Σελίδα 8 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 226

Θέμα: δεν ξέρω τι θέλω και αν όντως θέλω

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Γενικά:

Αφού ξεφύγουμε από το στάδιο "οδήγησα ένα όπλο", "να πάρο μπούσα ή ζούζουρα για πρότο?", αφού έχει πάρει ο άλλος τα διπλώματά του, έχει καβαλήσει τα παπιά του/250άρια του/400άρια του/600άρια ψοφίμια of-off ή οτιδήποτε άλλο παραπλήσιο (καταλαβαίνετε τί θέλω να πω), έχει γράψει κάμποσα χιλιόμετρα πάνω σε κάποιο/α αδύναμο/α μηχανάκι/α, τότε συμβουλές περί γκαζιού και προσοχής περισσεύουν, και συμφωνώ με teo888 ότι ούτε απωθημένα είναι καλό να μένουν ούτε τίποτα.

Το έγραψε και κάποιος άλλος νωρίτερα.
    600 ss έχει ο άθρωπας και ρωτάει για 1000. Δεν έχει ούτε πάπια ούτε τρανσάλπ.
    Από τα 100 άλογα κι απάνου όλα το ίδιο σκοτώνουν (και πάλι γενικότητα, αλλά το πιάνετε το νόημα).

Αυτά όσον αφορά τον κίνδυνο.

Όσον αφορά τη χρήση, δεν είπε ο μάστορας ότι το τερμάτισε το 600 και ψάχνει για παραπάνω.
    Είπε ότι τον φτιάχνει το γκάζι του 1000.
    Όσες πίστες και να μπει, ότι μετατροπές και να κάνει στο 600, όσα σχολεία και να πάει, αυτό το συγκεκριμένο πράγμα που έχουν τα παραπάνω κυβικά δεν αλλάζει.
    Καλύτερος οδηγός μπορεί να γίνει, να εκτιμήσει τις αρετές του 600 μπορεί, να μάθει να το πηγαίνει τάπα και να τσαγιάζει 1000άρια και δε συμμαζεύεται ναι.
    Αλλά δε λέει αυτό.

Λέει απλά, θέλω το γκάζι του 1000.

Και για να πάμε τώρα και πιο συγκεκριμένα:

Αναδιατυπώνουμε την ερώτηση όπως σωστά έκανε ο μπλιτς.

"Αξίζει να πετάξω κάποια λεφτά στα σκουπίδια, για το γκάζι του 1000?"
    Εσύ ξέρεις πόσο γαργαλήθηκε το τσουτσούνι σου (με το παρντόν) όταν το άνοιξες, εσύ ξέρεις και τί βάθος έχει η τσέπη σου.
    Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις.
    Καλά κάνεις και ρωτάς, κουβέντα να γίνεται, αλλιώς θα το κλείναμε το μαγαζί
    Αλλά στο τέλος ό,τι και να λέμε εμείς, δε θα μας βάλεις νταβατζήδες στα παντελόνια σου.

Αν μπορούσα θα είχα 10 μηχανάκια.
    Αν δεν μπορούσα (που δεν μπορώ) θα προσπαθούσα να τα αλλάζω σαν τα πουκάμισα και να παίρνω ό,τι περισσότερο μπορώ από το καθένα μέχρι να μου γυαλίσει κάτι άλλο και να πάω εκεί.
    Είτε αυτό σήμαινε από 600 να πάω σε 1000, είτε από busa να μου καπνίσει να το γυρίσω σε SXV550.

Ταπεινή μου άποψη:
    Η μαλακία δε θα είναι να πετάξεις τώρα λεφτά στα σκουπίδια.
    Η μαλακία ήταν ότι τα πέταξες όταν τα πέταξες για να πάρεις μηχανάκι κούτα (σηκώνει κουβέντα αυτό αλλά τέσπα).
    Οπότε διόρθωσε εκείνη τη μαλακία που έκανες πριν 2 χρόνια, με το να πάρεις τώρα το μηχανάκι που σου κάνει κέφι, και σε 2 χρόνια αν θες άλλο να πάρεις άλλο και πάει λέγοντας.

Κι εγώ έμεινα με ένα αυτοκίνητο που στο τέλος ούτε μια φορά το 3μηνο δεν έμπαινα μέσα για να το βάλω μπροστά να πάω μια γύρα το τετράγωνο, γιατί όταν το είχα πάρει μου άρεσε και γούσταρα, αλλά όταν τελικά το βαρέθηκα, θα έχανα το 80% της αξίας του αν το πουλούσα.
    Το αποτέλεσμα ήταν να το κρατάω για περισσότερα χρόνια, ούτε καινούριο αμάξι να παίρνω, ούτε αυτό να χαίρομαι.
    Εγώ βέβαια κωλοφάρδισα γιατί μου το στουκάρανε, βγήκε ολική, και τελικά πήρα και κάτι παραπάνω απ'ότι αν δοκίμαζα να το πουλήσω
    Αλλά το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι άλλο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εξηγησε το λιγο παραπανω αυτο αν θελεις...
    επισης περιμενω να απαντησεις και στον sapila που σε ρωτησε ποσες φορες το εχεις βαλει πιστα το 600...
    Παίδες το σκίσιμο το εννοεί διαφορετικά ο καθένας.

Δεν είναι παιδάκι ο άνθρωπος (αν κατάλαβα καλά, δεν έχω ξεψαχνίσει κι όλα τα ποστ του θρεντ) για να του κάνουμε νουθεσίες περί CSS, πίστας κλπ.

Το παλικάρι μπορεί να γουστάρει να πηγαίνει μόνο ευθεία.
    Σε αυτόν τον τομέα μπορεί να θεωρεί σκίσιμο το κόφτιασμα 1η-2η-3η ενός 1000.

Δεν μπήκε να υποδείξει πώς πρέπει να οδηγείται ένα 600άρι ή 1000άρι.
    Τον καημό του λέει.

Κι εγώ το 1400 πρόσφατα ένιωσα ότι το σκίζω....
    ....γιατί κατάφερα να φτάσω με 2α το γκάζι μέχρι το στοπ για 2-3 δευτερόλεπτα

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παναη λεβεντη'μ γιατί δεν σε έχουμε ορίσει ακόμα μέγα Δάσκαλο του Γένους ;

Και για το θέμα.
    Πόσα λεφτά δηλαδή θα χάσεις ρε παλικάρι αν το δώσεις το σεμπερι;
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Παναη λεβεντη'μ γιατί δεν σε έχουμε ορίσει ακόμα μέγα Δάσκαλο του Γένους ;
    :a07:

Αυτο το “θελω το γκαζι του 1000" εχει φαει κοσμο, ουουουουου.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Πάρε ό,τι θες, αλλά πριν πάρεις κάνε μια καλή και φθηνή «αναβάθμιση» με €15 και βάλε -1 δόντι γρανάζι μπροστά, μπορεί να σε καλύψει, τουλάχιστον για την ώρα.

Το έκανα στο 954 και ήταν λες και του πρόσθεσα 30 άλογα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Αυτο το “θελω το γκαζι του 1000" εχει φαει κοσμο, ουουουουου.....
    Περίμενε μωρέ κι εσύ τώρα.

Ποιού 1000?

Του 1000ss?
    Όλων των 1000?
    Συμπεριλαμβάνει και όλα τα >1000 (πχ το δικό σου που έχει γκάζι αλλά είναι touring, το δικό μου που έχει γκάζι αλλά είναι μόνο ροπή και 0 λύσσα ψηλά, και δεν ξέρω γω τί άλλο)?

Τώρα pipe κάθεσαι και ανοίγεις κουβέντα με τον κύριο "129,48" και ένα φωτοάλμπουμ τα τσίκεν στριπς και οι μπίλιες κάθε φορά που βγαίνει από το σπίτι του και πας να βγάλεις λογική...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Όταν λέμε "1000", εννοούμε μόνο τα 1000άρια που δεν ξεπερνούν τα 210 κιλά γεμάτα.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Τώρα pipe κάθεσαι και ανοίγεις κουβέντα με τον κύριο "129,48" και ένα φωτοάλμπουμ τα τσίκεν στριπς και οι μπίλιες κάθε φορά που βγαίνει από το σπίτι του και πας να βγάλεις λογική...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Όταν λέμε "1000", εννοούμε μόνο τα 1000άρια που δεν ξεπερνούν τα 210 κιλά γεμάτα.
    Αύριο με τον κηδεμόνα σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    Πάρε ό,τι θες, αλλά πριν πάρεις κάνε μια καλή και φθηνή «αναβάθμιση» με €15 και βάλε -1 δόντι γρανάζι μπροστά, μπορεί να σε καλύψει, τουλάχιστον για την ώρα.

Το έκανα στο 954 και ήταν λες και του πρόσθεσα 30 άλογα.

δυστυχώς nothing beats cubic inches.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Παίδες το σκίσιμο το εννοεί διαφορετικά ο καθένας.

Το παλικάρι μπορεί να γουστάρει να πηγαίνει μόνο ευθεία.
    Σε αυτόν τον τομέα μπορεί να θεωρεί σκίσιμο το κόφτιασμα 1η-2η-3η ενός 1000.
    γι'αυτο ειπα να μου το εξηγησει λιγο αυτο που ειπε...
    γιατι αν οντως θεωρει σκισιμο το κοφτιασμα 1ης - 2ας - 3ης...πιθανοτατα και το 1000 να το βαρεθει σε πολυ λιγο χρονο...

ας παρει οτι περισσοτερο μπορει απο κυβικα και ντραγκστεραδικα κτηνη...

αλλα περιμενω τον ιδιο να απαντησει...
    εσυ δεν εχει νοημα να μας πεις..
    εκτος αν τον ξερεις προσωπικα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    δυστυχώς nothing beats cubic inches.
    Αυτό.

Καλές οι λύσεις με τα γρανάζια κλπ, αλλά για να βελτιώσει κάποιος συγκεκριμένα πράγματα, ξέροντας τί ακριβώς ψάχνει κλπ.

Ο άλλος δοκίμασε την αρκούδα και είδε το φως.
    Τί γρανάζια και κοχλίες.

Pipe_Smoker έπεσες 100% μέσα.

Δεν σας λέω οτι ξεφτυλίζω το 600 και θελω να παω σε 1000. Αν ήταν έτσι δεν θα ρωτούσα καν, θα έλεγα οτι είναι φυσικό και επόμενο να παω εκει και θα συζητούσαμε ποιό 1000 θελω. Το γκάζι με κερδίζει. Γιαυτό αν δείτε εχω βάλει και cb1000 στις επιλογές μου που δεν είναι SS.

Πίστα δεν έχω μπεί ποτέ. Θέλω...αλλά μου είναι δύσκολο. Γιατί είναι μακριά, γιατί δεν έχω παρέα που να ψήνεται σε τακτική βάση, γιατί θέλει λεφτά γιατί, γιατί....Μην μπουμε στην λουπα οτι ετσι είναι σωστό, θα μαθω, θα αξιοποιήσω τα παντα στο 100% γιατί είμαι τόσα χρόνια μέλος εδω μεσα και τα ξερω αλλά και να πάω θα είναι μια φορά, άντε δυο γιατί τόσο μπορώ. Δεν θέλω να έχω μια μηχανή που θα την χαίρομαι μόνο οταν θα πηγαίνω πίστα, θέλω να περνάω καλά κάθε Σαββατοκυριακο.

Ξαναλέω το οτι πήρα κούτα μηχανή δεν σημαίνει οτι είμαι λεφτάς, καμία σχέση, απλά έτυχε εκείνη την χρονική περίοδο να έχω μια καβάτζα, ειδα το μοτόρι, το γουσταρα, πουλησα και το παλιό και βουαλά. Τώρα για εμένα η ιδανική περίπτωση ειναι να το δώσω και να παρω ενα 1000ρι χωρίς να βάλω ουτε ένα ευρώ πάνω πέρα απο της μεταβίβασης.

Αξίζει να θυσιάσω ολα τα καλά και την σιγουριά που σου παρέχει το καινούριο 600 για ενα μεταχειρισμένο 1000 μόνο και μονο γιατι γουστάρω το γκάζι του;

Αξίζει να παρατήσω την πανέμορφη γκόμενα μου, που μου φέρεται σωστά, που ήμουν ο πρώτος της αλλά δεν κάνει και το καλύτερο κρεββάτι για μια τσουλάρα του δρόμου που με φτιάχνει όσο τίποτα αλλά θα με τρέχει;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vice Προβολή μηνύματος
    Pipe_Smoker έπεσες 100% μέσα.

Δεν σας λέω οτι ξεφτυλίζω το 600 και θελω να παω σε 1000. Αν ήταν έτσι δεν θα ρωτούσα καν, θα έλεγα οτι είναι φυσικό και επόμενο να παω εκει και θα συζητούσαμε ποιό 1000 θελω. Το γκάζι με κερδίζει. Γιαυτό αν δείτε εχω βάλει και cb1000 στις επιλογές μου που δεν είναι SS.

Πίστα δεν έχω μπεί ποτέ. Θέλω...αλλά μου είναι δύσκολο. Γιατί είναι μακριά, γιατί δεν έχω παρέα που να ψήνεται σε τακτική βάση, γιατί θέλει λεφτά γιατί, γιατί....Μην μπουμε στην λουπα οτι ετσι είναι σωστό, θα μαθω, θα αξιοποιήσω τα παντα στο 100% γιατί είμαι τόσα χρόνια μέλος εδω μεσα και τα ξερω αλλά και να πάω θα είναι μια φορά, άντε δυο γιατί τόσο μπορώ. Δεν θέλω να έχω μια μηχανή που θα την χαίρομαι μόνο οταν θα πηγαίνω πίστα, θέλω να περνάω καλά κάθε Σαββατοκυριακο.
    ωραια..
    αφου αυτα ειναι τα δεδομενα, πουλα το μικρουλι που εχεις και παρε ενα busa, κατα προτιμηση τουμπανιασμενο..θα το βρεις με κανα 5αρι-5,5αρι...
    και σκιστο στα ισαδια...

τα 1000 ειναι για αλλη δουλεια...κανουν και για ισαδια...αλλα στα 280-290 φουσκωνουν και οτιδηποτε αλλο με περισσοτερα cc και καλυτερη αεροδυναμικη θα σε ξετρυπησει...

εκει που τωρα εισαι 6η τελικιασμενος, εκει θα εισαι 4η λιγο πριν τα κοκκινα και θα εχεις και αλλες 2 ταχυτητουλες...

με τα ιδια λεφτα που θα δωσεις την παπια σου θα ψαξεις και θα βρεις λΕλουδο του αγρου στα χαρακτηριστικα που σου λεω...
    εχω και ενα υπ'οψιν μου αν σε ψηνει...λεπτομερειες με π.μ...

Σελίδα 8 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Tt600r και δεν ξέρω τι μΕ γίνεται (από λάστιχα...)
    από Akatanomastos στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2009, 09:50
  2. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2007, 14:30
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2007, 15:12
  4. δεν ξερω τι να κανω
    από μοτορας στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 13:56

Κανόνες δημοσιεύσεων