αντι να κανεις παρατηρηση για τους τονους, καλο θα ηταν να ευχαριστεις που δε τα γραφει οπως ακριβως και τις συνταγες οταν ηταν χειρογραφες..
δεν αναφερομουν στον ιωαννιδη.. στο πετρακο και τον βοβολη αναφερομουν,
εγω προσωπικα αν θες να ξερεις ειμαι κατα του lockdown και ειμαι σιγουρος οτι υπηρχαν δεκαδες αλλα μετρα προφυλαξης..
αλλα ξεχναμε ενα παραγοντα λογο του οποιου ολα αυτα τα μετρα, ειναι καταδικασμενα να αποτυχουν.. και ο παραγοντας αυτος
ονομαζεται απειθαρχος ξερολας ελληναρας. τρανη αποδειξη το τι συνεβει τη παρασκευη.. γιατι οσο και αν μερικοι προφυλασομαστε
και προφυλασουμε και τους γυρω μας τηρωντας τα μετρα, υπαρχει αυτη η μικρη ομαδα παντογνωστων που ειναι τσακωμενοι με την
αληθεια και δε τηρουν κανενα μετρο βαζοντας το συνολο σε κινδυνο.. οποτε η μονη λυση για να μη πεφτουμε σα τα κοτοπουλα ειναι
να μας κλεισουν σπιτια μας..
κανενας δεν ειπε οτι ο ο ιος αυτος ειναι καργα θανατηφορος.. απο την αρχη το εχουν πει οι ειδικοι οτι ενα υγειες ατομο τον περναει σαν απλο κρυολογημα..
κανενας δεν ειπε οτι ειναι πιο επικινδυνος απο τη γριπη, η πιο θανατηφορος απο αυτη.. απλα οτι εξαπλωνεται πολυ πιο γρηγορα ειπαν..
και ειναι ενας ιος ο οποιος δεν εχει ακομα αποκωδικοποιηθει πληρως ωστε στη συνεχεια να βρεθει και η καταλληλη αγωγη και προληψη..
γι αυτο παιρνονται ολα αυτα τα μετρα.. γιατι για προφυλαχτεις απο τη γριπη εχεις το εμβολιο.. για να προφυλαχτεις απο τον covid, τι εχεις?
γι αυτο οι συγκρισεις που γινονται με τη γριπη ειναι εντελως ακυρες..