παρε κατι προχειρο http://www.nooz.gr/world/voreia-kore...nivalismo28113
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αναφέρθηκαν ακόμα και συμβάντα ανθρωποφαγίας, μερικά χρόνια πριν, κατά την δίαρκεια λιμού λόγω κακής διαχείρισης, αγροτικής πολιτικής και καιρού.
Μια απλή έρευνα θα στο επιβεβαιώσει (και όχι από sites που είναι βαλτά και ελεγχόμενα).Ακριβώς τα ίδια έγιναν και στην Ουκρανία το 32-33 και στην Καμπότζη του Πολ-Ποτ.
Για να σε προλάβω......μακριά από μένα κεντροδεξιά σχήματα και λοιπές δυνάμεις ....
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Το θέμα με την προπαγάνδα του συστήματος που στρέφεται κατά χωρών είναι πολύ κοινό (περίμενα μετά από αυτά που λένε για τη δική μας χώρα να βάλει κάποιους σε σκέψη)
Όταν μιλάμε για προπαγάνδα όμως, η αγαπημένη μου (μακράν) είναι στο link που είναι από απίστευτα γελοία ως ακραία "επιστημονική"
Καλή διασκέδαση, επειδή όντως βγάζει πολύ γέλιο: http://www.google.gr/#hl=el&sclient=...=2133&bih=1100
Ασταθής. Ποτάνες γυναίκες τί περιμένεις?
Ναι έστω και υποθέτουμε ότι είναι το τελευταίο και ναι ο "φορέας" (το κατοχύρωσε το κόμμα μην του πάρει άλλος την αποκλειστικότητα?) της άποψης αυτής είναι το ΚΚΕ και τα λέει εδώ και χρόνια και μας είχε προειδοποιήσει κλπ κλπ κλπ.
Άλλο ρώτησα.
Θα τα κάνει το ΚΚΕ αυτά που περιέγραψες?? Θα ηγηθεί μιας τέτοιας κίνησης?? Πώς το έχεις ρε παιδί μου στο μυαλό σου?? Εγώ σου είπα. Πες κι εσύ.
Ευτυχώς όμως κάποιοι έχουν τρομερό χιούμορ... Ουτε στον Πανούση δεν γελάσαμε έτσι...
Τώρα πια χτίζουμε, την Ελλάδα που πραγματικά μας αξίζει…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ξέρω για το λιμό (για την ανθρωποφαγία απάντησα πριν).
Αυτές οι χώρες που (για διάφορους λόγους) "χαλάνε τη σούπα" παθαίνουν από βομβαρδισμούς-ισοπεδώματα μέχρι ασφυκτικούς αποκλεισμούς (στα πλαίσια της "δημοκρατίας & ελευθερίας" πάντα - για το καλό τους δλδ).
Πρέπει όμως να απαντηθούν όλα τα περί πείνας ερωτήματα, εδώ (στη "δύση") γιατί τρώμε από τα σκουπιδια; γιατί αυτοκτονούμε; επειδή είμαστε χορτάτοι;
Εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, και την άγνοιά μου περί ΚΚ να κάνω μία αφελή ερώτηση. Που εφαρμόστηκε-εφαρμόζεται ο κουμουνισμός και έχει επιτύχει σαν μοντέλο? Με το συμπάθειο
Σημ. χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας και με κάθε διάθεση εποικοδομητικού διαλόγου
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε