Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΦΡΕΝΟ

KTHακικό Μέλος Το avatar του/της Emden

Question ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΦΡΕΝΟ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Έχω ένα προβλημα με το εμβολο του φρενου. Προσπαθησα να αλάξω τακάκια στο μπροστινό φρένο μου αλλά αφού τα αφαίρεσα το ένα από τα έμβολα του φρένου βγήκε πιο πολύ με αποτέλεσμα να ''έρθει'' μέχρι την δισκόπλακα. Το πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι το πως την ξαναπάω στο αρχικό σημείο ώστε να μπορέσω να βάλω τα τακακία ξανά. Τα καινούργια είναι πιο μεγάλα οπότε θέλει κ πιο πολύ χώρο. Το αρνητικό ήταν οτι πήγα καποία μέτρα χωρις φρένα και εκεί μου γρατσούνισε λίγο τη δισκόπλακα αλλα ελπίζω επιφανείακα. πείτε καμία γνώμη Ευχαριστώ Αλέξανδρος
    Μας έφαγαν οι μαστοράδες εκ πείρας και τα εξ ακοής αποφθέγματα. ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Θα σπρώξεις το έμβολο με ένα κατσαβίδι προσεκτικά μέχρι να φτιάξεις τα απαραίτητο κενό χωρίς να στραβώσεις την δισκόπλακα η να γρατζουνίσεις το έμβολο.Αν βγαίναν υγρά στο δίσκο θα μας το έγραφες φαντάζομαι ε?

Υγρά και τέτοια δεν είδα. θα πάω το απόγευμα να την πάρω και να την κοιτάξω και πάλι.Το θέμα είναι θα μπει με το κατσαβιδι η θα έχει τρομπαριστεί τίγκα και δεν θα κουνιεται με καμία παναγία.Αν δε μπαίνει να κάνω τπτ στο φρένο για να χάσει πίεση? και ξαναβάζω υγρα η μπα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Για να πατήσει δισκοπλακα πάει να πεί οτι κάποιος πάτησε φρένο χωρίς να είναι τα τακάκια πάνω ή πρόκειται για δαγκάνα με γλύστρα και οχι αντικριστά εμβολάκια.
    Παντως θα πάει ίσως με λίγο ζόρι αλλά θα ανοίξει.
    Το θέμα είναι να μην έχει βγεί το εμβολάκι και έχουν φύγει τα υγρά και να μην χαλάσεις τίποτα με το κατσαβίδι.Αν βρείς κάτι άλλο που να μπορέσεις να κάνεις δουλειά θα είναι καλύτερα.
    Την επόμενη φορά που θα αλλάξεις τακάκια να θυμηθείς να ανοίξεις την δαγκάνα με τα τακάκια πάνω ώστε να μην χαράξεις το δίσκο.

Ευχαριστώ πολύ συνforumiti.!! Να σαι καλά. Οι πληροφορίες που μου έδωσες θα μου κάνουν τη ζωή λίγο πιο εύκολη. Ελπίζω να μη με ταλαιπωρήσει πολύ και να μπει το ριμάδι ευκόλα.

Ευχαριστώ και πάλι Αλέξανδρος

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα στο μπροστινό φρένο
    από Shumi_gr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2013, 09:37
  2. Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2009, 09:29
  3. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2007, 22:21
  4. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2005, 09:17
  5. Απαντήσεις: 1