Ενδιαφέρον το SV650.
4κ για πόλη why not όμως (δεν τρολλαρω απλα ρωτάω); πχ για το s1000 σίγουρα το μέγεθος και η θερμοκρασία που βγάζει είναι ανυπόφορη. Φαντάστηκα στο 650 ότι δε θα χει σχέση. Είχα για λίγο καιρό ενα 600rr '09 δεν θυμάμαι να είχα πρόβλημα, αλλά πάει καιρός και το commute τότε ήταν πολύ μικρότερο...
Ξαναλέω τελείως προσωπική απόψη αυτή, στη λειτουργία , σαν να είχα scooter θα έλεγα , απλό, ομαλό , χώρις κάποια "συγκίνηση" . Απλά τα έκανε όλα οκ προς καλά
Βασιζόμενος στη πρόταση του basilis_k6 για tracer 7, γνώμες για XSR700 or Mt7 ;
Καθημερινά κάνω αντίστοιχη διαδρομής Γλυφαδα Περιστέρι και πίσω αλλά για λόγους άνεσης και οικονομίας έχω επιλέξει το σκούτερ για την διαδρομή. Όταν παίρνω το μεγάλο ειδικά όταν πήζει η παραλιακή και η Θηβών δεν περνάω πολύ καλά στο τετράκυλινδρο αναβει γρήγορα και ζορίζεται και το σασμάν, εγώ αν μπορούσα να επιλέξω πάντως μια μηχανή αντι για σκούτερ σε αυτή τη διαδρομή θα πήγαινα στο tracer 7 η ακόμα καλύτερα στο benneli trk 702 πού μου αρέσει και πιο πολύ εμφανισιακά
Εναλλακτική πρόταση
Αφαίρεσε γυναίκα και μπαγκαζιέρα από τον παρονομαστή(προόρισε τα για το bmw) και τσιμπά το όλοκαινούργιο DR-Z 4SM που θα έρθει σε μερικούς μήνες
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα προς επίλυση.
Το NC/DCT το νοίκιασα λιγους μήνες και έχεις δίκιο. Βαρετό και ακριβό ενώ είναι καθ' οδόν νέο μοντέλο.
Επιπλέον μου την δίνει η πολιτική της Honda στα αξεσουάρ.
Είναι δυνατόν να κάνει 12Κ και να μην έχει κεντρικό stand που το χρεώνει ως έξτρα 300€ ??
Θα πρέπει να πάω στο service για να λαδώσω-ρυμίσω αλυσίδα ??
Τώρα τελευταία δοκιμάζω SYM/TL.
Αξιόλογο ως ποιότητα αλλά και στο δρόμο.
Μέσα στον χειμώνα ίσως ρίξουν την τιμή γιατί έχουν φέρει πολλά και τους έχουν μείνει απούλητα ενώ έρχεται επίσης καινούργιο μοντέλο με μικρο διαφορές.
'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'