Σελίδα 17 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 291

Θέμα: περι camping οι αποριες

afrikanos paliouras Το avatar του/της miscelano
    εγω για φως, και ειδικα στη μελανη αναβω φωτια...και υποχρεωτικα εχω και κανα 2-3 φακους κεφαλης καβαντζα...αλλα σαν τη φωτια δεν εχει...
    σ αυτο που ειπες παρδαλο τζατζικι ποιο πανω για το μαγαζακι δεν ειναι μονο οτι ειναι χυμα η κατασταση....ειναι και πανακριβος....μονο παγο επερνα κ αυτο για να κανουμε κανα ντουζακι το βραδυ οταν η κατασταση με τ αλατια δεν πηγαινε αλλο...τις τελευταιες μερες γνωριστηκαμε με κατι αλανια που παιζανε με οργανα εκει και μπλεχτηκα κ εγω μαζι τους και κερνουσαν αρκετα...αλλα οτι ειναι χυμα στο κυμα ειναι....
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pardalotzatziki Προβολή μηνύματος
    Πες οτι θες....δεν το γουσταρω...

Αυτα δεν ειναι λυσεις για καμπινγκ, εκτος και αν εχεις camper ή μεινεις 2 μηνες
    Ανεμογεννητρια ειχε φτιαξει καποιος αλλα δεν ειχε πολλες δυνατοτητες. Φτηνη αλλα και ογκωδης.
    Το χουν και αλλοι αυτο το θεμα με το γκαζι και τη φωτια αλλα ειναι ψυχολογικο. Αν το συνηθησεις θα το ξεπερασεις. Σκεψου οτι οδηγας μηχανακι που ειναι αντικειμενικα πιο επικινδυνο και πολυς κοσμος το θεωρει σκοτωστρα οχι ομως και εσυ διοτι το ξερεις και το εχεις συνηθησει. Σε επεισα;;

Φωτοβολταικα εχει και μικρα στοιχεια για καμια λαμπα και ραδιοφωνακι κλπ. Σε μεγεθος θηκης dvd περιπου.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Εδω εισαι:

http://ecowatt-shop.gr/el/camping/16...-m-36-led.html

Εχει και πιο φθηνα αλλα με δυναμο και μανιβελα για να κανεις και γυμναστικη.

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από miscelano Προβολή μηνύματος
    εγω για φως, και ειδικα στη μελανη αναβω φωτια...και υποχρεωτικα εχω και κανα 2-3 φακους κεφαλης καβαντζα...αλλα σαν τη φωτια δεν εχει...
    σ αυτο που ειπες παρδαλο τζατζικι ποιο πανω για το μαγαζακι δεν ειναι μονο οτι ειναι χυμα η κατασταση....ειναι και πανακριβος....μονο παγο επερνα κ αυτο για να κανουμε κανα ντουζακι το βραδυ οταν η κατασταση με τ αλατια δεν πηγαινε αλλο...τις τελευταιες μερες γνωριστηκαμε με κατι αλανια που παιζανε με οργανα εκει και μπλεχτηκα κ εγω μαζι τους και κερνουσαν αρκετα...αλλα οτι ειναι χυμα στο κυμα ειναι....
    Και γω για παγο πηγα μονο. Ειδα και σκηνικο που μου θυμισε την γυναικα του Al Bundy(Παντρεμενοι με παιδια). Να μαγειρευουν με το τσιγαρο στο στομα. Τον Σωτηρη τον γνωρισες;
    Με την φωτια που λες βολευομαι και γω, αλλα εξαρταται την κατασταση. Εμεις θελουμε να παιζουμε και χαρτια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Σε επεισα;;
    Τσου

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    κάτι μπίλυμάουσηδες ή/και όποιος άλλος ενδιαφέρεται να μπει στο κλαμπ, κάντε μια βόλτα απο Πρακτικερ μεριά για φτηνές (entry) λύσεις σε σκηνές.

Εγω απο εκεί είχα πάρει πριν σχεδόν δέκα χρόνια τη σκηνή μου (σχεδόν τζάμπα σε μια έξαρση προσφορών), και κάθε καλοκαίρι έκτοτε την τιμάει τη φανέλα.
    δεν είναι βέβαια κάτι το ιδιαίτερο όπως ίσως άλλες επώνυμες και πολύ ακριβότερες,αλλά για την χρήση που της κάνουμε (καλοκαίρι μόνο) μας έχει βολέψει απείρως.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Νέο μέλος
    Συνεχίζοντας να ψάχνω για τεντούλα βρήκα διαγωνισμό - ούτε παραγγελιά να το έκανα! http://www.neolaia.gr/2014/05/27/dia...tion-rekakohu/ Τώρα για λάμπα όντως πολύς κόσμος χρησιμοποιεί τις κλασσικές πχ campingaz γιατί νομίζω οτι τα ledakia δεν έχουν πολύ φως. Είπαμε να κάνουμε ατμόσφαιρα αλλά να βλέπουμε κ όλας

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    εγω περσι ειχα παρει μια επαναφορτιζομενη απο τα λιντλ. 10-12ε δεν κραταγε καθολου. φετος την πηγα πισω και πηρα αλλη ιδια. εκτος αυτου εχει και υποδοχη για μετασχηματιστη 12βολτ. στις καβουροτρυπες φορτιζαμε τα κινητα στην καντινα. αν το ειχα δει θα φορτιζα και την λαμπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pardalotzatziki Προβολή μηνύματος
    Υπαρχουν επιτραπεζια φωτιστικα με led ας πουμε αλλα αυτο το ασπρο/μπλε φως ειναι σπαστικο....και δεν ειναι και πολυ δυνατα φωτιστικα

Εχει καποιος καμια δοκιμασμενη λυση;.
    είναι βέβαια λίγο ακριβούτσικα,αλλά άντε γειά...
    https://www.youtube.com/watch?v=xasOpmJx0DA

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Πολυ καλο....ειναι να μην το χασεις...

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    ωραία παρουσίαση κάνει ο τύπος
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    ωραία παρουσίαση κάνει ο τύπος
    να σας πω δυό πραγματάκια για τον φακό γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο!

όταν τον παρήγγειλα πριν 1,5 περίπου χρόνο,αρχικά σχεδόν το είχα μετανιώσει.
    Μου την είπαν όλοι με πρώτη την κυρά
    95 γιούρια για φακό κεφαλής φάνηκαν πολλά.
    είχαμε πατήσει στον γούγλη με έναν φίλο"ο πιο δυνατός φακός κεφαλής στον κόσμο"

όλα αυτά μέχρι που ήρθε στα χέρια μου και έπαθα πλάκα
    Η εταιρία τροφοδοτεί τον αμερικανικό στρατό με όλη την γκάμα.Ο χειρός ξεκινάει απο τα 270 ευρώ και φτάνει ο πολύ μεγάλος νομίζω τα 600!
    Λόγω δουλειάς αλλα και έλλειψης ηλεκτρικού ρεύματος σε χορταποθήκες,μέσα στον κάμπο με το τρακτέρ κ.λ.π τον χρησιμοποιώ σχεδόν σε καθημερινή βάση.πολλές φορές βαράει και υπερωρίες.
    με έχει βοηθήσει αφάνταστα σε τοκετούς-καισαρικές αλλά και στα μηχανήματα
    Τόσα χρόνια,είχα αγοράσει ένα σωρό φακούς.απο alpine μέχρι energizer.ο τελευταίος θεωρώ ότι είναι ο πιο τίμιος απο τους φθηνούς και με μικρή σχετικά κατανάλωση.με 3 μπαταρίες ΑΑΑ.
    Ο ζέμπρα ο μπούστης δουλεύει με 1 ΑΑ !!!! Και δεν την ξελιγώνει με την καμία λέμε.
    Απορείς πως ένα μικρό διαολόπραμα μπορεί να βγάλει τόσο φως με μια μόνο μπαταρία!
    αν τον ανάψω στο ξεκάρφωτο,ψαρώνει κόσμος
    Εννοείτε ότι έχει κάνει απόσβεση μόνο απο τις μπαταρίες.
    Το φώς του είναι διάχυτο,δεν έχει δέσμη και έχει 3 σκάλες.η μικρότερη μπορεί να κρατήσει αναμένη για μέρες.στην μεγάλη σκάλα κρατάει με δυνατό φως περίπου 3 ώρες,αλλά έχει τόσο ένταση,σαν μικρός προβολέας για κάμερα!Όπου και να τον στήσεις θα έχεις άπλετο φως.στο κάμπινγκ όχι μόνο χαρτιά μπορείς να παίξεις,αλλά να κεντήσεις.
    Είναι χυτός,το φινίρισμα του το έχει ζηλέψει και ο κυρ γιώργος ο τορναδόρος και ο διακόπτης του ανοίγει μέχρι και με χειμωνιάτικα γάντια! ένα έργο τέχνης.
    Είναι αδιάβροχος με ένα απλό ο-ρινγκ

Μετά απο αυτόν το χάος...(για την ώρα βέβαια)
    Ο φίλος μου είπε πως η τιμή τώρα πρέπει να έχει πέσει στα 75 ευρώ + τα μεταφορικά

Αν η τιμή φαίνεται απαγορευτική μια καλή λύση για κατασκήνωση,είναι μπαταρία 12v απο παπί να μην πιάνει και χώρο και αντί για συμβατικό ντουί με λάμπα όπως αναφέρθηκε παραπάνω,ταινία led 12v 14w. μια 3μετρη ας πούμε ,κομμένη στα τρία και τοποθετημένη σε 3 σημεία σωστά απο ένα μέτρο.π.χ μέσα στο αντίσκηνο,πάνω απο το τραπέζι και εκεί που έχεις τα τρόφιμα και είσαι κομπλέ.
    Αυτή πάει με το μέτρο και νομίζω κάνει 8 ευρώ

