Διαθετει καναπε ψυχαναλυσης το φορουμ η να απευθυνθω αλλου?
Και μη μου πει κανεις "σιγα καλε"![]()
Διαθετει καναπε ψυχαναλυσης το φορουμ η να απευθυνθω αλλου?
Και μη μου πει κανεις "σιγα καλε"![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Τελευταία τροποποίηση από gata_kontos; 08/10/2013 στις 14:52. Αιτία: Έβαλα ένα κόμμα παραπάνω και έκανα επεξεργασία του μηνύματος δια να τη διαγράψω. Ευχαριστώ!
με κάθε ειλικρίνια και χωρίς πονηριά η παρακάτω ερώτηση:
αν κάποιος έχει μία παραπλήσια άποψη με τον gata_xontros και επιχειρήσει να την μεταφέρει πιστεύετε ότι μετά τις τελευταίες 3-4 σελίδες θα το κάνει ή όχι....?
Μπορουμε να συγκεντρωθουμε στο θέμα μας; Αρκετα ξεφύγαμε.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πραγματικες ερωτησεις επιδει δεν μπορω να ακουλουθησω τα λογικα βηματα για να φτασω στα ιδια συμπερασματα...
1. Ποιοι ειναι αυτοι που εχουν συμφερον να εχει υψιλα ποσοστα η ΧΑ; Ποιο ακριβος ειναι το συμφερον αυτο;
Γιατι εγω βλεπω μια ΧΑ που το μονο που κανει ειναι να τρωει σημαντικα ποσοστα απο την ΝΔ. Ειναι πιο συμαντικη η ΧΑ για τους κουμανταδορους, απο την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ; Ποια ειναι η αναγκη που καλυψε η ΧΑ αλλα πλεον δεν υπαρχει και την διωχνουν;
2. Ποιοι ειναι αυτοι που κανουν κουμαντο;
Καναλαρχες; Αμερικανοι; Γερμανοι; εξωγηινοι; εσωγηινοι; νεφελιμ;
Και καταναλωνουν τοση ενεργεια για την Ελλαδα; Τοσο σημαντικη χωρα ειμαστε ρε φουστη μου...
Το γκάλοπ είναι εργαλείο και παίζει το ρόλο του.
Πολλοί θα συνταχτούν με το νικητή για λόγους συμφέροντος.
(για να μη χα΄σουν τη θέση τους, για να βρουν δουλειά, για να κλείσουν μπίζνεςκλπ κλπ)
Δεν είναι τυχαίο αυτό που λέει ο πίπας ότι οι Έλληνες πάνε με το νικητή.
Απόλυτα λογικό είναι αφού δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους διαφορετικά.
Είναι αλήθεια ότι τους ΧΑ ΔΕΝ τους θέλουν στα έδρανα για πολλούς λόγους
- Εβραϊκό λόμπι
-Επικείμενη προεδρία ΕΕ
-Απέχθεια των Γερμανών προς αυτά το υποκείμενα
-Τσαμπουκάς των δανειστών
ΚΑΙ
απειλές προς κυβερνητικά στελέχη
Το πιο σοβαρό απ όλα.
Δεν ανέχονται να τους απειλούν και να τους φοβερίζουν.
Σήμερα θα υπερασπίσουμε το σύνταγμα, αύριο θα κάνουμε πραξικόπημα, μεθαύριο θα πάρουμε τη βουλή
Αυτά ρε σάχλα τα κάνουν δεν τα λένε !
Κανένας μονάρχης δεν θα το δέχονταν αυτό.
(ξέρω και λεπτομέρειες επ αυτού από πρώτο χέρι)
-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΚΩΛΑΤΕ-
ανανήψαντας
1. Πολλοί και για διάφορους λόγους... δεν ψήφισαν μόνο απογοητευμένοι ΝΔτες ΧΑ, πήρε ψήφους από ετερόκλητο κόσμο, ακόμα και απο διαμετρικά αντίθετους ιδεολογικά. Το συμφέρον είναι ότι βάζεις τον μλκ μπροστά και εσύ κάνεις slip streaming από πίσω του και αυτό έχει βολέψει τους πάντες, από τα κόμματα εξουσίας, την αντιπολίτευση, μέχρι την άκρα αριστέρα. Αποπροσανταολισμός, συσπείρωση, φαμφάρες και κορώνες, ακόμα και λόγο ύπαρξης βρήκαν πολλοί εξαιτίας της ΧΑ.
2. Πολλοί και για διάφορους λόγους πάλι... οι αυτόχθονες ιθαγενείς κουμανταδόροι καταναλώνουν σαφώς όλη τους την ενέργεια εδώ γιατί από εδώ θρέφονται, οι αλλοδαποί κουμανταδόροι χεσμένους μας έχουν, αλλά σκέψου πόσο εύκολο είναι να ελέγξεις ένα κουράδι σε μια μικρή γωνιά του κόσμου, το οποίο κουμαντάρετε σε πρώτο επίπεδο από -αποδεδειγμένα- διεφθαρμένους οπορτουνιστές.
Συνομωσιολογίες δεν υπάρχουν, ούτε υποχθόνια σχέδια που εξελίσσονται σε διάρκεια ετών, υπαρχουν απλά ευκαιρίες, προκύπτουν, και εμείς έχουμε δώσει πάααααααρα πολλές.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε