Σελίδα 115 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 1565105110111112113114115116117118119120125 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.711 έως 1.725 από 1950

Θέμα: Ξεχρεώσαμε;

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Δεχόμενοι το παραπάνω σαν αληθές, μπορείς σε πάρακαλώ να μου πεις πως θα μας βγάλει απο το μνημόνιο το ΚΚΕ;

Ειλικρινής ερώτηση είναι γιατί από όλες τις ανακοινώσεις του κόμματος δεν εχω καταλάβει λέξη...
    Εσύ; Δεν κατάλαβες εσύ;
    Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από radd Προβολή μηνύματος
    Εσύ; Δεν κατάλαβες εσύ;
    Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι
    OK, κι εσύ στην γραμμή σου κόμματος... Οταν δεν εχουμε τι να πούμε σκορπαμε μ@λ@κίες.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Θα μου πεις πότε ψόφησαν από την πείνα, για ποίους λόγους ψόφησαν και μία (1) χώρα που δεν ψοφάνε άνθρωποι από την πείνα (που πάλι θέλω τους λόγους για τους οποίου ψοφάνε το 2013 με την υπερτεχνολογία και τον αμύθητο πλούτο)
    παρε κατι προχειρο http://www.nooz.gr/world/voreia-kore...nivalismo28113
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Θα μου πεις πότε ψόφησαν από την πείνα, για ποίους λόγους ψόφησαν και μία (1) χώρα που δεν ψοφάνε άνθρωποι από την πείνα (που πάλι θέλω τους λόγους για τους οποίου ψοφάνε το 2013 με την υπερτεχνολογία και τον αμύθητο πλούτο)
    Αναφέρθηκαν ακόμα και συμβάντα ανθρωποφαγίας, μερικά χρόνια πριν, κατά την δίαρκεια λιμού λόγω κακής διαχείρισης, αγροτικής πολιτικής και καιρού.
    Μια απλή έρευνα θα στο επιβεβαιώσει (και όχι από sites που είναι βαλτά και ελεγχόμενα).Ακριβώς τα ίδια έγιναν και στην Ουκρανία το 32-33 και στην Καμπότζη του Πολ-Ποτ.

Για να σε προλάβω......μακριά από μένα κεντροδεξιά σχήματα και λοιπές δυνάμεις ....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anty12 Προβολή μηνύματος
    ...

Για να σε προλάβω......μακριά από μένα κεντροδεξιά σχήματα και λοιπές δυνάμεις ....
    Δεν υπάρχουν πλέον τέτοια σχήματα... Είναι ξεκάθαρο...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Το θέμα με την προπαγάνδα του συστήματος που στρέφεται κατά χωρών είναι πολύ κοινό (περίμενα μετά από αυτά που λένε για τη δική μας χώρα να βάλει κάποιους σε σκέψη)
    Όταν μιλάμε για προπαγάνδα όμως, η αγαπημένη μου (μακράν) είναι στο link που είναι από απίστευτα γελοία ως ακραία "επιστημονική"

Καλή διασκέδαση, επειδή όντως βγάζει πολύ γέλιο: http://www.google.gr/#hl=el&sclient=...=2133&bih=1100

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Δεν μου λες λοιπόν, ο χαρακτήρας της "κρίσης" ποιος είναι;
    Ασταθής. Ποτάνες γυναίκες τί περιμένεις?

Ναι έστω και υποθέτουμε ότι είναι το τελευταίο και ναι ο "φορέας" (το κατοχύρωσε το κόμμα μην του πάρει άλλος την αποκλειστικότητα?) της άποψης αυτής είναι το ΚΚΕ και τα λέει εδώ και χρόνια και μας είχε προειδοποιήσει κλπ κλπ κλπ.
    Άλλο ρώτησα.
    Θα τα κάνει το ΚΚΕ αυτά που περιέγραψες?? Θα ηγηθεί μιας τέτοιας κίνησης?? Πώς το έχεις ρε παιδί μου στο μυαλό σου?? Εγώ σου είπα. Πες κι εσύ.

Ευτυχώς όμως κάποιοι έχουν τρομερό χιούμορ... Ουτε στον Πανούση δεν γελάσαμε έτσι...

Τώρα πια χτίζουμε, την Ελλάδα που πραγματικά μας αξίζει…

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Το θέμα με την προπαγάνδα του συστήματος που στρέφεται κατά χωρών είναι πολύ κοινό (περίμενα μετά από αυτά που λένε για τη δική μας χώρα να βάλει κάποιους σε σκέψη)
    Όταν μιλάμε για προπαγάνδα όμως, η αγαπημένη μου (μακράν) είναι στο link που είναι από απίστευτα γελοία ως ακραία "επιστημονική"

Καλή διασκέδαση, επειδή όντως βγάζει πολύ γέλιο: http://www.google.gr/#hl=el&sclient=...=2133&bih=1100
    OK.

Δεν τρεχει καστανο στην Β.Κορεα, ολα ειναι ωραια και καλα και απλως μας παραμυθιαζουν ε ??

over and out απο μενα

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anty12 Προβολή μηνύματος
    Αναφέρθηκαν ακόμα και συμβάντα ανθρωποφαγίας, μερικά χρόνια πριν, κατά την δίαρκεια λιμού λόγω κακής διαχείρισης, αγροτικής πολιτικής και καιρού.
    Μια απλή έρευνα θα στο επιβεβαιώσει (και όχι από sites που είναι βαλτά και ελεγχόμενα).Ακριβώς τα ίδια έγιναν και στην Ουκρανία το 32-33 και στην Καμπότζη του Πολ-Ποτ.

Ξέρω για το λιμό (για την ανθρωποφαγία απάντησα πριν).
    Αυτές οι χώρες που (για διάφορους λόγους) "χαλάνε τη σούπα" παθαίνουν από βομβαρδισμούς-ισοπεδώματα μέχρι ασφυκτικούς αποκλεισμούς (στα πλαίσια της "δημοκρατίας & ελευθερίας" πάντα - για το καλό τους δλδ).
    Πρέπει όμως να απαντηθούν όλα τα περί πείνας ερωτήματα, εδώ (στη "δύση") γιατί τρώμε από τα σκουπιδια; γιατί αυτοκτονούμε; επειδή είμαστε χορτάτοι;

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ασταθής. Ποτάνες γυναίκες τί περιμένεις?

Ναι έστω και υποθέτουμε ότι είναι το τελευταίο και ναι ο "φορέας" (το κατοχύρωσε το κόμμα μην του πάρει άλλος την αποκλειστικότητα?) της άποψης αυτής είναι το ΚΚΕ και τα λέει εδώ και χρόνια και μας είχε προειδοποιήσει κλπ κλπ κλπ.
    Άλλο ρώτησα.
    Θα τα κάνει το ΚΚΕ αυτά που περιέγραψες?? Θα ηγηθεί μιας τέτοιας κίνησης?? Πώς το έχεις ρε παιδί μου στο μυαλό σου?? Εγώ σου είπα. Πες κι εσύ.
    Μη το βασανίζεις, απάντηση πήρες, τι θες να έρθει ο Κουτσούμπας να σε κεράσει καφέ να στα πει ιδιαιτέρως;
    Εκτός αν δεν περίμενες να σου πουν οι κομμουνιστές τι είναι η "κρίση" και ήξερες από πριν (επειδή ακόμα για πολλούς φταίει η ..Μέρκελ..)

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Ουτε στον Πανούση δεν γελάσαμε έτσι...
    Και δε σου το'χα

Αλήθεια radd, τον Μπογιό τονε διαγράψατε μετά την προδοσία (σα δεν ντρέπεται λίγο το παλιοτόμαρο) ή όχι ακόμα??

Εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, και την άγνοιά μου περί ΚΚ να κάνω μία αφελή ερώτηση. Που εφαρμόστηκε-εφαρμόζεται ο κουμουνισμός και έχει επιτύχει σαν μοντέλο? Με το συμπάθειο

Σημ. χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας και με κάθε διάθεση εποικοδομητικού διαλόγου
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Banned
    OK, κι εσύ στην γραμμή σου κόμματος... Οταν δεν εχουμε τι να πούμε σκορπαμε μ@λ@κίες.
    Συγνώμη, αλλά εσύ μιλάς για "γραμμή" "καθοδήγηση" κτλ με ειρωνική διάθεση, μην τσατίζεσαι άμα στα λένε με τον ίδιο τρόπο.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε; Μπα...
    από MG-KTiNoS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2001
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2013, 08:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε