Σελίδα 11 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 437

Θέμα: Φιλόζωοι vs ψευτοφιλόζωων vs κρυφοσπιστών

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Ρε δε σας είπα παλαιά πατροπαράδοτη δεξιά και η σύγχρονη εκδοχή της να μη γράφει για μια μέρα ? Οι μισοί το ρίχνατε το ψηφαλάκι.
    Kλαίω με τα συμπεράσματά σου ρε μεγάλε...φυσικά και ψηφίζουμε δεξιά..στα πανεπιστήμια θυμάμαι όλους τους ΔΑΠιτες με μηχανή..ήταν γκομενοπαγίδα για τις δεξιές συντροφισσες μιας και δεν χαλάει το μαλλί και φόραγαν το ξώπλατο στον Τσαλίκη και τον Πλούταρχο άνετα μες το καταχείμωνο..
    Βέβαια το μΠΑ(τ)ΣΟΚ δεν το βαλες μέσα..πιο ανοιχτομυαλα άτομα εκεί..να συμπερανω οτι ψηφισες Giorgos το '09, που θα εφερνε τους Σουηδους Οικονομολογους και σε 100 μερες θα ξαναπηγαιναμε μπουζουκια και οι 20χρονοι θα ξαναεπαιρναν χαγιαμπουσα και r1..

Δηλαδη αν ειναι καποιος αναρχικος πρεπει να πινει μπαφο και να πηγαινει στα φλοκα στα εξαρχεια;
    Αν καποιος ειναι ΚΚΕ πρεπει να 'χει ταγαρι, μουσι απαραιτητα και να φοραει μπλουζα "Βασιλης Παπακ/νου";
    Δεν ειμαι οριτζιναλ Παοκι ρε φιλε, γιατι τωρα τα Παοκια ειμαστε φλωροι..αν δεν εχεις προλαβει, ξερω γω, το Μακη το Μαναβη ή το Νικολα τον τρελο, τι να μας πεις, ξερω γω, να πουμε..
    Τα στερεοτυπα πιστευω να τα 'χεις ακουσει..

Ειπε κανενας απο μας να απαγορευσουμε στις αρκουδες να χεζουν στο Δασος;
    Ας μου δειξετε ενα αδεσποτο που πηγε μονο του στην παραλια μια φορα...απο τοτε που με θυμαμαι δεν εχω δει..μια γατα να παει στην αμμο να χεσει και να τα κουκουλώσει..οχι στην αμμο στη βεραντα, σε παραλια..
    Οσοι ασχολειστε με μελισσια να αφησετε τις μελισσες ησυχες, να ζησουν τις 40 ημερες τους, οπως θελουν αυτες..Λευτερια στις μελισσες!

Λοιπον αφου σας τη σπανε οι ξαπλωστρες, τα μπιτσομπαρα, οι σφιχτουλες και οι ρακετες (οπως και μενα), να μαζευτείτε καμια 30αρια απο σας με τα σκυλια σας και να πατε στην "οργανωμενη"..και μην ανησυχείτε..οι ιδιοκτητες μπιτσομπαρων ούτε για την ξαπλωστρα πληρωνουν, ουτε για την ηχορυπανση που προκαλουν, την ΑΕΠΙ..οποτε και αυτοι ειναι παρανομοι..

Και αφηστε εμας που μαζευουμε καθημερινα τα φρεντοκουτια σας, τα κοπρανα των σκυλων σας και τα αποτσιγαρα σας..

Το νομο περιμενω ακομα..οχι απο κανα γκρουπακι στο ρουφιανοφατσοβιβλιο, αλλα το ΦΕΚ με το νομο..ευκολο ειναι να μπειτε στο εθνικο τυπογραφειο να το αναρτησετε και να μου το τριψετε στη μουρη..

Υ.Γ: Εχω δυο γειτονες Γερμανους. Ο ενας εχει Γερμαν. Ποιμενικο και ο αλλος Ροτβαιλερ..Ποτε δεν πανε τα σκυλια στη θαλασσα, ακομα και μηνα Οκτωβριο που ειναι μονοι τους. Μηπως ειναι και αυτοι μ@λακες;;

στην καραθωνα στο ναυπλιο τι πρεπει να με πειράξει, τα σκυλάκια που βουτανε και παιζουν στην παραλια ή η μ@λακια του ανθρωπου να φερει την χωματερή ακριβως διπλα στην παραλια ,με αποτέλεσμα κάθε φορα που φυσαει να ζεύει ο τοπος ???
    ας αφήσουμε λοιπον τα σκυλάκια να κανουν το μπανακι τους και ας ασχοληθούμε με τιποτα πιο σοβαρο

[QUOTE=maniatiakos;2498499]Kλαίω με τα συμπεράσματά σου ρε μεγάλε...φυσικά και ψηφίζουμε δεξιά..στα πανεπιστήμια θυμάμαι όλους τους ΔΑΠιτες με μηχανή..ήταν γκομενοπαγίδα για τις δεξιές συντροφισσες μιας και δεν χαλάει το μαλλί και φόραγαν το ξώπλατο στον Τσαλίκη και τον Πλούταρχο άνετα μες το καταχείμωνο..
    Βέβαια το μΠΑ(τ)ΣΟΚ δεν το βαλες μέσα..πιο ανοιχτομυαλα άτομα εκεί..να συμπερανω οτι ψηφισες Giorgos το '09, που θα εφερνε τους Σουηδους Οικονομολογους και σε 100 μερες θα ξαναπηγαιναμε μπουζουκια και οι 20χρονοι θα ξαναεπαιρναν χαγιαμπουσα και r1..

Δηλαδη αν ειναι καποιος αναρχικος πρεπει να πινει μπαφο και να πηγαινει στα φλοκα στα εξαρχεια;
    Αν καποιος ειναι ΚΚΕ πρεπει να 'χει ταγαρι, μουσι απαραιτητα και να φοραει μπλουζα "Βασιλης Παπακ/νου";
    Δεν ειμαι οριτζιναλ Παοκι ρε φιλε, γιατι τωρα τα Παοκια ειμαστε φλωροι..αν δεν εχεις προλαβει, ξερω γω, το Μακη το Μαναβη ή το Νικολα τον τρελο, τι να μας πεις, ξερω γω, να πουμε..
    Τα στερεοτυπα πιστευω να τα 'χεις ακουσει..

Ειπε κανενας απο μας να απαγορευσουμε στις αρκουδες να χεζουν στο Δασος;
    Ας μου δειξετε ενα αδεσποτο που πηγε μονο του στην παραλια μια φορα...απο τοτε που με θυμαμαι δεν εχω δει..μια γατα να παει στην αμμο να χεσει και να τα κουκουλώσει..οχι στην αμμο στη βεραντα, σε παραλια..
    Οσοι ασχολειστε με μελισσια να αφησετε τις μελισσες ησυχες, να ζησουν τις 40 ημερες τους, οπως θελουν αυτες..Λευτερια στις μελισσες!

Λοιπον αφου σας τη σπανε οι ξαπλωστρες, τα μπιτσομπαρα, οι σφιχτουλες και οι ρακετες (οπως και μενα), να μαζευτείτε καμια 30αρια απο σας με τα σκυλια σας και να πατε στην "οργανωμενη"..και μην ανησυχείτε..οι ιδιοκτητες μπιτσομπαρων ούτε για την ξαπλωστρα πληρωνουν, ουτε για την ηχορυπανση που προκαλουν, την ΑΕΠΙ..οποτε και αυτοι ειναι παρανομοι..

Και αφηστε εμας που μαζευουμε καθημερινα τα φρεντοκουτια σας, τα κοπρανα των σκυλων σας και τα αποτσιγαρα σας..

Το νομο περιμενω ακομα..οχι απο κανα γκρουπακι στο ρουφιανοφατσοβιβλιο, αλλα το ΦΕΚ με το νομο..ευκολο ειναι να μπειτε στο εθνικο τυπογραφειο να το αναρτησετε και να μου το τριψετε στη μουρη..

Υ.Γ: Εχω δυο γειτονες Γερμανους. Ο ενας εχει Γερμαν. Ποιμενικο και ο αλλος Ροτβαιλερ..Ποτε δεν πανε τα σκυλια στη θαλασσα, ακομα και μηνα Οκτωβριο που ειναι μονοι τους. Μηπως ειναι και αυτοι μ@λακες;;[/QUOTE]

επειδή είναι γερμανοι εχουν το αλάθητο??

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panos1050 Προβολή μηνύματος
    επειδή είναι γερμανοι εχουν το αλάθητο??
    Oχι φιλε μου..επειδη ειναι Ευρωπαιοι και οχι πεη σαν και μας.
    Και μην μου πεις στρατιωτακια κλπ, γιατι εδω και παρα πολλα χρονια εχουν κυβερνησεις συνασπισμου..πραγμα που δεν συμβαινει με τους ξερολες ελληνες πολιτες..κλασικα δικομματισμος και οικογενειοκρατια, ακομα και σημερα.

Οσον αφορα θεματα οικολογιας και προστασιας ζωων ειναι πολυ μπροστα απο την Ελλαδαρα μας, οπως και σε ο,τι αλλο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    1)Είναι φίλοι του οι Γερμανοί και αν είναι και από τη Μάνη είναι και ΣΧΕΔΟΝ σίγουρο !

2) Όσο για το ΠΑΣΟΚ μάστορα μη μου τα λες εμένα, εσύ είσαι συγκυβέρνηση μαζί του.

3)Τα συμπεράσματα μου είναι απλά, ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΣΚΕΨΗ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.

4) Σίγα μη κάτσω να απαντάω στην κάθε μλκ!

Μέλος Το avatar του/της chris4204
    σου έχω γράψει με το κόκκινο
    Πάω αργά γιατί βιάζομαι ....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    3)Τα συμπεράσματα μου είναι απλά, ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΣΚΕΨΗ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.
    Για το 3) επειδη εγω εχω ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΣΚΕΨΗ και οχι το αντιθετο σαν μερικους σε ο,τι δεν τους βολευει αν κανονισετε κανα σκηνικο σαν το παρακατω, βαλε και μενα μεσα:

"Λοιπον αφου σας τη σπανε οι ξαπλωστρες, τα μπιτσομπαρα, οι σφιχτουλες και οι ρακετες (οπως και μενα), να μαζευτείτε καμια 30αρια απο σας με τα σκυλια σας και να πατε στην "οργανωμενη"..και μην ανησυχείτε..οι ιδιοκτητες μπιτσομπαρων ούτε για την ξαπλωστρα πληρωνουν, ουτε για την ηχορυπανση που προκαλουν, την ΑΕΠΙ..οποτε και αυτοι ειναι παρανομοι.."

Για τα υπολοιπα επεσες μεσα.
    Οικογενεια συνεργατες των Γερμανων και αφισα τον Αρτεμη Ματσα στο παιδικο μου δωματιο.
    Και φυσικα με θλιβει το γεγονος που συγκυβερνω με Βενιζελο..τους πουστ@ραδες τοσο χρονια το 'παιζαν οχτροι αλλα τελικα ειναι φιλαρακια..
    Τι κοτρος ειμαι τελικα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chris4204 Προβολή μηνύματος
    Το μόνο έμβιο ον το οποίο επεκτείνεται αδιάκοπα καταστρέφοντας το περιβάλλον που το φιλοξενεί είναι οι μύκητες και τα μολυσματικά βακτήρια, τα οποία μόλις καταστρέψουν εντελώς το περιβάλλον οτυς (βλέπε ξενιστής) προχωρούν στην αναζήτηση νέου .
    Σας θυμίζει άτι αυτή η συμπεριφορά ??????
    https://www.youtube.com/watch?v=3nxqDHHORqg

Όσο για τη νομοθεσία ΦΥΣΙΚΑ και επιτρέπεται βάση του 4039/12 το να βρίσκεται σκύλος στην παραλία ΚΑΙ να κάνει και μπάνιο. Έρχεται σε αντίθεση με εγκύκλιο του λιμεναρχείου αλλά όπως είναι αντιληπτό από άνθρωπο με IQ πάνω από 40 Η νομοθεσία είναι υπεράνω της εγκυκλίου. Αυτό στο οποίο θέλεις να πατήσεις είναι ότι ο νόμος αναφέρει για απομακρυσμένες παραλίες (ποιος το καθορίζει αυτό ΔΕ ξέρω) όπως επίσης ότι αν ενοχληθεί λουόμενος μπορεί να ζητήσει να μην είναι ο σκύλος μέσα στη θάλασσα ( όχι όμως το να μη βρίσκεται μέσα στην παραλία) Φυσικά το νόμο τον έχω για να σκουπίζω τις σόλες μου και ας έρθει κανείς να μου πει κάτι. Να δω για παράδειγμα αν θα τον βαράω μια ώρα πχ στο Νύμφιο σε πόση ώρα θα έρθει το λιμενικό από το Γύθειο να τον σώσει. Να δω επίσης μπουρμπουλιθρόμπατσο να έρχεται για το σκύλο να τον βαράω κουτουλιές δύο μέρες όταν αφήνουν όλους τους παπάρες να κάνουν ότι γουστάρουν ΠΑΝΤΟΥ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από maniatiakos Προβολή μηνύματος
    Oχι φιλε μου..επειδη ειναι Ευρωπαιοι και οχι πεη σαν και μας.
    Και μην μου πεις στρατιωτακια κλπ, γιατι εδω και παρα πολλα χρονια εχουν κυβερνησεις συνασπισμου..πραγμα που δεν συμβαινει με τους ξερολες ελληνες πολιτες..κλασικα δικομματισμος και οικογενειοκρατια, ακομα και σημερα.

Οσον αφορα θεματα οικολογιας και προστασιας ζωων ειναι πολυ μπροστα απο την Ελλαδαρα μας, οπως και σε ο,τι αλλο.
    φιλαράκι προφανώς δεν ξέρεις τι λες έτσι ????? ή μας τρολλάρεις .

ορίστε τι ζώα και σκατολαός είναι οι φίλοι σου οι Γερμανοί...

http://www.defencenet.gr/defence/ite...BD%CE%AF%CE%B1

επίσης:
    Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία
    Η Πρόεδρος Η Αντιπρόεδρος Η Γραμματέας
    Αν. Μπομπολάκη Μάριζα Χριστοδούλου Μαρία Χουστουλάκη

Βάση νόμου (3170/2003) μπορείς να περπατάς με τον σκύλο σου σε όλους τους υπαίθριους δημόσιους χώρους. Βασική προϋπόθεση να είναι δεμένος με λουρί και να μαζεύεις τις ακαθαρσίες του. Το ίδιο ισχύει και για τις παραλίες.

Η μοναδική περίπτωση που απαγορεύεται η παρουσία σκύλου είναι εάν η παραλία είναι ιδιωτική ή επίσημα να αναγνωρισμένη από τον Ε.Ο.Τ. (Άρθρο 230, παραγρ. Ζ Γενικού Κανονισμού Λιμένων, ΦΕΚ 912/11-10-99). Μιλάμε φυσικά για τις παραλίες που υπάρχουν ξαπλώστρες, ναυαγοσώστη κ.τ.λ. Ο νόμος το λέει ρητά «απαγορεύεται η κυκλοφορία ζώων και το λούσιμο αυτών σε χώρους λουομένων».

Ο παραπάνω κανονισμός δεν ισχύει για τις απομακρυσμένες παραλίες, ακόμη και αν εκεί κολυμπούν άνθρωποι. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να περπατήσετε άνετα με το σκύλο σου (Εγκύκλιος Μ.Φ. 3111.10/1/93/20-05-93 Διεύθυνσης Λιμενικής Αστυνομίας ΥΠΕΝ). Για να κολυμπήσεις με τον σκύλο σου θα πρέπει να έχεις απόσταση από τους υπόλοιπους της παραλίας.

Το να μας λες πως διέπεσαι από ελευθεριακή σκέψη δε σε κάνει και ελευθεριακό (άντε βρε μας κάνεις να κολλάμε και ταμπελίτσες) Ο τρόπος που εκφράζεσαι όμως και αυτά που λες (που είναι γεμάτα ανακρίβειες) σαν να κατέχεις την απόλυτη αλήθεια ουδεμία σχέση έχουν με σκεπτόμενο άνθρωπο.

Παλαιό μέλος
    Τα ιδια λεμε και ολη η αναμπουμπουλα για τη θαλασσα γινεται, οσον αφορα εμενα.
    Εγω δεν εχω προβλημα, το σκυλι να ειναι δεμενο στην παραλια..το λυπαμαι βεβαια, αλλά ας ειχε μυαλο ο ιδιοκτητης να μην το κουβαλησει.
    Και το δεσιμο δεν ειναι μονο για να μην επιτεθει αλλα για να μην παει στην πετσετα μου και στα πραγματα μου, οπως γινεται συνηθως.
    Εγω, παντως, δεν θα εφερνα το κακομοιρο το ζωντανο στην παραλια.

Α, λοιπον, εισαι παρανομος τελικα αν το σκυλακι ειναι στη θαλασσα και γω δεν το γουσταρω.

Τα "βαραω κουτουλιες" τον καθενα, τα ακουω βερεσε..οταν ερθει το χελωνονιτζακι, ο τσοζμπα κλπ, κάθονται κλαρινο ολοι, εσυ βεβαια μπορει να 'σαι η εξαιρεση.

Δεν καταλαβαίνεις μου φαίνεται....
    παράνομο ΔΕΝ είναι, υπάρχει υπόθεση που έχει πάει μέχρι τον άρειο πάγο.
    Απλά ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ξεκάθαρη θέση του νόμου στο θέμα αυτό,έγκειται στην πρόθεση του ιδιοκτήτη ΟΤΑΝ πρόκειται για ελεύθερη παραλία.
    Ακόμα και το λιμενικό ή ο κάπτεν ίγκλο να έρθει απλά θα σου ζητήσει ευγενικά να πας λίγο παραπέρα.

