Σελίδα 122 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 2272112117118119120121122123124125126127132 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.816 έως 1.830 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Α δεν ήταν κυβέρνηση ο ΓΑΠ.
    Εντάξει τότε.

Αφού ήταν αντιπολίτευση ας έλεγε ό,τι μαλακία ήθελε.
    Στη βουλή τονε μπάσανε κάποιοι για να παίρνει αποφάσεις που άμεσα ή έμμεσα επηρέαζαν το παρόν και το μέλλον της χώρας. Σιγά τα αυγά. Δεν τον κάνανε και πρόεδρο του γαύρου.

ΥΓ. Το manual οφείλει το κράτος να το παρέχει στους πολίτες του, όπως επίσης και την παιδεία για να ξέρουν να το διαβάσουν.
    Άμα αναγκάζεται ο πολίτης να παίρνει μόνος του το manual παραμάσχαλα και να προσπαθεί να το μάθει για να προστατευθεί από ένα κράτος που έχει βάλει στόχο να τον πηδήσει, τότε
    καλή μας νύχτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    προς stefanos

διακρινω μια ταση να ριχνουμε το μεγαλυτερο μερος της ευθυνης στους πολι μυο φαινεται?τες και πολυ λιγοτερο σε οσους εχουνε κυβερνησει μεχρι τωρα η μου φαινεται?

ναι,οι πολιτες φταιμε

ναι,επρεπε να ειχαμε πιο ανεπτυγμενες τις αντεννες μας και να τα ψυλλιαζομαστε καποια πραγματα

αλλα το να βγαινεις και να λες οτι ο ΓΑΠ δεν ειπε καποιο ψεμα,οτι οι πολιτικοι βασικα φταινει στο λιγοτερο δυνατο βαθμο,οτι η κυβερνηση απλα κανει τη δουλεια της,προκαλεις ρε φιλε και μαλιστα ασχημα

και μην το παμε στο οτι οταν ειπωθηκε το γνωστο "λεφτα υπαρχουνε" εννοουσε τις περικοπες μισθων και συνταξεων και τα ρεστα.οχι,δεν μυρισα τα νυχια μου να κατλαβω τι εννοει ο καθε πουλημενος.ουτε εχω αναπτυξει(οχι ακομα τουλαχιστον) μαντικες ικανοτητες εφαμιλλες του καλχα για να υποψιαζομαι το καθε αρχιλαμογιο.ας μην παιζουμε λοιπον με τις λεξεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Ενώ κανονικά έπρεπε να καταλάβεις "κοίτα πόσα άτομα δεν έχουν φράγκο να πάνε βόλτα Κυριακάτικα και το μόνο που τους απέμεινε είναι 23€ το μήνα για adsl"
    Ίσως φταίει το ότι παρά το γεγονός ότι δεν πήγα Κυριακή βόλτα, τα λεφτά τα έφαγα μια πολύ ωραία Παρασκευή...εκεί μάλλον το έχασα...στις ημέρες της εβδομάδος.

Αλλά για στάσου...τελικά το πρόβλημα είναι η περιοδικότητα με την οποία η δημοκρατία επανεφευρίσκει τον εαυτό της. Ή πιο σωστά πότε επιτρέπουνε οι πολιτικοί που τους ψηφίσαμε να ξαναγίνουνε εκλογές ώστε να ανέβουνε άλλοι που πιθανώς να μας δώσουνε τις λύσεις που ζητάμε....δηλαδή για κάθε ένα πρόβλημα, τύπου ακριβή ΔΕΗ, ακριβό πετρέλαιο, πολύ φόροι και χαράτσια, ανεργία, ανάπτυξη...να σταματάνε όλα, να γίνονται εκλογές ώστε κάθε φορά να βγάζουμε τον καλύτερο που θα μας λύνει όποιο πρόβλημα προκύπτει....καλό μου ακούγεται...
    Τελευταία τροποποίηση από H.A.Balafoutre; 13/10/2013 στις 19:16.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αν δεν είσαι ο τσε φίλε μου νομπόντι είσαι χαμένος...
    Τόσο απλά !
    μας πουλάνε, μας αγοράζουν και φταίμε κι από πάνω.

Σαν το βιασμό ένα πράμα...
    -μα ήταν νύχτα και φόραγε μίνι ε τι να κάνω άντρας είμαι !
    Ας ντύνονταν καλύτερα...

Ή σαν το τροαχαίο με αμάξι
    Ας φόραγε κράνος το κωλόπαιδο !

κλπ κλπ
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nobody Προβολή μηνύματος
    προς stefanos

διακρινω μια ταση να ριχνουμε το μεγαλυτερο μερος της ευθυνης στους πολι μυο φαινεται?τες και πολυ λιγοτερο σε οσους εχουνε κυβερνησει μεχρι τωρα η μου φαινεται?

ναι,οι πολιτες φταιμε

ναι,επρεπε να ειχαμε πιο ανεπτυγμενες τις αντεννες μας και να τα ψυλλιαζομαστε καποια πραγματα

αλλα το να βγαινεις και να λες οτι ο ΓΑΠ δεν ειπε καποιο ψεμα,οτι οι πολιτικοι βασικα φταινει στο λιγοτερο δυνατο βαθμο,οτι η κυβερνηση απλα κανει τη δουλεια της,προκαλεις ρε φιλε και μαλιστα ασχημα

και μην το παμε στο οτι οταν ειπωθηκε το γνωστο "λεφτα υπαρχουνε" εννοουσε τις περικοπες μισθων και συνταξεων και τα ρεστα.οχι,δεν μυρισα τα νυχια μου να κατλαβω τι εννοει ο καθε πουλημενος.ουτε εχω αναπτυξει(οχι ακομα τουλαχιστον) μαντικες ικανοτητες εφαμιλλες του καλχα για να υποψιαζομαι το καθε αρχιλαμογιο.ας μην παιζουμε λοιπον με τις λεξεις
    Που βλέπεις να ρίχνω βάρος στον πολίτη?( στην προκειμένη περίπτωση ούτε καν την ευθύνη της ψήφου δεν του καταλογίζω, ότι και να ψήφιζε το ίδιο θα ήταν)
    Φυσικά και κατηγορώ τον ΓΑΠ οτι έπρεπε να πάρει ουσιαστικά μέτρα και όχι να περιφέρεται στο αιγαίο με το κανό.
    Όπως κατηγορώ και τον χοντρό που επίσης δεν κάναν τίποτα ενώ το 2004 έλεγε για μεγάλο δημόσιο και χρέος.

Αλλά να μου πείς οτι φταίει που είναι ψεύτης και κακός χαρακτήρας το βλέπω αστείο.
    Δηλαδή εάν αύριο ο τσίπρας δεν πάρει φράγκο πολεμική αποζημίωση θα πώ ότι είναι ψεύτης?
    Εάν παρ όλη τη διαγραφή του χρέους ,εγώ πάλι πεθαίνω στην πείνα θα τον πώ ψεύτη?
    Απλά δεν πρέπει να είμαστε αγαθοί και να νομίζουμε οτι επειδή υπάρχουν λεφτά θα πάρουμε και εμείς μερτικό.
    Και δεν χρειάζονται μαντικές ικανότητες για να καταλάβεις ότι ουσιαστικά οι "έχοντες και κατέχοντες" είμαστε εμείς
    και ότι "στο κάθε σπιτικό θα προσπαθήσουμε να υπάρχει ΕΝΑΣ εργαζόμενος" απλά κοιτάς γύρω σου βλέπεις κάνα κεφαλαιοκράτη?
    οχι.

παραδειγμα εδω.η επιλεγεις μεσω μιας αντιστοιχης μαιευτικης μεθοδου αλα σωκρατης να μας πεις την γνωμη σου η κατι δεν παει καλα...

Γιατί το κράτος να χρειάζεται υποχείρια?

Δεν επιλέγω κάτι, είναι μιά απλή απορία.
    Και εγώ πιστεύω ότι το πολύ κράτος είναι κακό αλλά δεν είμαστε δα και σοβιετική ένωση,
    συγκεκριμένα το κράτος μας κάνα φακελάκι να θέλει και μέχρις εκεί.

οκ τοτε

τι λες για το οτι το κρατος χρειαζεται υποχειρια διοτι τα ελεγχει πολυ πιο ευκολα?

οκ τοτε

τι λες για το οτι το κρατος χρειαζεται υποχειρια διοτι τα ελεγχει πολυ πιο ευκολα?
    Λέω οτι δεν νιώθω καθόλου ελεγχόμενος από κανένα,
    άρα η δεν χρειάζεται ή δεν έχουμε κράτος.

η το γεγονος οτι εσυ δεν νιωθεις ελεγχομενος δεν παει να πει οτι δεν ισχυει κιολας

υπαρχει και τριτη περιπτωση λοιπον

η το γεγονος οτι εσυ δεν νιωθεις ελεγχομενος δεν παει να πει οτι δεν ισχυει κιολας

υπαρχει και τριτη περιπτωση λοιπον
    Δεδομένου ότι δεν ανήκω σε καμιά προνομιούχα μειοψηφία οπότε να τυχαίνω ιδιαίτερης μεταχείρισης,
    δεν βλέπω να υπάρχει τρίτη περίπτωση.
    Εκτός εάν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου που μου διαφεύγει.

Δεν επιλέγω κάτι, είναι μιά απλή απορία.
    Και εγώ πιστεύω ότι το πολύ κράτος είναι κακό αλλά δεν είμαστε δα και σοβιετική ένωση,
    συγκεκριμένα το κράτος μας κάνα φακελάκι να θέλει και μέχρις εκεί.
    θα σε βόλευε μήπως κατι τέτοιο? http://www.imerisia.gr/article.asp?c...ubid=113113438

υπαρχουνε πολλοι τροποι να σε ελεγχει καποιος και να μην το γνωριζεις καν,το κρατος ανετα μπορει να ειναι αυτος ο καποιος

αυτο εννοω τριτη περιπτωση,εσυ να θεωρεις οτι δεν ελεγχεσαι αλλα να μην ισχυει κατι τετοιο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    θα σε βόλευε μήπως κατι τέτοιο? http://www.imerisia.gr/article.asp?c...ubid=113113438
    Ως πρός τον έλεγχο στους πολίτες από το κράτους οχι?

υπαρχουνε πολλοι τροποι να σε ελεγχει καποιος και να μην το γνωριζεις καν,το κρατος ανετα μπορει να ειναι αυτος ο καποιος

αυτο εννοω τριτη περιπτωση,εσυ να θεωρεις οτι δεν ελεγχεσαι αλλα να μην ισχυει κατι τετοιο
    Και τώρα θα ήθελα να μου κατονομάσεις ΜΙΑ Ελληνική υπηρεσία που θα μπορούσε να κάνει πετυχημένα και αποτελεσματικά κάτι τέτοιο.
    Γιατί το Ελληνικό κράτος ούτε έλεγχο εισιτηρίων δεν μπορεί να κάνει πετυχημένα.

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