Πάντως το ΣΚ που μας πέρασε πήγα μετά από πολλάααααααααα χρόνια στα μπουζούκια... πρέπει να ήταν η τρίτη μου φορά συνολικά και όπως έχει συμβεί και τις δύο προηγούμενες φορές έπρεπε να πάω λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων. Πέρασα σκατά αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το λοιπόν τι θέλω να πω... σε κάποια φάση σκάει μέσα ένας 35άρης πρώτο τραπέζι πίστα, κάνει εμφάνα ο τύπος, τον ακολουθούν οι λουλουδούδες με τίγκα πανέρια και ρένουν και αυτόν και τον τραγουδιάρη, ασπάζονται και στη συνέχεια ο τραγουδιάρης τον προσφωνεί κιόλας λες και ρωτήσανε τα @@δια μας ποιος είναι ο μαλάκας. Μετά από λίγο και αφού έχει έρθει instant στο κέφι ο εν λόγω κύριος, σηκώνεται για ζεϊμπεκιά, φεύγουν αβέρτα τα 50άρικα στα πανέρια, χαμός. Το τυπάκι πέφτει κάτω και παίρνει push ups (δεν κάνω πλάκα σουρεάλ κατάσταση!!!) και μετά από λίγο αφού επιδίδεται σε άλλες 2-3 γύρες ζεϊμπέκικο του αρκτούρου με χάρη αντίστοιχη μπετονιέρας που έχει πάθει λάστιχο, αρπάζει ένα ποτήρι και προσπαθεί να το σπάσει δαγκώνοντας το. Όταν η κόντρα οδοντοστοιχίας Vs τσίπικο νεροπότηρο αναδεικνύει νικητή το νεροπότηρο, αλλάζει πλάνο και το κοπανάει 2-3 φορές στο κούτελο του, επιτυγχάνοντας τελικά το πολυπόθητο εφέ της θραύσης με αντίτιμο να γίνει *δελο το μέτωπο του και να γεμίσει αίματα... ως γνήσιο υπερτεστοστερονούχο λαικό αρσενικό αρνείται τη βοήθεια από τη ντεκαπάζ του θανάτου γκόμενα του που σπεύδει με χαρτοπετσέτα να συμαζέψει τα αυμάζευτα και συνεχίζει να χορεύει ως άλλος Ιησούς που ανεβάινει τον προσωπικό του γολογοθα, μέχρι που σκάει κάτω ημιλιπόθυμος... αποσύρεται για 5' υποβασταζόμενος από κάτι ΚΔΟΑ και επιστρέφει με μόντα χανσαπλάστ στην κούτρα για να συνεχίσει την απόλυτη ξεφτύλα... το show ολοκληρώθηκε με την αναμενόμενη κοκκορομαχία "γιατί κοιτάς τη γκόμενα μου;" "ρε σάλτα γαμήσου" κτλ με διπλανό τραπέζι, το οποίο λύθηκε με άλλη μια ειρηνευτική παρέμβαση των ΚΔΟΑ...
...και εγώ πρέπει να περιμένω αύριο - μεθαύριο αυτός να μου βάλει πλάτες ή να καταλάβει το συνολικό κοινωνικό όφελος και να συνδράμει. Και δεν είναι μόνο αυτός, είναι όλα τα ΒΟΔΙΑ που είδα εκεί μέσα, ξέχειλες κυτταριτιδες να λικνίζονται υπό λαικο τουρκο μπαροκ pop db, "αλάνια" με μπεγλέρια", συνοικιακές κομμώτριες με ύφος miss cosmos....είναι και όλοι αυτοί που βλέπουν τούρκικα, που βρίσκουν τον Λαζόπουλο αντισυστεμικό και το Ράδιο Αρβύλα "γροθιά στο κατεστημένο", που περιμένουν το επόμενο επεισόδιο του Χ reality μαγειρικής και που γελάνε με την εκπομπή του Αναστασιάδη... είναι και όλα τα "προχώ" μικροαστικά ζευγάρια με τις συμπλεγματικές τελματωμένες και πνιγηρές σχέσεις και τα ναυαγισμένα όνειρα που κάνουν το δικό τους αγώνα τους στα in hipster στέκια και τέλος είμαι και εγώ που σίγουρα σε κάποια κατηγορία φοβισμένων και αποπροσαντολισμένων -για τους δικούς μου λόγους (φόβους)- ανήκω.
Καλά το είχε πει ο άλλος, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, όταν καταφέρουμε και βρούμε τα @@δια που μας έχουν κόψει και πολύ περισσότερο σταματήσουμε να φερόμαστε σαν ηλίθιοι, τα ξαναλέμε. Προς το παρόν λοιπόν ας επιδοθούμε σε αυτό.
Παω να δω Φώτη και Μαρία τώρα, η Μπακουλοπούλου πως διάολο τη λένε, έιναι γαμώ τα Milf!![]()
Εγραψες πάλι ρε Χυμαδόρε!!!
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Φιλαράκι είσαι τραγικός...τέτοιο σόου και παραπονιέσε;!!! εεε μην είμαστε και πλεονέκτες...
Εδώ κοντζάμαν "Κύριο Βασίλη" και δεν παραπονέθηκε...και βγαίνεις εσύ φόρα παρτίδα και δηλώνεις δυσαρεστημένος...αχαριστία ρε φιλαράκι...φωτιά θα πέσει και μας κάψει όλους εδώ μέσα...
μουαχαχαχαχχαχαχαχχα
υ.γ. Μάγκες έτσι και υποψιαστώ ότι υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουμε σε κάτι εδώ μέσα (όπως και εκεί έξω...) θα πέσω στα ...Honda λέμε...
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
αν ειχα φτασει, η δεχομουνα το συμπερασμα σου οτι δλδ καποιος (ασχετα ποιος) τροπος ειναι σωστος για να καθοδηγησει καποιος (ασχετα ποιος) το οποιοδηποτε ''νηπιο'' θα ειχα γινει η πολιτικος η πατερας.
αντιθετα σε σχεση με το πολιτικος ειναι μια συντεχνια που σιχαινομαι και σε σχεση με το πατερας....προσεχω πολυ!
παρε δικα σου μια κι εγω διαφωνω σε καθε επιπεδο με το αυθαιρετο συμπερασμα που προεβαλες![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Η κουλτουρα του πιο ευκολου τροπου που οδηγει στην διαφθορα.
Γιατι ειπε ο πρωτος αγραματος ανθρωπος ειμαι, για μια στανη θελω να βγαλω αδεια για να ζησω την οικογενια μου κανε μου την εξυπηρετηση και θα κερασω δυο αυγα και ενα κουλουρι τυρι. Ειπε και ο αλλος κανε μου και εμενα την δουλεια μου πιο πριν απο τους αλλους γιατι βιαζομαι και εχω αναγκη και θα σε κερασω και εγω 150Ευρο. Και ειπε τελικα και καποιος τριτος ,για να μου νομιμοποιησετε στην εξοφθαλμη παρανομια που εχω κανει πωσα να δωσω?
Και μενει να περιμενει στις ουρες και απειρα χρονια ο σωστος πολιτης για ενα κωλοχαρτο.
Γιατι η "φαμπρικα" μεγαλωνει και αποδιδει πιο πολλα, οσο πιο πολλες υπογραφες και γραφεια εχει.
Το βλεπει ομως ο πολιτης οτι το συστημα στο συνολο του εχει προβλημα και πρεπει να διορθωθει (βασικα θελει ΟΙ ΑΛΛΟΙ να σταματησουν να ειναι παρανομνοι) και ερχετε η ωρα της καλπης.
Και μιλας μαζι του και σου λεει ναι, οι ΔΥ στις ΔΥ κολοβαρανε και θελουν μιζες και κανεις δεν τους ελεγχει, γιατι οι Ελεγχτικοι μηχανισμοι (που μας αφηναν να κανουμε την δουλεια μας οταν θελαμε ομως) ειναι εξαγορασιμοι και διαλυμενοι γιατι και οι προηγουμενες κυβερνησεις ηταν διαπλεκομενες και διευθαρμενες, ΑΛΛΑ εχω να τακτοποιησω το παιδι μου, να το στειλω στρατο, να φτιαξω σπιτι (ημιαυθερετο) να (μην) πληρωσω ΦΠΑ, να κρατησω την ρουσφετικη θεση μου στο δημοσιο.
Δαγκωτο λοιπον στον καθε λεχριτη που θα μου ταξει κατι παραπανω και θα μπορω να παω να τον βρω να κανω την (παρανομη) δουλεια μου.
Και ειναι και ο βουλευτης μετα... Ισος και να ειχε αγνες προθεσεις να εργαστει προς οφελος του συνολου της κοινωνιας...
