Σελίδα 14 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 208 από 208

Θέμα: Βόλτα ανοιχτή με αγνώστους...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Κατάλαβα πολύ καλά τι θέλεις να πεις. Αυτό που εννοούσα εγώ, επειδή το είπα πλαγίως, είναι ότι αυτά υπάρχουν γενικότερα στη ζωή, άρα θα υπάρχουν και σε μοτοφόρουμ και σε αυτοφόρουμ και σε φόρουμ μουσικής και σε φόρουμ για τρίφτες τυριών, οπότε δεν είναι άξια λόγου. Τώρα, αν προτιμάς να απέχεις από το ανθρώπινο είδος γενικότερα, για να μην πετυχαίνεις κουτσομπόλες, αυτό είναι άλλο θέμα. Δεκτό μεν, αλλά άσχετο με αυτά που λέμε εδώ.
    νταξει σ αυτό έχεις δίκιο έτσι ειναι ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Έκανα εγγραφή στο φόρουμ γιατί οδηγώ μοτοσυκλέτα γιατί θέλω να ανταλλάξω απόψεις κυρίως επι της μοτοσικλέτας και να μοιραστώ στιγμές με άλλους που επίσης οδηγούν μοτοσυκλέτα σε κάποια από τις βόλτες που οργανώνονται από ανθρώπους που οδηγούν μοτοσυκλέτα. Το κοινό σε όλα τα παραπάνω είναι οτι οδηγούμε μοτοσυκλέτα . Η θελουμε να οδηγήσουμε στο μέλλον(για τους νέους στο άθλημα) . Και αυτό που αναζητούμε είναι χρόνο και διαδρομή. Αν κάποιοι έχουν κάνει εγγραφή για άλλους λόγους δικαιώμα τους. νομιζω όμως οτι το συγκεκριμένο φόρουμ έχει την μοτοσυκλέτα σαν οδηγό αλλά και την οδήγηση της . τα υπόλοιπα δευτερεύοντα. Αν ήθελα μόνο να διαβάζω θα έπαιρνα ένα περιοδικό η θα χάζευα άρθρα στο διαδύκτιο.
    Ξέρουμε όλοι οτι οι ανθρώπινες επαφές σχέσεις έχουν χαθεί . Πιο εύκολο είναι να αντιμετωπίσεις κάποιον από το πληκτρολόγιο . Και δεν το λέω με την κακή έννοια . Δεν σπαταλάω ελεύθερο χρόνο για να γράφω και να παρακολουθώ αμέτρητες σελίδες ιδίως σε θέματα που υπέρ αναλύοντε και επαναλαμβάνονται . Δεν θα γίνουμε όλοι φίλοι . Μπορεί να μην γίνουμε με κανέναν. Αλλά τουλάχιστον βρισκόμαστε πάμε την βόλτα μας άντε και καμμια μπυρα σε συνηθισμένα στέκια...
    όσο για τις βόλτες σε λίγες έχω πάει απο καμμία δεν επέστρεψα φοβισμένος η προβληματισμένος .
    Για αυτό βγειτε και οδηγήστε και θα φύγουν ανασφάλειες και φοβίες.
    Προσωπική μου άποψη πάντα
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Οι περισσότεροι 'καινούργιοι' είναι επιφυλακτικοί γιατί βλέπουν σε βίντεο ή φωτό πολλά μέλη δω μέσα σε παρέες και με μια οικειότητα μεταξύ τους και σου λέει ''που πάω εγώ να χωθώ στα άδυτα? ''
    Δεν είναι όμως έτσι.Ναι μεν οι περισσότεροι έχουν πίσω τους παρελθόν πολλών καφέδων αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αποκλείονται στην παρέα οι νέοι.

Στην πανελλήνια το '12 στη Φολόη-Πλανητέρο γνώρισα πολλά παιδιά από δω μέσα.Οι μισοι με καλοδέχτηκαν,οι άλλοι μισοί με... βλαστήμαγαν γιατί σε μια στροφή λοξοδρόμησα και με κυνήγαγε πόση ώρα ο Γιάννης ο road spirit με το F800 και τους καθυστέρησα κανά τέταρτο

Παλιός κάμπιας Το avatar του/της tdaf
    Να καταθέσω και γω την δική μου εμπειρία από τις βόλτες με το forum. Οι περισσότεροι βέβαια δεν με ξέρετε, μιας και εξαφανίστηκα για αρκετό καιρό. Αυτό που χρειάζεται όμως να ξέρετε είναι πως όταν γράφτηκα στο φόρουμ ήμουν με διαφορά ο πιο αργός και πιο κουλός εδώ μέσα. Και τόσα χρόνια μετά ΔΕΝ έχω γίνει πολύ καλύτερος οδηγός.
    Όταν πρωτομπήκα λοιπόν στο forum βρήκα ανθρώπους που είχαν ήδη γνωριστεί μεταξύ τους και μιλούσαν σαν να γνωριζόντουσαν χρόνια, όπως εσείς καλή ώρα. Κάποιοι όντως γνωριζόντουσαν χρόνια, άλλοι όπως αποδείχτηκε όχι. Δίσταζα να παρέμβω. Ή να συμμετάσχω στις βόλτες, αν και το ήθελα. Τα βίντεο και οι ιστορίες με τα κατορθώματά τους δεν το έκαναν ευκολότερο. Όσα έγραφαν ήξερα πως ήταν πολύ παραπάνω από τις δυνατότητές μου. Όποτε ανακοινώνονταν βόλτα κοίταζα τις μηχανές. Άμα έβλεπα SS δεν ασχολιόμουν. Κάποια στιγμή λοιπόν κάποιος (ονόματα δεν λέμε και πρόσωπα δεν θίγουμε) βγάζει μία εκδρομή στην ορεινή Ναυπακτία αν θυμάμαι καλά και βλέπω συμμετοχές από μηχανές παρόμοιες με την δική μου (transalp). Δεν δοκιμάζω λέω; Τι έχω να χάσω; Άμα δεν μου άρεσε στην χειρότερη γύρναγα πίσω.
    Μια μικρή παρένθεση εδώ. Πάντα όταν πηγαίνω μία εκδρομή ξεκινάω με την γνώση πως μόνο εγώ είμαι υπεύθυνος για το τι θα μου συμβεί. Δεν περίμενα ποτέ από κανένα να είναι υπεύθυνος για εμένα ή ότι οι οργανωτές θα πρέπει να έχουν προβλέψει να υπάρχει κάποιος πίσω μου να με προσέχει. Αν κρίνω πως εκεί που πάμε δεν θα μπορούσα να πάω μόνος, δεν ξεκινάω καν. Τέλος παρένθεσης.
    Τα παιδιά με δέχτηκαν και πολύ σύντομα ο πάγος έσπασε και περάσαμε πολύ όμορφα. Και παρά τις παρακλήσεις μου δεν με άφησαν ποτέ μόνο, και ήμουν η μόνιμη παρέα της σκούπας. Και ακολούθησαν και άλλες εκδρομές. Πάντα όπου πίστευα πως δεν θα ήμουν μεγάλο βαρίδι. Ποτέ κανείς δεν παραπονέθηκε, μπροστά μου τουλάχιστον και τους ευχαριστώ για αυτό.
    Το αποτέλεσμα, γνωρίστηκα με πολλούς από εδώ μέσα. Πήγαμε αρκετές εκδρομές στις οποίες πέρασα φανταστικά. Οπότε όσοι διστάζετε, εκεί που είτε σας αρέσει είτε νομίζετε πως ταιριάζετε τολμήστε το. Πιθανότατα θα το λατρέψετε.
    Υ.Γ. το πιθανότατα στο τέλος θα ήταν σίγουρα, αλλά δεν έχω γνωρίσει κανέναν από τους τύπους που γράφουν εδώ αυτό τον καιρό οπότε....

