Δεν έχω ιδέα Τζον!
Πήρε προχθές ένας συνάδελφος ένα μαύρο το οποίο ήταν υβρίδιο σμαρτ φοόυν/παππούς - user friendly με οθόνη αφής και κουμπιά και έκανε πολλά πραγματάκια εύκολα, αβασάνιστα, γρήγορα και κατανοητά.
Για όποιον ενδιαφέρεται για δικό του άνθρωπο προτείνω να ρίξει μια ματιά!
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
@Bobomastora ούτε εμείς βγήκαμε με το χιόνι πάντως. Δεν υπήρχε λόγος για πιρουέτες. Σε κάποια σημεία μπορέσαμε να κυκλοφορησουμε με δική μας απόφαση και μόνο.
Κουφό μου φάνηκε κι εμένα, και λάθος κίνηση, θαρρώ.
Αλλά από κάτι που διάβασα (σόρυ έχασα το λινκ) ο τύπος έλεγε οτι υπήρχε τόσο μεγάλο ενδιαφλερον για την Ιντιιαν, πολλαπλάσιο απ' όσο υπήρξε συνολικά για την Βίκυ ως τώρα, που απλά δεν άξιζε... Τελικά 1000% για τη μόστρα οι Αμερικάνοι "μηχανόβιοι", μου φαίνεται.
Α, ναι, και έλεγε επίσης οτι αν συνέχιζαν θα έπρεπε να σχεδιάσουν και νέο μοτόρι... τι λε ρεπαδιμ', ποια άλλη εξωφρενική απαίτηση θα παρουσιάσει η μότο-μπιζνες εκει στο Αμέρικα;
... ακούς εκεί, νέο μοτόρι... γουατ νεξτ;!!!
Δουλεια ειναι. Προφανως το κανει για να βγαλει το μισθο του. Μην εχεις αυταπατες οτι βγαζεις περισσοτερα οταν βρεχει ή εχει πολυ κρυο. Αντε ισως κατι ψιλα..
Το θεμα ειναι οτι το πολυ κρυο και τη βροχη τα αντιμετωπιζεις με καταληλο ντυσιμο. Το χιονι και την ελειψη προσφυσης ομως δεν μπορεις να την αντιμετωπισεις..
MADE IN JAPAN 日本製
Όπως είχε γράψει και ο teogtp όποιος παραγγέλνει καφέδες ή φαγητά κτλ και φέρνει τον ντελιβερά με χιόνια και πάγο στο δρόμο
είναι πολύ μαλάκας.
Πήγαινε να τα πάρεις μόνος σου ρε νουμπά..
Την μέρα που έριξε το πολύ χιόνι εδώ και δεν κυκλοφορούσε ψυχή γιατί έκανες πατινάζ,πήγα με τα πόδια να πάρω τον καφέ μου,και ο ιδιοκτήτης
της καφετέριας έκραζε τους ντελιβεράδες γιατί φοβόντουσαν να βγούνε έξω.
Και όταν του είπα''ρε φίλε ούτε με τα πόδια δεν παλεύεται τόσο χιόνι,τι λες στα παιδιά;''μου λέει δεν παθαίνουν τίποτα
Κομμένος ο καφές από εκεί φυσικά και θα τον κράζω σε όποιον γνωρίζω γιατί είναι λέσο,όπως και οι περισσότεροι εργοδότες φυσικά.
Τσα και λο
Λάστιχα σαν του κυρίου, Μπομπ. Και να περνάς πάνω από αφεντικό. Σουρωτήρι πρέπει για κάποιους.
https://www.youtube.com/watch?v=dSpOLrRAdPc
Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 17/01/2017 στις 03:34.
Που πας ρε κακομοίρη προλετάριε χωρίς τις απαραίτητες προυποθέσεις ,άσπρο άλογο κλπ κλπ
http://news247.gr/eidiseis/kosmos/ne...=24MediaWidget
Σταμάτησα να διαβάζω στο "θεωρείτε".
Life begins at 45°.