Σελίδα 16 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 326

Θέμα: Γιατι δεν βλεπουμε mv agusta στους δρομους;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    φυσικα μπορω και μπορεις να κραζουμε οτιδηποτε θελουμε βασιζομενοι σε πραγματικα περιστατικα
    εννοειται οτι δεν χρειαζεται να το αγορασουμε πρωτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikonian Προβολή μηνύματος
    Δεν βοηθάς κι εσύ... Ducati, Morini, ή να μην κοιτάξω καθόλου μάρκα, όπως είπες;

Τι νόημα θα έχει εφόσον αγοράζεις μόνο japan άσχετα με αυτό που χρειάζεσαι?

Γνώρισες λοιπόν , έστω και τώρα, τον πρώτο άνθρωπο που κοιτάζει εθνικότητα, πριν ψωνίσει. Japan, Korea,Taiwan.

Ίσως όμως στο μέλλον να αγοράσω και ιταλικό, αν καλύπτει τις ανάγκες μου.Αν κατασκευάσουν κάτι αξιόπιστο, οικονομικό και σβέλτο (σωρευτικά)...
    Ποτέ δεν ξέρεις, αλλάζουν οι άνθρωποι. Οι εταιρείες δεν ξέρω αν αλλάζουν. Θα δούμε, νέοι είμαστε ακόμα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν αγοράζουν τη μάρκα τους είναι επειδή δεν έχουν αρκετά λεφτά είναι διασκεδαστικότατο να το παρακολουθεί κανείς.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν αγοράζουν τη μάρκα τους είναι επειδή δεν έχουν αρκετά λεφτά είναι εκπληκτικό.
    Άσε τον κόσμο να αισθάνεται όμορφα,ρε φίλε. Μια χαρά είναι στη φούσκα τους
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

papoy Το avatar του/της Viking
    Όταν είχα πρωτοδεί το θέμα δεν πίστευα ότι θα πάει στην 2η σελίδα

Λοιπόν, ας πω κι εγώ: αγκούστα δεν βλέπουμε στους δρόμους γιατί δεν κυκλοφορούν πολλά

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viking Προβολή μηνύματος
    Όταν είχα πρωτοδεί το θέμα δεν πίστευα ότι θα πάει στην 2η σελίδα

Λοιπόν, ας πω κι εγώ: αγκούστα δεν βλέπουμε στους δρόμους γιατί δεν κυκλοφορούν πολλά
    Κι εγώ δεν βλέπω πολλά στους δρόμους, έχουν βγει καλά αυτά;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikonian Προβολή μηνύματος
    Γνώρισες λοιπόν , έστω και τώρα, τον πρώτο άνθρωπο που κοιτάζει εθνικότητα, πριν ψωνίσει. Japan, Korea,Taiwan.

Ίσως όμως στο μέλλον να αγοράσω και ιταλικό, αν καλύπτει τις ανάγκες μου.Αν κατασκευάσουν κάτι αξιόπιστο, οικονομικό και σβέλτο (σωρευτικά)...
    Ποτέ δεν ξέρεις, αλλάζουν οι άνθρωποι. Οι εταιρείες δεν ξέρω αν αλλάζουν. Θα δούμε, νέοι είμαστε ακόμα.
    Άρα δεν γνώρισα, καλύπτεις κάποιες ανάγκες θέλεις κάτι αξιόπιστο οικονομικό και σβέλτο.
    Τυχαίνει τις ανάγκες σου να τις καλύπτουν Γιαπωνέζικα κατά τη γνώμη σου.
    Εάν ήθελες δίχρονο 300 αρι enduro για να τρέχεις αγώνες δεν νομίζω να έλεγες
    "Α δεν υπάρχει γιαπωνέζικο ας παρατήσω τους αγώνες και ας ασχοληθώ με την μαγειρική γιατί δεν αγοράζω ισπανικό ή
    αυστριακό"

Μέλος
    Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν αγοράζουν τη μάρκα τους είναι επειδή δεν έχουν αρκετά λεφτά είναι διασκεδαστικότατο να το παρακολουθεί κανείς.
    Είτε άμεσα είτε έμμεσα έχει να κάνει με το χρήμα,δεν μπορώ να βρω κάποιο άλλο λόγω.. Εκτός αν μιλάμε για συλλέκτες που μπορεί ν πάρουν οτιδήποτε..Αυτό που λες ακούγεται σαν να λες πως υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν για το χρήμα..Ναι υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν για το χρήμα..Το 99,999% αν μπορούσε οικονομικά θα είχε μεγαλύτερο σπίτι, καλύτερο αυτοκίνητο,καλύτερη μηχανή κτλ, πιστεύω ο καθένας μας το καταλαβαίνει..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Κι εγώ δεν βλέπω πολλά στους δρόμους, έχουν βγει καλά αυτά;
    Λογικά τριμπούρδελα ιταλικά και αυτά.
    Έχοντας περάσει από κάβα, χόντα, απρίλια (επί 2), πήρα μπεμβέ να ξενοιάσω

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dorso Προβολή μηνύματος
    Είτε άμεσα είτε έμμεσα έχει να κάνει με το χρήμα,δεν μπορώ να βρω κάποιο άλλο λόγω.. Εκτός αν μιλάμε για συλλέκτες που μπορεί ν πάρουν οτιδήποτε..Αυτό που λες ακούγεται σαν να λες πως υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν για το χρήμα..Ναι υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν για το χρήμα..Το 99,999% αν μπορούσε οικονομικά θα είχε μεγαλύτερο σπίτι, καλύτερο αυτοκίνητο,καλύτερη μηχανή κτλ, πιστεύω ο καθένας μας το καταλαβαίνει..
    Το χρήμα μπορεί να είναι ένας λόγος, αλλά όχι με τον τρόπο που πιστεύεις. Δεν κοστίζει 400 χιλιάρικα ένα mv, οι περισσότεροι μπορούν να αγοράσουν ένα. Δεν το κάνουν επειδή δεν αξίζει τα λεφτά που κοστίζει. Ή την ταλαιπωρία.

Μέλος
    Το χρήμα μπορεί να είναι ένας λόγος, αλλά όχι με τον τρόπο που πιστεύεις. Δεν κοστίζει 400 χιλιάρικα ένα mv, οι περισσότεροι μπορούν να αγοράσουν ένα. Δεν το κάνουν επειδή δεν αξίζει τα λεφτά που κοστίζει. Ή την ταλαιπωρία.
    Το κατάλαβα πως το είπες για αυτό σου είπα είτε άμεσα είτε έμμεσα,αν είσαι οικονομικά ανετως δεν σε νοιάζουν αυτά, γιατί θα έχεις την οικονομική άνεση να έχεις ένα σπίτι με δικό σου πάρκινγκ,να την στείλεις με μεταφορική στο καλύτερο συνεργείο, προφανώς θα έχεις κ άλλες μηχανές κ δεν θα σε νοιάζει ο χρόνος επισκευής κτλ.Πολλοι μπορούμε να την αγοράσουμε αλλά λίγοι αντιπροσωπεύουν μια τέτοια αγορά..Έχω ταξιδέψει Βιέννη όπου οι μισθοί είναι αλλού κ όπως είναι λογικό δεν βλέπεις αυτό το χάλι που γίνεται εδώ που έχουμε γεμίσει παλιατζουρες..

Το κατάλαβα πως το είπες για αυτό σου είπα είτε άμεσα είτε έμμεσα,αν είσαι οικονομικά ανετως δεν σε νοιάζουν αυτά, γιατί θα έχεις την οικονομική άνεση να έχεις ένα σπίτι με δικό σου πάρκινγκ,να την στείλεις με μεταφορική στο καλύτερο συνεργείο, προφανώς θα έχεις κ άλλες μηχανές κ δεν θα σε νοιάζει ο χρόνος επισκευής κτλ.Πολλοι μπορούμε να την αγοράσουμε αλλά λίγοι αντιπροσωπεύουν μια τέτοια αγορά..Έχω ταξιδέψει Βιέννη όπου οι μισθοί είναι αλλού κ όπως είναι λογικό δεν βλέπεις αυτό το χάλι που γίνεται εδώ που έχουμε γεμίσει παλιατζουρες..
    Δηλαδή η Βιέννη ήταν γεμάτη αγκούστα?

Μέλος
    Είχα πάει χειμώνα, μπορεί να μην είδα ούτε μια μηχανή..Ήταν γεμάτη Porsche..Κ γενικά τα αυτοκίνητα ήταν το πολύ 5ετιας κ όλα η φουλ έκδοση..

Είχα πάει χειμώνα, μπορεί να μην είδα ούτε μια μηχανή..Ήταν γεμάτη Porsche..Κ γενικά τα αυτοκίνητα ήταν το πολύ 5ετιας κ όλα η φουλ έκδοση..
    Δεν πουλάνε πολύ γενικά και ο Μπλίτζερ έχει δίκιο. Απλά δεν αξίζουν τα λεφτά τους.
    Για τον γενικά γερασμένο "στόλο" στη χώρα μας και τον πολυτελή και ακριβό "στόλο" της Ευρώπης, να σου θυμίσω ότι κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις.

Σε κάθε περίπτωση αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι τα αγκούστα είναι μπουρδέλα

Σελίδα 16 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. γιατί δεν βλέπουμε??????????????
    από code στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 14:01
  2. Γιατί τέτοια καφρίλα στους δρόμους ;
    από BELZEBOYLIS στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2005, 09:49
  3. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2005, 14:54