Το κακό με τη Suzuki είναι ότι έχει μία διαφορά φάσης στη σχεδίαση των μοντέλων της. Δεν ακολουθούν τις εκάστοτε σχεδιαστικές τάσεις, αλλά θυμίζουν μοντέλα 10 χρόνια πίσω. Υπάρχουν βέβαια εξαιρέσεις, όπως το GSXR1000, που είναι σύγχρονο σχεδιαστικά.
Το κακό με τη Suzuki είναι ότι έχει μία διαφορά φάσης στη σχεδίαση των μοντέλων της. Δεν ακολουθούν τις εκάστοτε σχεδιαστικές τάσεις, αλλά θυμίζουν μοντέλα 10 χρόνια πίσω. Υπάρχουν βέβαια εξαιρέσεις, όπως το GSXR1000, που είναι σύγχρονο σχεδιαστικά.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Το 10 χρόνια πίσω δεν είναι κακο
Είναι εξελιγμένο και δοκιμασμένο στην πραξη
Και σε σωστή τιμή συνηθως
(Αυτό το sv650 μου έχει κολλήσει τελευταία)
Ως προς τα μηχανικά μέρη, έχει κάποια πλεονεκτήματα, όπως αυτό που αναφέρεις. Έχει βέβαια και μειονεκτήματα, όπως η απουσία νέων τεχνολογιών για την αύξηση της απόδοσης, τη βελτίωση απόδοσης της ροπής, την κατανάλωση, τη βελτίωση της απόδοσης.
Ως προς τη σχεδίαση όμως είναι αρνητικό. Πριν από 5 χρόνια που κοιτούσα για καινούριο Suzuki, πολλά μοντέλα της φαίνονταν σαν να είχαν σχεδιαστεί το 2005.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Μάλλον λόγω ηλικίας τα παλαιότερα σχέδια μου αρέσουν περισσότερο....
Σίγουρα οι σημερινοί κινητήρες είναι πιο οικονομικοί και καθαροί αλλά αυτό δεν είναι κριτήριο ευχαριστησης
Ρε συ αμα σου εβγαζε αποδοση που χει ενας ευρωπαικος κινητηρας (που για μενα μια χαρα αποδοση εχουν τα Σουζουκι) και σου βαζε τεχνολογια επανω κορυφαια (που δεν υπαρχει λογος) δε θα το παιρνες σε αυτη τη χαμηλη τιμη.
Π.χ το καινουριο V Strom 1050 XT καταναλωση 6.5lt/100km και αποδοση 106 ιππων με TC 3 επιπεδων ε οκ μια χαρα σχεση τιμης/προσφορας και ηλεκτρονικα εχει (οσα χρειαζεται) και τεχνολογια.
Τελευταία τροποποίηση από Akalestos; 17/04/2020 στις 15:23.
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Δεν ξέρω αν είναι είναι κριτήριο ευχαρίστησης αλλά σε αναγκάζει να ασχοληθείς πολύ παραπάνω και να
πληρώσεις τα διπλάσια σε jumper για να ακυρώνεις τεχνολογίες που προτιμάς να μην επεμβαίνουν στην λειτουργία
της μοτοσυκλέτας σου κάτι που οπωσδήποτε αυξάνει τους δεσμούς σου με αυτήν.![]()
Καλησπέρα και χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη ...μετά από μέρες που μπήκα είδα τη συζήτηση και ένας φίλος έγραψε ότι δεν διευκρινίζω τι είδους χρήση θέλω να κάνω με τις μηχανές που έθεσα το θέμα ... 1.81 υψος...η χρήση είναι στη δουλειά 1 χιλιόμετρο από το σπίτι χωρίς κάποια ιδιαίτερη κινηση εδώ Πάτρα και ταξιδακια-διακοπουλες με τη κοπέλα..