Με άλλα λόγια, δλδ: «Να ψοφίσει η κατσίκα του γείτωνα.» , έτσι;
Σαν να καλλιεργείς την πολιτική της ζήλειας, "the politics of envy", που έλεγε και η μακαρίτισσα, η μεγάλη Thatcher, μου φαίνεται. Αντί να λες και ευχαριστώ που σου δίνεται η ευκαιρία! Ξέρεις πόσοι στον κόσμο θα δίναν το δεξί τους χέρι να είχαν δουλειά σαν τη δική σου, να κάλυπταν τις κοινωνικές ομάδες που λες;
Και στην τελική, οι «νεοφιλ» δεν είναι που λένε - ελευθερία έχουμε, αν δεν σου αρέσουν οι συνθήκες εργασίας παραιτήσου και βρες αλλού δουλεια, που να μην στηρίζει τους χαραμοφάηδες. Καστανάς, π.χ.
Πολύ στο προσωπικό έχει γυρίσει ή μου φαίνεται?
Δεινόσαυρε, εγώ μπορεί να γκρινιάζω δίκαια ή άδικα για αυτά που θεωρώ πως δυσανάλογα μου αναλογούν, επειδή είμαι μέρος του παιχνιδιού.
Ασε, εκ του ασφαλούς ευαίσθητοποιημένος και τυλιγμένος στην σημαία της αλληλεγγύης να γράφω δακρύβρεχτα ποστάκια που χύνουν δάκρυα πάνω απ΄τις κοινωνικές ανισότητες και ταυτόχρονα να κράζω με την προσχηματική δικαιολογία του αμοραλισμού "Πόσο μαλάκας είσαι για να κλείνεις τα μάτια στην κοινωνική τραγωδία;" τους άλλους, αν ήθελα θα έπαιζα και εγώ. Είναι viral στην χώρα που ζω.
Αντί να το παίζεις μπάτσος της ηθικής στα φόρα, δεν μας λες και ποιά είναι η δική σου συνεισφορά στο ελληνικό μπάχαλο εκεί απ΄το Ηνωμένο Βασίλειο που ζεις και εργάζεσαι?
Το ίδιο με εσένα λέω, πού είμαι λάθος;;
Μόνος σου φτιάχνεις την κάθε ευκαιρία, δεν κάθεσαι να κλαίγεσαι ότι ο άλλος στο άλλο ταμείο πληρώνει λιγότερα.
Κι αυτός, με τον κόπο του και τις επιλογές του (κυρίως) τα κατάφερε να πληρώνει λιγότερα. Κι αν εσύ δεν καταλαβαίνεις πώς τα κατάφερε, προσπάθησε να καταλάβεις, και μετά να καταβάλεις κι εσύ τις δυνάμεις σου να πετύχεις ο,τι πέτυχε κι αυτός. Όχι να τα θέλουμε όλα έτοιμα...
Ποιος ο λόγος να τον μεμφθούμε τον άλλον; Η «πολιτική του φθόνου» είναι καρκίνος της κοινωνίας όπως έλεγε και η αείμνηστη Thatcher!
Σου φαίνεται. Απλό σχόλιο είναι, παρατηρώντας την συζήτηση. Σιγά μην γίνω «ηθικός μπάτσος», τώρα στα γεράματά μου!
Ερώτηση γενική ήταν, και κανείς δεν σε αναγκάζει να απαντάς αν δεν θες.
Ένθερμος παρατηρητής, όσο γίνεται πιο εξ αποστάσεως.ποιά είναι η δική σου συνεισφορά στο ελληνικό μπάχαλο εκεί απ΄το Ηνωμένο Βασίλειο που ζεις και εργάζεσαι?
Κατ τα άλλα μην τα παίρνεις στο κούτελο, εξάσκηση στο γραπτό λόγο κάνω, να μην ξεχνάω το Ελληνικά μου, και καταλήξω αγράμματος ρε παιδί μ'.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Να σταματήσουν να εισπράττουν τα ταμεία αυτα που δίνετε ;;;;
Είπα κάπου τέτοιο πράγμα;;;;;; Really???
Μνήσθητί μου, Κύριε, και δεν έχει και emoji για σταυροκώπημα.....
Τέσπα, το αφήνω... καλή καρδια...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου