Έχω αφήσει όλη την τρίτη σεζόν (σχεδόν). Το τελευταίο που είχα δει ήταν όταν τον κατέβασαν τον κυρ Λύκο από το τρένο με την μάγισσα; Ε, εκεί. Τρίτο ήταν; Τέταρτο;
Έχω αφήσει όλη την τρίτη σεζόν (σχεδόν). Το τελευταίο που είχα δει ήταν όταν τον κατέβασαν τον κυρ Λύκο από το τρένο με την μάγισσα; Ε, εκεί. Τρίτο ήταν; Τέταρτο;
Καλισι ζούμε, στο θρόνο να σε δούμε.
Ξεχνάτε ότι εκτός της μελισάντρε, εμφανίστηκε άλλη μια μάγισσα. Στάνταρ θα παίξει ρόλο και αυτή παρακάτω μιας και τη μελισάντρε την εξόρισε ο χιόνης.
Sam finds the Horn of Winter
https://www.youtube.com/watch?v=QqSdHokQZ8g
Εκεί μέσα έχει και τα δρακόγυαλα.
Εχει και εξήγηση για το κέρας ----->>> https://www.youtube.com/watch?v=Rchj4oOG4KE
Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 28/06/2016 στις 20:24.
Φίου φίου φι φι φίου
Απίστευτες ερμηνείες!
Το δικαιολογεί και το καστ βέβαια (Εύα Γκριν, παντρέψου με ρε κοπέλα μου να τελειώνουμε τελος πάντων, τί το κουράζουμε?), αλλα και οι οχι τόσο γνωστοί πχ Rory Kinnear που παίζει το τέρας του Φρανκενστάιν και ειναι αλλού ο άνθρωπος.
Η μουσική ειναι παράξενη υπόθεση.
Το penny dreadful εχει φοβερή μουσική, κυρίως με την έννοια οτι την εχουν ταιριάξει άψογα στη σειρά.
Αποτελεί στοιχείο του συνόλου. Ειναι ενα πράγμα όλο αυτο.
Δεν ειναι ομως soundtrack που θα το έχω στο αμάξι να το ακούω με τις ωρες.
Από την άλλη, ο,τι τραγούδι έπαιξε και δεν έπαιξε ever στο sons of anarchy το έχω μονίμως σε 50 playlists γιατι μου αρεσει αυτο το είδος μουσικής.
Απο πλευράς παντρεματος με τη σειρά, δεν κάνανε και κατι δύσκολο.
Σύμφωνα με την απάντηση αυτού του παιδιού σε άλλο φόρουμ....
clopy paste on
Η κοπέλα που πέθαινε είναι η αδερφή του Ned Stark, η Lyanna Stark.
Η Lyanna ήταν να παντρευτεί τον Robert Baratheon, τον χοντρό βασιλιά στην αρχή της σειράς που τον σκότωσε η Cercei.
Αφού πέθανε η Lyanna, ο Robert τελικά παντρεύτηκε την Cercei, αλλά δεν την αγάπησε ποτέ.
Την Lyanna την είχε απαγάγει ο Rhaegar Targaryen, o μεγάλος αδερφός της Daennerys. Παίζει να ήταν ερωτευμένοι οι 2 τους, αν και δεν είμαστε σίγουροι για αυτό ακόμα (αν ΔΕΝ κάνω λάθος). Κάνανε παιδί, τον Jon Snow (που σημαίνει ότι η Daennerys είναι ΘΕΙΑ του Snow).
Αυτός είναι και ο λόγος που ξεκίνησε ο πόλεμος μεταξύ Stark/Baratheons εναντίον των Targaryen, που ως γνωστόν κατέληξε με νίκη των πρώτων και βασιλιά τον Robert. Στον πόλεμο αυτό σκότωσε τελικά και ο Robert τον Rhaegar.
Καθώς πέθαινε η Lyanna, έβαλε τον αδερφό της τον Ned να της υποσχεθεί πως θα πει ψέμματα ότι το παιδί είναι δικό του γιατί αλλιώς ο Robert προφανώς και θα το σκότωνε, λογικό καθώς ήταν παιδί της αρραβωνιαστικιάς του όχι απλά με άλλον άντρα, αλλά με έναν Targaryen με τους οποίους βρίσκονταν σε πόλεμο. Αυτό και έκανε όντως ο Ned, και μάλιστα το κράτησε μυστικό από τους πάντες. Ο μόνος που ξέρει την αλήθεια είναι πλέον ο Bran.
clopy paste off
Γιαυτό και η Lyanna έλεγε "κρύψε το μωρό μην το μάθει ο Robert".
Επίσης, σαν Targaryen, ο Snow μπορεί να ελέγξει τους δράκους. Ακόμη ένας άλλος μπορεί και δεν το ξέρει. Μάλιστα, όταν τους συνάντησε και ελέυθέρωσε δυο απο αυτούς, δεν το πείραξαν. Έτσι λένε τουλάχιστον, γιατί και αυτός είναι Targaryen, άσχετα αν δεν το ξέρει.
Μερικοί λένε, "στην ξαφέρφη και στην θειά, μπάινει πάντα πιο β..."
ευτυχώς δεν ξέρω αν ισχύει το τελευταίο.
Τελευταία τροποποίηση από LogOutGoRide; 29/06/2016 στις 09:09.
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Αυτό ακριβώς έγραψα.![]()
Στη σειρά, δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι γιος του Rhaegar, αλλά σίγουρα είναι της Lyanna, άρα είναι Stark.
Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ίσως γι'αυτόν γράφτηκε όλη η ιστορία. A Song of Ice (Stark) and Fire
(Targaryen).
Cersei*!
Life begins at 45°.
Ministry Of Lost Souls
Ministry Of Lost Souls
Βρε άνθρωπε...
Μιλούσαμε για τη σχέση Σάνσα-Τσονσνό, οι οποίοι είναι ΞΑΔΕΡΦΙΑ. Έγραψα ξεκάθαρα στον MISKIN, ο οποίος ανέφερε ότι είναι θεία-ανηψιός, ότι κάνει λάθος, ΕΚΤΟΣ αν αναφέρεται στην DANY. Οπότε έχουμε και λέμε:
SANSA = ξαδέρφη του Τσονσνό = LFE.
Daenerys = θεία του JonJon, ΑΝ ο πατέρας του είναι όντως ο R.
Γενικά υπάρχουν διάφορες θεωρίες, οι οποίες έχουν ξεκινήσει από τα βιβλία. Επίσης, γενικά, η σειρά έχει ακολουθήσει διαφορετικό μονοπάτι από τα βιβλία, οπότε μπορεί να δούμε κάτι τελείως καινούριο. Λέγεται ότι θα τελειώσει σε 13 επεισόδια.
Life begins at 45°.
Όχι δεν ήταν μακρινά (στα όρια; λίγο κάτω; δεν κατάλαβα και δεν είχα και διάθεση να ασχοληθώ με το ζήτημα, αν δεν το έλεγε συνέχεια ο περήφανος ανήρ δεν θα το ήξερε κανείς κιόλας).
Δεν κατάλαβα... Αν ξέρω κανέναν unclefucker εννοείς; Δεν.
13 ως 15 διαβάζω, σε δύο κύκλους μάλλον.