Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: Πόσο λαδι παίρνει?

Νέο μέλος

Πόσο λαδι παίρνει?

Καλησπέρα σας! Ειμαι ντελιβερι και είμαι κάτοχος ενός kymco nexxon 125cc . Πρόσφατα άλλαξα συνεργείο και παρατηρώντας το σασμαν να έχει αλλάξει συμπεριφορά μετά από αλλαγή λαδιων, ρώτησα τον μάστορα ποσα λαδια παιρνει το μηχανάκι και μου είπε 750ml - 800ml . Δεν έχω πια το σέρβις manual δυστυχώς, όμως ψάχνοντας στο Google διαβάζω ότι ο κινητήρας μου παιρνει 1 λίτρο κατά την αλλαγή. Αν έχει κάποιος αυτή την πληροφορία και θα μπορούσε να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα! Κρίμα είναι να καψω το μηχανακι για 200 ml λαδι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Η χωρητικοτητα είναι γύρω στα 850-900 ml.Αν αλλάξεις και το φιλτρο λαδιου φτάνει το 1 λιτρο.Κοιταγε την σταθμη είτε στον πλαστικό δεικτη είτε στο τζαμακι αν έχει τζαμακι.Για καλύτερα ρωτα σε εξουδιοδοτημενο που φτιαχνει κυμκο η πάρε ένα τηλέφωνο την αντιπροσωπεια.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Elgen1 Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα σας! Ειμαι ντελιβερι και είμαι κάτοχος ενός kymco nexxon 125cc . Πρόσφατα άλλαξα συνεργείο και παρατηρώντας το σασμαν να έχει αλλάξει συμπεριφορά μετά από αλλαγή λαδιων, ρώτησα τον μάστορα ποσα λαδια παιρνει το μηχανάκι και μου είπε 750ml - 800ml . Δεν έχω πια το σέρβις manual δυστυχώς, όμως ψάχνοντας στο Google διαβάζω ότι ο κινητήρας μου παιρνει 1 λίτρο κατά την αλλαγή. Αν έχει κάποιος αυτή την πληροφορία και θα μπορούσε να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα! Κρίμα είναι να καψω το μηχανακι για 200 ml λαδι.
    Γιατί δε μετράς με το δείκτη που εχει και να προσθέσεις όσο χρειάζεται?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Η χωρητικοτητα είναι γύρω στα 850-900 ml.Αν αλλάξεις και το φιλτρο λαδιου φτάνει το 1 λιτρο.Κοιταγε την σταθμη είτε στον πλαστικό δεικτη είτε στο τζαμακι αν έχει τζαμακι.Για καλύτερα ρωτα σε εξουδιοδοτημενο που φτιαχνει κυμκο η πάρε ένα τηλέφωνο την αντιπροσωπεια.
    Έχει φίλτρο λαδιού?

Παρόμοια θέματα

1. Τρανσαλπ 650 2003 - πόσο λάδι παίρνει;
    από nikos_kriti στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2017, 00:20
  2. ποσο λαδι στο μπροστινο του dr??
    από nikmar στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2009, 21:08
  3. ποσο λαδι για το μπροστινο
    από EVI στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks