Σελίδα 19 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 9141516171819202122 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 326

Θέμα: Γιατι δεν βλεπουμε mv agusta στους δρομους;

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Θέλετε να κάνουμε ένα πείραμα;
    Αν θέλετε, απαντήστε αυθόρμητα, χωρίς να χρειάζεται σχόλιο κ.λπ. α ή β, έτσι για την απλότητα της έρευνας.

θα φόραγες ένα T shirt με το λογότυπο της ΜV Αgustα;

Α: μάλλον ναι

Β: μάλλον όχι

doctor_john: B
    Το δικό μου το θέλω XL αλλά σε στενή φόρμα.
    Σαν αυτό το original αλλά με μεγαλύτερο το Logo πίσω.

https://mvagusta.store/collections/t...gallery-blue-3

19 Ευρώ + ΦΠΑ κάνει το original.
    Aν κανουμε ομαδική στο μαγαζι που μας έχει φτιάξει τα μπλουζακια στο παρελθόν, θα βγεί γυρω στα 10-12 υπολογιζω.
    Ας λέει απο κάτω και

'I wear it beacause we don't see MVs on the street!'

Ευχαριστώ!

ΥΓ: Φοραω μπλουζακια απ ολες τις μαρκες χωρίς πρόβλημα. Και Kawasaki, και Ducati, και Triumph έχω. Harley δεν θέλω ευχαριστώ, δεν με εκπροσωπεύει.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Μέλος Το avatar του/της aris19
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Το δικό μου το θέλω XL αλλά σε στενή φόρμα.
    Σαν αυτό το original αλλά με μεγαλύτερο το Logo πίσω.

https://mvagusta.store/collections/t...gallery-blue-3

19 Ευρώ + ΦΠΑ κάνει το original.
    Aν κανουμε ομαδική στο μαγαζι που μας έχει φτιάξει τα μπλουζακια στο παρελθόν, θα βγεί γυρω στα 10-12 υπολογιζω.
    Ας λέει απο κάτω και

'I wear it beacause we don't see MVs on the street!'

Ευχαριστώ!

ΥΓ: Φοραω μπλουζακια απ ολες τις μαρκες χωρίς πρόβλημα. Και Kawasaki, και Ducati, και Triumph έχω. Harley δεν θέλω ευχαριστώ, δεν με εκπροσωπεύει.
    Κοίτα να δεις που μας βγήκε πιο φθηνή από τη Ducati! Εγώ ένα Scrambler t-shirt που είχα πάρει αναμνηστικό από την αντιπροσωπεία στο Borgo Panigale το 2015 έκανε 30 ευρώ

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aris19 Προβολή μηνύματος
    Κοίτα να δεις που μας βγήκε πιο φθηνή από τη Ducati! Εγώ ένα Scrambler t-shirt που είχα πάρει αναμνηστικό από την αντιπροσωπεία στο Borgo Panigale το 2015 έκανε 30 ευρώ
    Ασε γιατί ακόμα και τα Yamaha πιο ακριβά είναι!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    και το επισημο σαιτ για τους μερακληδες εχοντες.

https://mvagusta.store/
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Μέλος Το avatar του/της aris19
    Ασε γιατί ακόμα και τα Yamaha πιο ακριβά είναι!
    Που βαδίζουμε κύριοι;

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    ....Harley δεν θέλω ευχαριστώ, δεν με εκπροσωπεύει.
    Aυτή την οπτική βοηθά να ξεχωρίσουμε η συγκεκριμένη ερώτηση.
    Ούτε πως, ούτε γιατί, την βρίσκεις στα σιδερωμένα ψάχνοντας ένα t shirt..

Γι' αυτό και το αποδεσμευτικό μάλλον, γι' αυτό και η παρότρυνση χωρίς να χρειάζεται σχόλιο.

απλά είναι τα πράγματα, την φοράς ή όχι;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Αφού δε μπορώ να ταυτιστώ με την αγορά μιας MV Agusta (γιατί δε βλέπω πως μπορεί να με υπηρετήσει, όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο toyar κατά τη γνώμη μου) γιατί να αγοράσω μπλούζα;
    Όχι δε θα αγόραζα ούτε μπλούζα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    Αυτή η συσχέτιση της μηχανής με την μπλούζα με κάνει να θυμάμαι το ανέκδοτο με το ενυδρείο

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hqdefault.jpg 
Προβολές:	135 
Μέγεθος:	19,3 KB 
ID:	426829

Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giorgos.boun
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    φέρουν το ίδιο λογότυπο, είναι ξεκάθαρο στην ερώτηση.
    απαντήστε, μην το φοβάστε, δεν προσπαθώ να στηρίξω κατι που έχω αποφασίσει, θα είναι ρεαλιστικό στοιχείο στην κουβέντα.
    μπλουζακι θα φορουσα απο ολες τις μαρκες. Τζαμπα εννοειτε... Δεν θα πληρωνα για καμια.
    Mv agusta δεν θα επερνα, αν και το σκευτομουν πριν, γιατι εχω δει να σπαει το ιδιο f3 2 φορες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dorso Προβολή μηνύματος
    Το κατάλαβα πως το είπες για αυτό σου είπα είτε άμεσα είτε έμμεσα,αν είσαι οικονομικά ανετως δεν σε νοιάζουν αυτά, γιατί θα έχεις την οικονομική άνεση να έχεις ένα σπίτι με δικό σου πάρκινγκ,να την στείλεις με μεταφορική στο καλύτερο συνεργείο, προφανώς θα έχεις κ άλλες μηχανές κ δεν θα σε νοιάζει ο χρόνος επισκευής κτλ.Πολλοι μπορούμε να την αγοράσουμε αλλά λίγοι αντιπροσωπεύουν μια τέτοια αγορά..Έχω ταξιδέψει Βιέννη όπου οι μισθοί είναι αλλού κ όπως είναι λογικό δεν βλέπεις αυτό το χάλι που γίνεται εδώ που έχουμε γεμίσει παλιατζουρες..
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dorso Προβολή μηνύματος
    Το ότι δεν αξίζουν τα λεφτά τους συμφωνώ,δεν μπορώ όμως να δεχτώ ότι το tracer που έχει γεμίσει η Ελλάδα είναι καλύτερο η ομορφότερο από το veloce που είναι ίδια κατηγορία..
    Αυτό που δεν θέλεις να δεχθείς είναι ότι αυτό που περιγράφεις είναι αποδεκτό αλλά είναι η δική σου αλήθεια και μερικών άλλων.
    Η δική μου αλήθεια και μερικών άλλων είναι η εξής: ακόμη και αν είχα τα λεφτά δε με ενδιαφέρει να πάρω απλώς κάτι όμορφο ή αν θες και κάτι εξαιρετικά ικανό. Αφού οι δυνατότητες του Tracer 9 με υπερκαλύπτουν και κάνει κάποια πράγματα καλύτερα (που ενδιαφέρουν προσωπικά εμένα) θα πάρω αυτό. Όχι επειδή κάνει 14 χιλιάρικα αλλά επειδή ΑΥΤΟ χρειάζομαι και αυτό μου εξασφαλίζει λιγότερους πονοκεφάλους. Ούτε το ένα είναι κακό ούτε το άλλο. Απλά εγώ μπορώ να καταλάβω τη θέση και το τρόπο που σκέφτονται όσοι μπορούν και θέλουν το καλύτερο (άσχετα από τις πραγματικές τους οδηγικές δυνατότητες) ενώ βλέπω πως εσύ δε θέλεις να δεχθείς ότι υπάρχει και η άλλη άποψη. Αυτό μόνο.

Να στο πω και αλλιώς με ενδο-οικογενειακό παράδειγμα. Είχα Yamaha Tenere 660 (on/off) το οποίο αγόρασα σε προσφορά 7350 ευρώ. Το πούλησα και πήρα Yamaha WR250R (on/off) με 7000 ευρώ, πάλι σε τιμή προσφοράς. Το ένα ήταν 660cc το άλλο είναι 250cc. Θεωρητικά ακριβό το δεύτερο. Στη πραγματικότητα έδωσα τα ίδια λεφτά όμως. Και τώρα με τα ίδια λεφτά κάνω τη χρήση που πραγματικά έχω ανάγκη και μου χαρίζει χαμόγελα. Με το πρώτο στην ίδια χρήση πάλευα, δεν ευχαριστιόμουν και η χρήση για την οποία πραγματικά προοριζόταν έπαψε να υπάρχει. Αυτό (το Tenere 660) ήταν το πραγματικά ακριβό, γιατί απλά δεν χρησιμοποιούταν για το σκοπό που μπορούσε να υπηρετήσει.

Άρα, αν μου αρέσει και με καλύπτουν οι δυνατότητες του Yamaha ΜΤ-09SP θα μείνω με αυτό, όσο και να μου αρέσει το MV Agusta Brutale. Αυτό είναι μια ειλικρινής τοποθέτηση, δεν έχει να κάνει με το Japan VS Italia. Κάποιος άλλος θέλει το MV Agusta μόνο και μόνο επειδή θέλει να το χαζεύει. Για μένα είναι αποδεκτό. Δε θα κοροϊδέψω, δε θα χλευάσω. ίσως θα ζηλέψω (με την καλή έννοια) αλλά... δε θα είναι ποτέ μια προσωπική επιλογή.
    Η στιγμή κατά την οποία φτάνεις πολύ κοντά στο ταμείο είναι από αυτές που με κάνουν να σκέφτομαι: "το έχω πραγματικά ανάγκη;". Και επειδή σίγουρα μια ζωή την έχουμε και μερικά πράγματα τα κάνουμε και ας μην τα έχουμε πραγματική ανάγκη, τουλάχιστον ας είναι τέτοια που δεν επηρεάζουν την υπόλοιπη οικογένεια, αυτό... θα ήταν πρόβλημα.

Με άλλα λόγια, η αγορά μιας μοτοσυκλέτας είναι πολυσύνθετη υπόθεση. Κάποιοι ενισχύουν τις αποφάσεις τους για διαφορετικούς λόγους από κάποιους άλλους. Τι είναι σωστό και τι είναι λάθος είναι προσωπική υπόθεση. Όμως δεν μπορούμε να εκλογικεύουμε τη κάβλα. Μπορούμε να το δεχθούμε ως μια πραγματικότητα, αλλά με το ζόρι αυτό να γίνει ορθότητα... όχι. Αν υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι, ναι.
    Τελευταία τροποποίηση από STF; 29/03/2021 στις 12:51.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Αυτό που δεν θέλεις να δεχθείς είναι ότι αυτό που περιγράφεις είναι αποδεκτό αλλά είναι η δική σου αλήθεια και μερικών άλλων.
    Η δική μου αλήθεια και μερικών άλλων είναι η εξής: ακόμη και αν είχα τα λεφτά δε με ενδιαφέρει να πάρω απλώς κάτι όμορφο ή αν θες και κάτι εξαιρετικά ικανό. Αφού οι δυνατότητες του Tracer 9 με υπερκαλύπτουν και κάνει κάποια πράγματα καλύτερα (που ενδιαφέρουν προσωπικά εμένα) θα πάρω αυτό. Όχι επειδή κάνει 14 χιλιάρικα αλλά επειδή ΑΥΤΟ χρειάζομαι και αυτό μου εξασφαλίζει λιγότερους πονοκεφάλους. Ούτε το ένα είναι κακό ούτε το άλλο. Απλά εγώ μπορώ να καταλάβω τη θέση και το τρόπο που σκέφτονται όσοι μπορούν και θέλουν το καλύτερο (άσχετα από τις πραγματικές τους οδηγικές δυνατότητες) ενώ βλέπω πως εσύ δε θέλεις να δεχθείς ότι υπάρχει και η άλλη άποψη. Αυτό μόνο.

Να στο πω και αλλιώς με ενδο-οικογενειακό παράδειγμα. Είχα Yamaha Tenere 660 (on/off) το οποίο αγόρασα σε προσφορά 7350 ευρώ. Το πούλησα και πήρα Yamaha WR250R (on/off) με 7000 ευρώ, πάλι σε τιμή προσφοράς. Το ένα ήταν 660cc το άλλο είναι 250cc. Θεωρητικά ακριβό το δεύτερο. Στη πραγματικότητα έδωσα τα ίδια λεφτά όμως. Και τώρα με τα ίδια λεφτά κάνω τη χρήση που πραγματικά έχω ανάγκη και μου χαρίζει χαμόγελα. Με το πρώτο στην ίδια χρήση πάλευα, δεν ευχαριστιόμουν και η χρήση για την οποία πραγματικά προοριζόταν έπαψε να υπάρχει. Αυτό (το Tenere 660) ήταν το πραγματικά ακριβό, γιατί απλά δεν χρησιμοποιούταν για το σκοπό που μπορούσε να υπηρετήσει.

Άρα, αν μου αρέσει και με καλύπτουν οι δυνατότητες του Yamaha ΜΤ-09SP θα μείνω με αυτό, όσο και να μου αρέσει το MV Agusta Brutale. Αυτό είναι μια ειλικρινής τοποθέτηση, δεν έχει να κάνει με το Japan VS Italia. Κάποιος άλλος θέλει το MV Agusta μόνο και μόνο επειδή θέλει να το χαζεύει. Για μένα είναι αποδεκτό. Δε θα κοροϊδέψω, δε θα χλευάσω. ίσως θα ζηλέψω (με την καλή έννοια) αλλά... δε θα είναι ποτέ μια προσωπική επιλογή.
    Η στιγμή κατά την οποία φτάνεις πολύ κοντά στο ταμείο είναι από αυτές που με κάνουν να σκέφτομαι: "το έχω πραγματικά ανάγκη;". Και επειδή σίγουρα μια ζωή την έχουμε και μερικά πράγματα τα κάνουμε και ας μην τα έχουμε πραγματική ανάγκη, τουλάχιστον ας είναι τέτοια που δεν επηρεάζουν την υπόλοιπη οικογένεια, αυτό... θα ήταν πρόβλημα.

Με άλλα λόγια, η αγορά μιας μοτοσυκλέτας είναι πολυσύνθετη υπόθεση. Κάποιοι ενισχύουν τις αποφάσεις τους για διαφορετικούς λόγους από κάποιους άλλους. Τι είναι σωστό και τι είναι λάθος είναι προσωπική υπόθεση. Όμως δεν μπορούμε να εκλογικεύουμε τη κάβλα. Μπορούμε να το δεχθούμε ως μια πραγματικότητα, αλλά με το ζόρι αυτό να γίνει ορθότητα... όχι. Αν υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι, ναι.
    Εννοείται πως δέχομαι κ την άλλη άποψη,αλλά πιστεύω αυτοι που έχετε άλλη άποψη οι περισσότεροι είστε 40+..Δεν ξέρω αν το tracer κάνει κάτι καλύτερο από το veloce..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Dorso προσπαθησε να καταλαβεις για τι μιλαμε και μετα τα ξαναλεμε...........θα ειναι και αυτο μια βελτιωση.............αν το καταφερεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της contes di Zante
    Όχι δεν θα φόραγα γιατί δεν έχω MV Agusta....αλλά και Ducati δε νομίζω να φορέσω γιατί με το μυαλό που έχετε (οι περισσότεροι) θα νομίζετε ότι το κάνω για επίδειξη....το παλιό των apriliabikers το φοράω στη θάλασσα ακόμα πάντως
    διονύσης K / έλα να πάμε στο νησί...το (multi)strada μου εγώ και 'σύ

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από contes di Zante Προβολή μηνύματος
    το παλιό των apriliabikers το φοράω στη θάλασσα ακόμα πάντως
    Για τη θάλασσα είναι σούπερ όλα τα ιταλικά.

Spoiler: Εμφάνιση
    Σόρι, δεν άντεξα.
    Life begins at 45°.

Παρόμοια θέματα

1. γιατί δεν βλέπουμε??????????????
    από code στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 14:01
  2. Γιατί τέτοια καφρίλα στους δρόμους ;
    από BELZEBOYLIS στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2005, 09:49