Ναι. Και σήμερα με το μηχανάκι πήγα γραφείο. 25+25 χλμ μέσω ΑΟ. Μπορούσα να πάω με αμάξι. Στη διαδρομή που κάνω, την ώρα που την κάνω, δεν έχει κίνηση, οπότε δε χρειάζεται το μηχανάκι.
Για κάνα χρόνο πήγαινα γραφείο με SYM 125, μέσω Κηφισού. Κορυδαλλός-Ηράκλειο και πίσω. Κάθε μέρα. ΕΙΔΙΚΑ στον Κηφισό οι πιθανότητες να χρειαστείς υψηλότερες ταχύτητες σε ώρες αιχμής είναι ακριβώς 0.
Ακόμα και να βάλουμε στην άκρη την οικονομία καυσίμου, συντήρησης, φθοράς, που είναι σημαντικότατα ποσά, γιατί να ρισκάρω πτώση ή ατύχημα με μοτοσικλέτα αρκετών χιλιάδων ευρώ για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά; Το έχω κάνει κι αυτό (με 1000άρι SS, με γυμνό, με SM), διασκεδαστικό είναι, αλλά δεν υπάρχει λόγος στην πραγματικότητα. Casual παντελονάκι και παπουτσάκι, κρανάκι και γάντια μπαίνουν στην μπαγκαζιέρα, μπουφάν κάτω από τη σέλα, και πας ατσαλάκωτος.
