Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 17 από 17

Θέμα: καλή αρχή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Βασικα θα ελεγα να ξεκινησει με μια μετρηση συμπιεσης για να δει που βρισκεται. Μπορει πριν να νομιζε οτι δουλευε κανονικα αλλα στην πραγματικοτητα να χει κι αλλα θεματα.

Οταν λοιπον καποιος θελει να δει σοβαρα την κατασταση σε τετοιο μηχανακι επιβαλλεται να ξεκινησει με μετρηση συμπιεσης. Ας μην ξεχναμε και τα χρονια

Μετα με το service manual κανει τα καρμπ καινουρια , αρκει να χει ορεξη. Για τη ρυθμιση θελει παιδεμα, αλλα κατα τη γνωμη μ αν καταφερει κανεις λνα καθαρισει στο συνολο ενα καρμπ θα μπορεσει και να το ρυθμισει. Ισως το εργαλειο για τον συγχρονισμο να χρειαστει, τα υπολοιπα με κοινα εργαλεια γινονται
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Νέο μέλος
    νιώθω και λίγο χαζός τελικά αλλά το πρόβλημα ήταν πολύ απλό...το ρουμπινέτο έχει μεταποιηθεί και δεν παίρνει πια υποπίεση από την εισαγωγή, κάτι που πρέπει να αλλάξω σύντομα, εγώ το γύρισα στη θέση tank αλλά αυτό δουλεύει στην θέση res συνέχεια, κάτι που κάνει το μίγμα πλούσιο και άρα κακό... αυτό μόνο. δούλεψε όσο είχε βενζίνη στο σωληνάκι και στο φίλτρο και μετά τέζαρε. αυτή τη στιγμή η μηχανή δουλεύει αλλά όχι σωστά πρέπει να βρω έναν λαιμό με υποδοχή για υποπίεση και να βάλω λειτουργικό ρουμπινέτο...

πολλά ευχαριστώ στην moto Tassis στην Τράλλεων 29 στο Γαλάτσι και στον Κώστα που δούλευε στην Suzuki και έχει φάει πολύ bandit στα μούτρα, και που εξομολογήθηκε ότι γνωρίζει το μυστικό για την ρύθμιση του VC... όποιος δεν με πιστεύει ρωτήστε τον 210.29.29.795

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας παιδιά

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Καλή αρχή!!!
    από super_toto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2010, 01:46
  2. και μια καλή αρχή...
    από Cpt. Haddock στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2008, 18:06
  3. Καλή αρχή Zoropatra