Για τους Γερμαναράδες κουβεντούλα έτσι???????????????????????????????????? Ξέρουν αυτοί όμως στα πολλά ρίχνουν και έναν στα σκυλιά τους........Ρε ούστ λέω εγω ή μάλλον ΓΟΥΒ ΓΟΥΒ

Θα σταματήσω να βάζω τα σκυλάκια μου στη θάλασσα όταν εσύ σταματήσεις να κατουράς μέσα ή να μπαίνεις με τα βρωμοχημικά αντηλιακά σου ή να πηδάς το κάθε καριολάκι μέσα.

Παλαιό μέλος
    Φιλε μου τους Γερμανους ουτε εγω τους γουσταρω..
    Χασαμε δουλειες, πληρωνουμε νοικια στην περιουσια μας, δεν κανουμε πλεον τα χομπι μας και πολλα αλλα.
    Αλλα μην μου πεις οτι οχι μονο οι Γερμανοι αλλα και ολοι οι Ευρωπαιοι ειναι πιο οικολογοι και πιο φιλοζωοι απο μας.

Εγω θυμαμαι το 04, οτι εγινε εκκαθαριση, οχι απομακρυνση, των αδεσποτων στο κεντρο της Αθηνας ελεω Ο.Α. (αλλη μαλ@κια αυτη)...ευρωπαικη χωρα λεμε..
    Και φυσικα δεν ηταν ημιαιαμα ολα τα σκυλια..όχι οτι εχω προβλημα με τα ημιαιμα ετσι (αντε να προσεχουμε και τι γραφουμε, γιατι σε λιγο θα βγουμε φυλετιστες αρχικα στα σκυλια και μετα στους ανθρωπους, εδω περα)..πολλά ήταν και "ρατσας" που τα ειχε παρει ο κλασικος, ο μαλ@κας, ο αθανατος Ελληνας για να παιξει το παιδακι του.. μετα μεγαλωσε το κακομοιρο, δε χωραγε στη βεραντα και το πεταξαν στο δρομο.

Απο την αλλη οι φιλοζωοι δεν κατεβηκαν, να δειρουν κανενα π%υστη..

Τωρα το αν η ελευθεριακη σκεψη ειναι τους γραφω ολους στα @ρχιδι@ μου, πουλαω μαγκια οπου με παιρνει και οταν δεν με παιρνει κλανω μαλλι ρε μ@γκες, αν ο νομος με βολευει ειναι κ@λος, αν δεν με βολευει ειναι μ@λακια, τι να πω..

Υ.Γ: Επιφυλασσομαι για το νομο, γιατι φυσικα το ειχα ψαξει..δεν υπεκφευγω. Και οπως καταλαβαινεις, ο νομος ειναι του 03, μπορει να εχει αλλαξει 500 φορες και να επιτρεπεται και στην πισινα των ξενοδοχειων.

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chris4204 Προβολή μηνύματος
    ορίστε τι ζώα και σκατολαός είναι οι φίλοι σου οι Γερμανοί...

http://www.defencenet.gr/defence/ite...BD%CE%AF%CE%B1

Για τους Γερμαναράδες κουβεντούλα έτσι???????????????????????????????????? Ξέρουν αυτοί όμως στα πολλά ρίχνουν και έναν στα σκυλιά τους........Ρε ούστ λέω εγω ή μάλλον ΓΟΥΒ ΓΟΥΒ
    Defencenet??? Σοβαρά???

Για πες μας ρε μάστορα πόσο σκατολαός είναι οι Έλληνες?Γαμάνε αρνιά και γίδια στα μαντριά τους!!!Έχουν και συγκεκριμένη λέξη γι'αυτό το υποείδος έλληνα...κατσικογάμηδες !!

Στη γενίκευση και στη μαλακία πάντα πρώτοι!!!
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Σελίδα 11 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cb1300 vs gsxr1400 vs xjr1300
    από adam13 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2005, 21:16
  2. Rossi Vs Gibernau Vs Melandrin
    από latris mixanis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 90
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 00:29
  3. Χριστιανοσ Vs Μουσουλμανοσ Vs Εβραιοσ.
    από maintenance στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2005, 22:26
  4. Peagaso Vs Kle500 Vs Klr650????
    από lagel στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2004, 08:53
  5. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων