Σελίδα 63 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 1353585960616263646566676873113163 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 931 έως 945 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    ....
    Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως τον επαληθεύουν περισσότερο απο όσο τον αναιρούν.
    ......

χωρίς διάθεση για κόντρα αλλά ειλικρινά έχω την περιέργεια ...

πως βγάζεις το παραπάνω συμπέρασμα όταν η σελίδα καταλήγει στο άρθρο :

"Συμπέρασμα
    Βασιζόμενοι στην αξιολόγηση των ισχυρισμών του κ. Πετράκου στο υπό εξέταση βίντεο, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η παρουσίαση του αποτελεί συλλογή διαστρεβλώσεων επιστημονικών μελετών και αναφορών από επίσημους φορείς υγείας."
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Παλαιό μέλος
    Μπουζούκια έχω πάει μία μόλις φορά στην ζωή μου . Κάποτε στην Πάτρα φοιτητής. Από τότε δεν ξαναπάτησα γιατί τα θεωρώ κακόγουστα απλά.
    Αν όμως απαγορεύω σε κάποιον να πηγαίνει επειδή του αρέσουν , τι ακριβώς είμαι? Δημοκράτης , έξυπνος , μη ψεκασμένος ?
    Τι από όλα αυτά?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    καποιοι δεν την παλευετε καθολου ετσι;
    εχω λιωσει λεμε

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Ρε παιδιά είμαστε σοβαροι;
    Έχει κηρύξει ο ΠΟΥ πανδημία, υπάρχουν lockdown σε πολλές χώρες, υπάρχουν περιστατικά στα οποία άφησε αναπνευστικά κουσούρια, είναι γεμάτες οι ΜΕΘ και συζητάμε ακόμα για το αν είναι σοβαρός η οχι ιος;;;

Το πρόβλημα με τον convid, εκτός του ότι δεν υπάρχει εμβόλιο ακόμα, είναι ότι ο φορέας είναι μεταδοτικός για πολύ μεγάλο διάστημα πριν παρουσιάσει συμπτώματα, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει κάνεις να απομονωθεί έγκαιρα, αν κολλήσει.

Όταν κολλάς γρίπη, μετά από 2-3 μέρες είσαι χάλια και κάθεσαι σπίτι μέχρι να γίνεις καλά.
    Σε αυτές τις 2-3 μέρες πιθανό να κολλήσεις κάποιους ανθρώπους.
    Ο convid μπορεί να κάνει 10-20 μέρες μέχρι να παρουσιάσει συμπτώματα.

Και άμα ρίξει και καμία μετάλλαξη.... γίναμε...

Τι γιατροί και επιστήμονες? δεν έχετε παίξει plague inc?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Ψευδής είδηση Ενικος
    Ψευδείς ειδήσεις πληθυντικος
    Λεφτά οχι λευτά

Αντε γιατι θελω εδω και ωρες να τα γραψω.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά είμαστε σοβαροι;
    Έχει κηρύξει ο ΠΟΥ πανδημία, υπάρχουν lockdown σε πολλές χώρες, υπάρχουν περιστατικά στα οποία άφησε αναπνευστικά κουσούρια, είναι γεμάτες οι ΜΕΘ και συζητάμε ακόμα για το αν είναι σοβαρός η οχι ιος;;;

Το πρόβλημα με τον convid, εκτός του ότι δεν υπάρχει εμβόλιο ακόμα, είναι ότι ο φορέας είναι μεταδοτικός για πολύ μεγάλο διάστημα πριν παρουσιάσει συμπτώματα, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει κάνεις να απομονωθεί έγκαιρα, αν κολλήσει.

Όταν κολλάς γρίπη, μετά από 2-3 μέρες είσαι χάλια και κάθεσαι σπίτι μέχρι να γίνεις καλά.
    Σε αυτές τις 2-3 μέρες πιθανό να κολλήσεις κάποιους ανθρώπους.
    Ο convid μπορεί να κάνει 10-20 μέρες μέχρι να παρουσιάσει συμπτώματα.

