Σελίδα 110 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 1060100105106107108109110111112113114115120 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.636 έως 1.650 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Παλαιό μέλος
    Διαθετει καναπε ψυχαναλυσης το φορουμ η να απευθυνθω αλλου?

Και μη μου πει κανεις "σιγα καλε"

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gata_kontos Προβολή μηνύματος
    "Μη νομίζεις ότι είμαστε μαλάκες και δεν καταλάβαμε ότι είσαι!" Δηλαδή θεωρεί λογικό ότι αν δεν καταλάβατε ότι είμαι, είστε!
    Προσωπικά δε θεωρώ ότι είστε, ότι κι αν καταλάβατε. Μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, αλλά δε νομίζω ότι το τι κατάλαβε ο καθένας είναι κριτήριο απονομής του τίτλου. Εγώ πάντως δεν είμαι.*
    αυτό ακριβώς

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Τις τακτικές αυτές τις γνωρίζουμε καλυτερα από σένα. Κι ο Γραμματέας του τον αποκύρηξε τον ναζισμό στον Κορυδαλλό.

Με τις ευχές μας.
    Τις δέχομαι. Από κει και πέρα δε θα ζοριστώ για τα συμπεράσματα και τις πεποιθήσεις σου. Εξάλλου αν κάποιος παραδέχτηκε τη φασιστική νοοτροπία που τον διακατέχει, αυτός δεν ήμουν εγώ.
    Τελευταία τροποποίηση από gata_kontos; 08/10/2013 στις 14:52. Αιτία: Έβαλα ένα κόμμα παραπάνω και έκανα επεξεργασία του μηνύματος δια να τη διαγράψω. Ευχαριστώ!

με κάθε ειλικρίνια και χωρίς πονηριά η παρακάτω ερώτηση:

αν κάποιος έχει μία παραπλήσια άποψη με τον gata_xontros και επιχειρήσει να την μεταφέρει πιστεύετε ότι μετά τις τελευταίες 3-4 σελίδες θα το κάνει ή όχι....?

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gata_kontos Προβολή μηνύματος
    "Μη νομίζεις ότι είμαστε μαλάκες και δεν καταλάβαμε ότι είσαι!" Δηλαδή θεωρεί λογικό ότι αν δεν καταλάβατε ότι είμαι, είστε!
    Προσωπικά δε θεωρώ ότι είστε, ότι κι αν καταλάβατε. Μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, αλλά δε νομίζω ότι το τι κατάλαβε ο καθένας είναι κριτήριο απονομής του τίτλου. Εγώ πάντως δεν είμαι.*
    *ΧΑ
    Όπως έλεγε και ο Γαλιλαίος..

Να κι αν είσαι, να κι αν δεν είσαι..!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Μπορουμε να συγκεντρωθουμε στο θέμα μας; Αρκετα ξεφύγαμε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων πληρώνονται. Από τα κανάλια... τα οποία χρωστανε και του μαναβη... κι αρα δανειζονται απο τις τράπεζες... που τις "ελεγχει" το κράτος, δλδ η Κυβέρνηση.

Αλλες δημοσκοπήσεις δείχνουν στην τιβί κι άλλες παιρνουν για να δουν τι παίζει.
    Δε διαφωνώ.

Άλλες δημοσκοπήσεις μας πασάρουν κι άλλες κάνουν για να δουν τί πραγματικά παίζει όπως λες. Απλά οι δεύτερες δε φτάνουν ποτέ στα δικά μας χέρια/μάτια/αυτιά κλπ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Δε διαφωνώ.

Άλλες δημοσκοπήσεις μας πασάρουν κι άλλες κάνουν για να δουν τί πραγματικά παίζει όπως λες. Απλά οι δεύτερες δε φτάνουν ποτέ στα δικά μας χέρια/μάτια/αυτιά κλπ.
    Γι αυτό και λέγονται μυστικές.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Όπως στις προηγούμενες, έτσι και στις επόμενες εκλογές, αν υπάρχει συμφέρον να μπουν τα αυγά βουλή (έστω κι αποδυναμωμένα) θα μπουν. Αν όχι, δε θα μπουν.
    Κατα πώς φαίνεται μέχρι στιγμής, αυτοί που κάνουν τα κουμάντα δεν τους θέλουν πλέον στα έδρανα.
    Θα δείξει.
    Πραγματικες ερωτησεις επιδει δεν μπορω να ακουλουθησω τα λογικα βηματα για να φτασω στα ιδια συμπερασματα...
    1. Ποιοι ειναι αυτοι που εχουν συμφερον να εχει υψιλα ποσοστα η ΧΑ; Ποιο ακριβος ειναι το συμφερον αυτο;
    Γιατι εγω βλεπω μια ΧΑ που το μονο που κανει ειναι να τρωει σημαντικα ποσοστα απο την ΝΔ. Ειναι πιο συμαντικη η ΧΑ για τους κουμανταδορους, απο την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ; Ποια ειναι η αναγκη που καλυψε η ΧΑ αλλα πλεον δεν υπαρχει και την διωχνουν;
    2. Ποιοι ειναι αυτοι που κανουν κουμαντο;
    Καναλαρχες; Αμερικανοι; Γερμανοι; εξωγηινοι; εσωγηινοι; νεφελιμ;
    Και καταναλωνουν τοση ενεργεια για την Ελλαδα; Τοσο σημαντικη χωρα ειμαστε ρε φουστη μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Πραγματικες ερωτησεις επιδει δεν μπορω να ακουλουθησω τα λογικα βηματα για να φτασω στα ιδια συμπερασματα...
    1. Ποιοι ειναι αυτοι που εχουν συμφερον να εχει υψιλα ποσοστα η ΧΑ; Ποιο ακριβος ειναι το συμφερον αυτο;
    Γιατι εγω βλεπω μια ΧΑ που το μονο που κανει ειναι να τρωει σημαντικα ποσοστα απο την ΝΔ. Ειναι πιο συμαντικη η ΧΑ για τους κουμανταδορους, απο την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ; Ποια ειναι η αναγκη που καλυψε η ΧΑ αλλα πλεον δεν υπαρχει και την διωχνουν;
    Και καταναλωνουν τοση ενεργεια για την Ελλαδα; Τοσο σημαντικη χωρα ειμαστε ρε φουστη μου...
    Α Αυτό βασίζεται σε νούμερα ή είναι υπόθεση που πηγάζει από την "τοποθέτηση" δεξιά από την δεξιά ?
    Β ολοι, Είμαστε η σημαντικότερη χώρα του κόσμου γενικότερα και επίκεντρο των πάντων.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Το γκάλοπ είναι εργαλείο και παίζει το ρόλο του.
    Πολλοί θα συνταχτούν με το νικητή για λόγους συμφέροντος.
    (για να μη χα΄σουν τη θέση τους, για να βρουν δουλειά, για να κλείσουν μπίζνεςκλπ κλπ)
    Δεν είναι τυχαίο αυτό που λέει ο πίπας ότι οι Έλληνες πάνε με το νικητή.
    Απόλυτα λογικό είναι αφού δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους διαφορετικά.

Είναι αλήθεια ότι τους ΧΑ ΔΕΝ τους θέλουν στα έδρανα για πολλούς λόγους
    - Εβραϊκό λόμπι
    -Επικείμενη προεδρία ΕΕ
    -Απέχθεια των Γερμανών προς αυτά το υποκείμενα
    -Τσαμπουκάς των δανειστών
    ΚΑΙ
    απειλές προς κυβερνητικά στελέχη
    Το πιο σοβαρό απ όλα.
    Δεν ανέχονται να τους απειλούν και να τους φοβερίζουν.
    Σήμερα θα υπερασπίσουμε το σύνταγμα, αύριο θα κάνουμε πραξικόπημα, μεθαύριο θα πάρουμε τη βουλή
    Αυτά ρε σάχλα τα κάνουν δεν τα λένε !

Κανένας μονάρχης δεν θα το δέχονταν αυτό.

(ξέρω και λεπτομέρειες επ αυτού από πρώτο χέρι)

-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΚΩΛΑΤΕ -
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ....
    -Απέχθεια των Γερμανών προς αυτά το υποκείμενα
    .....

Κανένας μονάρχης δεν θα το δέχονταν αυτό.

(ξέρω και λεπτομέρειες επ αυτού από πρώτο χέρι)

....
    Μην ορκίζεσαι.

Μπα; Γνωρίζετε κι εσείς τον Μεγαλειότατο;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    1. Πολλοί και για διάφορους λόγους... δεν ψήφισαν μόνο απογοητευμένοι ΝΔτες ΧΑ, πήρε ψήφους από ετερόκλητο κόσμο, ακόμα και απο διαμετρικά αντίθετους ιδεολογικά. Το συμφέρον είναι ότι βάζεις τον μλκ μπροστά και εσύ κάνεις slip streaming από πίσω του και αυτό έχει βολέψει τους πάντες, από τα κόμματα εξουσίας, την αντιπολίτευση, μέχρι την άκρα αριστέρα. Αποπροσανταολισμός, συσπείρωση, φαμφάρες και κορώνες, ακόμα και λόγο ύπαρξης βρήκαν πολλοί εξαιτίας της ΧΑ.

2. Πολλοί και για διάφορους λόγους πάλι... οι αυτόχθονες ιθαγενείς κουμανταδόροι καταναλώνουν σαφώς όλη τους την ενέργεια εδώ γιατί από εδώ θρέφονται, οι αλλοδαποί κουμανταδόροι χεσμένους μας έχουν, αλλά σκέψου πόσο εύκολο είναι να ελέγξεις ένα κουράδι σε μια μικρή γωνιά του κόσμου, το οποίο κουμαντάρετε σε πρώτο επίπεδο από -αποδεδειγμένα- διεφθαρμένους οπορτουνιστές.

Συνομωσιολογίες δεν υπάρχουν, ούτε υποχθόνια σχέδια που εξελίσσονται σε διάρκεια ετών, υπαρχουν απλά ευκαιρίες, προκύπτουν, και εμείς έχουμε δώσει πάααααααρα πολλές.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ

Μπα; Γνωρίζετε κι εσείς τον Μεγαλειότατο;
    για να μαζευόμαστε ένας - ένας σιγά σιγά

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