Κι οι μία στις 2 επιχειρήσεις που κλείνουν, που απεκάλεσες ελίτ, οι περισσότεροι βιοπαλεστές είναι. Κι αν δεν υπαρχουν επιχειρήσεις, τι θα κάνουν αυτοί που δεν έχουν επιχειρηματικό δαιμόνιο (δλδ όσοι δεν έχουμε επιχειρήσεις ή κανουμε δουλειές που δεν μπορουν να γίνουν επιχείρηση);
Κάποιος θα τους μαντρώσει κάπου ή θα ψοφήσουν της πείνας ή θα τους τρέφει το κράτος, το οποίο που θα βρίσκει τους πόρους;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
κατ' αρχην ελιτ απεκαλεσα τις επιχειρησεις που ΔΕΝ κλεινουν.
δευτερον οι υπολοιποι που κλεινουν εγω ξερω τι ειναι, αυτοι δεν ξερουν.
στην ερωτηση σου απαντας μονος σου και επι της ουσιας συμφωνεις μαζι μου.
και μετα εγω ειπα οτι ισως πρεπει να δουμε εναλακτικες προτασεις boy. ο καθενας βλεπει, μελεταει και πραττει αναλογα.![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ναι οκ, περιμενεις αφύπνιση του κόσμου και παγκόσμια επανάσταση, κλείσιμο των star media και ενημέρωση μόνο απο τα όργανα της επανάστης.
Ο περισσότερος κόσμος ήταν, είναι και θα είναι γελάδι, αμόρφωτο.
Καλά κρασιά.
Αυτό που περιγράφεις ονομάζεται Σοβιετικός καπιταλισμός και εφαρμόστηκε απο τον Ενθνάρχη κι εθνοσωτήρα Τριανταφυλλίδη και τον άλλο τον Σπέρνω_παιδιά_ανά_την_υφήλιο κι υιοθετήθηκε σαν επιτυχημένο μοντέλο από την ΕΕ και ΔΝΤ. Άλλωστε τα γελάδια της Ελλάδας, το φαγανε μία φορά και τους άρεσε.
Περισσότερα από τον Κάπτεν επ' αυτού.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ψαναψόφα φούστη γλάρε
O οποίος επανήλθε ως μεσσίας, πεσούσης της Επαναστάσεως, κι αφού νομιμοποίησε το ΚΚΕ, συνέχισε το έργο του με τους διάφορους οργανισμούς (Τουρισμού, Βάμβακος, Χάρτου, εθνικοποίηση της Ολυμπιακής κλπ).
Συνεχιστής του έργου του Εθνάρχου, αφού έδιωξε τις Βάσεις του Θανάτου, συνέχισε με το Τσοβόλα δώστα όλα.
Στελέχη των κομμάτων που ίδρυσαν οι παραπάνω δύο, διοίκησαν και διοικούν αυτόν τον τόπο.
Και βλέπω, εξοργισμένος πρέπει να ομολογήσω, ακόμα και σήμερα να υπάρχουν τα μορφώματα στυλ ΟΝΝΕΔ, ΠΑΣΠ που χειροκροτούν τους ηγέτες τους, οι οποίοι αφού έλαβαν το μύνημα των εκλογών, κατάλαβαν ότι πρέπει να συγκυβερνήσουν... Για το καλό του Έθνους....
Αυτός που έριξε τη ΝΔ, ο γιος αυτού που έριξε ο πρώτος, ο άλλος ο "Ο κύκλος έκλεισε", ο παράλος που έκραζε για την Δεξιά, ο άλλος ....
Βρέχει;
Πάντως ρε παιδί μου, ενα περίεργο πράμα....
Ολοι οι αριστεροί όταν το έσκασαν λόγω χούντας, σε κατι Γαλλιες και σε κατι Σουηδιες πήγαν.
Στις χώρες του υπαρκτού δεν πήγε κανένας.... Μυστήριο....
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais