Θωμά θα διαφωνήσω αρκετά. Χρησιμοποιώ το NC από τον Αυγουστο του 20 έως σήμερα (2 NC το ένα που πρωτοπήρα και το κλέψαν και το 2ο που πηρα καπάκι και εχω ακόμα). 5 χρόνια και εχω κάνει σχεδόν 100.000 χιλιόμετρα. Ταξίδια κάπου στα 30000 από αυτά ισως και παραπάνω. Τα υπόλοιπα είναι κατά βάση Αθήνα. Τους τελευταίους μήνες κάνω περίπου 1200χλμ το μηνα στην αθηνα. το βάρος στο μηχανάκι δε το χω καταλάβει ούτε μια μέρα. Μέσα στην κίνηση πάω σαν να έχω παπί, είναι εξαιρετικά σβέλτο μηχανάκι με τη ροπή χαμηλά να βοηθάει πολύ. Οδηγείται με όποιον τρόπο θες, είτε εξαιρετικά σβέλτα είτε αμα θες κιουρια. Α και κάτι ακόμα σε εντελώς προσωπικό επίπεδο. Αυτόματη μηχανή δε θα έπαιρνα ποτέ.. Φαντάζομαι αν δεν είχα αριστερό πόδι να αλλάζω ταχύτητες θα το σκεφτόμουν ωστόσο και κει ακόμα με δυσκολία.
Δε ξερω τι οδηγική εμπειρία έχει ο φίλος ωστόσο το θεωρώ εξαιρετικό για έναν μέσο αναβάτη που θέλει να κάνει τη δουλειά του, να πάει το ταξίδι του και να είναι χαλαρός. Ναι δύναμη τρελή δεν έχει αλλά ένα τίμιο ταξίδι σε εθνική το κάνει. Καταναλώσεις γύρω στο 4.6 με aggressive οδήγηση. Αν θες 2 αρνητικά, ένα αν βάλεις χουφτες δυσκολεύεσαι να περνάς από τα SUV, είναι ακριβώς στο ύψος των καθρεφτών τους, και 2ο θεωρώ χρειάζεται ψηλή ζελατίνα. Οσοι λένε για τα φρένα ότι είναι μονη δαγκάνα και τα λοιπά το μηχανάκι (ξαναλέω με τον τρόπο που οδηγώ εγώ) σταματάει πάντα και παντου και δε με εχει προδώσει το φρένο του ποτέ. Μπορει να μη βγάζω 5000χλμ με τα τακάκια αλλά ξέρω ότι θα σταματήσω.
Επαναλαμβάνω προσωπική άποψη πάντα.
Ps πριν αγοράσω το NC η αλλη μου επιλογή ήταν το Tracer. Αν το χω μετανιώσει? δε ξέρω. Ακόμα το λιμπίζομαι. Ο κουβάς του NC Και η κατανάλωση είναι πράγματα που δε έχει το τρέισερ. Εχει 20 άλογα παραπάνω. Τα χρειάζεσαι? αν οχι πας στο NC, αν ναι πας στο τρέισερ.
P2 Για το CB δεν έχω άποψη πέραν του ότι γυμνό μηχανάκι δε θα ήθελα εκτός αν είχα αλλα 4 και το χρησιμοποιούσα να πάω για καφέ. Ωραια, γρηγορα, βολικά ενδεχομένως, με ότι χρήση κάνω εγώ τόσον αέρα δε θα τον άντεχα.