Σελίδα 11 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 311

Θέμα: Εγκατάλειψη από μοτοσυκλετιστή

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    στο σημείο πάντως που έγινε το συμβάν υπάρχει κανονικά διάβαση και φανάρι πεζών. δείτε σε κάνα google maps οτι η Τροίας και η Κοδριγκτώνος δεν είναι τίποτα στενάκια στο ύψος της Κυψέλης που έχει τυφλά σημεία ή παρκαρισμένα αριστερά δεξιά.....μιλάμε για το καθαρό κομμάτι της Πατησίων με τα αλλεπάλληλα φανάρια μετά την ΑΣΟΕΕ και την καθαρή 3η λωρίδα για λεωφορεία και τρόλλεϋ.

Ένα νέος με την «αυτοπεποίθηση» ,την «άγνοια κίνδυνου» και τις «ικανότητες» που θεωρούσε ότι είχε λογω των 21 χρόνων του και της επαγγελματικής του «ιδιότητας» , έκανε την δολοφονική μ@λ@κια ….
    αντέδρασε σαν ένας χ@σμενος 15χρόνος…
    Τον «μάγκωσαν» και θα πάρει τον δρόμο του….
    Τα παιδάκια να γίνουν καλά και όλα τα άλλα…

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Ένα νέος με την «αυτοπεποίθηση» ,την «άγνοια κίνδυνου» και τις «ικανότητες» που θεωρούσε ότι είχε λογω των 21 χρόνων του και της επαγγελματικής του «ιδιότητας» , έκανε την δολοφονική μ@λ@κια ….
    αντέδρασε σαν ένας χ@σμενος 15χρόνος…
    Τον «μάγκωσαν» και θα πάρει τον δρόμο του….
    Τα παιδάκια να γίνουν καλά και όλα τα άλλα…
    A γεια σου γιατί κανένας εδώ μέσα δεν έχει πάει σε αδεια πατησίων με πάνω από 100... Κάποιοι είστε αστείοι.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    thats life αν δεν το εχετε καταλαβει...αλλα το εχετε παραγαμησει με την ηθικολογια και τα κροκοδιλια δακρυα....μαλακιες εχουμε κανει ολοι μας...και οποιος λεει το αντιθετο ειναι απλα ψευτης...

NAI αλλα ο τυπας δεν ειναι 16μιση χρονω.... και να σου θυμισω οτι ο φοβος φυλαει τα ερμα ... οι των 80s & 90s καταλαβαινουν τι εννοω
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    A γεια σου γιατί κανένας εδώ μέσα δεν έχει πάει σε αδεια πατησίων με πάνω από 100... Κάποιοι είστε αστείοι.
    εγώ προσωπικά δεν έχω πάει σε άδεια πατησίων ούτε με 80. Κυρίως γιατί τα τελευταία 12χρόνια που ζω στην Αθήνα, ξέρω οτι στο μεγαλύτερο μήκος της το βράδυ ανά πάσα στιγμή μπορεί να πεταχτεί κανένα πρεζόνι ή μεθυσμένος αλλοδαπός και να μην προλάβω να φρενάρω ή να τον αποφύγω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    http://www.zougla.gr/greece/article/...-anagi-gia-ema
    Μηπως είναι καλή ιδέα κάποια λέσχη μοτοσυκλέτας να διοργανώσει στα γρήγορα μια αιμοδοσία ?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    εγώ προσωπικά δεν έχω πάει σε άδεια πατησίων ούτε με 80. Κυρίως γιατί τα τελευταία 12χρόνια που ζω στην Αθήνα, ξέρω οτι στο μεγαλύτερο μήκος της το βράδυ ανά πάσα στιγμή μπορεί να πεταχτεί κανένα πρεζόνι ή μεθυσμένος αλλοδαπός και να μην προλάβω να φρενάρω ή να τον αποφύγω.
    Συγχαρητήρια.

Αλλά δεν έχεις και μηχανή.. σορρυ ε;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Μηπως είναι καλή ιδέα κάποια λέσχη μοτοσυκλέτας να διοργανώσει στα γρήγορα μια αιμοδοσία ?
    "
    Τα δυο παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και η μητέρα των παιδιών στον Ευαγγελισμό.

Όσοι και όσες μπορείτε να βοηθήσετε μπορείτε να προσφέρετε αίμα είτε στο Αγλαΐα Κυριακού, είτε σε άλλο νοσοκομείο στο όνομα των παιδιών.
    Ματσιουρόφσκα Κλαούντια και Ματσιουρόφσκα Νταβίντ, ηλικίας 7 ετών "

η "λεσχη" ειναι ο καθενας μας..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    "
    η "λεσχη" ειναι ο καθενας μας..
    Σαφώς...εγώ το είπα απλά ως μια συμβολική κίνηση μοτοσυκλετών που με αυτήν την ενέργεια θα περάσουν το μηνυμα ότι "δεν είμαστε όλοι ίδιοι"...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    +άπειρο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από radd Προβολή μηνύματος
    Από μαλακίες ασφαλώς κι έχω κάμποσες, αλλά να περνώ πάνω από ανθρώπους σα να είναι ακρίδες δεν το έχω κάνει (κι ούτε φαντάζομαι οι λοιποί συμφορουμίτες) κι αν το έκανα δεν θα ήταν μαλακία αλλά κάτι άλλο, άρα άκυρα τα περί "ηθικολογίας" και "κροκοδίλιων"
    α καλα οτι ναναι...

τεσπα...προσωπικα πιστευω οτι οποιος δεν εχει οφηγησει ποτε μεθυσμενος,δεν εχει τρεξει ποτε μεσα σε μια πολη δεν εχει παραβιασει ποτε του τον ΚΟΚ κλπ κλπ δικαιουτε να κρινει...ολοι οι υπολοιποι δηλαδη ολοι μας τουμπεκι ψιλοκομμενο...και σιγα μετα ζουμια μην πλυμμηρισουμε...

ολα ειναι θεμα τυχης και τιμινγκ ξαναγραφω...του μικρου του εκατσε το τζοκερ και την πουτσισε ασχημα...μακαρι να την βγαλουν καθαρη τα 3 ατομα που χτυπησαν...δηλαδη τι να πουμε για χιλιαδες παιδακια στην Αφρικη που καθε μερα πεθαινουν σαν τις μυγες και δεν ακουγετε πια τιποτα...ξεχασα δεν ειναι πια τις μοδας...

δεν είναι ανάγκη να γίνεσαι ειρωνικός.......το συμβάν ήταν αρκετά σοβαρό και πρέπει να προβληματίζει μαζί με όσα άλλα γίνονται (όπως αυτά με τους ηλικιωμένους που περιέγραψαν 2 μέλη στο ''ΣΕ ΕΙΔΑ'' ) για την γενικότερη κατάσταση.

Επίσης δε βρίσκω νόημα της σύγκρισης με τα παιδάκια στην Αφρική και γενικά τα υπόλοιπα προβλήματα της ανθρωπότητας. Φόρουμ μοτοσυκλέτας είμαστε και το βάρος πέφτει στην Ελληνική πραγματικότητα μέσα από τη δραστηριότητα του δικύκλου μας.

Μακάρι να έφτανε το χέρι μου μέχρι την Αφρική για να βοηθούσα. Και μακάρι να γεννιόμουνα με αμέτρητα ''χέρια'' για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ όσους έχουν ανάγκη.

Τί είμαστε τελκά? Άνθρωποι που χτίσαμε πολιτισμό ή ζώα? (ρητορικό το ερώτημα μιας και όσο περνάνε τα χρόνια τείνουμε να καταστρέψουμε οποιαδήποτε έννοια πολιτισμού και αρμονικής συνύπαρξης)

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    α καλα οτι ναναι...

τεσπα...προσωπικα πιστευω οτι οποιος δεν εχει οφηγησει ποτε μεθυσμενος,δεν εχει τρεξει ποτε μεσα σε μια πολη δεν εχει παραβιασει ποτε του τον ΚΟΚ κλπ κλπ δικαιουτε να κρινει...ολοι οι υπολοιποι δηλαδη ολοι μας τουμπεκι ψιλοκομμενο...και σιγα μετα ζουμια μην πλυμμηρισουμε...

ολα ειναι θεμα τυχης και τιμινγκ ξαναγραφω...του μικρου του εκατσε το τζοκερ και την πουτσισε ασχημα...μακαρι να την βγαλουν καθαρη τα 3 ατομα που χτυπησαν...δηλαδη τι να πουμε για χιλιαδες παιδακια στην Αφρικη που καθε μερα πεθαινουν σαν τις μυγες και δεν ακουγετε πια τιποτα...ξεχασα δεν ειναι πια τις μοδας...
    τζοκερ, τάιμινγκ, Αφρική... νομίζω πως είσαι πάααρα πολυυυύ μπερδεμένος!
    δε νομίζω πως μπορώ και ούτε θέλω να ξεμπερδέψω το κουβάρι κανενός, καληνύχτα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από radd Προβολή μηνύματος
    τζοκερ, τάιμινγκ, Αφρική... νομίζω πως είσαι πάααρα πολυυυύ μπερδεμένος!
    δε νομίζω πως μπορώ και ούτε θέλω να ξεμπερδέψω το κουβάρι κανενός, καληνύχτα...
    ξεκινα με το να ξεμπερδευεις το δικο σου κουβαρι αφου πιστευεις οτι καποιος πηγε επιτηδες και επεσε σε καποιους ανθρωπους...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    δεν είναι ανάγκη να γίνεσαι ειρωνικός.......το συμβάν ήταν αρκετά σοβαρό και πρέπει να προβληματίζει μαζί με όσα άλλα γίνονται (όπως αυτά με τους ηλικιωμένους που περιέγραψαν 2 μέλη στο ''ΣΕ ΕΙΔΑ'' ) για την γενικότερη κατάσταση.

Επίσης δε βρίσκω νόημα της σύγκρισης με τα παιδάκια στην Αφρική και γενικά τα υπόλοιπα προβλήματα της ανθρωπότητας. Φόρουμ μοτοσυκλέτας είμαστε και το βάρος πέφτει στην Ελληνική πραγματικότητα μέσα από τη δραστηριότητα του δικύκλου μας.

Μακάρι να έφτανε το χέρι μου μέχρι την Αφρική για να βοηθούσα. Και μακάρι να γεννιόμουνα με αμέτρητα ''χέρια'' για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ όσους έχουν ανάγκη.

Τί είμαστε τελκά? Άνθρωποι που χτίσαμε πολιτισμό ή ζώα? (ρητορικό το ερώτημα μιας και όσο περνάνε τα χρόνια τείνουμε να καταστρέψουμε οποιαδήποτε έννοια πολιτισμού και αρμονικής συνύπαρξης)
    προσωπικα δεν διαβαζα και δεν διαβαζω το νημα ''ΣΕ ΕΙΔΑ'' γιατι το θεωρω οτι καταντησε μια λαλακια και μιση....χειροτερο απο την Τατιανα...στο θεμα μας τωρα...την γενικοτερη κατασταση την γνωριζω καλα ποσο μαλλον το θεμα ηλικιωμενους που ειχα αρκετες εμπειριες (η μια πολυ τραυματικη μαλιστα)...απλα θεωρω (προσωπικη γνωμη παντα) υποκριτικο να κατηγορουμε και να βαζουμε στο καζανι της κριτικης καποιον που εκανε μια χοντρη μαλακια και για την οποια θα την πληρωσει ακριβα(σωστοτατα βεβαια)...και οπως προειπα μαλακιες εχουμε κανει ολοι μας...απλα ειμασταν τυχεροι που δεν την πληρωσαμε (εμεις η και καποιοι αλλοι) πολυ ακριβα...οσο αφορα τους αφορισμους για ενα αγνωστο γεγονος με πρωταγωνιστες καποιους αγνωστους που αυριο μεθαυριο θα τους εχουμε ξεχασει ειναι απλα για γελια...μαγκια σου και ομορφα τα λες για τα πολλα ''χερια'' αλλα οπως ξερεις και εσυ ειναι κατι το τοσο ουτοπικο που εχει καταντησει κλισε...
    βασικα ζωα ειμαστε απλα λιγο πιο σκεπτομενα???εξυπνα???δενξερω τι....αν εσυ πιστευεις οτι ειχαμε η εχουμε πολιτισμο μαλλον διαβασες την ιστορια απο την πλευρα των δυνατων/νικητων....υπαρχει και η αλλη...αυτο με την αρμονικη συνυρπαξη αναρωτιεμε που και ποτε το εζησες ποτε...η που το διαβασες/εμαθες οτι υπηρξε ποτε....ειπαμε thats life...
    Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 13/07/2012 στις 02:17.

Σελίδα 11 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 86
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2011, 19:49
  2. Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2007, 12:45
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2007, 10:58
  4. Θανατος ταξιτζη απο ξυλοδαρμο με μοτοσυκλετιστη
    από DrIoannis στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 20:26