Σελίδα 111 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 1161101106107108109110111112113114115116121 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.651 έως 1.665 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    1. Πολλοί και για διάφορους λόγους.
    2. Πολλοί και για διάφορους λόγους πάλι.

Συνομωσιολογίες δεν υπάρχουν, ούτε υποχθόνια σχέδια που εξελίσσονται σε διάρκεια ετών, υπαρχουν απλά ευκαιρίες, προκύπτουν, και εμείς έχουμε δώσει πάααααααρα πολλές.
    Αρα κανεις συγκεκριμένα και τελικα μιλαμε για αντιδραση(οπορτουνισμος) καποιων σε μια "αυθορμητη" κατασταση.
    Συμφωνουμε γενικα αλλα την απαντηση την θελω απο αυτους που διατείνονται οτι υπαρχει συνωμοσια και κεντρα(?) που δημιουργουν και ελεγχουν τις καταστασεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Πραγματικες ερωτησεις επιδει δεν μπορω να ακουλουθησω τα λογικα βηματα για να φτασω στα ιδια συμπερασματα...
    1. Ποιοι ειναι αυτοι που εχουν συμφερον να εχει υψιλα ποσοστα η ΧΑ; Ποιο ακριβος ειναι το συμφερον αυτο;
    Γιατι εγω βλεπω μια ΧΑ που το μονο που κανει ειναι να τρωει σημαντικα ποσοστα απο την ΝΔ. Ειναι πιο συμαντικη η ΧΑ για τους κουμανταδορους, απο την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ; Ποια ειναι η αναγκη που καλυψε η ΧΑ αλλα πλεον δεν υπαρχει και την διωχνουν;
    1. Εγώ θα έλεγα ότι η ΧΑ ήταν χρήσιμη ως ένα βαθμό και λειτούργησε ως ανάχωμα ώστε ψήφοι οργισμένων ανθρώπων που δεν θα ψήφιζαν με τίποτα τα 2 συστημικά κόματα (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) να ΜΗΝ κατευθυνθούν προς τον Σύριζα ο οποίος έτσι θα εξασφάλιζε χαλαρή νίκη (αν όχι αυτοδυναμία) στις προηγούμενες εκλογές...Κάτι σαν την βαλβίδα ασφαλείας της χύτρας ταχύτητας ένα πράγμα... Φυσικά από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι... Η παραπέρα δημοσκοπική άνοδος ήταν ανησυχητική, οι ίδιοι οι Χρυσαυγίτες ως γνήσια ζώα καβάλησαν το καλάμι και αρχίσανε τους χοντροτσαμπουκάδες χωρίς καν να κρατάνε τα προσχήματα, ο κίνδυνος το προφίλ του succsess story να μετατραπεί σε failed state μεγάλωνε κάθε μέρα, οι "δανειστές" άρχισαν να διαμαρτύρονται, ήρθε και η δολοφόνία, και έδεσε το γλυκό...

Η εντολή ήταν "τελειώστε τους". Το πρόβλημα είναι ότι άλλο να το λες και άλλο να το κάνεις ειδικά όταν έχεις απέναντί σου την κοινωνία να σε μουντζώνει νυχθημερόν και σαν εργαλείο ένα κράτος (δημόσιοα διοίκηση, δικαισύνη κλπ) που δουλεύει 100 φορές λιγότερο αποδοτικά από το τελευταίο μπουρδέλο ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    1. Εγώ θα έλεγα ότι η ΧΑ ήταν χρήσιμη ως ένα βαθμό και λειτούργησε ως ανάχωμα ώστε ψήφοι οργισμένων ανθρώπων που δεν θα ψήφιζαν με τίποτα τα 2 συστημικά κόματα (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) να ΜΗΝ κατευθυνθούν προς τον Σύριζα ο οποίος έτσι θα εξασφάλιζε χαλαρή νίκη (αν όχι αυτοδυναμία) στις προηγούμενες εκλογές...Κάτι σαν την βαλβίδα ασφαλείας της χύτρας ταχύτητας ένα πράγμα... Φυσικά από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι... Η παραπέρα δημοσκοπική άνοδος ήταν ανησυχητική, οι ίδιοι οι Χρυσαυγίτες ως γνήσια ζώα καβάλησαν το καλάμι και αρχίσανε τους χοντροτσαμπουκάδες χωρίς καν να κρατάνε τα προσχήματα, ο κίνδυνος το προφίλ του succsess story να μετατραπεί σε failed state μεγάλωνε κάθε μέρα, οι "δανειστές" άρχισαν να διαμαρτύρονται, ήρθε και η δολοφόνία, και έδεσε το γλυκό...

Η εντολή ήταν "τελειώστε τους". Το πρόβλημα είναι ότι άλλο να το λες και άλλο να το κάνεις ειδικά όταν έχεις απέναντί σου την κοινωνία να σε μουντζώνει νυχθημερόν και σαν εργαλείο ένα κράτος (δημόσιοα διοίκηση, δικαισύνη κλπ) που δουλεύει 100 φορές λιγότερο αποδοτικά από το τελευταίο μπουρδέλο ...
    +1250

ο τσομπανος με το τσομπανοσκυλο τα προβατα σαλαγανε...
    το τσομπανοσκυλο πηγε να παρει την γκλιτσα απ τον τσομπανο κι αυτος του εδωσε κλοτσιά..
    λουφαξε το τσομπανοσκυλο και μαζι με τον τσομπανο τα προβατα σαλαγανε...

...που ειναι ο λυκος..οεο.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    με κάθε ειλικρίνια και χωρίς πονηριά η παρακάτω ερώτηση:

αν κάποιος έχει μία παραπλήσια άποψη με τον gata_xontros και επιχειρήσει να την μεταφέρει πιστεύετε ότι μετά τις τελευταίες 3-4 σελίδες θα το κάνει ή όχι....?
    Νομίζω ότι έχει σοβαρή βάση κάποια από αυτά που λέει... δώστε του λίγο "χώρο" και μην είστε προπέτες και ξερόλες...Εμένα μου φαίνετε λίγο μπερδεμένος κάπου, αλλά ίσως και αυτός να μην το έχει ξεκαθαρίσει μέσα του όπως και πολύ άλλοι από μας...
    Δεν είναι απλό ας πούμε να αποφασίσεις αν πρέπει να φερθείς σαν δημοκράτης απέναντι σε φασιστοειδή που δεν σέβονται τον θεσμό και θα θελαν να τον καταλύσουν...Αν το κάνεις κινδυνεύεις να ηττηθείς και εσύ και κατ επέκταση η δημοκρατία, αν πάλι φερθείς αντιδημοκρατικά ποιος σου λέει ότι δεν έχεις ήδη χάσει μιας και έγινες σαν και αυτούς που καταδικάζεις....Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα; ναι ή όχι;
    Το επόμενο που λέει αν κατάλαβα καλά είναι ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους υπόλοιπους κλέφτες και εμμέσως δολοφόνους επίσης στρέφόμενοι αποκλειστικά κατά των φασιστών δολοφόνων ...σωστό αλλά κατά την γνώμη μου ένα ένα και με την σειρά...., όλα μαζί δεν γίνονται...
    Κατά τα άλλα η αγωνία που εκφράζει είναι ότι με την υπερβολή των μέσων στην προβολή της εγκληματικής δράσης της ΧΑ ίσως το αποτέλεσμα στην άποψη του κόσμου να είναι διαφορετικό από ότι περιμένουν και τελικά να γίνουν ήρωες τα τομάρια...δεν είναι και παράλογο...
    Μακάρι να είναι σαν τα μαγιάτικα που λέει ο Βύρωνας αλλά δυστυχώς εγώ δεν το βλέπω και ο μόνος λόγος που δεν θα στοιχημάτιζα είναι γιατί δεν γουστάρω να κερδίζω στοιχήματα που στην πραγματικότητα θα γούσταρα να χάσω...
    Στην τελική ο κοντός είναι γάτα και ας του την πέφτετε από παντού...αν είναι τέτοιο το επίπεδο του μέσου ΧΑυγίτη τα πράγματα είναι πολύ ποιο ζόρικα από όσο νομίζουμε...

υ.γ.1 Κοντέ γάτε αν έχω κάνει κάπου λάθος σε όσα κατάλαβα με διορθώνεις άμμεσα....
    υ.γ.2 Δεν με ενδιαφέρει (στα @ρχίδια@ μου που θα έλεγε και ο σκοπευτής...), αν πέφτω μέσα σε προσωπικό επίπεδο για τον συγκεκριμένο χρήστη, αλλά γενικά δεν γουστάρω το μπούλινκγ που γίνετε συχνά εδώ μέσα, και κάποιοι το θεωρούν "σκληρό", "αντρικό" χιούμορ... Το χιούμορ προϋποθέτει αυτοσαρκασμό και αμφίδρομη επικοινωνία, αλλιώς είναι πλάκα, επιπέδου κακόγουστης φάρσας...
    Τα σέβη μου....
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    μπλέκετε τον "ινστροχτουρισμό" με τα μπερδεμένα μυαλά

κακώς

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

1. Εγώ θα έλεγα ότι η ΧΑ ήταν χρήσιμη ως ένα βαθμό και λειτούργησε ως ανάχωμα
    Αν κανεις κοιταξει τα νουμερα της εκλογικης αναμετρησης του Μαιου 2012 σε σχεση με του 2009 θα δει οτι αν προσθεσεις τις "διαρροες" των κομματων που εχασαν ψηφοφορους (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ) εχεις ενα συνολο 3.486(χιλιαδων) ψηφοφορων.
    Αν απο αυτους αφερεσεις 807(χιλιαδες) (αποχη, ακυρα-λευκα και πολυ μικρα κομματα(κατω απο 100(χιλιαδες)) σου μενει ενα καθαρο 2.679(χιλιαδες) που αλλαξαν κομμα.
    Αν μετα προσθεσεις ολα τα κομματα που μαζεψαν ψηφοφορους (ΚΚΕ,ΟΙΚΟΛ,ΑΝΕΛ,ΔΗΜΑΡ,ΔΗΣΥ,ΔΗΞΑ,ΔΡΑΣΗ) εχεις βρει 1.499(χιλιαδες) απο τους 2.679(χιλιαδες).
    Υπολοιπονται 1.167(χιλιαδες)
    Ο ΣΥΡΙΖΑ πηρε 746(χιλιαδες) νεους ψηφους και απομενουν οι 421(χιλιαδες) νεοι ψήφοι της ΧΑ (ειχε 19χιλιαδες απο πριν).
    Τελος η διαφορα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ ηταν 131(χιλιαδες) ψηφοι.

Που βλεπεις το αναχωμα λοιπον; Τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτοι οι 421 χιλιαδες ψηφοφοροι θα μοιραζονταν ετσι ωστε να κερδισει τις εκλογες ο ΣΥΡΙΖΑ;

Αν συγκρηνουμε τις εκλογες του Ιουνη 2012 σε σχεση με τον Μαιο τα νουμερα εχουν ως εξεις:
    Χαμενες/κερδισμενες/κουνημενες ψηφοι 1.089(χιλιαδες) στις οποιες προστιθενται 126(χιλιαδες) απο νεους ψηφους (αυτοι που δεν ειχαν παει τον Μαι).
    Αρα συνολο "απωλειων" 1.227(χιλιαδες) ψυφοι.
    Ολοι χασανε (ΧΑ -14(χιλιαδες) ψηφους) εκτος απο τον ΣΥΡΙΖΑ που πηρε 594(χιλιαδες) ψηφους παραπανω και την ΝΔ που πηρε 633(χιλιαδες) ψηφους παραπανω.
    Διαφορα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ 170(χιλιαδες) ψηφοι.
    Μεγαλωσε δλδ.

Αρα απο που βγαινει η θεωρια του αναχωματος;

υ.γ.1 Ειναι εκδικτικο πως απο το 2009 μεχρι τον Ιουνιο του 2012
    Το ΛΑΟΣ εχασε συνολικα 289(χιλιαδες) ψηφοφορους.
    Η δε ΝΔ για την ιδια περιοδο εχασε 470(χιλιαδες).
    Η ΧΑ συνολικα πηρε 407(χιλιαδες).

υ.γ.2 τα στοιχεια απο εδω
    υ.γ.3
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων eklog.jpg‎  
    Τελευταία τροποποίηση από sonic22; 08/10/2013 στις 20:22.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος

Αρα απο που βγαινει η θεωρια του αναχωματος;

υ.γ. τα στοιχεια εδω
    Από το γεγονός ότι πλέον τα κυβερνητικά κόμματα θεωρούνται "μνημονιακά" ενώ τα υπόλοιπα "αντιμνημονιακά".
    Ο Ελληνας ψηφοφόρος χαλαρά ψηφίζει ΧΑ και στα καπάκια ΣΥΡΙΖΑ.
    Ο Γλέζος και ο Μηχαλολιάκος ανήκουν στους αντιμνημονιακούς, ενα πράμα.
    Τι έλεγα πρίν για πολίτες?
    Ρε πρώτα πρέπει να γίνουμε άνθρωποι.

Π'ρου τα ζ'α Το avatar του/της tamar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    Νομίζω ότι έχει σοβαρή βάση κάποια από αυτά που λέει... δώστε του λίγο "χώρο" και μην είστε προπέτες και ξερόλες...Εμένα μου φαίνετε λίγο μπερδεμένος κάπου, αλλά ίσως και αυτός να μην το έχει ξεκαθαρίσει μέσα του όπως και πολύ άλλοι από μας...
    Δεν είναι απλό ας πούμε να αποφασίσεις αν πρέπει να φερθείς σαν δημοκράτης απέναντι σε φασιστοειδή που δεν σέβονται τον θεσμό και θα θελαν να τον καταλύσουν...Αν το κάνεις κινδυνεύεις να ηττηθείς και εσύ και κατ επέκταση η δημοκρατία, αν πάλι φερθείς αντιδημοκρατικά ποιος σου λέει ότι δεν έχεις ήδη χάσει μιας και έγινες σαν και αυτούς που καταδικάζεις....Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα; ναι ή όχι;
    Το επόμενο που λέει αν κατάλαβα καλά είναι ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους υπόλοιπους κλέφτες και εμμέσως δολοφόνους επίσης στρέφόμενοι αποκλειστικά κατά των φασιστών δολοφόνων ...σωστό αλλά κατά την γνώμη μου ένα ένα και με την σειρά...., όλα μαζί δεν γίνονται...
    Κατά τα άλλα η αγωνία που εκφράζει είναι ότι με την υπερβολή των μέσων στην προβολή της εγκληματικής δράσης της ΧΑ ίσως το αποτέλεσμα στην άποψη του κόσμου να είναι διαφορετικό από ότι περιμένουν και τελικά να γίνουν ήρωες τα τομάρια...δεν είναι και παράλογο...
    Μακάρι να είναι σαν τα μαγιάτικα που λέει ο Βύρωνας αλλά δυστυχώς εγώ δεν το βλέπω και ο μόνος λόγος που δεν θα στοιχημάτιζα είναι γιατί δεν γουστάρω να κερδίζω στοιχήματα που στην πραγματικότητα θα γούσταρα να χάσω...
    Στην τελική ο κοντός είναι γάτα και ας του την πέφτετε από παντού...αν είναι τέτοιο το επίπεδο του μέσου ΧΑυγίτη τα πράγματα είναι πολύ ποιο ζόρικα από όσο νομίζουμε...

υ.γ.1 Κοντέ γάτε αν έχω κάνει κάπου λάθος σε όσα κατάλαβα με διορθώνεις άμμεσα....
    υ.γ.2 Δεν με ενδιαφέρει (στα @ρχίδια@ μου που θα έλεγε και ο σκοπευτής...), αν πέφτω μέσα σε προσωπικό επίπεδο για τον συγκεκριμένο χρήστη, αλλά γενικά δεν γουστάρω το μπούλινκγ που γίνετε συχνά εδώ μέσα, και κάποιοι το θεωρούν "σκληρό", "αντρικό" χιούμορ... Το χιούμορ προϋποθέτει αυτοσαρκασμό και αμφίδρομη επικοινωνία, αλλιώς είναι πλάκα, επιπέδου κακόγουστης φάρσας...
    Τα σέβη μου....
    ....and you run, and you run
    to catch up with the sun....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Ο Ελληνας ψηφοφόρος χαλαρά ψηφίζει ΧΑ και στα καπάκια ΣΥΡΙΖΑ.
    Ακομα και ετσι να ειναι (που δεν ειναι) πως στοιχειοθετειτε η θεωρια του αναχωματος;

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    1. Εγώ θα έλεγα ότι η ΧΑ ήταν χρήσιμη ως ένα βαθμό και λειτούργησε ως ανάχωμα ώστε ψήφοι οργισμένων ανθρώπων που δεν θα ψήφιζαν με τίποτα τα 2 συστημικά κόματα (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) να ΜΗΝ κατευθυνθούν προς τον Σύριζα ο οποίος έτσι θα εξασφάλιζε χαλαρή νίκη (αν όχι αυτοδυναμία) στις προηγούμενες εκλογές...Κάτι σαν την βαλβίδα ασφαλείας της χύτρας ταχύτητας ένα πράγμα...
    Να πω κι εγώ τη γνώμη μου; Η Χ.Α. εξυπηρετούσε άλλα συμφέροντα και δεν έπαιξε το ρόλο αναχώματος απέναντι σε μία (απίθανη) νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Το ρόλο αναχώματος έπαιξαν μια χαρά τα ΜΜΕ (όπως και με τη Χ.Α.) με τη δραχμολαγνεία. Όποιος δουλεύει ή δούλευε σε τράπεζα ξέρει πολύ καλά τί κλίμα τρομοκρατίας υπήρχε στον κόσμο για τις καταθέσεις και τις οικονομίες του.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gata_kontos Προβολή μηνύματος
    Όχι, bultaco. Αλλά αυτός ο όρος δεν αναγράφεται πουθενά στους Κανόνες λειτουργίας.
    Για Τραμπουλτάκο το κόβω...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Για Τραμπουλτάκο το κόβω...
    Πρόσεχε γιατί σήμερα οι κάρτες για εξύβριση βγαίνουν εύκολα!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Έλα ντε?

Γι'αυτό τονε ρωτάω κι εγώ μπας και δεν κατάλαβα καλά κι εννοεί γι'αλλού.

(από το Φλεβάρη τον είχε το λογαριασμό στο βαρέλι να ωριμάζει πριν μπει κι αρχίσει. Μιλάμε για υπομονή όχι μλκίες.
    Είναι μια κλάση κάτω από το average troll της Παρασκευής. Αυτό τουλάχιστον ας του το αναγνωρίσουμε.)
    Συγχαρητήρια για το δημοκρατικό σου πνεύμα. Καθόλου φασιστικό το να προσπαθήσεις να μιλήσεις όπως κάτι γκόμενες που λένε μυστικά μεταξύ τους στο αυτί ενώ παρευρίσκονται κι άλλα άτομα σε μια παρέα, πιστεύοντας ότι πιθανόν να μη δώσω σημασία στην κίτρινη γραμμή
    Επίσης καθόλου φασιστικό το να κάνεις έρευνα για τη δραστηριότητά μου στο φόρουμ και να την κοινοποιήσεις στους ενδιαφερόμενους.
    Είσαι, είσαι... ο ορισμός του αντιφασίστα

Κάτσε να κόψω καλύτερα τη φατσούλα που υποδηλώνει σαρκασμό, γιατί μου κόστισε ήδη 5 πόντους!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Μην ορκίζεσαι.

Μπα; Γνωρίζετε κι εσείς τον Μεγαλειότατο;
    Όχι γνωρίζω τη μάνα του παιδιού που έφαγε τη μαχαιριά στο λαιμό στο Π Φάληρο...
    ανανήψαντας

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