Σελίδα 128 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 2878118123124125126127128129130131132133 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.906 έως 1.920 από 2067

Θέμα: O καφενές

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Μελίσσια (Αττικής) με Ν. Ηράκλειο που βρέθηκα το πρωί πρέπει να έχουν τουλάχιστον 2-3 βαθμούς διαφορά!

Στο Ηράκλειο ήταν ότι πρέπει για καφεδάκι στην πλατεία, ενώ στα Μελίσσια έχει αρκετή δροσούλα μπορώ να πω...
    Είπε ο Ινουίτ και καβάλησε στο έλκηθρο...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Μελίσσια (Αττικής) με Ν. Ηράκλειο που βρέθηκα το πρωί πρέπει να έχουν τουλάχιστον 2-3 βαθμούς διαφορά!

Στο Ηράκλειο ήταν ότι πρέπει για καφεδάκι στην πλατεία, ενώ στα Μελίσσια έχει αρκετή δροσούλα μπορώ να πω...
    Ότι πρέπει για προπονήσεις έξω ο καιρός αλλά αυτοί οι νέοι προπονητές είναι λίγο φλώροι.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ότι πρέπει για προπονήσεις έξω ο καιρός αλλά αυτοί οι νέοι προπονητές είναι λίγο φλώροι.
    Πλάκα-πλάκα - (Oktanio's trademark)- τα πιο ωραία και άνετα τρεξίματα τα έχω κάνει με παρόμοιο καιρό...
    Think faster than you ride

Πλάκα-πλάκα - (Oktanio's trademark)- τα πιο ωραία και άνετα τρεξίματα τα έχω κάνει με παρόμοιο καιρό...

Δεν αστειευόμουν...

Ο κρύος καιρός επίσης ανοίγει την όρεξη.

Το γραφείο μου είναι πάνω ακριβώς από ζαχαροπλαστείο. Αυτή τη στιγμή κάτι φτιάχνουν και μυρίζει όλος ο τόπος βανίλια.

Ακολουθώ ελαφρώς υποθερμιδική δίαιτα γιατί κάθε χαμένο κιλό λίπους αυξάνει την ταχύτητα και αντοχή.

Συνδυαστικά όλα τα παραπάνω ευθύνονται για το δράμα που ζω!

Ο κρύος καιρός επίσης ανοίγει την όρεξη.

Το γραφείο μου είναι πάνω ακριβώς από ζαχαροπλαστείο. Αυτή τη στιγμή κάτι φτιάχνουν και μυρίζει όλος ο τόπος βανίλια.

Ακολουθώ ελαφρώς υποθερμιδική δίαιτα γιατί κάθε χαμένο κιλό λίπους αυξάνει την ταχύτητα και αντοχή.

Συνδυαστικά όλα τα παραπάνω ευθύνονται για το δράμα που ζω!
    Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;;
    Τι αυτό-φασισμός είναι αυτός ρε σεις;;;

Εγω ακολουθώ την ρήση του Ο.Ουάιλντ "Μπορώ να αντισταθώ στα πάντα, εκτός από τον πειρασμό"
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;;
    Προσοχή: Η ταχύτητα, ανεξάρτητα το μέσο, είναι εθιστική.

Προσοχή: Η ταχύτητα, ανεξάρτητα το μέσο, είναι εθιστική.
    Συμφωνώ. Αρκεί να έρχεται με τεχνητά μέσα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

κάθε χαμένο κιλό λίπους αυξάνει την ταχύτητα και αντοχή.
    Προσπάθησα να ξεκινήσω το "30 day running challenge" το οποίο είναι για "αρχάριους" και υποτίθεται ότι σε βάζει στο τριπάκι και "εθίζεσαι", βοηθούντος και του τρελαμένου σκύλου που αντί να με σέρνει, τρέχοντας πάμε μαζί. Εξηγείται το γιατί με περίπου 35 κιλά παραπάνω από το "κανονικό" για το ύψος μου βάρος κόντεψα να πεθάνω στα πρώτα 50 μέτρα και κατέληξα να κάνω διαλειμματική "καρδιακό-όχι καρδιακό" προπόνηση η οποία φυσικά και είναι λανθασμένη από κάθε άποψη

O σκύλος φυσικά και δεν κατάλαβε τίποτα, έφτασα σπίτι διαλυμένος και το κωλόπαιδο ούτε νερό δεν ήπιε.

Συμπέρασμα, η καθιστική ζωή σε μεταφέρει σε επίπεδα πολύ κάτω από τον "αρχάριο". BTW η πρώτη μέρα του challenge ήταν 1500 μέτρα χαλαρό τρέξιμο. Λυπάμαι απλά τους κακόμοιρους που θα κουβαλούσαν το φέρετρο

Σήμερα λέω να τον ξαναβγάλω παρά το χιονάκι και όταν φτάσω να μπορώ να κάνω την διαδρομή (η οποία εντελώς τυχαία κατά google είναι 1500 μέτρα περίπου, όσο λέει το challenge) ολόκληρη τρέχοντας, θα θεωρήσω ότι έκανα την πρώτη μέρα του challenge επιτυχώς... Αναρωτιέμαι πως στο διάολο έκανα δύο ώρες διάδρομο κάποτε. Πολύ κάποτε και σε κιλά και σε χρόνια, εντάξει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    το έκανα κι εγώ πέρισυ τα χριστούγεννα με πόνο στη καρδιά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    ...

Εγω ακολουθώ την ρήση του Ο.Ουάιλντ "Μπορώ να αντισταθώ στα πάντα, εκτός από τον πειρασμό"
    Αυτός δεν είναι που είπε και το "Ε ψιτ! Εσύ το μελαχροινό αγόρι!";

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Προσπάθησα να ξεκινήσω το "30 day running challenge" το οποίο είναι για "αρχάριους" και υποτίθεται ότι σε βάζει στο τριπάκι και "εθίζεσαι", βοηθούντος και του τρελαμένου σκύλου που αντί να με σέρνει, τρέχοντας πάμε μαζί. Εξηγείται το γιατί με περίπου 35 κιλά παραπάνω από το "κανονικό" για το ύψος μου βάρος κόντεψα να πεθάνω στα πρώτα 50 μέτρα και κατέληξα να κάνω διαλειμματική "καρδιακό-όχι καρδιακό" προπόνηση η οποία φυσικά και είναι λανθασμένη από κάθε άποψη

O σκύλος φυσικά και δεν κατάλαβε τίποτα, έφτασα σπίτι διαλυμένος και το κωλόπαιδο ούτε νερό δεν ήπιε.

Συμπέρασμα, η καθιστική ζωή σε μεταφέρει σε επίπεδα πολύ κάτω από τον "αρχάριο". BTW η πρώτη μέρα του challenge ήταν 1500 μέτρα χαλαρό τρέξιμο. Λυπάμαι απλά τους κακόμοιρους που θα κουβαλούσαν το φέρετρο

Σήμερα λέω να τον ξαναβγάλω παρά το χιονάκι και όταν φτάσω να μπορώ να κάνω την διαδρομή (η οποία εντελώς τυχαία κατά google είναι 1500 μέτρα περίπου, όσο λέει το challenge) ολόκληρη τρέχοντας, θα θεωρήσω ότι έκανα την πρώτη μέρα του challenge επιτυχώς... Αναρωτιέμαι πως στο διάολο έκανα δύο ώρες διάδρομο κάποτε. Πολύ κάποτε και σε κιλά και σε χρόνια, εντάξει.
    been there done that.

όταν πρωτοξεκίνησα δεν μπορούσα να βγάλω 100 μέτρα τζόκινγκ.
    2 μήνες μετά έβγαζα το πρώτο μου 10Κ
    Ένα χρόνο μετά με στεγνή υποθερμιδική έχασα 25 κιλά.

Φτάνει να το πιστέψεις κούκλε και θα τα καταφέρεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

Γιαννη , οτι και να κανεις, μην πας προς το φως...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    been there done that.

όταν πρωτοξεκίνησα δεν μπορούσα να βγάλω 100 μέτρα τζόκινγκ.
    2 μήνες μετά έβγαζα το πρώτο μου 10Κ
    Ένα χρόνο μετά με στεγνή υποθερμιδική έχασα 25 κιλά.

Φτάνει να το πιστέψεις κούκλε και θα τα καταφέρεις.
    25 κιλά ρε Μπαμπίνο;;;;;

Κερνάω ταψί γαλακτομπούρεκο γιατί σε βλέπω/ακούω/διαβάζω λίγο κομμένο.
    Keep spamming!!!:a13:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    25 κιλά ρε Μπαμπίνο;;;;;

Κερνάω ταψί γαλακτομπούρεκο γιατί σε βλέπω/ακούω/διαβάζω λίγο κομμένο.

αυτά last year, τώρα είμαι σε φάση "φορτώματος".

πάντως ένα γαλακτομπουρεκάκι πρέπει να το φάμε, το λέμε ίσα με 8 χρόνια

Παρόμοια θέματα

1. Τzoumerka Raid,10-13/6/2011,Συζητηση-Καφενες
    από Vstrommer71 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2011, 00:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •