σε ποιό cloud έχεις συνδρομή?
σε ποιό cloud έχεις συνδρομή?
Asus web storage
ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Καλημέρα συμφορουμίτες!! Έχω ένα πρόβλημα με το PC του σπιτιού όταν πάει να τρέξει Adobe Flash.....βγάζει μπλέ οθόνη με είδος προβλήματος/διακοπής VIDEO TDR FAILURE και στράβωσε το atimpag.sys (κάτι τέτοιο τέλος πάντων)
Καμία ιδέα από τους γνώστες?
διονύσης K / έλα να πάμε στο νησί...το (multi)strada μου εγώ και 'σύ
Προτείνω απεγκατάσταση των drivers της κάρτας γραφικών και επανεγκατάσταση με τους πιο πρόσφατους. Κατεβάζεις τους νέους drivers, βάσει του μοντέλου της κάρτας γραφικών σου και επιλέγεις clean installation (να αφαιρεθούν πρώτα οι παλαιοί).
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Καθαρά πληροφοριακά και για λόγους feedback, τελικά κατέληξα σε DELL πάλι, αποφάσισα να κάνω την (οικονομική) υπέρβαση τελευταία στιγμή, και να πάω σε κάτι καλύτερο, καθώς από έρευνα που έκανα, η σειρά Inspiron 3000 της Dell έχει μελανό σημείο την κακή οθόνη με τα θαμπά χρώματα. Ο HP απορρίφθηκε και λόγω λειτουργικού (Windows 10S και όχι Home) και λόγω ονόματος, κάτι Lenovo δεν μου γέμισαν το μάτι από άποψης ποιότητας κατασκευής κυρίως, οπότε λευκός καπνός και Dell σειρά 5.
Ευχαριστώ νεοσσέ!! Μόλις έκανα επανεγκατάσταση από το link που μου έστειλες. Επέλεξα τον επεξεργαστή μου και ακολούθησα την διαδικασία "Auto-Detect and Install"...so far so good......αλήθεια, πως ήξερες ότι έχω AMD? Από τα error msgs που έστειλα προφανώς?
διονύσης K / έλα να πάμε στο νησί...το (multi)strada μου εγώ και 'σύ
Μπας και έχει κανείς κανά ζευγάρι Powerline ethernet που να μην τα χρειάζεται;
Καιρό είχα Έχω δοκιμάσει ήδη serverfault, help ubuntu και stack overflow...
To λοιπόν... Έχω ένα Ubuntu Xenial Server (EC2) με 2 elastic interfaces και σto Ubuntu ΝΑΤ IP tables με τα εξής rules (η σύνταξη στο περίπου είναι) στο Prerouting chain:
to destination-anywhere tcp port 80 DNAT --to-destination 10.255.255.2:80
to destination-interface-eth1 tcp port 22 DNAT --to-destination 10.255.255.2:22
to ip (εδώ η IP private του eth1) port 22 DNAT --to-destination 10.255.255.2:22
Δουλεύει μόνο το http forwarding. Όταν κάνω list ta rules με verbose βλέπω ότι γίνονται matched πακέτα από τα δύο τελευταία rules αλλά δεν γίνεται το τρανλέιτ για να πάνε στο destination.
Ideas folks ?
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai