Σελίδα 113 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 1363103108109110111112113114115116117118123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.681 έως 1.695 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Ετοιμος ημουν να κανω ταλιρακια αλλα τωρα που εβαλες και τα αλλα πρεπει πρωτα να μου τα κανεις εσυ ταλιρακια... (δεν βγαζω νοημα).
    λεω. υποστηριξες οτι εχουμε διαφορετικη αντιληψη. προφανως λεω, εκτιμας καπως την αντιληψη μου για να τη συγκρινεις με την δικια σου. για πες λοιπον πως εκτιμας την αντιληψη μου?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gata_kontos Προβολή μηνύματος
    Απόλυτα! Έρχεσαι στα λόγια μου! Ότι διακρίνω ιδιοτέλεια στην ξαφνική αντιστροφή της αντιμετώπισής τους και της λυσσαλέας επίθεσης, κατηγορώντας τους μέχρι και για αστεία πράγματα όπως ότι έκαναν θυσίες με ζώα στους θεούς, ότι έκαναν κάμψεις και ότι έχουν χοντρά μπράτσα. Κι εγώ κάνω κάμψεις οπότε να με βάλετε στη στενή!
    Δεν επικροτώ τις πράξεις τους (αααχ καλά να' ναι η δημοκρατία, τι θα κάναμε χωρίς αυτή!) αλλά πιστεύω ότι η τόσο άτσαλη και αγωνιώδης προσπάθεια να αλλάξουν τις πεποιθήσεις των οργισμένων συμπολιτών μας που επέλεξαν να την ψηφίσουν, οδηγεί προς το αντίθετο αποτέλεσμα.
    μαλιστα. και αφου εχω διαβασει καμια 10αρια φορες οτι ΔΕΝ εισαι αυτο που ισως αστοχα εχει εξαχθει σαν συμπερασμα, θελεις να μας πεις τωρα και αυτο που εισαι?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Gentlemen place your bets.
    μην το κανεις αυτο βυρωνακο...θα χασεις.

Με χαλάει και ο χειρισμός. Το αν θα ψηφίσουμε ή όχι είναι δικαίωμά μας, του οποίου την άσκηση θέλουν να αφαιρέσουν επιλεκτικά οι φασίστες και οι κομμουνιστές.
    οι οποιοι οι δευτεροι θελουν και να μας παρουν τα σπιτια να τα δωσουν στους φιλους τους απο το αλφα κενταυρου

Πραγματικες ερωτησεις επιδει δεν μπορω να ακουλουθησω τα λογικα βηματα για να φτασω στα ιδια συμπερασματα...
    1. Ποιοι ειναι αυτοι που εχουν συμφερον να εχει υψιλα ποσοστα η ΧΑ; Ποιο ακριβος ειναι το συμφερον αυτο;
    Γιατι εγω βλεπω μια ΧΑ που το μονο που κανει ειναι να τρωει σημαντικα ποσοστα απο την ΝΔ. Ειναι πιο συμαντικη η ΧΑ για τους κουμανταδορους, απο την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ; Ποια ειναι η αναγκη που καλυψε η ΧΑ αλλα πλεον δεν υπαρχει και την διωχνουν;
    2. Ποιοι ειναι αυτοι που κανουν κουμαντο;
    Καναλαρχες; Αμερικανοι; Γερμανοι; εξωγηινοι; εσωγηινοι; νεφελιμ;
    Και καταναλωνουν τοση ενεργεια για την Ελλαδα; Τοσο σημαντικη χωρα ειμαστε ρε φουστη μου...
    1.αν υποθεσουμε οτι money talks (και γιατι να μην το υποθεσουμε?) το πραμα ειναι πολυ απλο. ειμαστε στο μνημονιο. τα μεροκαματα μετα απο ανωθεν εντολες πεσανε στα 4 κατοσταρικα. η ανασφαλιστη εργασια παει τερμα γκαζι. καποιοι θελουνε φτηνο εργατικο δυναμικο (παντα θελανε). και ξαφνικα ενω καποιοι αποφασιζουνε να κανουνε εναν αγωνα μενοντας ανεργοι απο το να κανουνε οτι ζουνε με 15 ευρω μεροκαματο ανεβαινει η αυγη φωναζοντας ''δουλεια στον ελληνα εργατη''. ταυτοχρονα ειναι το οπλο του real estate αφου εχουνε υποβαθμιστει ολοκληρες περιοχες ωστε να τις καθαρισουνε και να γινουνε το φιλετακι των νεων επιχειρηματιων του κλαδου αυτου, και τελος σε μια χωρα με νυχτομαγαζο και μπουζουκοκοσμο αναλαμβανουνε απο μπραβιλικια, πορτες κ.ο.κ.
    η χ.α. δεν πηρε ποσοστα απο τους αλλους 2. οι αλλοι 2 της επιτρεψανε να ανεβει γιατι βολευε. οπως και τωρα βολευει να μεινει εκει που την θελουνε. δεν ειναι τυχαιο οτι μετα απο οτι εχει γινει ''ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ''. ναι αλλα που επεσαν? εκει που ηταν μετεκλογικα. εκει την θελουνε τωρα και εκει την κρατανε.

2.δες μακρυα. το κολπο δεν ειναι στην ψωροκωσταινα. ανεβαινουνε παντου. στην νορβηγια (που δεν εχει μνημονιο, ευρω, φτωχια) ειναι στην συγκυβερνηση το κομα του μπρειβικ, στην αυστρια επισης, στην γαλλια εχεις το κομα της λεπεν που πριν απο λιγο καιρο σκληροπυρηνικοι δολοφονησαν αριστεριστη, στην αυστρια πανε σφαιρα, στην αγγλια υπαρχει ουτως η αλλως πυρηνας οπως και στη γερμανια (απλα ειναι το παρακρατος) γιατι βολευει να δρα ως τετοιο. το ιδιο παρακρατος ητανε κι εδω οσο βολευε το συστημα. τωρα απλα τους θελει αλλοιως.
    Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 09/10/2013 στις 11:34.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρακαλώ!
    Συμφιλιωμένος μπορεί να είσαι, αλλά δεν ανέφερα κάποιο προτέρημα του άλλου φύλου, αλλά ένα ελάττωμα, το οποίο δεν τιμά κανέναν και δεν είναι αποκλειστικότητα των γυναικών, όπως προκύπτει.
    Τελικά ναι.
    Και ενώ μπορεί ο καθένας να δει αυτά τα στοιχεία, έκρινες απαραίτητο να τα κοινοποιήσεις εμπιστευτικά, ε; Και πως θα χαρακτήριζες εσύ την ενέργειά σου; Κοινωνικό έργο;
    Στο φυσιοθεραπευτή για το πιάσιμό σου.
    Παρακαλώ!
    Τελίκά ναι.
    επισης αν συνεχισεις την επι προσωπικου αντιπαραθεση δεν θα ευθυνομαι για τις ζημΝιες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    .......... Σου είπα πριν ότι οι πάντες εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις που προκύπτουν, σε real time χρόνο, δεν υπάρχει σχέδιο, το σύστημα είναι χαοτικό και απρόβλεπτο.
    +2 τοτενκοπφ

ετσι απλα για να ειμαστε και στο κλιμα των ημερων.
    Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 09/10/2013 στις 11:33.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Έχασα εγώ την υπομονή μου και τη βρήκε ο Τρούπης.

Παρακαλώ να ΜΗ μου επιστραφεί στην επόμενη μπυροσυνάντηση

Κατα τα λοιπά... +όσα θες.

@el_hymador με εσενα συμφωνω ρε μαστορα
    Με αυτο εχω προβλημα
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    η χ.α. δεν πηρε ποσοστα απο τους αλλους 2. οι αλλοι 2 της επιτρεψανε να ανεβει γιατι βολευε.
    που ειναι εκ διαμετρου αντιθετο απο το
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    δεν υπάρχει σχέδιο, το σύστημα είναι χαοτικό και απρόβλεπτο.
    @TROOPER
    Εβαλα στοιχεια πιο πανω που δειχνουν πια κομματα χασανε ψυφοφορους και ποια κερδισανε. Αν εχεις αλλα στοιχεια ή αν η ΠΙΣΤΗ σου ειναι πολυ δυνατη πορευσου οπως καταλαβαινεις.

Και μια και ειπαμε για τραπεζιτες κουμανταδορους...
    Χρεη κομματων (2011)
    ΝΔ 132.000.000 ευρο
    ΠΑΣΟΚ 120.000.000 ευρο
    ΣΥΡΙΖΑ 6.000.000 ευρο
    ΚΚΕ 4.400.000 ευρο

αρα ολοι στο τσεπακι των τραπεζητων και συστημικοι; ε;

Με αυτο εχω προβλημα

@TROOPER
    Εβαλα στοιχεια πιο πανω που δειχνουν πια κομματα χασανε ψυφοφορους και ποια κερδισανε. Αν εχεις αλλα στοιχεια ή αν η ΠΙΣΤΗ σου ειναι πολυ δυνατη πορευσου οπως καταλαβαινεις.

Χρεη κομματων (2011)
    ΝΔ 132.000.000 ευρο
    ΠΑΣΟΚ 120.000.000 ευρο
    ΣΥΡΙΖΑ 6.000.000 ευρο
    ΚΚΕ 4.400.000 ευρο

1. αυτο που μαλλον δεν καταλαβαινεις ειναι οτι και τα κοματα (ακομα και αυτα της εξουσιας) ειναι πιονια στη σκακιερα αυτων που κανουν κουμαντο.

2.ναι.ολοι συστημικοι κατ' εμε. υ.γ.ειναι αλλα 2 κοματα που δεν βλεπω τα χρεη τους.

2.δες μακρυα. το κολπο δεν ειναι στην ψωροκωσταινα. ανεβαινουνε παντου.
    Και ποιος ειναι δλδ ο τελικος, μακρινος στοχος των κουμανταδορων;

ΝΑ διωξουν απο την Ευρωπη τους μεταναστες και να χασουν οι μεγαλοβιομηχανοι την υπερπροσφορα (φθηνοτερου) εργατικου δυναμικου;
    ΝΑ χτυπησουν τον κομουνισμο (τον ποιον?), τους gay και τους εβραιους;
    Να κανουμε τον 3ο παγκοσμιο πολεμο;

Για δες εσυ μακρια και πες μας...

υ.γ.
    υ.γ.ειναι αλλα 2 κοματα που δεν βλεπω τα χρεη τους.
    Ειναι του 2011 με στοιχεια του 10 (?). Δεν υπηρχαν στοιχεια ισος.
    http://www.3comma14.gr/pi/view_surve...%CE%BD%20Link#
    εκτος και αν μιλας για τους πεθαμενους (ΛΑΟΣ, ΟΙΚΟΛ).
    Τελευταία τροποποίηση από sonic22; 09/10/2013 στις 12:09.

Και ποιος ειναι δλδ ο τελικος, μακρινος στοχος των κουμανταδορων;

ΝΑ διωξουν απο την Ευρωπη τους μεταναστες και να χασουν οι μεγαλοβιομηχανοι την υπερπροσφορα (φθηνοτερου) εργατικου δυναμικου;
    ΝΑ χτυπησουν τον κομουνισμο (τον ποιον?), τους gay και τους ευραιους;
    Να κανουμε τον 3ο παγκοσμιο πολεμο;

Για δες εσυ μακρια και πες μας...
    το να προβλεψεις το μελλον δεν χρειαζεται μαντικες ικανοτητες. διαβασε, σκεψου και εχε το μυαλο σου ανοιχτο γιατι αυτο που σου φαινεται αδιανοητο, θα γινει.

καλο διαβασμα και καλη συνεχεια.

Τουλαχιστον κανα ονοματακι, απο εσενα που ξερεις, των overlord που κουνανε τα πιονακια ετσι για να εχω κατι να διαβασω;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Με αυτο εχω προβλημα

@TROOPER

Χρεη κομματων (2011)
    ΝΔ 132.000.000 ευρο
    ΠΑΣΟΚ 120.000.000 ευρο
    ΣΥΡΙΖΑ 6.000.000 ευρο
    ΚΚΕ 4.400.000 ευρο

ποιοί είναι οι τραπεζίτες στην Ελλάδα?

Τουλαχιστον κανα ονοματακι, απο εσενα που ξερεις, των overlord που κουνανε τα πιονακια ετσι για να εχω κατι να διαβασω;
    ενα προχειρο ειναι το rockfeler ΑΣΟΥΜΕ

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Έχασα εγώ την υπομονή μου και τη βρήκε ο Τρούπης.
    Άντε γιατί αδερφές και παλικάρια...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

εχε το μυαλο σου ανοιχτο γιατι αυτο που σου φαινεται αδιανοητο, θα γινει.
    Μου φαινετε αδιανοητο το να σοβαρευτεις...

υ.γ. Το που διαφερουν οι αντιληψεις μας περι συστηματος και πραγματικοτητας νομιζω ειναι φανερω. Θελει περισσοτερη επεξηγηση;
    Τελευταία τροποποίηση από sonic22; 09/10/2013 στις 12:36.

Banned

μαλιστα. και αφου εχω διαβασει καμια 10αρια φορες οτι ΔΕΝ εισαι αυτο που ισως αστοχα εχει εξαχθει σαν συμπερασμα, θελεις να μας πεις τωρα και αυτο που εισαι?
    Όχι. αν ήθελα, θα το είχα πει. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να κάνω κάτι τέτοιο όταν κανείς άλλος δεν το έχει κάνει. Γιατί σώνει και καλά πρέπει να μου κολλήσετε μια ταμπέλα;

οι οποιοι οι δευτεροι θελουν και να μας παρουν τα σπιτια να τα δωσουν στους φιλους τους απο το αλφα κενταυρου
    Εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο. Αυτό που πιστεύω, αυτό είπα.

επισης αν συνεχισεις την επι προσωπικου αντιπαραθεση δεν θα ευθυνομαι για τις ζημΝιες.
    Αν πρόσεξες, δεν ξεκίνησα εγώ την αντιπαράθεση. Αντίθετα ήμουν πολύ προσεκτικός καθ' όλη τη συμμετοχή μου στο θέμα που συζητείται και ο μόνος που δεν ειρωνεύτηκα, δεν προσέβαλα και που δέχτηκα επίθεση από σχεδόν όλους όσους διαφώνησα. Η απάντησή μου δεν είναι ειρωνική. Απλά απάντησα στην ειρωνία σαν να μου μιλούσαν με ειλικρίνια και εκλήφθηκε σαν συνέχεια της αντιπαράθεσης. Ήθελα να ξέρω αν αυτός που άρχισε αυτό που υποτίθεται ότι εγώ συνέχισα, δέχτηκε κάποιου είδους προειδοποίηση κι αν όχι, για ποιο λόγο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Όχι. αν ήθελα, θα το είχα πει. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να κάνω κάτι τέτοιο όταν κανείς άλλος δεν το έχει κάνει. Γιατί σώνει και καλά πρέπει να μου κολλήσετε μια ταμπέλα;

Εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο. Αυτό που πιστεύω, αυτό είπα.

Αν πρόσεξες, δεν ξεκίνησα εγώ την αντιπαράθεση. Αντίθετα ήμουν πολύ προσεκτικός καθ' όλη τη συμμετοχή μου στο θέμα που συζητείται και ο μόνος που δεν ειρωνεύτηκα, δεν προσέβαλα και που δέχτηκα επίθεση από σχεδόν όλους όσους διαφώνησα. Η απάντησή μου δεν είναι ειρωνική. Απλά απάντησα στην ειρωνία σαν να μου μιλούσαν με ειλικρίνια και εκλήφθηκε σαν συνέχεια της αντιπαράθεσης. Ήθελα να ξέρω αν αυτός που άρχισε αυτό που υποτίθεται ότι εγώ συνέχισα, δέχτηκε κάποιου είδους προειδοποίηση κι αν όχι, για ποιο λόγο.
    δεν βαρίεσαι να τρολάρεις τόσες μέρες??
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