Σελίδα 130 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3080120125126127128129130131132133 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.936 έως 1.950 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 5

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Να το κάνω λιανά στα π@πάρια μου για τον συνταξιούχο, για τον αγρότη, για τον εργαζόμενο, για τον άνεργο, στην τελική εγώ επιθυμώ την επιτάχυνση της εξαθλίωσης, της ανισότητας, της φθοράς που θα οδηγήσει στη ρήξη με κάθε στερεότυπο αυτής της κοινωνίας. Αλλά ρε μπαγάσηδες μερικοί δε παίζεστε !

Λειτουργεί διαχρονικά! Τους Γιαπωνέζους στρατιώτες φύλακες στα στρατόπεδα αιχμαλώτων στα νησιά του Ειρηνικού τους αφήνανε εξαθλιωμένους με 1,5 κούπα λαπά τη μέρα γιατί αποδεδειγμένα μαυτό τον τρόπο γινόντουσαν πιο βάναυσοι προς τους αιχμαλώτους.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Σε ολες τις κουβεντες που ακουω γυρω μου,ο καθε κλαδος κοιταζει μονο τα δικα του κεκτημενα και μονο πως θα γλυτωσει αυτος το πηδημα.Τωρα τον αν ξεσκισουνε τον διπλανο καρφακι δεν του καιγεται.
    Και η πλάκα ξέρεις ποιά είναι?
    Ότι νομίζουν πως θα δουλευουν ΜΟΝΟ αυτοί!
    Έχει στεγνώση ο κόΖμος από λεφτά και αυτοί τα χαβά τους
    Κέρδη, επεκτάσεις, ανάπτυξη
    Σε μια αγωρά χωρίς λεφτα.
    Μόνο που
    ή δουλευουν όλοι
    ή πεθαίνουν όλοι
    ΝΟΜΟΣ
    ανανήψαντας

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    και να ξέρω πως θα πάρω στην καλύτερη το 60% του συνόλου των εισφορών που θα πληρώνω για 40 χρόνια...θα νοιώσω και τύψεις επειδή δεν γουστάρω να συμπληρώνω το εισόδημα κοινωνικών ομάδων που έχουν δουλέψει το 1/3 από όσο έχω γαμηθεί εγώ?

Κάνουμε πλάκα?
    Με άλλα λόγια, δλδ: «Να ψοφίσει η κατσίκα του γείτωνα.» , έτσι;

Σαν να καλλιεργείς την πολιτική της ζήλειας, "the politics of envy", που έλεγε και η μακαρίτισσα, η μεγάλη Thatcher, μου φαίνεται. Αντί να λες και ευχαριστώ που σου δίνεται η ευκαιρία! Ξέρεις πόσοι στον κόσμο θα δίναν το δεξί τους χέρι να είχαν δουλειά σαν τη δική σου, να κάλυπταν τις κοινωνικές ομάδες που λες;

Και στην τελική, οι «νεοφιλ» δεν είναι που λένε - ελευθερία έχουμε, αν δεν σου αρέσουν οι συνθήκες εργασίας παραιτήσου και βρες αλλού δουλεια, που να μην στηρίζει τους χαραμοφάηδες. Καστανάς, π.χ.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος

Σαν να καλλιεργείς την πολιτική της ζήλειας, "the politics of envy", που έλεγε και η μακαρίτισσα, η μεγάλη Thatcher, μου φαίνεται. Αντί να λες και ευχαριστώ που σου δίνεται η ευκαιρία! Ξέρεις πόσοι στον κόσμο θα δίναν το δεξί τους χέρι να είχαν δουλειά σαν τη δική σου, να κάλυπταν τις κοινωνικές ομάδες που λες;

Και στην τελική, οι «νεοφιλ» δεν είναι που λένε - ελευθερία έχουμε, αν δεν σου αρέσουν οι συνθήκες εργασίας παραιτήσου και βρες αλλού δουλεια, που να μην στηρίζει τους χαραμοφάηδες. Καστανάς, π.χ.
    Την ευκαιρια της καθε δουλειας, την φτιαχνεις μονος σου με τον κοπο κ τις επιλογες σου....

Εισαι λαθος στο σχολιο σου....

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Πολύ στο προσωπικό έχει γυρίσει ή μου φαίνεται?

Δεινόσαυρε, εγώ μπορεί να γκρινιάζω δίκαια ή άδικα για αυτά που θεωρώ πως δυσανάλογα μου αναλογούν, επειδή είμαι μέρος του παιχνιδιού.
    Ασε, εκ του ασφαλούς ευαίσθητοποιημένος και τυλιγμένος στην σημαία της αλληλεγγύης να γράφω δακρύβρεχτα ποστάκια που χύνουν δάκρυα πάνω απ΄τις κοινωνικές ανισότητες και ταυτόχρονα να κράζω με την προσχηματική δικαιολογία του αμοραλισμού "Πόσο μαλάκας είσαι για να κλείνεις τα μάτια στην κοινωνική τραγωδία;" τους άλλους, αν ήθελα θα έπαιζα και εγώ. Είναι viral στην χώρα που ζω.

Αντί να το παίζεις μπάτσος της ηθικής στα φόρα, δεν μας λες και ποιά είναι η δική σου συνεισφορά στο ελληνικό μπάχαλο εκεί απ΄το Ηνωμένο Βασίλειο που ζεις και εργάζεσαι?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Την ευκαιρια της καθε δουλειας, την φτιαχνεις μονος σου με τον κοπο κ τις επιλογες σου....

Εισαι λαθος στο σχολιο σου....
    Το ίδιο με εσένα λέω, πού είμαι λάθος;;

Μόνος σου φτιάχνεις την κάθε ευκαιρία, δεν κάθεσαι να κλαίγεσαι ότι ο άλλος στο άλλο ταμείο πληρώνει λιγότερα.
    Κι αυτός, με τον κόπο του και τις επιλογές του (κυρίως) τα κατάφερε να πληρώνει λιγότερα. Κι αν εσύ δεν καταλαβαίνεις πώς τα κατάφερε, προσπάθησε να καταλάβεις, και μετά να καταβάλεις κι εσύ τις δυνάμεις σου να πετύχεις ο,τι πέτυχε κι αυτός. Όχι να τα θέλουμε όλα έτοιμα...

Ποιος ο λόγος να τον μεμφθούμε τον άλλον; Η «πολιτική του φθόνου» είναι καρκίνος της κοινωνίας όπως έλεγε και η αείμνηστη Thatcher!

Η «πολιτική του φθόνου» είναι καρκίνος της κοινωνίας όπως έλεγε και η αείμνηστη Thatcher!
    Ε, διάβασε αυτό που έγραψες παραπάνω για την δουλειά μου, και ξαναπες μου ποιός κάνει κέφι την πολιτική του φθόνου που έλεγε η αείμνηστη.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Πολύ στο προσωπικό έχει γυρίσει ή μου φαίνεται?
    Σου φαίνεται. Απλό σχόλιο είναι, παρατηρώντας την συζήτηση. Σιγά μην γίνω «ηθικός μπάτσος», τώρα στα γεράματά μου!

Ερώτηση γενική ήταν, και κανείς δεν σε αναγκάζει να απαντάς αν δεν θες.

ποιά είναι η δική σου συνεισφορά στο ελληνικό μπάχαλο εκεί απ΄το Ηνωμένο Βασίλειο που ζεις και εργάζεσαι?
    Ένθερμος παρατηρητής, όσο γίνεται πιο εξ αποστάσεως.
    Κατ τα άλλα μην τα παίρνεις στο κούτελο, εξάσκηση στο γραπτό λόγο κάνω, να μην ξεχνάω το Ελληνικά μου, και καταλήξω αγράμματος ρε παιδί μ'.

Ε, διάβασε αυτό που έγραψες παραπάνω για την δουλειά μου, και ξαναπες μου ποιός κάνει κέφι την πολιτική του φθόνου που έλεγε η αείμνηστη.
    Έ, ο καθένας τον Θατσερισμό όπως τον κατάλαβε...

Πάντως εγώ δεν αντελήφθην πουθενά να έλεγε η Θάτσερ να τσαντίζεσαι γιατί κάποιος άλλος πέτυχε καλύτερο deal από εσένα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ..
    Μόνος σου φτιάχνεις την κάθε ευκαιρία, δεν κάθεσαι να κλαίγεσαι ότι ο άλλος στο άλλο ταμείο πληρώνει λιγότερα.
    Κι αυτός, με τον κόπο του και τις επιλογές του (κυρίως) τα κατάφερε να πληρώνει λιγότερα. Κι αν εσύ δεν καταλαβαίνεις πώς τα κατάφερε, προσπάθησε να καταλάβεις, και μετά να καταβάλεις κι εσύ τις δυνάμεις σου να πετύχεις ο,τι πέτυχε κι αυτός. Όχι να τα θέλουμε όλα έτοιμα...

...
    Kαι πως θα υπάρχει εκείνο το κοινωνικό κράτος που αναζητάς κάτι ποστ πιο πάνω;

Γιατί αν σταματήσουν να εισπράττουν τα ταμεία αυτα που δίνουμε (όσοι έχουμε το "προνόμιο" να δουλεύουμε ακόμα - και να τ' ακούμε κιόλας), οι συντάξεις των 380€ θα είναι αυτοκρατορικές.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Να σταματήσουν να εισπράττουν τα ταμεία αυτα που δίνετε ;;;;

Είπα κάπου τέτοιο πράγμα;;;;;; Really???
    Μνήσθητί μου, Κύριε, και δεν έχει και emoji για σταυροκώπημα.....

Τέσπα, το αφήνω... καλή καρδια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Kαι πως θα υπάρχει εκείνο το κοινωνικό κράτος που αναζητάς κάτι ποστ πιο πάνω;

Γιατί αν σταματήσουν να εισπράττουν τα ταμεία αυτα που δίνουμε (όσοι έχουμε το "προνόμιο" να δουλεύουμε ακόμα - και να τ' ακούμε κιόλας), οι συντάξεις των 380€ θα είναι αυτοκρατορικές.
    Τρολλάρει προφανώς για να δείξει ότι αρκετοί μιλάμε με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Μνήσθητί μου, Κύριε, και δεν έχει και emoji για σταυροκώόπημα.....
    REALLY???
    κι αυτό εδώ τί είναι?

χρειάζεσαι εΚΣάσκηση στην ορθογραφία
    spamaki......
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Να σταματήσουν να εισπράττουν τα ταμεία αυτα που δίνετε ;;;;

Είπα κάπου τέτοιο πράγμα;;;;;; Really???
    Μνήσθητί μου, Κύριε, και δεν έχει και emoji για σταυροκώπημα.....

Τέσπα, το αφήνω... καλή καρδια...
    Μάλλον αναφέρεται στην θεωρία σου για κατάργηση νομίσματος, φόρων κλπ που είχες πει κάποιες σελίδες πριν.

Ενδιαφέρουσα ακούγεται, και παραμένω περίεργος.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Έ, ο καθένας τον Θατσερισμό όπως τον κατάλαβε...

Πάντως εγώ δεν αντελήφθην πουθενά να έλεγε η Θάτσερ να τσαντίζεσαι γιατί κάποιος άλλος πέτυχε καλύτερο deal από εσένα.
    Ti είπες τώρα ρε φίλε...

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic