λεω. υποστηριξες οτι εχουμε διαφορετικη αντιληψη. προφανως λεω, εκτιμας καπως την αντιληψη μου για να τη συγκρινεις με την δικια σου. για πες λοιπον πως εκτιμας την αντιληψη μου?
μαλιστα. και αφου εχω διαβασει καμια 10αρια φορες οτι ΔΕΝ εισαι αυτο που ισως αστοχα εχει εξαχθει σαν συμπερασμα, θελεις να μας πεις τωρα και αυτο που εισαι?
μην το κανεις αυτο βυρωνακο...θα χασεις.
οι οποιοι οι δευτεροι θελουν και να μας παρουν τα σπιτια να τα δωσουν στους φιλους τους απο το αλφα κενταυρου
1.αν υποθεσουμε οτι money talks (και γιατι να μην το υποθεσουμε?) το πραμα ειναι πολυ απλο. ειμαστε στο μνημονιο. τα μεροκαματα μετα απο ανωθεν εντολες πεσανε στα 4 κατοσταρικα. η ανασφαλιστη εργασια παει τερμα γκαζι. καποιοι θελουνε φτηνο εργατικο δυναμικο (παντα θελανε). και ξαφνικα ενω καποιοι αποφασιζουνε να κανουνε εναν αγωνα μενοντας ανεργοι απο το να κανουνε οτι ζουνε με 15 ευρω μεροκαματο ανεβαινει η αυγη φωναζοντας ''δουλεια στον ελληνα εργατη''. ταυτοχρονα ειναι το οπλο του real estate αφου εχουνε υποβαθμιστει ολοκληρες περιοχες ωστε να τις καθαρισουνε και να γινουνε το φιλετακι των νεων επιχειρηματιων του κλαδου αυτου, και τελος σε μια χωρα με νυχτομαγαζο και μπουζουκοκοσμο αναλαμβανουνε απο μπραβιλικια, πορτες κ.ο.κ.
η χ.α. δεν πηρε ποσοστα απο τους αλλους 2. οι αλλοι 2 της επιτρεψανε να ανεβει γιατι βολευε. οπως και τωρα βολευει να μεινει εκει που την θελουνε. δεν ειναι τυχαιο οτι μετα απο οτι εχει γινει ''ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ''. ναι αλλα που επεσαν? εκει που ηταν μετεκλογικα. εκει την θελουνε τωρα και εκει την κρατανε.
2.δες μακρυα. το κολπο δεν ειναι στην ψωροκωσταινα. ανεβαινουνε παντου. στην νορβηγια (που δεν εχει μνημονιο, ευρω, φτωχια) ειναι στην συγκυβερνηση το κομα του μπρειβικ, στην αυστρια επισης, στην γαλλια εχεις το κομα της λεπεν που πριν απο λιγο καιρο σκληροπυρηνικοι δολοφονησαν αριστεριστη, στην αυστρια πανε σφαιρα, στην αγγλια υπαρχει ουτως η αλλως πυρηνας οπως και στη γερμανια (απλα ειναι το παρακρατος) γιατι βολευει να δρα ως τετοιο. το ιδιο παρακρατος ητανε κι εδω οσο βολευε το συστημα. τωρα απλα τους θελει αλλοιως.