Παλαιό μέλος
    Και μένα η πρώτη γνωριμία με τα παιδιά ήταν στην πίτα της Κατερίνης...
    Αν και είμαι απο τους τυχερούς που στην παρέα μας υπάρχουν πολλές μηχανές και κανονίζουμε βόλτες αρκετά συχνά, πάντα λέω ναι σε καινούργιες γνωρημίες και πρόσωπα....
    Bλέπεις και τις φάτσες που κρύβοται πίσω απο τα ψευδώνυμα , μαθαίνεις απο ποιον να φυλάγεσαι .....( π.χ. δε βγάζεις ποτέ φαγητό δίπλα στον devilsanimal )

Σε όποιον είναι επιφυλακτικός , να μη το σκέφτεται καθόλου.....

YOLO

Παλαιό μέλος
    πάω συνέχεια βόλτα με αγνώστους , όχι όμως Έλληνες. Δεν θα το έκανα με δικούς μας. έιναι η νοοτροπία μας του
    "εγώ πρέπει να ειμαι ο γαμάουα" που μας χαρακτηρίζει. Αυτές οι συμπεριφορές ειναι απλά επικίνδυνες

Από πολεμικούς μέχρι 65άρηδες με καναπέδες

ΥΓ το 2018 που σκέφτομαι να φέρω την βέσπα για καλοκαίρι Ελλαδα θα γούσταρα να γνωρίσω παιδιά απο το φόρουμ. απλά μην συγκρίνεται το δικο μου 2τροχο δεν στρίβει και απαιτεί γραμμές νταλίκες σε σχέση με την πλειονότητα των 2τρόχων του φόρουμ
    Τελευταία τροποποίηση από headbanger; 19/03/2017 στις 23:12.

ρε φίλε, σοβαρά, κάθε φορά που λες βέσπα το καράβι που καβαλάς, πεθαίνει ένας Ιταλός ντιζάινερ. Είπαμε να λέμε καμμιά υπερβολή αλλά πρόσθεσε κανένα τόνο μην σκοτώσω όλο το χωριό.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ρε φίλε, σοβαρά, κάθε φορά που λες βέσπα το καράβι που καβαλάς, πεθαίνει ένας Ιταλός ντιζάινερ. Είπαμε να λέμε καμμιά υπερβολή αλλά πρόσθεσε κανένα τόνο μην σκοτώσω όλο το χωριό.
    μα έχει την ΙΔΙΑ γεωμετρία! κοίτα εδώ που το καθάριζα σήμερα.
    είδα πλέον ότι έχω μεγαλύτερη ροπή μετά το 1ο στάδιο από μια 17 busα στα χαρτιά. ΤΡΑΚΤΕΡ ΟΧΙ ΒΑΡΚΑ ΚΥΡΙΕ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	17358667_1887875501446856_2118580606538111719_o.jpg 
Προβολές:	173 
Μέγεθος:	50,2 KB 
ID:	379941

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes

Όνομα:	17309585_1482268895117126_4399231541648352473_n.jpg 
Προβολές:	162 
Μέγεθος:	61,5 KB 
ID:	379943

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος

Όνομα:	17309585_1482268895117126_4399231541648352473_n.jpg 
Προβολές:	162 
Μέγεθος:	61,5 KB 
ID:	379943

Όνομα:	2017-03-20 08.49.53.jpg 
Προβολές:	156 
Μέγεθος:	69,4 KB 
ID:	379944

Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Τοτε (το 2006) στην ετησια του φορουμ ηταν η 1η μου βολτα με αγνωστους.
    Πλεον με αγνωστους βολτα...απλα δεν παω εκτος αν προκειται για ετησια (που και παλι δεν παω γιατι δεν ειμαι Ελλαδα).

Τοτε...ηταν αλλοιως. Ολα ηταν αλλοιως. Και οι αλλοι και εγω. Τωρα δεν ρισκαρω ουτε να μου χαλασει η διαθεση και να αρχισω τα καντηλια, ουτε να χαλασω την διαθεση κανενος.
    Πλεον μετα απο απειρα χλμ για καφεδες, εκδρομες (μονοημερες, πολυημερες), πιστες, στραβες, 36ωρα, τσαμπουκαδες, στραβωματα κλπ θελω να παω με ατομα που ξερω. Που ξερω τον τροπο σκεψης τους, τι καπνο φουμαρουν, να περασω καλα οδηγωντας, να γελασω, να πειραχτουμε, να τους πονταρω και να με πονταρουν. Να ξερω οτι ειναι υπευθυνοι και υπολογοι ολων οσων πουν και κανουν, να εχουμε πανω κατω εναν κοινο ρυθμο, να μην παρεξηγηθουν επειδη ανοιξα το γκαζι η επειδη σταματησα για κατουρημα. Δεν γουσταρω να με πατροναρουν και να πατροναρω κανεναν. Μαλλον χανω καποιους ενδιαφεροντες τυπους με αυτη την επιλογη μου αλλα σιγουρα αποφευγω πολλους που δεν εχω καμια προθεση να γνωρισω.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    Τοτε (το 2006) στην ετησια του φορουμ ηταν η 1η μου βολτα με αγνωστους.
    Πλεον με αγνωστους βολτα...απλα δεν παω εκτος αν προκειται για ετησια (που και παλι δεν παω γιατι δεν ειμαι Ελλαδα).

Τοτε...ηταν αλλοιως. Ολα ηταν αλλοιως. Και οι αλλοι και εγω. Τωρα δεν ρισκαρω ουτε να μου χαλασει η διαθεση και να αρχισω τα καντηλια, ουτε να χαλασω την διαθεση κανενος.
    Πλεον μετα απο απειρα χλμ για καφεδες, εκδρομες (μονοημερες, πολυημερες), πιστες, στραβες, 36ωρα, τσαμπουκαδες, στραβωματα κλπ θελω να παω με ατομα που ξερω. Που ξερω τον τροπο σκεψης τους, τι καπνο φουμαρουν, να περασω καλα οδηγωντας, να γελασω, να πειραχτουμε, να τους πονταρω και να με πονταρουν. Να ξερω οτι ειναι υπευθυνοι και υπολογοι ολων οσων πουν και κανουν, να εχουμε πανω κατω εναν κοινο ρυθμο, να μην παρεξηγηθουν επειδη ανοιξα το γκαζι η επειδη σταματησα για κατουρημα. Δεν γουσταρω να με πατροναρουν και να πατροναρω κανεναν. Μαλλον χανω καποιους ενδιαφεροντες τυπους με αυτη την επιλογη μου αλλα σιγουρα αποφευγω πολλους που δεν εχω καμια προθεση να γνωρισω.
    Αν και λιγοτερο απολυτα-Συμφωνω με τον αποπανω...

Οι ευκαιριες μου για βολτες πλεον ειναι λιγες, και θελω να ειναι καλες.

Χτες καλα περασα παντως, αν και δεν ηξερα και πολλους!!

Αν θες να περασεις καλα, το κανεις εστω και με τον τροπο σου.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Στον δρόμο παίδες, εκεί σφυρηλατούνται οι γνωριμίες, φιλίες,ανθρώπινες σχέσεις πραγματικά, στον πρωινό καφέ στο περίπτερο, στο ένα τσιγάρο στο πόδι κάπου στην διαδρομή, στο καλαμπούρι της ταβέρνας η μιας βραδινής μπύρας.
    Μην διστάζετε να συμμετέχετε αν ο χρόνος σας η τσέπη και οι υποχρεώσεις σας το επιτρέπουν, έχω γνωρίσει αρκετό κόσμο εδώ μέσα, κάποιους νοιώθω πολύ τυχερός που τους συνάντησα, κάτι που δεν θα είχε συμβεί αν δεν ξεκινούσα να πάω στην πρώτη βόλτα.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Σελίδα 14 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314

Παρόμοια θέματα

1. Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ?
    από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2008, 08:09
  2. κοντηνη βολτα αυριο με το σκουτερ κλαμπ.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2006, 18:36
  3. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 20:23
  4. Βόλτα στη Ναύπακτο με καιρό Θούπερ επιτέλους!!!
    από stako στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2005, 22:53
  5. Σχετικα με την βολτα που "σκατωσα" ...
    από crs-k στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 08:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF