Πάντως η περιοχή εκεί θα μπει στο σχέδιο κάποια στιγμή.
Παραθαλάσσια είναι,κοντά στην Αθήνα,με αυτοκινητόδρομο και τραίνο,είναι μεγάλα τα συμφέροντα.
Οποτε πίστα παπαλα.
Εντάξει, τα διάβασα και εγώ αυτά και βγήκαν πάνω από 1 βίντεο στο σωλήνα ανάλογου περιεχομένου.
Δικαιολογείται ξαφνικά να βγούμε έξω με την ταυτότητα στο στόμα επειδή έκλεισε η πίστα.
Προσωπικά το κράξιμο σε εκείνον που έκανε την καταγγελία είναι επειδή αποφάσισε να το κάνει εν ώρα διεξαγωγής και ταλαιπώρησε τόσο κόσμο.. Τεσπα, θα μάθουμε...
Ώπ, δεν έχει 7η;;;
Την τελική απόφαση ας την περιμένουμε. Όποια και αν είναι (ψυχανεμίζομαι πως δεν θα είναι καλή), δεν μπορούμε να μην κρίνουμε την χρονική στιγμή της καταγγελίας. Όποιος έχει ως κίνητρο την ασφάλεια των συμμετεχόντων και όχι τις προσωπικές διαφορές, κάνει την καταγγελία από την στιγμή που βλέπει πως κινδυνεύει κόσμος με την χορήγηση της πίστας. Λειτουργεί προληπτικά και όχι τιμωρητικά.
Επομένως, ασχέτως απόφασης πιστεύω πως ο καταγγέλων χέστηκε για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και απλά ήθελε να κάνει ζημιά στον Ζαφειρόπουλο.
Μην ψάχνουμε αγαθά κίνητρα σε καφρίλες...ας πήγαινε την Παρασκευή, το Σάββατο, την προηγούμενη εβδομάδα που είχε TD του Χάλαρη, τον προηγούμενο μήνα που είχε πάλι TD o Ζαφειρόπουλος.
Κυριάκη πρωί αγανάκτησε και τον άφησε ξάγρυπνο ο αλτρουισμός του σχετικά με την ασφάλεια της πίστας;
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και όπως πιθανόν να ξέρεις, συμφωνώ. Προφανώς και το έκανε "τιμωρητικά" λόγω προσωπικής διαφοράς με τον Ζαφειρόπουλο...
Αυτό όμως ρε συ, με απασχολεί το λιγότερο...
Προφανώς είναι μαλάκας που το έκανε τελευταία στιγμή, προφανώς είναι μαλάκας που το έκανε για να βλάψει τον άλλον και όχι για να είμαστε εμείς ασφαλέστεροι, αλλα ρε φίλε απο αυτή την ιστορία, εμείς παίζει και να βγούμε κερδισμένοι...
Ξέρεις καλά οτι το 90% των καταγγελιών, με αυτό το τρόπο γίνονται... Κάποιος μαλάκας, που έχει ένα μπίφ... Το θέμα όμως, είναι οτι στη τελική, ο καταναλωτής βγαίνει κερδισμένος...
Το οτι δεν έχουμε άλλη πίστα στην Αττική, δεν είναι επιχείρημα για να μην κλείσει μία ακατάλληλη πίστα μέχρι να διορθωθεί... Έτσι δεν είναι?
Έτσι είναι αυτοί οι αλτρουιστες τους χτυπάει σε άκυρες στιγμές και κάνουν τις πράξεις που κάνουν.
Throttle that mysterious friend of ours
Χωρίς να είμαι ειδικός (το επαναλαμβάνω) που ξέρουμε οτι δεν είχε γίνει ξανά "καταγγελία" και εφόσον όταν έγινε δεν υπήρχαν αγώνες μοτοσικλέτας η διαδικασία δεν προχώρησε;
Θέλω να πω, δεν μπορείς να καταγγείλεις την καφετέρια απέναντι για ηχορύπανση αν την ώρα που θα έρθει η αστυνομία για τον έλεγχο είναι κλειστή ή δεν παίζει μουσική.
Σαν άτομο που είμαι εντελώς απ' έξω, η καταγγελία έχει νόημα να γίνει ΜΟΝΟ την στιγμή που υπάρχει "παράνομη" εκδήλωση και επομένως μπορεί να βεβαιωθεί η κατάσταση/παράβαση από το/τα όργανο/α της τάξης/εισαγγελέα..
Σωστά.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Και να πώ και κάτι ακόμα ρε φίλε???
Ξέρουμε τι σκατά μπίφ έχει ο λεγάμενος με τον Ζαφειρόπουλο?
Ξέρεις τι μου τη δίνει? Οτι βγήκε ο Ζαφ, ο οποίος έπαθε τη μεγαλύτερη ζημιά και είπε "Κοιτάχτε τι σας έκανε ο μαλάκας, σας έκλεισε τη πίστα" και έχει γεμίσει όλο το internet με ανθρώπους που τον κράζουν...
Που εντωμεταξύ, μπορεί ξέρω γώ, η πίστα να είναι όντως σοβαρά ακατάλληλη και ο Ζαφ να το ήξερε...
Και να σου πώ το άλλο.
Άν ο Ζαφειρόπουλος είχε παίξει χοντρή μαλακία στον λεγάμενο και εσύ το ήξερες, θα αντιδρούσες το ίδιο?
Θέλω να πώ, γιατι πρέπει να πάρουμε θέση στο προσωπικό μπίφ που έχουν αυτοί μεταξύ τους?
Ο ένας του έκλεισε τη πίστα απο την οποία είχε μερικώς το εισόδημά του και ο άλλος προσπαθεί να στρέψει τον κόσμο εναντίων του και να του κάνει ζημιά στην επιχείρησή του....
Και όλο το internet τώρα, έχει πάρει θέση στην προσωπική βεντέτα τους...
Αντί να βγαίνει ο κόσμος και να φωνάζει οτι θέλουμε μία ασφαλή πίστα με άδεια, κάθεται και ασχολείται με τα προσωπικά θέματα 2 τύπων, που είχαν σαν αποτέλεσμα το (προσωρινό ελπίζω) κλείσιμο μίας πιθανόν ακατάλληλης πίστας... λολ...
Ρε σεις, τι διαολο είναι το μπιφ που λέτε και ξαναλέτε; Not enough data.
Τσαμπουκάς και ταβερνόξυλο φάση;
Όσο για την περίπτωση του αγανακτισμενου κόσμου που με τις διαμαρτυρίες θα προκαλέσει ζυμώσεις στον χώρο, που με την σειρά τους θα προκαλέσουν έντονο προβληματισμό λόγω της αδυναμίας των παραγόντων του χώρου της μοτοσυκλέτας στην εξεύρεση λύσης για την δημιουργία νέας ασφαλούς πίστας πλησίον της Αθήνας, δεν μπορώ να πάρω θέση.
Θεωρώ πως συντομότερα θα πάρει πρωτάθλημα MotoGP o Somkiat Chantra πάρα θα δούμε πίστα πάντως.