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac

όταν τον παρήγγειλα πριν 1,5 περίπου χρόνο,αρχικά σχεδόν το είχα μετανιώσει.
    Μου την είπαν όλοι με πρώτη την κυρά
    95 γιούρια για φακό κεφαλής φάνηκαν πολλά.
    είχαμε πατήσει στον γούγλη με έναν φίλο"ο πιο δυνατός φακός κεφαλής στον κόσμο"

όλα αυτά μέχρι που ήρθε στα χέρια μου και έπαθα πλάκα
    Η εταιρία τροφοδοτεί τον αμερικανικό στρατό με όλη την γκάμα.Ο χειρός ξεκινάει απο τα 270 ευρώ και φτάνει ο πολύ μεγάλος νομίζω τα 600!
    Λόγω δουλειάς αλλα και έλλειψης ηλεκτρικού ρεύματος σε χορταποθήκες,μέσα στον κάμπο με το τρακτέρ κ.λ.π τον χρησιμοποιώ σχεδόν σε καθημερινή βάση.πολλές φορές βαράει και υπερωρίες.
    με έχει βοηθήσει αφάνταστα σε τοκετούς-καισαρικές αλλά και στα μηχανήματα
    Τόσα χρόνια,είχα αγοράσει ένα σωρό φακούς.απο alpine μέχρι energizer.ο τελευταίος θεωρώ ότι είναι ο πιο τίμιος απο τους φθηνούς και με μικρή σχετικά κατανάλωση.με 3 μπαταρίες ΑΑΑ.
    Ο ζέμπρα ο μπούστης δουλεύει με 1 ΑΑ !!!! Και δεν την ξελιγώνει με την καμία λέμε.
    Απορείς πως ένα μικρό διαολόπραμα μπορεί να βγάλει τόσο φως με μια μόνο μπαταρία!
    αν τον ανάψω στο ξεκάρφωτο,ψαρώνει κόσμος
    Εννοείτε ότι έχει κάνει απόσβεση μόνο απο τις μπαταρίες.
    Το φώς του είναι διάχυτο,δεν έχει δέσμη και έχει 3 σκάλες.η μικρότερη μπορεί να κρατήσει αναμένη για μέρες.στην μεγάλη σκάλα κρατάει με δυνατό φως περίπου 3 ώρες,αλλά έχει τόσο ένταση,σαν μικρός προβολέας για κάμερα!Όπου και να τον στήσεις θα έχεις άπλετο φως.στο κάμπινγκ όχι μόνο χαρτιά μπορείς να παίξεις,αλλά να κεντήσεις.
    Είναι χυτός,το φινίρισμα του το έχει ζηλέψει και ο κυρ γιώργος ο τορναδόρος και ο διακόπτης του ανοίγει μέχρι και με χειμωνιάτικα γάντια! ένα έργο τέχνης.
    Είναι αδιάβροχος με ένα απλό ο-ρινγκ

Μετά απο αυτόν το χάος...(για την ώρα βέβαια)
    Ο φίλος μου είπε πως η τιμή τώρα πρέπει να έχει πέσει στα 75 ευρώ + τα μεταφορικά

Αν η τιμή φαίνεται απαγορευτική μια καλή λύση για κατασκήνωση,είναι μπαταρία 12v απο παπί να μην πιάνει και χώρο και αντί για συμβατικό ντουί με λάμπα όπως αναφέρθηκε παραπάνω,ταινία led 12v 14w. μια 3μετρη ας πούμε ,κομμένη στα τρία και τοποθετημένη σε 3 σημεία σωστά απο ένα μέτρο.π.χ μέσα στο αντίσκηνο,πάνω απο το τραπέζι και εκεί που έχεις τα τρόφιμα και είσαι κομπλέ.
    Αυτή πάει με το μέτρο και νομίζω κάνει 8 ευρώ
    γαματη περιγραφη! ευχαριστουμε! αυτο με την λεντοταινια δεν το ειχα σκεφτει. πολυ σωστο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    αυτο με την λεντοταινια δεν το ειχα σκεφτει. πολυ σωστο!
    σε ένα τροχόσπιτο 6μ έβαλα 3 μέτρα λεντοταινία και μια μπαταρία απο ναβαρα και το έκανα μέρα.έχω να την φορτίσω απο τον φεβρουάριο!

Δε μας το λεγες οταν ειχαμε λεφτα.. ...ετσι οπως τα λες αξιζει...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    αυτο με την λεντοταινια δεν το ειχα σκεφτει. πολυ σωστο!
    σε ένα τροχόσπιτο 6μ έβαλα 3 μέτρα λεντοταινία και μια μπαταρία απο ναβαρα και το έκανα μέρα.έχω να την φορτίσω απο τον φεβρουάριο!
    Ειναι καλη ιδεα τα led......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    http://www.kapoulitsas-outdoors.gr/

αυτό είναι δικό μας παιδί./..
    ανανήψαντας

Παρόμοια θέματα

1. Τέλος οι απορίες... ήρθε το φως απο το Cosmopolitan:
    από vaska στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2010, 23:58
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2008, 00:07