εχει και Βοριδη?να παρω τηλεφωνο να ρωτησω για κατι σπιτια πρωτης κατοικιας που θελει να τα βοηθησει ο Λατσης..
http://kopria.blogspot.gr/2012/11/bl...#ixzz2CKelgT6S
εχει και Βοριδη?να παρω τηλεφωνο να ρωτησω για κατι σπιτια πρωτης κατοικιας που θελει να τα βοηθησει ο Λατσης..
http://kopria.blogspot.gr/2012/11/bl...#ixzz2CKelgT6S
Να ΄σαι καλά ρε μαν. Μέσα στο σκοτάδι και τη καταχνιά, ανακαλύπτουμε blog σαν το παραπάνω.
Τόσα καρότα μαζεμένα, μόνο στο blog του Bucks Bunny έχω δει.
Βέβαια δεν φταίει το blog που έβαλες. Απλά κάνει αναδημοσίευση απ΄την «Καλόγρια» που με τη σειρά της κάνει αναδημοσίευση απ΄το blog του Ε.ΠΑ.Μ.
Και κάπου εδώ εξηγούνται όλα, αφού το Ε.ΠΑ.Μ είναι ο Καζάκης. Αυτός ο αγνός και άδολος επαναστάτης οικονομολόγος της Υπερδνειστερίας που αφού κατήγγειλε τον Καμμένο οτι προσπάθησε να τον χρηματίσει για να κατέβει με τους ανεξ. ελληνες, έσκισε το πουκάμισο του και ως άλλος Super Γκούφυ "εκτέθηκε" στο εκλογικό σώμα με τον Παπαθεμελή για να σώσει την Ορθόδοξη Ελλάδα απ΄τους Νεφελίμ.
16 σημερα. συμφωνα με την αξιοπιστη και ειλικρινη κυβερνηση απο σημερα παπαλα τα ταμειακα διαθεσιμα.το ειπε στη βουλη ο στουρναρας και ο σαμαρας. στη βουλη οχι σε κανα καφενειο καποιος μητσος. οταν λοιπον πληρωσει το δημοσιο προμηθευτες, συνταξεις στις 22 κλπ δεν θα πρεπει να μας πει ο κος στουρναρας που τα βρηκε? ταχει κατω απο το στρωμα?
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
λαθος. η πωληση ηταν προγραμματισμενη και εγκεκριμενη απο τον μαρτη. παντα ετσι γινεται. και πανε για εκπληρωση υποχρεωσεων προς ομολογα που ληγουν τελος νοεμβρη
τι νομιζεις οτι ειναι τα ομολογα? βγαινω το πρωι τυπωνω μερικα και τα πουλαω?
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
http://www.youtube.com/watch?v=1yf05...layer_embedded
Τελειώσανε τα ταμειακά διαθέσιμα!!
"Για να μαστε ακριβεις... 16 Νοεμβριου"
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Χωρίς να θέλω να αποπολιτικοποιήσω τη ροή του θέματος θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου .
....Υπάρχει σαφές σχέδιο που στοχεύει στην εξυπηρέτηση πολιτικοοικονομικών συμφερόντων ,για την ελληνική,την ευρωπαική , την παγκόσμια κρίση.
Η αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού , τα πεπερασμένα αποθέματα υδρογονανθράκων , οι αλλαγές που συμβαίνουν στο κλιματικό χάρτη, αντικατοπτρίζονται στα διαπλεκόμενα συμφέροντα των χρηματοπιστωτικών κολλοσσών ......Όλα εγκλωβισμένα σε νουμεράκια που εμφανίζονται σε οθόνες ...πέρα για πέρα έξω απο την πραγματικότητα ,πέρα για πέρα μακριά απο την ευφυή ..."γκάφα" που έκανε το ανθρώπινο είδος σκεπτόμενο να χρησιμοποιήσει νόμισμα για να διευκολύνει τις συναλλαγές αγαθών.....
Υπάρχουν ανθρώπινα συμφέροντα άραγε ? ....και πως το εννοώ.
Ο πλανήτης έχει πόρους βραδύτερα ανανεώσιμους απο τις σημερινές ανθρώπινες απαιτήσεις . Και η μοιρασιά αυτών είναι απολύτως ανισομερής....Οκ θα ευημερίσουν 10 - 100- 10000000 ....δεν ξέρω πόσοι . . . Για όσο ο πλανήτης ακόμη θα τους ανέχεται ...μέχρι να τους κάνει κι αυτούς ατυχές κομμάτι της ιστορίας του.
Μπορεί να αποσυνδεθεί ένα ευτυχές αποτέλεσμα για λίγους απο μια βάρβαρη ,σκληρή πράξη προς πολλούς ? ....Ένοχοι ! Ένοχοι ....ποιοιιιιι?
Εγώ ... που έχω 20 μπλούζες στη ντουλάπα ..που κάνω ντουζ 2 φορές την ημέρα ... που πετάω φαγητό που περίσσεψε ...που βάζω βενζίνη για να πάω στη δουλειά μου ..10 λεπτά με τα πόδια, που μου αρέσει η ποιότητα στα επώνυμα προιόντα που φτιάχνονται στα καράβια έξω απο νόμους που προστατεύουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια ...που κατηγορώ πάντα το ένα σκαλοπάτι , δύο σκαλοπάτια χιλιάδες σκαλοπάτια πιο ένοχους απο εμένα ... Μόνο εγώ φταίω για την κατάντια του κόσμου γύρω μου ...γιατί ο κόσμος γύρω μου ,είναι ο κόσμος μέσα μου ....και με το μέσα μου δεν με βολεύει να τα "βάλω" ....γιατί δεν θέλω δεχθώ συνυπευθυνότητα για την πείνα στον 3ο , 4ο , δεν ξέρω ποιον , κόσμο .
....... Πολύ δουλειά ενδοσκοπικά ....και λίγη συλλογικά ...ίσως ήταν πιο αποδοτική στην καταπολέμηση της αυτοκαταστροφικής πορείας μας ...οχι μας εθνικά ....μα πανανθρώπινα
Pinky: Gee, Brain. What are we going to do tonight?
The Brain: The same thing we do every night, Pinky. Try to take over the world.
να τελειωνουμε μια και καλη με τα σκουπιδια...
http://www.koutipandoras.gr/?p=28569
Πάντως αυτό το κορίτσι (η Ντόρα ντε) δεν πολυακούγεται. Να μου το θυμηθείτε ότι τη φυλάνε για "χρυσή" εφεδρεία (μη χ3σω). Το ίδιο επίσης και για την άλλη "κοπέλα" τη Διαμάντω (μη χ3σω στο τετράγωνο).
....and you run, and you run
to catch up with the sun....