Σελίδα 19 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 305

Θέμα: Κίνδυνος και Ταχύτητα

Μέλος Το avatar του/της reflection
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    ΛΟΙΠΟΝ.

δεν έχω καταλάβει ακόμα το "ΓΙΑΤΙ;" αλλά ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει.

απ'ότι φαίνεται έχεις κάποια είδους σχέση με τον Αντώνη, ο οποίος Αντώνης έχει τεράστια πείρα και
    άπειρες γνώσεις στο θέμα "Μηχανή&Μοτοσυκλετισμός".
    παρόλα αυτά αντί να σταματήσεις στον Αντώνη, εσύ μπήκες εδώ και συνέβη αυτό το ωραίο θρεντ.

όπως μου δήλωσες είσαι άπειρη και στους άπειρους ένα έχω να πω: "ΚΛΕΙΣΤΟ, ΑΚΟΥ, ΜΑΘΕ"
    ένα κανόνα που ακολούθησα κι εγώ για χρόνια και με έσωσε από την έμφυτη μαλακία που με βαράει

επειδή λοιπόν το όλο θέμα μου φέρνει στο μυαλό 18χρονο ΚΝίτη που χωρίς να έχει βγάλει ένα μεροκάματο στη ζωή του
    αρχίζει να μιλά για τον καπιταλισμό και που ενώ βγήκαν τόσοι εργάτες να του πουν 2-3 πραγματάκια μπας και ξυπνήσει αλλά δεν....

....ανοίγω την πόρτα που έκλεισε ο Τρούπερ και γειά σας.
    Το ότι συσχετίζομαι με τον Αντώνη μου δίνει την δυνατότητα να απευθυνθώ σ' αυτόν για να λύσω τεχνικές απορίες και ειδικά ζητήματα που αφορούν τις μηχανές, χωρίς να παραστεί ανάγκη να πάρω δεύτερη γνώμη....

μα το θέμα του θρεντ καταπιάνεται με τη διαμόρφωση κοινής γνωμης πανω σε μία αντίληψη απεναντι στον μοτοσυκλετιστή και έτσι χρήζει "διαμοιρασμού" του με το αναγνωστικό κοινό...

Κάτι σαν ... γκάλοπ...
    Ακούστηκαν ήδη αρκετά εκατέροθεν..

Όσο για τη συμεριφορά ενός άπειρου μέλους, νομίζω πως αυτή διαφερει ανάλογα με το φύλλο....

Δεν έχω υπόψη μου καμία Γυναίκα που θα προσαρμοστεί στο τρίπτυχο της προστακτικής σου, εκτός κι αν αυτό προέρχεται από τον Αντρα της...

Αν τεθεί από Εκείνον θα το ασπαστώ... στην παρούσα φάση όμως, διατηρώ το δικαίωμα να εμπλέκομαι δυναμικά ....
    always two steps from hell

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    ...
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων psychiatry-cute-animal-listen-to-me-demotivational-posters-1329798081.jpg‎  

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από reflection Προβολή μηνύματος
    @daz

και ο κίνδυνος έχει πολύ ωραία γεύση!!!..... :rotflmao:
    Από πότε?

Μήπως έχει και ωραία μυρωδιά? Ελπίζω την επόμενη φορά που το σκατό θα φτάσει στην κάλτσα να μην μου πει κανένας ότι βρωμάνε τα πόδια μου!

Δε το πιστεύω! Μια μέρα έλειψα και το κάψατε το θρεντάκι χωρίς εμένα.

Για να απαντηθεί η αινιγματική πια ερώτηση κρίνεται αναγκαίο να λάβει ενεργά μέρος στη συζήτηση η ίδια η Έρρικα και να απαντήσει με ειλικρίνια αν ...
    Και γιατί δεν ρωτάτε εμένα βρε? Μη φοβάστε ντρέπομαι να πω πως αφορούσε το πλέξιμο και θα πω την αλήθεια.

Καλά ρε Mike δεν ψάρωσα εγώ που το είπα και πιάστηκες εσύ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από road spirit Προβολή μηνύματος
    Ξεκίνησα να διαβάζω και θυμήθηκα γιατί είχα σταματήσει να κάνω τέτοιες συζητήσεις, ιντερνετικά ή δια ζώσης, ... η μπουρδολογία στα καλύτερα της. Μέχρι που έφτασα στα ποστ του νπατ και είπα "ευτυχώς που έχουμε το Νίκο" και μετά συνέχισα να διαβάζω αλλά δε σώνεται ...
    ... ρατσισμός, στερεότυπα όσο δεν πάει ... απορώ γιατί συμμετέχετε στη κουβέντα μερικοί ... τα είπε όλα ο νπατ, δεν υπάρχει κάτι άλλο
    Ρε Γιάννη, έγραψες αυτό ακριβώς που είχα στο μυαλό μου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    ... Νόμιζα ότι εδώ ήταν που παίζαμε με τις λέξεις..
    Δεν έκανες λάθος!

Αγαπητή αντανάκλαση γιατί υποβάθμισες το θεματάκι που άνοιξες?
    Sent from me using a computer.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Δεν ανεφερα πως ο εθισμός στην κόντρα είναι η αιτία να γίνει κάποιος μοτοσυκλετιστής...
    οχι! ανεφερες ομως οτι ο μοτοσυκλετιστης ειναι περισσοτερο εθισμενος στη κοντρα απ'οτι αλλες κατηγοριες ανθρωπων!

Αλλά αυτός που τελικά θα γίνει έχει μεγαλύτερη εξοικείωση με την έννοια του κινδύνου... ίσως έχει μεγαλύτερα όρια αντοχής μπρος στην Ιδεα της εκθεσης του αναβάτη, την οποία εμπεριέχει η οδήγηση με μηχανή..
    Φυσικά και η ζωή του οδηγού δεν είναι μόνο κόντρες.... Αλλά ακόμη και η διαδρομή σπίτι-δουλειά εμπεριέχει κίνδυνο έκθεσης καθώς συνυπάρχει με "άκυρους" οδηγους αυτοκινήτων που απρόβλεπτα κινούμενοι δεν υπολογίζουν τον μοτοσυκλετιστή όσο θα έπρεπε....

Ο οδηγός μηχανής παίρνει αυτό το ρίσκο και ξερει πως γενικά έρχεται σε πιο άμεση επαφή με τον κίνδυνο από τον οδηγό αυτοκινήτου και παρόλ' αυτα εμμένει να καβαλά τη Μηχανή του........
    Πόσο μάλλον όταν τύχει να μπει στον πειρασμό της κόντρας....
    τωρα το εθεσες πολυ πιο σωστα! στα αρχικα σου ποστ ελεγες οτι γουσταρουμε κινδυνο και επεμεινες παρ'οτι ολοι σου λεγαμε οτι δεν ειναι ετσι! αλλα τωρα το εθεσες οπως ακριβως ειναι!! ναι εχουμε γνωση και αρα μεγαλυτερη ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ!!! οχι εθισμο!!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Εγω στην παρούσα φάση αντιπροσωπεύω την κοινή γνωμη που εχει αναλογη αντίληψη για τον μοτοσυκλετιστή, εφόσον είμαι μία τυχαία από το πλήθος, και δεν συγκαταλέγομαι στους οδηγούς....
    δεν νομίζω ότι χρειάζεται τίποτα παραπάνω για να φανεί αν τα βλέπεις αντικειμενικά τα πράγματα ή υποκειμενικά

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Μάγκες εγώ πάω να κάνω μια βόλτα "τσάμπα θάνατο" και επιστρέφω.
    Sent from me using a computer.

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ο σκοπός του θρεντ ποιος ήταν ακριβώς;
    για να δουμε πως ειναι οταν δυο ανθρωποι ερχονται πιο κοντα μεσα απο την αγαπη τους για τις 3 τελιτσες "..." μπλεγμενες δραματικα μεσα στο σουξουμουξου. Ευτυχως που η reflection βαζει τονους αλλιως δε θα μπορουσα να τους ξεχωρισω!

don't feed the troll λεμε.
    το original α-μηχανο™ μελος

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Καλά πάμε, καλά πάμε, οι συμμετοχές ανεβαίνουν καθώς και οι σελίδες, μένει τώρα να κάνουμε και το τέστ ευφυίας για να κλείσουμε ως μοτοσυκλετιστές.

Αρε πουτάνα κρίση που μας στέρησες τις βόλτες και μας έριξες στους ψυχολόγους.....

