Σελίδα 12 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 177 από 177

Θέμα: CF MOTO 450 διακοπή κινητήρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ParaskevasTheo Προβολή μηνύματος
    Παιδιά συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορούσα να γράψω.
    Μεσολάβησε και η περίοδος μιας βδομάδας δοκιμών για να κάνουμε confirm την βλάβη.
    Εφταιγε το μάτι βολάν!!! Οταν ζεσταινόταν και μόνο τρελαινόταν. Είχε αρχίσει να το παρουσιάζει πιο συχνά και εντος πόλης!!!
    Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας! Το μηχανάκι ειναι κομπλέ.
    Βοήθεια για όσους έχουν cf-800ΜΤ, στα οποία είναι πιο έντονο το φαινόμενο. Σε 450ΜΤ δεν είχε ακουστεί μέχρι τώρα.
    Εννοεις τον αισθητηρα στροφαλοφόρου ?

Ο πρώην Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παιδιά συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορούσα να γράψω.
    Μεσολάβησε και η περίοδος μιας βδομάδας δοκιμών για να κάνουμε confirm την βλάβη.
    Εφταιγε το μάτι βολάν!!! Οταν ζεσταινόταν και μόνο τρελαινόταν. Είχε αρχίσει να το παρουσιάζει πιο συχνά και εντος πόλης!!!
    Βοήθεια για όσους έχουν cf-800ΜΤ, στα οποία είναι πιο έντονο το φαινόμενο. Σε 450ΜΤ δεν είχε ακουστεί μέχρι τώρα.

Ωραίος, επιτέλους τέλος καλό, όλα καλά.
    Χρήσιμη και η πληροφορία, να υπάρχει για τυχόν επόμενους που παρουσιάσουν κάτι παρόμοιο.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Εννοεις τον αισθητηρα στροφαλοφόρου ?
    Το μάτι του βολάν είναι ουσιαστικά ένας αισθητήρας θέσης/στροφών που επιτρέπει ακριβή έλεγχο της ανάφλεξης και του ψεκασμού. Χωρίς αυτό, ο κινητήρας δεν θα μπορούσε να λειτουργεί σωστά.

Ακατάλληλο μέλος Το avatar του/της Creeper
    Άντε, ποτέ ξανά στον πάγκο εύχομαι από δω και πέρα!

Και τους πήρε όλο αυτό τον καιρό να το βρούν οτι είναι ο αισθητήρας στροφάλου τελικά;; Τεσπα, άνθρωποι είναι και αυτοί, τι να πεις..
    Ώπ, δεν έχει 7η;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Αν τους είχες πει, αυτό που είχα προβλέψει, και γράψει στο ποστ No25, θα το είχαν βρει με την πρώτη και θα είχατε όλοι κερδίσει χρόνο κ κοπο.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Αν τους είχες πει, αυτό που είχα προβλέψει, και γράψει στο ποστ No25, θα το είχαν βρει με την πρώτη και θα είχατε όλοι κερδίσει χρόνο κ κοπο.

Αυτο εν τω μεταξυ νομιζω ειναι βλαβη σε παλια οχηματα με πολλα χιλ. χιλιομετρα.Να δουμε αν ηταν 1 στο εκατομμυριο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος

Αυτο εν τω μεταξυ νομιζω ειναι βλαβη σε παλια οχηματα με πολλα χιλ. χιλιομετρα.Να δουμε αν ηταν 1 στο εκατομμυριο.

Δεν είναι κ το πιο σπάνιο χλιτε, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Ρωτά κ κάνα κάτοχο triumph και ειδικότερα boneville που τα έχουν για αναλώσιμα τα "μάτια"
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της patsavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι κ το πιο σπάνιο χλιτε, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Ρωτά κ κάνα κάτοχο triumph και ειδικότερα boneville που τα έχουν για αναλώσιμα τα "μάτια"
    Και κάποια άλλα,που δεν πρέπει να τα πλενεις σε πλυντήριο, γιατί χαλαει και σ' αυτά το μάτι τους .Ονόματα δεν λεμε.

Νέο μέλος
    To κυριότερο πρόβλημα από ότι κατάλαβα ήταν ότι η μηχανή έπρεπε να βγει σε δρόμο για πάνω από 1μιση ώρα να δοκιμαστει! Διαφορετικά ολα τα μετρούσαν φυσιολογικά.
    Μετά από εντονη διαμαρτυρία/απειλές μου , αναλογιστείτε ότι κατέβηκε ο τεχνικός διευθυντής της εισαγωγικής και την πήγε βόλτα όπου και του παρουσίασε το πρόβλημα.
    Πιστεύω ακράδαντα ότι μεχρι εκείνη στιγμή ουδείς με έπαιρνε στα σοβαρά για το πρόβλημα.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    To κυριότερο πρόβλημα από ότι κατάλαβα ήταν ότι η μηχανή έπρεπε να βγει σε δρόμο για πάνω από 1μιση ώρα να δοκιμαστει! Διαφορετικά ολα τα μετρούσαν φυσιολογικά.
    Μετά από εντονη διαμαρτυρία/απειλές μου , αναλογιστείτε ότι κατέβηκε ο τεχνικός διευθυντής της εισαγωγικής και την πήγε βόλτα όπου και του παρουσίασε το πρόβλημα.
    Πιστεύω ακράδαντα ότι μεχρι εκείνη στιγμή ουδείς με έπαιρνε στα σοβαρά για το πρόβλημα.
    Και μετα πηγε και τους ειπε οτι οντως εκανε αυτο που ελεγες,τοσο καιρο για το τιποτα...οτι να ναι.

Μέλος Το avatar του/της runner
    Απο τη στιγμη που τους γνωστοποιησες το προβλημα, ποσος καιρος περασε μεχρι να επιλυθει τελικα και να ξαναεχεις μηχανακι;

Επισης σε τι χιλιομετρα στο εβγαλε; φαση 2.000 Km ?

Παλαιό μέλος
    Χαίρομαι πολύ που λύθηκε το θέμα.

Καλά km να έχεις χωρίς τέτοιες χαζό ζημιές.

Σελίδα 12 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112

Παρόμοια θέματα

1. CF MOTO 450 SR
    από Dim1tris13 στο forum CFMoto
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2024, 10:28
  2. Cf moto 650 gt , 650 mt και trk 502
    από tselotrelo στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2023, 17:55
  3. CF Moto 250NK
    από GiorgosRC στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2020, 08:15
  4. Στιγμιαία διακοπή κινητήρα
    από Vice στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2019, 07:43
  5. Moto GP: Διακοπή... για Ilmor
    από idi στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2007, 11:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα