαι σίγουρα. Δεν ξέρω τι είδες από την κουβέντα , αλλά με την άποψη που σχημάτισες , ούτε κι εσύ είσαι. Και δεν σε αδικώ .

6. Δεν αισθάνομαι ουτε ότι εχω παρει γαλονια, ουτε ότι εχω κάνει καριερα , ουτε μου εχει προσφέρει τιποτα το μοντεριλικι. Ισα-ισα από τότε που έγινα μοντ , γράφω ελάχιστα , δεν πολύ λέω τις απόψεις μου για να μην παρεξηγηθούν οσοι δεν καταλαβαίνουν ότι ο μοντ είναι πρώτα χρήστης .

7. το μοντεριλικι ειναι κατι που ερχεται και φευγει οταν κουραστεις ή κουρασεις.

8. Οσο ειμαι ακομα μοντ , η κουβεντα σχετικα με το θεμα παρακαλώ να τελειώσει εδώ.
    Τελευταία τροποποίηση από ggs; 27/05/2016 στις 15:14.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    ναι ρε αγορινα, μαζι σου και χιλια μπραβο, αλλά άλλο πω πω τι ωραιο ανεκδοτο και 1000 βρουμς και άλλο σοβαρη συζητηση και βρουμαρω.
    νταξ καταλαβαίνεις τι εννοω... φαντασου να ποσταρεις εκδρομη και απλα να σου βρουμαρουν μονο
    θα πας μονος σου και θα ψάχνεις να δεις τι εφταιξε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bear2.jpg 
Προβολές:	154 
Μέγεθος:	94,3 KB 
ID:	359821
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Kalgeorge (και οσοι) επέτρεψε να σου λύσω τις απορίες σχετικά

1. Στο φόρουμ είναι ΠΡΩΤΑ χρήστης και παρεμπιπτόντως μοντ.

2. Οι απόψεις που γράφω στο φόρουμ ευθηνουν εμένα ως ΧΡΗΣΤΗ και δεν εκπροσωπώ ούτε αντιπροσωπεύω ΚΑΝΕΝΑΝ από την ομάδα διαχείρισης. Οι αποφάσεις της ομαδ.διαχ. βγαίνουν στις ανακοινώσεις.

3. Σαν μοντ , ελέγχομαι από όλη την ομάδα διαχείρισης .σαν χρήστης , επίσης .

4. Ναι,θα ηθελα κάποιοι να μην εγραφαν. Φανταζομαι αυτό ισχύει και για άλλους με εμένα πχ. Αλλωστε , το ιδιο το φόρουμ έχει ένα μαγικό κουμπακι που μπορείς να κάνεις Ignore χρήστες . μάντεψε γιατί. Εγω ως μοντ δεν μπορώ να το πατήσω. Εσυ πχ μπορείς.

5. Αντικειμενικός δεν είμαι σίγουρα. Δεν ξέρω τι είδες από την κουβέντα , αλλά με την άποψη που σχημάτισες , ούτε κι εσύ είσαι. Και δεν σε αδικώ .

6. Δεν αισθάνομαι ουτε ότι εχω παρει γαλονια, ουτε ότι εχω κάνει καριερα , ουτε μου εχει προσφέρει τιποτα το μοντεριλικι. Ισα-ισα από τότε που έγινα μοντ , γράφω ελάχιστα , δεν πολύ λέω τις απόψεις μου για να μην παρεξηγηθούν οσοι δεν καταλαβαίνουν ότι ο μοντ είναι πρώτα χρήστης .

7. το μοντεριλικι ειναι κατι που ερχεται και φευγει οταν κουραστεις ή κουρασεις.

8. Οσο ειμαι ακομα μοντ , η κουβεντα σχετικα με το θεμα παρακαλώ να τελειώσει εδώ.
    επιτελους μια απαντηση...
    παμε λοιπον

α) μεγαλη κουβεντα, αλλα δεν χρήζει αναλυσης

β) θα σου επιτεθει ο μπλιτζερ για το ευθήνουν ( χιουμορ κανω)

γ) δεν αναφερθηκα στο αν σου-μου -του γινεται ελεγχος ή όχι από καποια ομαδα υπευθυνη για αυτό

δ) αυτό που λες δεν εχει κανενα νοημα... καποιοι δεν θα ηθελαν να γραφεις εσυ, καποιοι να μην γραφω εγω, καποιοι να μην γραφει ο ΤΑΔΕ, τι να κανουμε τωρα? ή προσπαθεις να διαχειριστείς αυτό που συμβαινει (να γραφουν ολοι δηλαδή) ή λες δεν μπορω να το κανω παιδια και τελειωνει το θεμα.

ε) αντικειμενικος είμαι φιλε μου, δεν σε ξερω και τον σταμ τον εχω δει 3 φορες ολες και ολες σε ποδοσφαιρο (μην πει κανεις ότι ειμαστε και κολληταρια ) και βλεπω σε δυο θρεντακια να τον αποκαλεις ηλιθιο και με μαυρη ψυχή και αυτος να σου απαντα πολύ πιο ήπια.. αλλα το εφαγε το μπανακι του. Και φυσικα ΞΑΝΑΛΕΩ δεν εχω κατι με σενα, δεν σε ξερω, κρινω από ότι διαβαζω.

ζ) δεν ειπα ότι την εχεις ψωνισει ουτε τιποτα τετοιο... αν ειπα κατι τετοιο να μου το βρεις και να μου το χτυπήσεις... αλλα δυστυχως κρινομαστε από τα γραφομενα μας και όχι από το ποσο καλα παιδια ειμαστε ολοι

η) δεν ξερω γαιτι το αναφέρεις.... επιλεγεις να το κανεις και πρεπει να το κανεις οσο καλυτερα μπορεις

θ) οκ.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bear2.jpg 
Προβολές:	154 
Μέγεθος:	94,3 KB 
ID:	359821
    μιλας με γριφους γεροντα αχαχαχαχχαχ
    νταξ το πιασα

επιτελους μια απαντηση...
    παμε λοιπον

α) μεγαλη κουβεντα, αλλα δεν χρήζει αναλυσης

β) θα σου επιτεθει ο μπλιτζερ για το ευθήνουν ( χιουμορ κανω)

γ) δεν αναφερθηκα στο αν σου-μου -του γινεται ελεγχος ή όχι από καποια ομαδα υπευθυνη για αυτό

δ) αυτό που λες δεν εχει κανενα νοημα... καποιοι δεν θα ηθελαν να γραφεις εσυ, καποιοι να μην γραφω εγω, καποιοι να μην γραφει ο ΤΑΔΕ, τι να κανουμε τωρα? ή προσπαθεις να διαχειριστείς αυτό που συμβαινει (να γραφουν ολοι δηλαδή) ή λες δεν μπορω να το κανω παιδια και τελειωνει το θεμα.

ε) αντικειμενικος είμαι φιλε μου, δεν σε ξερω και τον σταμ τον εχω δει 3 φορες ολες και ολες σε ποδοσφαιρο (μην πει κανεις ότι ειμαστε και κολληταρια ) και βλεπω σε δυο θρεντακια να τον αποκαλεις ηλιθιο και με μαυρη ψυχή και αυτος να σου απαντα πολύ πιο ήπια.. αλλα το εφαγε το μπανακι του. Και φυσικα ΞΑΝΑΛΕΩ δεν εχω κατι με σενα, δεν σε ξερω, κρινω από ότι διαβαζω.

ζ) δεν ειπα ότι την εχεις ψωνισει ουτε τιποτα τετοιο... αν ειπα κατι τετοιο να μου το βρεις και να μου το χτυπήσεις... αλλα δυστυχως κρινομαστε από τα γραφομενα μας και όχι από το ποσο καλα παιδια ειμαστε ολοι

η) δεν ξερω γαιτι το αναφέρεις.... επιλεγεις να το κανεις και πρεπει να το κανεις οσο καλυτερα μπορεις

θ) οκ.....
    αντικειμενικος δεν εισαι απο την στιγμη που ειδες το "ηλιθιος" μιας και δεν την εγραψα ποτε.

επειδη λοιπον κανεις μας δεν ειναι αντικειμενικος , ας το αφησουμε εδω.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    δεν ξερω τι εγινε ακριβως.εχω ψιλο σταματησει να διαβασω το χαμπεμους...
    ομως αυτο που λεει ο τζιτζιες ειναι σωστο.
    οι μοντ ηταν χρηστες και μετα εγιναν μοντ.πιθανοτατα να ξαναγινουν απλοι χρηστες καποια στιγμη.
    οταν μιλαω με καποιον,ειτε απο εδω μεσα ειτε απο κοντα,δεν με νοιαζει αν ειναι μοντ,απλος χρηστης,αν εχει 150.000 μηνυματα η αν γραφτηκε χτες.
    ξεκολλαμε λιγο με τις ταμπελες "α αυτος ειναι μοντ" κλπ;
    ναι κι εγω δεν γουσταρω κανα δυο ατομα και μαλιστα δεν κανω Ignore σε κανενανα για να μπορεσω να συζητησω μαζι τους...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

αντικειμενικος δεν εισαι απο την στιγμη που ειδες το "ηλιθιος" μιας και δεν την εγραψα ποτε.

επειδη λοιπον κανεις μας δεν ειναι αντικειμενικος , ας το αφησουμε εδω.
    σε άλλο θρεντακι φιλε μου εγραψες μια αποψη σε ένα ποστακι... σου απαντησε καποιος ότι δεν είναι ετσι... και απαντησες οποιος δεν το βλεπει είναι τουλάχιστον ηλίθιος.
    θρεντακι που το διαβασα... μη με βγαζεις χαζο σε παρακαλω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    δεν ξερω τι εγινε ακριβως.εχω ψιλο σταματησει να διαβασω το χαμπεμους...
    ομως αυτο που λεει ο τζιτζιες ειναι σωστο.
    οι μοντ ηταν χρηστες και μετα εγιναν μοντ.πιθανοτατα να ξαναγινουν απλοι χρηστες καποια στιγμη.
    οταν μιλαω με καποιον,ειτε απο εδω μεσα ειτε απο κοντα,δεν με νοιαζει αν ειναι μοντ,απλος χρηστης,αν εχει 150.000 μηνυματα η αν γραφτηκε χτες.
    ξεκολλαμε λιγο με τις ταμπελες "α αυτος ειναι μοντ" κλπ;
    ναι κι εγω δεν γουσταρω κανα δυο ατομα και μαλιστα δεν κανω Ignore σε κανενανα για να μπορεσω να συζητησω μαζι τους...
    εσυ που ειδες ότι βαζουμε ταμπελες?? είναι ταμπελα να πεις καποιον μοντ?
    αφου είναι, πως αν τον πουμε?
    αναβαθμισμενο χρήστη?

σε άλλο θρεντακι φιλε μου εγραψες μια αποψη σε ένα ποστακι... σου απαντησε καποιος ότι δεν είναι ετσι... και απαντησες οποιος δεν το βλεπει είναι τουλάχιστον ηλίθιος.
    θρεντακι που το διαβασα... μη με βγαζεις χαζο σε παρακαλω.
    α... δεν λεμε για τον stam..

καταγραφεις γενικα τα ατοπηματα των μοντς.

για βαλτο βρε kalgeorge να του ζητησω συγνωμη αμα ειναι

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    εσυ που ειδες ότι βαζουμε ταμπελες?? είναι ταμπελα να πεις καποιον μοντ?
    αφου είναι, πως αν τον πουμε?
    αναβαθμισμενο χρήστη?
    Είναι ταμπέλα να βλέπεις κάποιον σαν μοντ και όχι σαν χρήστη του φόρουμ.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

α... δεν λεμε για τον stam..

καταγραφεις γενικα τα ατοπηματα των μοντς.

για βαλτο βρε kalgeorge να του ζητησω συγνωμη αμα ειναι
    δεν ξερω γιατι δεν καταλαβαινομαστε... είμαι σαφης

ΔΕΝ!!!! καταγραφω τα ατοπηματα των μοντς... έχω κατι να κανω γενικα στην διαρκεια της ημερας... μην κοιτας σημερα που είμαι για ωρα εδώ.

ΔΕΝ με ενδιαφερει να μου ζητήσεις συγνωμη για κατι που ΔΕΝ με αφορα.

αλλά στον λογο μου... ετυχε και διαβασα εκεινο το θρεντακι και μου εκανε εντυπωση!
    όπως θα εχεις ισως δει τα θρεντακια που επισκέπτομαι είναι λιγοστα, ανεκδοτα, γενικες, αντιπαραθέσεις μια στο τοσο και καμια βολτα.

σε σχεση με τους υπολοιπους εδώ μεσα, είμαι ο τελευταίος τροχος της αμαξης οσον αφορα το θεμα μοτοσυκλετα. το ξερω και το παραδέχομαι.

αλλα όντως ΕΤΥΧΕ και ειδα εκεινο το θρεντακι... δεν σε παρακολουθώ περιμενοντας να σου την πω!!
    τωρα αν δεν με πιστευεις παρολο που σου δινω τον λογο μου, οκ, δεν μπορω να κανω κατι παραπανω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    Είναι ταμπέλα να βλέπεις κάποιον σαν μοντ και όχι σαν χρήστη του φόρουμ.
    όχι... είναι μοντ.
    ημαρτον.
    είναι σαν να λες σε μια δουλεια πχ, κυριε διευθυντα και να σου λεει ωπα φιλε μην βαζουμε ταμπελες.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    όχι... είναι μοντ.
    ημαρτον.
    είναι σαν να λες σε μια δουλεια πχ, κυριε διευθυντα και να σου λεει ωπα φιλε μην βαζουμε ταμπελες.

Δλδ τώρα εμένα με βλέπεις κάπως αλλιώς από τότε που δεν ήμουν τίποτα εδώ μέσα; wow!

Kι αν μπερδεύεις αυτόν που σε ταΐζει με το φόρουμ, έχουμε θέματα...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

δεν ξερω γιατι δεν καταλαβαινομαστε... είμαι σαφης

ΔΕΝ!!!! καταγραφω τα ατοπηματα των μοντς... έχω κατι να κανω γενικα στην διαρκεια της ημερας... μην κοιτας σημερα που είμαι για ωρα εδώ.

ΔΕΝ με ενδιαφερει να μου ζητήσεις συγνωμη για κατι που ΔΕΝ με αφορα.

αλλά στον λογο μου... ετυχε και διαβασα εκεινο το θρεντακι και μου εκανε εντυπωση!
    όπως θα εχεις ισως δει τα θρεντακια που επισκέπτομαι είναι λιγοστα, ανεκδοτα, γενικες, αντιπαραθέσεις μια στο τοσο και καμια βολτα.

σε σχεση με τους υπολοιπους εδώ μεσα, είμαι ο τελευταίος τροχος της αμαξης οσον αφορα το θεμα μοτοσυκλετα. το ξερω και το παραδέχομαι.

αλλα όντως ΕΤΥΧΕ και ειδα εκεινο το θρεντακι... δεν σε παρακολουθώ περιμενοντας να σου την πω!!
    τωρα αν δεν με πιστευεις παρολο που σου δινω τον λογο μου, οκ, δεν μπορω να κανω κατι παραπανω
    Ok λοιπόν … μιας που κι εγω δεν σε ξερω ,πιστεύω τον λόγο σου.
    Επειδη όμως εμενα με ξέρω καλά , δεν υπάρχει περίπτωση να εχω βρίσει οποιονδήποτε χρήστη από τότε που έχω εγγραφεί στο φόρουμ και ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ όσο είμαι μοντ.
    Είμαι πολύ περίεργος να μου δείξεις το ποστ που αναφέρεσαι.

Όμως , σου λέω και παλι , καλύτερα να το αφήσουμε εδώ….

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Δλδ τώρα εμένα με βλέπεις κάπως αλλιώς από τότε που δεν ήμουν τίποτα εδώ μέσα; wow!

Kι αν μπερδεύεις αυτόν που σε ταΐζει με το φόρουμ, έχουμε θέματα...
    ρε μλκ (οριστε εβρισα αντμιν ) ΔΕΝ ειπα ότι θα σου βαλω ταμπελα επειδή εγινες μοντ!! Αλλά δεν εισαι μοντ?? πως να το κανουμε, αυτό λεω... ημαρτον

ουτε μπερδευω αυτόν που με ταίζει με αυτόν που είναι σε φορουμε ρε νικο, γιατι κανεις πως δεν καταλβαινεις.
    παράδειγμα ηταν ότι όταν καποιος εχει έναν πιο αναβαθμισμενο ρόλο.... ΤΟΝ ΕΧΕΙ.. πως να το κανουμε.

Δεν ειπα ότι θα σου φερθω διαφορετικα ή όταν σε δω εξω θα σου μιλαω στον πληθυντικο

Σελίδα 4 από 17 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 173
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2023, 08:53
  2. Η λίστα του Σίντλερ (Φλερτάροντας με τη ζώνη! μία ταινίααα...)
    από Rezeguet στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 03:52
  3. Η λίστα της ήττας των τεχνολογικών δεδομένων.
    από bonepeeler στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 08:47
  4. Νεα λιστα "thecrims"
    από gollum στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 17:15
  5. Ανοιγει Η Λιστα Κρατησεων Για Το Mugello Motogp 2005
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2005, 08:31

Κανόνες δημοσιεύσεων