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Το κυνήγι του κινδύνου πάει σετάκι με την αυξημένη ευφυία;

Μήπως να ανοίγω λίγο παραπάνω το γκάζι;

Αν αρχίσω ελεύθερες πτώσεις από αεροπλάνο θα γίνω εξυπνότερος άραγε; Ή μήπως ν' αρχίσω να μελετάω Hawking για να κατεβάσω γυρολόγιο;

Μη μου πείτε πως πάει ανάποδα, θα πρέπει να κλειδώσω το μηχανάκι και να πηγαίνω παντού με τα πόδια μπας και αρχίσει και μου κόβει;

Ουφφφ...μπερδεύτηκα...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Κανε το τεστ του iq που ποσταραν σε αλλο θρεντ να σου πω ποσο θα γυρνας στις Σερρες.....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Κανε το τεστ του iq που ποσταραν σε αλλο θρεντ να σου πω ποσο θα γυρνας στις Σερρες.....
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Γιατρέ μου. μου έβγαλε 75 αλλά δε μου άρεσε, το ξαναέκανα και τώρα έχω 150. Να το αφήσω ή να βάλω άλλα 75 να πάω 225;
    (http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2152604)

Μήπως να το κάνω άλλη μία φορά; Μπούστα φυλάξου...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Το ότι συσχετίζομαι με τον Αντώνη μου δίνει την δυνατότητα να απευθυνθώ σ' αυτόν για να λύσω τεχνικές απορίες και ειδικά ζητήματα που αφορούν τις μηχανές, χωρίς να παραστεί ανάγκη να πάρω δεύτερη γνώμη....

μα το θέμα του θρεντ καταπιάνεται με τη διαμόρφωση κοινής γνωμης πανω σε μία αντίληψη απεναντι στον μοτοσυκλετιστή και έτσι χρήζει "διαμοιρασμού" του με το αναγνωστικό κοινό...

Κάτι σαν ... γκάλοπ...
    Ακούστηκαν ήδη αρκετά εκατέροθεν..

Όσο για τη συμεριφορά ενός άπειρου μέλους, νομίζω πως αυτή διαφερει ανάλογα με το φύλλο....

Δεν έχω υπόψη μου καμία Γυναίκα που θα προσαρμοστεί στο τρίπτυχο της προστακτικής σου, εκτός κι αν αυτό προέρχεται από τον Αντρα της...

Αν τεθεί από Εκείνον θα το ασπαστώ... στην παρούσα φάση όμως, διατηρώ το δικαίωμα να εμπλέκομαι δυναμικά ....

Εμένα με κούρασε το όλο θέμα και με τις τελευταίες σου δηλώσεις με αποτελείωσες

Η κοινή γνώμη δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και μέσος άνθρωπος…
    Όταν ήμουν μικρός (80ς) η κοινή γνώμη έλεγε ότι είμαι αλήτης, αφού είχα μηχανάκι και μακριά μαλλιά.
    Έλεγε ότι είμαι τσαντάκιας και συχνά οι μπάτσοι κυρίως στην επαρχία δεν είχαν κανένα πρόβλημα να με «καταπιέσουν»
    Να με χώσουν δηλαδή μέσα, να με δείρουν ή να μου σπάσουν το μηχανάκι.
    Αφού σκουπίδι ήμουν.
    Κόντρες τότε γίνονταν και οι «αγώνες» μοτοσικλέτας μάζευαν ένα κάρο κόσμο.
    Το αποτέλεσμα των κοντρών ξέρεις ποιο ήταν?
    Μια κρεατομηχανή.
    Ένας πιτσιρικάς τα είπε όλα σ ένα συνεργείο ακούγοντας ιστορίες παλιών διαπίστωσε απλά
    -Για αυτό μείνατε λίγοι…
    Και είναι αλήθεια.
    Μια αλήθεια που εμένα προσωπικά με ενοχλεί και με πονάει.
    Ακόμα τη νύχτα βλέπω τους φίλους μου στον ύπνο μου.
    Και ξέρεις γιατί?
    Για αυτή τη πουτάνα τη κοινή γνώμη.
    Η αντικοινωνική συμπεριφορά του να κάνεις σούζες, κόντρες, να κόβεις εξατμίσεις, να κλέβεις μηχανάκια δεν είχε τη βάση της σε σεξουαλικές ορμές, ούτε σε γονιδιακές αλληλουχίες.
    Είχε τη βάση στο κοινωνικό αποκλεισμό.
    Στο σχολείο που ήθελε να μην τελειώσεις ποτέ, στο δάσκαλο που σε έδερνε, στο παπά που σε χαστούκιζε, στον αστό που ενώ ήταν κλέφτης και υποκριτής έλεγε εσένα ΑΛΗΤΗ και δεν ήθελε η κόρη του ούτε να σε κοιτάει και πήγαινε στους μπάτσους και έδινε κατάλογο αναρχικών μαθητών που έπρεπε να εκδιωχτούν από το σχολείο.
    Καθόλου τυχαίο ότι οι χειρότεροι μηχανόβιοι ήταν από το Κορυδαλλό, την Καισαριανή κλπ
    Όλες εργατικές συνοικίες με πολύ φτώχια.
    Τέλος πάντων μετά απ όλα αυτά έρχεσαι εδώ και λίγο πολύ ανοίγεις ένα προβληματισμό που με αφήνει άφωνο.
    Όλοι προσπαθούν να σου πουν ότι κάτι δεν έχεις καταλάβει, ότι οι εποχές άλλαξαν και τα πράγματα δεν είναι έτσι κι εσύ μιλάς για τα αντίθετα φίλα.
    Ξέρεις κάτι?
    Δεν μ ενδιαφέρει αν είσαι φίλη του Βαλεντίνο Ρόσση του ίδιου.
    Είμαι σίγουρος ότι έχεις πάει σε καλό σχολείο, ότι έχεις ζήσει μια καλή ζωή και για αυτό όλα νομίζεις ότι είναι γονιδιακά ή σεξουαλικά υποκινούμενα.
    Οπότε άστο να πάει στο διάτανο.
    Κάτσε εδώ αν θες, και πέρνα καλά αλλά για το Θεό μη μιλάς για πράματα που δεν ΜΠΟΡΕΙΣ να καταλάβεις και μην κρίνεις α πριόρι ανθρώπους που δεν γνωρίζεις (και ίσως δεν θα καταλάβεις ποτέ)
    Κατέβα κι από το άλογο να δεις τους άλλους κατάματα.

Αυτά για την ιστορία και τέλος

Υγ
    ΕΥΤΥΧΩΣ οι εποχές των μηχανόβιων πέρασαν και ελπίζω να ΜΗ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ γιατί όσο ανοίγω την τηλεόραση αρχίζω και θυμάμαι όλα και πιο πολύ την προ Παπανδρέου εποχή.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    (http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2152604)

Μήπως να το κάνω άλλη μία φορά; Μπούστα φυλάξου...
    Φιλε μου ο Μπουστας ειναι αλλη κατηγορια ..... ανεβαινει στο μηχανακι Παρασκευη και οταν τελειωσει τον γυρο του ειναι Πεμπτη!!!!!Τοσο χρονο κατεβαζει...
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Εμένα με κούρασε το όλο θέμα και με τις τελευταίες σου δηλώσεις με αποτελείωσες

Η κοινή γνώμη δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και μέσος άνθρωπος…
    ...........................
    Ξέρεις κάτι?
    Δεν μ ενδιαφέρει αν είσαι φίλη του Βαλεντίνο Ρόσση του ίδιου.
    Είμαι σίγουρος ότι έχεις πάει σε καλό σχολείο, ότι έχεις ζήσει μια καλή ζωή και για αυτό όλα νομίζεις ότι είναι γονιδιακά ή σεξουαλικά υποκινούμενα.
    Οπότε άστο να πάει στο διάτανο.
    Κάτσε εδώ αν θες, και πέρνα καλά αλλά για το Θεό μη μιλάς για πράματα που δεν ΜΠΟΡΕΙΣ να καταλάβεις και μην κρίνεις α πριόρι ανθρώπους που δεν γνωρίζεις (και ίσως δεν θα καταλάβεις ποτέ)
    Κατέβα κι από το άλογο να δεις τους άλλους κατάματα.

Αυτά για την ιστορία και τέλος

Υγ
    ΕΥΤΥΧΩΣ οι εποχές των μηχανόβιων πέρασαν και ελπίζω να ΜΗ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ γιατί όσο ανοίγω την τηλεόραση αρχίζω και θυμάμαι όλα και πιο πολύ την προ Παπανδρέου εποχή.

Με κάλυψες 100%.

φίλε.

Μου άρεσε πολύ αυτή η πρόταση.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    vaska
    + άπειρα

reflection....
    http://www.comedylab.gr/video/546/?f...f24971263f885c

:rotflmao::rotflmao:
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Σελίδα 19 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στροφή και ταχύτητα εισόδου
    από Bladerunner στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2024, 16:56
  2. Κρυο και ταχύτητα...
    από motaba στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2006, 00:00
  3. Τελικη ΤαΧυτητα Και Καταναλωση
    από giannisman στο forum Kawasaki Z series