Θελει ομως τουλαχιστον μισο μυριο για εκλογικη καμπανια, πρεπει να τον στηριξει και το κομμα και τα ΜΜΕ, πρεπει να ταξει και καμποσα ρουσφετια γιατι αυτο θελει το κομμα και η βαση του ή γιατι ο αλλος υποψυφιος του αλλου κομματος θα το κανει και θα κερδισει την ψηφο και την αποδοχη της κοινωνιας.
Και καταληγει να ειναι βουλευτης το ποιο μεγαλο λαμογιο και ο πιο εξαγορασιμος.
Τι και αν ο ισολογισμος του Ελληνικου κρατους απο την μεταπολιτευση και δωθε δεν εκλεισε πωτε, παρε δανεια και δωσε στον κοσμο γιατι αυτο θελουνε και για τα παραμυθια σου σε ψηφιζαν, σε ψηφιζουν και θα σε ψηφιζουν.
Σε ποιο λοιπον πεφτει η ευθυνη της καταστασης?
- Στον απλο πολιτη με την μικρολαμογια-παρανομια που βλεπει να πληρωνει τρελα λεφτα αλλα να μην απολαμβανει ανταποδοτικα τιποτα απο αυτα που πληρωνει?
(σοβαρα προσπαθηστε να σκευτητε μια δημοσια υπηρεσια που να μην εχει δομικο προβλημα , απο την αστυνομια, τον στρατο, την πυροσβεστικη, τις εφοριες, τα δικαστηρια, τους υπερχρεωμενους δημους, τα σχολεια κτλπ)
- Στην Δημοσιο Υπαλληλο/λειτουργο? Που ειτε ειναι διευθαρμενος, ειτε απογοητευθηκε και εκλεισε αυτια και στομα?
- Στον συνδικαληστη ΔΥ? Που εμαθε να δεχετε να σωπασει στα υπολοιπα αιτηματα του για την αναβαθμιση της υπηρεσιας του αν η αυξηση ηταν καλη ή αν το κομμα του ηταν εκεινη την στιγμη κυβερνηση?
-Στον βουλευτη? Που και αυτος σωπασε (αν δεν συμμετειχε ενεργα) μπροστα στην διαφθορα οταν ηταν κυβερνηση ή τα επερνε απο τους "εργολαβους προστατες" και ως αντιπολιτευση γιατι αλλιως καλυτερα να καθοτανε σπιτι του?
- Στον βιομηχανο και τον εργολαβο που σε ενα κρατος μπαχαλο ηταν μεγαλολαμογιο γιατι μονο το λαμογιο επερνε της καλες κρατικες δουλειες...
Συμερασμα προσωπικο.
Οποιο μοναδικο κομματι του παζλ και αν αφαιρεσεις η κατασταση δεν θα βελτιωθει. Απλα θα δημιουργισει εναν κενο που θα καλυφθει αμεσσος.
Οι πολιτες ειναι αυτοι που θα πρεπει να αλλαξουν νοοτροπια.
Δυστυχος παρα την καταστροφη που προκαλεσαΜΕ στον ευατο ΜΑΣ, εξακολουθουμε να θελουμε τα πραγματα απλα να επανελθουν στην παλια "καλη" κατασταση, ριχνοντας στο μεσοδιαστημα τις ευθηνες ΜΑΣ σε τριτους (απο τον διπλανο μεχρι τον Γερμανο).
Καλη συνεχεια σε ολους, εγω παντος πλεον δεν ελπιζω στον Ελληνικο λαο. Ειμαστε ολοι αξιοι της μοιρας μας γιατι μυαλο δεν βαζουμε. Εξακολουθω να πιστευω στην δημοκρατια αλλα θελω αλλους πολιτες.
Ισος τελικα αν μας αφηναν να καταρευσουμε ολοκληρωτικα σαν κοινωνια και σαν κρατος να μας ειχαν κανει καλο...
Δεν είχα δει το σχετικό .."Ξεχρεώσαμε; Μπα... "
Ας μεταφερθεί εκεί με τον σχολιασμό ..
"Είμαστε τα κοτόπουλα ? "
Edit
προς mod.
Ευχαριστώ.
Τελευταία τροποποίηση από nicksior; 29/05/2013 στις 11:49.
Με μπέρδεψες... Υποστήριξες ότι ο λαός έχει μυαλό νηπίου και σου λέω ότι ένας τέτοιος λαός που δεν μπορεί να διαχειριστεί τα δημοκρατικά του δικαιώματα είναι τυχερός που τον καθοδηγούν αστικού τύπου δημοκρατίες και όχι τίποτα ψευτοεπαναστατες σταλινικού τύπου .... Δεν μίλησα για σωστό και δίκαιο ....