Και άμα ρίξει και καμία μετάλλαξη.... γίναμε...

Τι γιατροί και επιστήμονες? δεν έχετε παίξει plague inc?
    Καλημερα συντροχε. Προβλημα δεν υπαρχει μπορεις να το δεις και στη γειτονια σου. Καμμια πανδημια. Ολα ειναι θεμα παρουσιασης και προωθησης απο το συστημα της διαπλοκης.

Παλαιό μέλος
    Κάτι άσχετο,αλλά μου είχε κάνει εντύπωση στον πρώτο εγκλεισμό,τα περισσότερα ιδιωτικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν είχαν φυμε μαύρα τζάμια.Δε κάνω πλάκα,το μπαλκόνι μου βλέπει σε κεντρικό δρόμο.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Μπορει παντως και να εχει δικιο ο faithless και δε μπορουμε να σκεφτουμε καθαρα γιατι μας ψεκαζουν.
    Δε ξερω αν το λες ειρωνικα φιλε αυτο αλλα οταν ενας αρχηγος κρατους ασχολειται και μαλιστα απλα κατηγορει χωρις αποδειξεις εναν απλο πολιτη μονο και μονο επειδη δημοσιευσε αληθη στοιχεια μονο παραπανω αξια του δινει.Αλλα βεβαια δε περιμενα κατι καλυτερο απο τη δυναστεια των μητσοτακιδων.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nitse3
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faithless Προβολή μηνύματος
    Καλημερα συντροχε. Προβλημα δεν υπαρχει μπορεις να το δεις και στη γειτονια σου. Καμμια πανδημια. Ολα ειναι θεμα παρουσιασης και προωθησης απο το συστημα της διαπλοκης.
    Και στην Ιταλία την άνοιξη τι ακριβώς έγινε;;

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Στην Ιταλία πρέπει να τους είχαν ρίξει φλιτ...
    ρε τι λέμε και δεν κλαίμε
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Στην Ιταλία πρέπει να τους είχαν ρίξει φλιτ...
    ρε τι λέμε και δεν κλαίμε
    Είμαστε πίσω μόνο από τη Νιγηρία σε αρνητές κοβιντ. Πιστεύω μπορούμε να το αλλάξουμε με λίγη προσπάθεια
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από div400 Προβολή μηνύματος
    χωρίς διάθεση για κόντρα αλλά ειλικρινά έχω την περιέργεια ...

πως βγάζεις το παραπάνω συμπέρασμα όταν η σελίδα καταλήγει στο άρθρο :

"Συμπέρασμα
    Βασιζόμενοι στην αξιολόγηση των ισχυρισμών του κ. Πετράκου στο υπό εξέταση βίντεο, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η παρουσίαση του αποτελεί συλλογή διαστρεβλώσεων επιστημονικών μελετών και αναφορών από επίσημους φορείς υγείας."
    Τι να σου πώ φίλε div400, διαβάζοντας το άρθρο τους όπως το παρουσιάζουν: τι λέει ο παρουσιαστής και απο κάτω τι λένε οι ίδιοι.
    Εσύ πιστεύεις πως δεν αρκεί η ανάλυση όσων λέει ο παρουσιαστής για να συμπεράνει ο αναγνώστης το ίδιο;
    Χρειάζεται σε τόσο σοβαρό θέμα και τόσο ενδελεχή ανάλυση, την "βοήθεια" ενός συμπεράσματος που συμφωνεί με τα γραφόμενα του άρθρου;

Και ας πούμε πως χρειάζεται, τεχνικά, για να καλύψεις όσους δεν έχουν χρόνο και πάνε στο τέλος του άρθρου, το ότι συμπεραίνει κάποιος
    κάτι που συμφωνεί με τα λεγόμενα του, του δίνει κάποια αξιοπιστία; όταν μάλιστα έχει αφήσει εμφανώς θέματα που έχει αναφέρει ο επικρινόμενος
    ασχολίαστα;

Αν κάτσω και γράψω μια ενδελεχή ανάλυση, με αναφορές και παραδείγματα για τα λευκά και μαύρα tshirt κλείνοντας το κείμενο με ένα
    συμπέρασμα που συμφωνεί με την ανάλυση μου, αποκτώ κάποια αξιοπιστία;
    Κάποιος που θα διαβάσει την ανάλυση μου και θα βγάλει τα συμπεράσματα του, θεωρείς ότι πρέπει να τα αναιρέσει ή να τα διασκευάσει
    λόγο του ότι κλείνω το κείμενο με αυτόν τον τρόπο;

Προσωπικά δεν θα ήθελα να πέσω σε αυτή την παγίδα, να έχω ανασφάλεια για τα γραφόμενα μου. Θεωρώ πως προσβάλω τον αναγνώστη
    και δείχνω να "μην μου φτάνει" η ανάλυση που έχω κάνει. Δεν έχω πρόβλημα όμως να το κάνει κάποιος άλλος, το έγραψα και παραπάνω,
    δεν θέλω να εστιάσω στον ένα ή τον άλλο αρθρογράφο, θέλω να καταλάβω όσο το δυνατόν περισσότερα και απο τους δύο.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nitse3 Προβολή μηνύματος
    Και στην Ιταλία την άνοιξη τι ακριβώς έγινε;;
    Τιποτα δεν εγινε φιλε. Γιαυτο και οι ιταλοι τωρα τα εχουν παρει ασχημα. Γιατι αν δε μπεις στο νοσοκομειο να δεις πολλα λεγονται. Ξεπερνα τις εικονες με εκατομβες νεκρων αυτα πλεον οχι απλα δεν υπαρχουν αλλα εμενα με κανουνε και γελαω. Αλλα αφου θες να μιλησεις με χωρες ας πιασουμε τη σουηδια. Εκει τι εγινε χωρις μετρα χωρις μασκες? Πεθανανε ολοι?Και για να στο κανω πιο απλο εσυ τωρα με 2000 κρουσματα τι εγινε? Ποιος πεθανε? 500 ατομα σε 8 μηνες που δε ξερουμε κιολας αν πεθανανε απο αυτο?
    Τελευταία τροποποίηση από faithless; 01/11/2020 στις 09:44.

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Γιατί θεωρούμε σα δεδομένο ότι η πληγή είναι οι θάνατοι;
    Το "αφήνει κουσούρια" το προσπερνάμε;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faithless Προβολή μηνύματος
    Τιποτα δεν εγινε φιλε. Γιαυτο και οι ιταλοι τωρα τα εχουν παρει ασχημα. Γιατι αν δε μπεις στο νοσοκομειο να δεις πολλα λεγονται. Ξεπερνα τις εικονες με εκατομβες νεκρων αυτα πλεον οχι απλα δεν υπαρχουν αλλα εμενα με κανουνε και γελαω. Αλλα αφου θες να μιλησεις με χωρες ας πιασουμε τη σουηδια. Εκει τι εγινε χωρις μετρα χωρις μασκες? Πεθανανε ολοι?Και για να στο κανω πιο απλο εσυ τωρα με 2000 κρουσματα τι εγινε? Ποιος πεθανε? 500 ατομα σε 8 μηνες που δε ξερουμε κιολας αν πεθανανε απο αυτο?
    Με Ιταλούς που μίλησα το καλοκαίρι μου έλεγαν ότι τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα και χάσανε δικούς τους ανθρώπους και μακάρι να μή το ξαναζήσουν ποτέ.

Η Σουηδία με τον ίδιο πλυθησμό έχει 6000 θανάτους ενώ εμείς 626 ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ!!!! (που με αυτά που πιστεύεις μπορεί και να μήν είναι απο αυτό!!!!)
    Το σύστημα υγείας της Σουηδίας είναι ένα απο τα καλύτερα του κόσμου.

Εμένα δεν με κάνουν να γελάω οι εκατόμβες αλλά αυτά που γράφονται, τα διαβάζουν, τα πιστεύουν και τα υποστηρίζουν άσχετοι με το θέμα.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF