Αν θέλει να σε γράψει, κάτι θα βρει. Σίγουρα ξέρει τους νόμους καλύτερα. Το θέμα είναι αν επιτρέπεται να σε γράψει για θόρυβο, βάσει δικής του κρίσης. Με την ίδια λογική, μπορούν να υπολογίζουν και την υπερβολική ταχύτητα με το μάτι.
Αν θέλει να σε γράψει, κάτι θα βρει. Σίγουρα ξέρει τους νόμους καλύτερα. Το θέμα είναι αν επιτρέπεται να σε γράψει για θόρυβο, βάσει δικής του κρίσης. Με την ίδια λογική, μπορούν να υπολογίζουν και την υπερβολική ταχύτητα με το μάτι.
Life begins at 45°.
οσον αφορα τον θορυβο κανω μια εικασια.
δεν μπορει να αποδειχτει πουθενα με ποια εξατμιση περασε κτεο. βαζεις μανισια εξατμιση περνας το κτεο και μετα βαζεις την after και μπουμπουνας. εκει πιστευω παταει το οργανο και εχει δικαιωμα να κοψει κληση.
στο ιδιο μηκος κυματος ειναι και η καρτα καυσαεριων.
λεω, δεν ξερω.
Γιαννης
Δηλαδή πατάει στο ότι ΜΠΟΡΕΙ να παρανομείς, οπότε σου κόβει πρόστιμο. Όπως και με το να γράφουν όλα τα ανασφάλιστα που έχουν πινακίδα. Να δούμε πόσο μακριά θα φτάσει αυτό.
Life begins at 45°.
οποτε καταληγουμε οτι κρατας την εξατμιση της μανας του και σου μενουν και λεφτα για σελα-μπουφανάκι-κρανάκι.![]()
κι αν το παμε αλλιως. ντεσιμπελομετρο και καυσαναλυτης στο βανακι ειναι καλιμπραρισμενα; κοινως βρασε ορυζα. παντα ο πολιτης ειναι ο αδικημενος.
το λεω γιατι εχω γλυτωσει απο αλλη μετρηση σε αλλη φαση και ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι το μηχανημα δεν ηταν καλιμπραρισμενο.
Γιαννης
Μα δεν είσαι υποχρεωμένος να φέρεις σιγαστήρα, αν η εξάτμιση είναι εντός ορίων χωρίς αυτόν.
Life begins at 45°.
Η δικιά μου έχει ταμπελάκι που λέει for track use only ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων αλλά δεν το κοίταξε γιατί είναι από μέσα.
Το πώς έκρινε ότι είναι αγωνιστική δεν ξέρω και δε με νοιάζει. Ο συγκεκριμένος μπορεί να σε γράψει για τα πάντα.
Ζητάδες, Δίες και τροχόμπατσοι που με έχουν σταματήσει δεν έχουν δώσει καμία σημασία στην εξάτμιση.
Άρα δε χρειάζονται καν το όργανο. Αν δεν έχεις σιγαστήρα, είσαι αυτόματα για πρόστιμο. Άρα έχουν δίκιο.![]()
Life begins at 45°.