Για τον Αλαβάνο δεν ξέρω, αλλά εχθές που είδα τον Καμμένο στον Χ"νικολάου...
Για τον Αλαβάνο δεν ξέρω, αλλά εχθές που είδα τον Καμμένο στον Χ"νικολάου...
ψαχτε την χτεσινη πρωινη εκπομπη στον Σκαι...πρεπει να υπαρχει στα αρχει(δι)α...δεν περιγραφω αλλο...
πωωωω ρε υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που βλέπουν.... ΣΚΑΙ.... και χατζιτέτοιον !!!!!!!!
![]()
ανανήψαντας
εγώ που είμαι ζόρικο αγόρι ακούω Πορτοσάλτε το πρωί πάντως
τηλεόραση δεν έχω (βλέπω μόνο Ολυμπιακό)
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
α) Το είχα προβλέψει και το είχα γράψει στο παρόν thread κάποιες σελίδες πίσω
β) Βασικούς κανόνες σκακιού να ξέρεις, είναι γνωστό πως τα πιόνια τα θυσιάζεις ευκολότατα
γ) Βολικό να γίνεται φόνος όταν είναι να αρχίσουν τα δελτία "ειδήσεων"
δ) Αν δεν κάνω λάθος στην Κρήτη υπάρχει μια φράση: "ποιος έκανε το φονικό"; -Αυτός που έφερε τα νέα...
Ωραία πράγματα !! Να χουμε να ασχολούμαστε κανα 2 βδομάδες![]()
...Αν δεν ημουν 44 θα ειχα φυγει τρεχοντας...απο αυτη τη χωρα...Μας εχουν κλεισει καλα καλα στο κλουβι να κελαηδαμε...Ενω θα επερεπε να βγαζουμε νυχια...http://www.youtube.com/watch?feature...&v=1hPxGmTGarM
Το θέμα έχει και μοτοσυκλετιστική πλευρά, γιατί πάνω από όλα είμεθα και μοτοσυκλετιστικό φόρουμ. Οι δράστες λέει διέφυγαν με μηχανή εντούρο μεγάλου κυβισμού (κλασσικό κλισέ) και αφού πρώτα γάζωσαν τα θύματα με Καλάσνικοφ (άλλο κλισέ κι όπλο φετίχ) και στον τόπο βρέθηκαν πολλοί κάλυκες των 9mm - βεβαίως τα Καλάσνικοφ δεν έχουν διαμέτρημα parabellum.
Ακούω λοιπόν το ρεπόρτερ στον ΑΝΤ1 να λέει ότι η μηχανή που χρησιμοποιήθηκε ήταν εντούρο και μάλιστα ειδικά σχεδιασμένη για κίνηση εκτός δρόμου και για το χειρισμό της απαιτούνται ειδικές ικανότητες, στη γλώσσα των μηχανόβιων πρέπει να είσαι "χεράς" για να την οδηγήσεις, ενώ οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ θα ήταν αδύνατο σχεδόν να την ακολουθήσουν και να την καταδιώξουν. Κι ενώ έσπαγα το μυαλό μου να βρω τί μοτοσυκλέτα θα μπορούσε να ήταν, μετά από λίγη ώρα ο ρεπόρτερ αποκαλύπτει πως η μηχανή είναι μάρκας Honda Varadero![]()