φυσικα μπορω και μπορεις να κραζουμε οτιδηποτε θελουμε βασιζομενοι σε πραγματικα περιστατικα
εννοειται οτι δεν χρειαζεται να το αγορασουμε πρωτα
φυσικα μπορω και μπορεις να κραζουμε οτιδηποτε θελουμε βασιζομενοι σε πραγματικα περιστατικα
εννοειται οτι δεν χρειαζεται να το αγορασουμε πρωτα
Γνώρισες λοιπόν , έστω και τώρα, τον πρώτο άνθρωπο που κοιτάζει εθνικότητα, πριν ψωνίσει. Japan, Korea,Taiwan.
Ίσως όμως στο μέλλον να αγοράσω και ιταλικό, αν καλύπτει τις ανάγκες μου.Αν κατασκευάσουν κάτι αξιόπιστο, οικονομικό και σβέλτο (σωρευτικά)...
Ποτέ δεν ξέρεις, αλλάζουν οι άνθρωποι. Οι εταιρείες δεν ξέρω αν αλλάζουν. Θα δούμε, νέοι είμαστε ακόμα.
Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν αγοράζουν τη μάρκα τους είναι επειδή δεν έχουν αρκετά λεφτά είναι διασκεδαστικότατο να το παρακολουθεί κανείς.![]()
Όταν είχα πρωτοδεί το θέμα δεν πίστευα ότι θα πάει στην 2η σελίδα
Λοιπόν, ας πω κι εγώ: αγκούστα δεν βλέπουμε στους δρόμους γιατί δεν κυκλοφορούν πολλά![]()
Άρα δεν γνώρισα, καλύπτεις κάποιες ανάγκες θέλεις κάτι αξιόπιστο οικονομικό και σβέλτο.
Τυχαίνει τις ανάγκες σου να τις καλύπτουν Γιαπωνέζικα κατά τη γνώμη σου.
Εάν ήθελες δίχρονο 300 αρι enduro για να τρέχεις αγώνες δεν νομίζω να έλεγες
"Α δεν υπάρχει γιαπωνέζικο ας παρατήσω τους αγώνες και ας ασχοληθώ με την μαγειρική γιατί δεν αγοράζω ισπανικό ή
αυστριακό"
Είτε άμεσα είτε έμμεσα έχει να κάνει με το χρήμα,δεν μπορώ να βρω κάποιο άλλο λόγω.. Εκτός αν μιλάμε για συλλέκτες που μπορεί ν πάρουν οτιδήποτε..Αυτό που λες ακούγεται σαν να λες πως υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν για το χρήμα..Ναι υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν για το χρήμα..Το 99,999% αν μπορούσε οικονομικά θα είχε μεγαλύτερο σπίτι, καλύτερο αυτοκίνητο,καλύτερη μηχανή κτλ, πιστεύω ο καθένας μας το καταλαβαίνει..
Το κατάλαβα πως το είπες για αυτό σου είπα είτε άμεσα είτε έμμεσα,αν είσαι οικονομικά ανετως δεν σε νοιάζουν αυτά, γιατί θα έχεις την οικονομική άνεση να έχεις ένα σπίτι με δικό σου πάρκινγκ,να την στείλεις με μεταφορική στο καλύτερο συνεργείο, προφανώς θα έχεις κ άλλες μηχανές κ δεν θα σε νοιάζει ο χρόνος επισκευής κτλ.Πολλοι μπορούμε να την αγοράσουμε αλλά λίγοι αντιπροσωπεύουν μια τέτοια αγορά..Έχω ταξιδέψει Βιέννη όπου οι μισθοί είναι αλλού κ όπως είναι λογικό δεν βλέπεις αυτό το χάλι που γίνεται εδώ που έχουμε γεμίσει παλιατζουρες..
Είχα πάει χειμώνα, μπορεί να μην είδα ούτε μια μηχανή..Ήταν γεμάτη Porsche..Κ γενικά τα αυτοκίνητα ήταν το πολύ 5ετιας κ όλα η φουλ έκδοση..
Δεν πουλάνε πολύ γενικά και ο Μπλίτζερ έχει δίκιο. Απλά δεν αξίζουν τα λεφτά τους.
Για τον γενικά γερασμένο "στόλο" στη χώρα μας και τον πολυτελή και ακριβό "στόλο" της Ευρώπης, να σου θυμίσω ότι κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις.
Σε κάθε περίπτωση αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι τα αγκούστα είναι μπουρδέλα![]()