Kλαίω με τα συμπεράσματά σου ρε μεγάλε...φυσικά και ψηφίζουμε δεξιά..στα πανεπιστήμια θυμάμαι όλους τους ΔΑΠιτες με μηχανή..ήταν γκομενοπαγίδα για τις δεξιές συντροφισσες μιας και δεν χαλάει το μαλλί και φόραγαν το ξώπλατο στον Τσαλίκη και τον Πλούταρχο άνετα μες το καταχείμωνο..
Βέβαια το μΠΑ(τ)ΣΟΚ δεν το βαλες μέσα..πιο ανοιχτομυαλα άτομα εκεί..να συμπερανω οτι ψηφισες Giorgos το '09, που θα εφερνε τους Σουηδους Οικονομολογους και σε 100 μερες θα ξαναπηγαιναμε μπουζουκια και οι 20χρονοι θα ξαναεπαιρναν χαγιαμπουσα και r1..
Δηλαδη αν ειναι καποιος αναρχικος πρεπει να πινει μπαφο και να πηγαινει στα φλοκα στα εξαρχεια;
Αν καποιος ειναι ΚΚΕ πρεπει να 'χει ταγαρι, μουσι απαραιτητα και να φοραει μπλουζα "Βασιλης Παπακ/νου";
Δεν ειμαι οριτζιναλ Παοκι ρε φιλε, γιατι τωρα τα Παοκια ειμαστε φλωροι..αν δεν εχεις προλαβει, ξερω γω, το Μακη το Μαναβη ή το Νικολα τον τρελο, τι να μας πεις, ξερω γω, να πουμε..
Τα στερεοτυπα πιστευω να τα 'χεις ακουσει..
Ειπε κανενας απο μας να απαγορευσουμε στις αρκουδες να χεζουν στο Δασος;
Ας μου δειξετε ενα αδεσποτο που πηγε μονο του στην παραλια μια φορα...απο τοτε που με θυμαμαι δεν εχω δει..μια γατα να παει στην αμμο να χεσει και να τα κουκουλώσει..οχι στην αμμο στη βεραντα, σε παραλια..
Οσοι ασχολειστε με μελισσια να αφησετε τις μελισσες ησυχες, να ζησουν τις 40 ημερες τους, οπως θελουν αυτες..Λευτερια στις μελισσες!
Λοιπον αφου σας τη σπανε οι ξαπλωστρες, τα μπιτσομπαρα, οι σφιχτουλες και οι ρακετες (οπως και μενα), να μαζευτείτε καμια 30αρια απο σας με τα σκυλια σας και να πατε στην "οργανωμενη"..και μην ανησυχείτε..οι ιδιοκτητες μπιτσομπαρων ούτε για την ξαπλωστρα πληρωνουν, ουτε για την ηχορυπανση που προκαλουν, την ΑΕΠΙ..οποτε και αυτοι ειναι παρανομοι..
Και αφηστε εμας που μαζευουμε καθημερινα τα φρεντοκουτια σας, τα κοπρανα των σκυλων σας και τα αποτσιγαρα σας..
Το νομο περιμενω ακομα..οχι απο κανα γκρουπακι στο ρουφιανοφατσοβιβλιο, αλλα το ΦΕΚ με το νομο..ευκολο ειναι να μπειτε στο εθνικο τυπογραφειο να το αναρτησετε και να μου το τριψετε στη μουρη..
Υ.Γ: Εχω δυο γειτονες Γερμανους. Ο ενας εχει Γερμαν. Ποιμενικο και ο αλλος Ροτβαιλερ..Ποτε δεν πανε τα σκυλια στη θαλασσα, ακομα και μηνα Οκτωβριο που ειναι μονοι τους. Μηπως ειναι και αυτοι μ@λακες;;