Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Ducati Multistrada ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΦΡΕΝΟ

Banned
    Μάστορά μου με κούφανες!!!!:hypnotize

Νέο μέλος
    otan exis esto kai ligo xtipimeno ruleman den nomizo oti su dimiurgi provlima mono sto frenarisma apo ta 30 kai kato kai eno pigenis me 200 stin ethiniki kai to plakonis sta frena to ruleman dulevi apsoga.mipos to ruleman de dulevi kala sta xamila kai sta psila dulevi ok????

Banned
    Επιδή χθές άλλαξα ρουλεμάν στην δικιά μου δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα.Απλά όταν ανάφερες το πρόβλημα το πρώτο που μου πήγε στο μυαλό ήταν σύσφιξη στο παξιμάδι του "σταυρού". Το service manual λέει πόσα κιλά να σφύξεις αλλά όταν υπάρχει φθορά πρέπει να ξανασφύξεις. Θα μου πείς πότε πρόλαβε να κάνει φθορά εδώ καλά-καλά δεν περπάτησε... Ναι αλλά δεν μπορείς να ξέρεις τα ρουλεμάν που φοράς πόσο καιρό είναι stock στο ράφι του κατασκευαστή.... Έπιδεί έκανα κάποια φεγγάρια στην skf και η μοτοσυκλέτα είναι το μεράκι μου σου θυμίζω οτι τα συγκεκριμένα ρουλεμάν τιμονιού δεν είναι άμεσα διαθέσημα απο την snr αλλά έχει κλειστή παραγωγη και διάθεση μόνο απο την ducati. Επιδεί λοιπόν παθώς μιας και χρειάστηκε να σφίξω και εγώ για να μην έχω κενά σου έκανα τις πιο πάνω ερωτήσεις...
    Φιλικα

Νέο μέλος
    opote ti protiniw na kano
    ego mexri stigmis exo axalipsi to provlima sxedon oristika
    me ta ruleman den ekana tipota epidi skeftika akrivos ayto to pragma oti toso kero tha itan sto rafi.to sfiximo me kalipse.axizi les na kathiso na liso to mprostino gia na do ti pezi?

Banned
    Στην περίπτωσή μου απλά έσφιξα τίποτ' άλλο!!!!

Τα ρουλεμάν τα άλλαξα όταν πέρασε 5ετία σχεδόν (το Μαίο παίρνει τα 6 η γιαγια monsterω)
    Απλά δεν νομίζω να έκανε τέτοια αντίδραση η μοτοσυκλέτα απο τη στιμή που δεν υπάρχουν κενα. Αλλιώς κάνει όταν δεν πατάνε σωστά τα τακάκια ή είναι στραβοι οι δίσκοι και αλλιώς όταν έχει κενά....

tip!!
    Δοκίμασε να φρενάρεις ρίχνοντας όλο σου το βάρος μπροστά και παρατήρησε αν η μοτοσυκλέτα κάνει ή πάει να κάνει tank slappin'

Νέο μέλος
    orea eukeria gia merika test dinamikis simperiforas tis multi
    thanx
    kai o theos mazi mas

Banned

Question

Αρχικά δημιουργήθηκε από CE004150
    orea eukeria gia merika test dinamikis simperiforas tis multi
    thanx
    kai o theos mazi mas

Τελικά τι έκανες με την κυρία;;;
    Βρήκες άκρη;;;

Νέο μέλος
    GIA XARA KAI XRONIA POLLA PANO APO OLA
    EKANA AYTES TIS MERES POLLES FORES APOTOMO FRENARISMA RIXNONTAS OLO TO VAROS MU MPROSTA ME MEGALES TAXITITES SE KALI ASFALTO ALO TO MULTI APLA FRENARE XORIS TIN PARAMIKRI ENOXLISI
    ME EXIS VALI SE POLLES SKEPSIS KAI SKEFTOME MIAS KAI TO FOS APO TO PISO FRENO DEN ANAVI KATA TO FRENARISMA AFU THA TO VALO MESA KAI THA TU LISO NTEPOZITO MIPOS AXIZI NA TSEKARO KAI RULEMAN TIMONIOU
    KATI AKOMA PU EPATHA INE KATHOS ANEVENA APO KALAMATA GIA ATHINA DIKAVALO KAI GRIGORA STIS STROFES I TRIS EXAEROTIRES TON FRENWN ARXISAN NA DAKRIZUN KAI NA XANUN IGRA
    TUS ESFIXA KAI PAROLA AYTA EXAKOLUTHUN NA XANUN OXI STI POLI ALLA META APO TRELO FRENARISMA SE STROFES
    SE XERETO KAI ANAMENO KAMIA APANTISI

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CE004150
    GIA XARA KAI XRONIA POLLA PANO APO OLA
    EKANA AYTES TIS MERES POLLES FORES APOTOMO FRENARISMA RIXNONTAS OLO TO VAROS MU MPROSTA ME MEGALES TAXITITES SE KALI ASFALTO ALO TO MULTI APLA FRENARE XORIS TIN PARAMIKRI ENOXLISI
    ME EXIS VALI SE POLLES SKEPSIS KAI SKEFTOME MIAS KAI TO FOS APO TO PISO FRENO DEN ANAVI KATA TO FRENARISMA AFU THA TO VALO MESA KAI THA TU LISO NTEPOZITO MIPOS AXIZI NA TSEKARO KAI RULEMAN TIMONIOU
    KATI AKOMA PU EPATHA INE KATHOS ANEVENA APO KALAMATA GIA ATHINA DIKAVALO KAI GRIGORA STIS STROFES I TRIS EXAEROTIRES TON FRENWN ARXISAN NA DAKRIZUN KAI NA XANUN IGRA
    TUS ESFIXA KAI PAROLA AYTA EXAKOLUTHUN NA XANUN OXI STI POLI ALLA META APO TRELO FRENARISMA SE STROFES
    SE XERETO KAI ANAMENO KAMIA APANTISI
    Αν δεν διαπίστωσες κούνημα στο φρενάρισμα μην πειράζεις τίποτα. Το stopper ίσως δεν ανάβει επιδεί, όταν έλυσες το μπροστινό, τραβηξες το σύνδεσμο του καλωδίου τις μπροστινής μανέτας και παρέδοσε πνεύμα αργότερα απο κραδασμούς. Να μαντέψω οτι στάζει απο τους εξαερωτήρες η τρόμπα που πείραξες;;;;;;??????

Νέο μέλος
    DISTIXOS TREXUN I TRIS EXAEROTIRES APO TIS DIO DAGANES KAI TI MANETA PU PIRAXA
    TO FRENO DEN PAREDOSE TO PNEUMA APO LATHOS MU
    GIATI DIAPISTOSA OTI INE TO PISO TO OPIO META APO METRISIS ME POLIMETRO DIASPISTOSA OTI ITE EXI FIGI I IFISA METAXI PODOVALVIDAS KAI KEDRIKIS PLEXUDAS ITE DISTIXOS AYTO TO KAMATI KALODIOU EXI KAEI
    TELOSPADON

LIPON XRONIA POLLA KAI KALI XRONIA SE OLUS

Banned
    Άν ακολουθήσεις το πίσω φρένο μετά το διακόπτη θα βρείς μια φίσα στεγανοποιημένη με κίτρινο λάστιχο(το γνωστό...), πάρε μετρήσεις απο εκεί και δες αν κουμπώνει σωστά. Μου φαίνεται οτι κάναμε θέμα για το τίποτα. Η διαροή που έχεις οφείλετε στο ότι πείραξες τον "κύκλο" του υγρού(ταπεινή μου άποψη), δοκίμασε να αλλάξεις και την βίδα στη δαγκάνα. Καλή χρονιά να είμαστε καλά και όρθιοι να τις χαιρόμαστε...!!!

εδιτ:Ρε σύ γράφε στα Ελληνικά μου βγήκαν τα μάτια.....

Banned
    Ομόσταβλε και συνφορουμίστα,τι απέγινε τελικά με την κυρία;;;;;
    Την διόρθωσες η ακόμα το ψάχνεις;;;

Για πε....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα στο μπροστινό φρένο
    από Shumi_gr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2013, 09:37
  2. Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2009, 09:29