Καλό πλύσιμο με νερό και σφουγγάρι. Βάζεις μπρος να στεγνώσουν γρήγορα. Autosol υγρό, το αλείφεις και το αφήνεις πέντε λεπτά. Σκουπίζεις με στεγνό πανί και έτοιμος.
Εναλλακτικά πλύσιμο, στέγνωμα και τρίψιμο με σύρμα κουζίνας.
Καλό πλύσιμο με νερό και σφουγγάρι. Βάζεις μπρος να στεγνώσουν γρήγορα. Autosol υγρό, το αλείφεις και το αφήνεις πέντε λεπτά. Σκουπίζεις με στεγνό πανί και έτοιμος.
Εναλλακτικά πλύσιμο, στέγνωμα και τρίψιμο με σύρμα κουζίνας.
Για αρχή πάρε ένα μαγνήτη, και δες αν τραβάει τους λαιμούς.
Αν ΔΕΝ τους τραβάει, τότε είναι ανοξείδωτοι, και με απλό τρίψιμο με μαλακή συρματόβουρτσα, θα καθαρίσουν από τα υλικά που έχουν κάτσει και ψηθεί πάνω στο μέταλλο.
Αν τους τραβάει, δεν είναι ανοξείδωτοι, και δεν έχει νόημα να τους γυαλίσεις.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Μπραβο! το φιλί της ζωής έδωσες στο φεϊζεράκι.
για τους λαιμούς μαυρο Harpic (οπωσδήποτε με χοντρα μακριά γάντια κουζινας) και μετα περασμα με glanol αστο πάνω για 3-4 λεπτα και τριψε με σφουγγαρακι απαλο...αν εχεις σβουράκι και το προσαρμόσεις σε δραπανο ακόμα καλύτερα.
το καλύτερο θα ηταν να τους παρεις στον πάγκο τους λαιμούς και να δεις φοβερο αποτέλεσμα αλλα πιο μπελαλιδική δουλεια με τα λυσε-δεσε...
παντως κι ετσι πανω οπως ειναι να το κανεις θα δειξει πολυ διαφορετικά το μηχανάκι...
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: αν και οταν τους κάνεις τους λαιμούς μην το βγάλεις κατευθειαν βολτα το μηχανάκι και το πλακώσεις...ζεστανε το καλά πριν την πρώτη βόλτα γιατί αλλιώς παίρνουν πορτοκαλί χρώμα οι λαιμοί.
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.
Πάντως ρε παιδιά δεν είναι λογικό αυτό που λέτε. Δλδ να ξοδέψω κι άλλα χρήματα και χρόνο σε ένα μηχανάκι που θα το δώσω;
Spoiler:Εμφάνιση
δε σε προλαβάινουμε
πάντως 1800 που είδα παραπάνω δεν θα το πουλούσα, κοστίζει αρκετά παραπάνω
you rise you fall you're down then you rise again
Ωραίο αποτέλεσμα.
Αυτό που πιστευω οτι πρέπει να κάνεις είναι αυτό που σου λέγαμε για τα φρένα μπροστά.
Κανένας μάστορας δε θα τα καθαρίσει στον επόμενο αγοραστη και πιστεύω αξίζει μια περιποίηση εκεί μετά από τόσα χρόνια.
Βάλτο στο πρόγραμμα
Αυτο ειναι χονδρικα το ποσο που θα μου εχει στοιχισει η μηχανη αφου τελειωσω και με το ΚΤΕΟ.
Φυσικα δεν ειναι το ποσο που θα την πουλησω.
Με βρηκατε βολικο και με στριμωχνετε...
Αν μεινει στην κατοχη μου αρκετα θα το βαλω κι αυτο στο προγραμμα.
Φτασαμε σε μια μερα οροσημο για το project. Σημερα περασαμε ΚΤΕΟ. Ο τεχνικος σχολιασε μαλιστα την αριστη κατασταση της μηχανης (σε σχεση με την ηλικια της φανταζομαι).
Οι δουλειες που εγιναν στη μηχανη για να φτασουμε εδω ειναι οι παρακατω.
1)Πλυσιμο
2)Αλλαγη λαδιου και φιλτρου λαδιου
3)Ελεγχος και καθαρισμος φιλτρου αερα
4)Αδειασμα και καθαρισμος ντεποζιτου
5)Καθαρισμος αντλιας καυσιμου
6)Αλλαγη φιλτρου καυσιμου
7)Αλλαγη υγρων φρενου
8)Καθαρισμος ψυγειου και αλλαγη παραφλου
9)Αλλαγη μπαταριας
10)Αλλαγη μουζι (ιριδιου)
11)Σερβις μπροστινης αναρτησης (τσιμουχες/ξυστρες/λαδι)
12)Αλλαγη ελαστικων (μτχ)
13)Αλλαγη αλυσιδας (μτχ)
14)Καθαρισμος χειριστηριου φλας
15)Καθαρισμος και λιπανση γκαζιερας/ντιζας γκαζιου
16)Προσθηκη υγρου καθαρισμου injection
17)Γυαλισμα λαιμων εξατμισης
18)Αλλαγη πλαϊνων αυτοκολλητων
19)Τοποθετηση bagster
20)Ελεγχος ΚΤΕΟ
Θα ηθελα τη γνωμη σας για το τι θα θεωρουσατε ως τιμια τιμη για αυτη τη μηχανη. Ειναι FZ6N MY06, με 16670χλμ, δευτερο χερι (μεταβιβαστηκε το 2011). Δεν υπαρχει ιστορικο συντηρησης, περα βεβαια απο τις προσφατες εργασιες. Απο εξτρα η μηχανη εχει σωληνακια υψηλης και καρινα Puig. Θα ηθελα μια τιμη που να την καθιστα "ευκαιρια" και οχι μια τιμη που θα πρεπει να περιμενω μισο χρονο για να φυγει.
Μπράβο Πέτρο και με το καλό το επόμενο.
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
2.499€, θα φύγει σε μια εβδομάδα.
Το κάνουμε τράμπα με το δικό μου, το κάνεις πένα και ξαναλλάζουμε![]()