Αν οι πληροφορίες της αγγελίας σου κάνουν, ρωτάς πότε/πού/πώς μπορείς να το δεις από κοντά κι αν μπορεί να το ελέγξει μηχανικός.
Αν οι πληροφορίες της αγγελίας σου κάνουν, ρωτάς πότε/πού/πώς μπορείς να το δεις από κοντά κι αν μπορεί να το ελέγξει μηχανικός.
Life begins at 45°.
Εγώ τα βλέπω ύποπτα όλα αυτά.
Θα τσεκαρα τα τηλ και του γιού και του πατέρα αν συμπίπτουν (επίθετο κλπ)
Επίσης το συνεργείο/οικειότητα ,μη σχολαστικός έλεγχος,ορθά σε εβαλαν σε σκέψεις.
Ελπίζω να μην υπάρξει κάτι<άσχημο>
Τώρα στα της αγοράς.
Οποίος έχει τα φράγκα και καίγεται,δεν τον νοιαζει οπου και να γίνει η μεταβίβαση.
Αφού οκ είχε (απο πατέρα και μηχανικό)
Επι τόπου σε ΚΕΠ ,χρήματα και μεταβίβαση.
Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε.
ΠΟΤΕ δεν δίνουμε Ταυτότητα............εγω δεν θα το εκανα. και σωστά δεν το εκανες και εσύ...για τα υπόλοιπα δεν θα πάρω θέση,
πάντως για να ειμαι ειλικρινής οταν ημουν 16-17 ειχα ψήσει τον πατερα μου να μου αγοράσει στο ονομα του φυσικά ενα κόκκινο πανέμορφο XL 250 R... ακόμη το θυμάμαι σαν απωθημένο ερωτα εκείνο το μηχανάκι..και τελευταία στιγμή στραβωσαν όλα....για αυτό ποτέ δεν ξέρεις ....
Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει γραπτη διαδικασια στο κεπ σχετικα με την σειρα της μεταβίβασης, οταν εκανα την τελευταια μεταβιβαση πριν 7 χρονια τα λεφτα τα εδωσα στο χερι του πωλητη χρονικα καπου στο περιπου
Και λεω τωρα, πες οτι πεφτεις στην περιπτωση μεταβιβαζεις και την ιδια ωρα σου λεει σου εγω σου τα εδωσα πως διασφαλίζεσαι μιας και δε παιρνει θεση το κεπ
Και σε αστυνομικό τμημα να γινόταν με το γνησιο της υπογραφής οπως παλια παλι δε διασφαλιζεσαι
Επειδη και εγω ειχα αγγελια για να πουλησω κατι πριν μερες.
Γενικα υπηρξαν πολλα τηλ απο επαρχια αρκετα απο αυτα μου εβαζαν αμεσα σε λογαριασμο προκαταβολη για μηχανακι που δεν ειχαν δει καν.
Οταν γραφει ρητα το εν λογω site μην δινεται προκαταβολη αν δεν εχετε δει το οχημα και ο αλλος επιμενει να σου βαλει λεφτα εμενα κατι δεν μ'αρεσει.
Και επειδη απο ebanking εχει δυνατοτητα να κανει ακυρωση συναλλαγης μεσα σε λιγες ωρες και εσυ δεν προλαβαινεις να τραβηξεις πανω απο 840 ειναι γενικα τα πραγματα περιεργα πλεον.
Θελει προσοχη και αν ειναι να παει θα παει δεν χρειαζεται να το κυνηγας.
LIVE FREEEEE!!!!!
leftos
ebanking εχει δυνατοτητα να κανει ακυρωση συναλλαγης μεσα σε λιγες ωρες και εσυ δεν προλαβαινεις να τραβηξεις πανω απο 840 ειναι γενικα τα πραγματα περιεργα πλεον.
Για το συγκεκριμένο δεν παίρνω όρκο γιατί για προσωπική μου υπόθεση πήγαμε σε 2 κεντρικές τραπέζες και κάθε υπάλληλος και διευθυντής μας έλεγε αλλα!!!
αυτό που ειναι σίγουρο 100% ότι ανακαλείται εντός 24 ωρών πληρωμή ΔΕΚΟ κινητής κτλ
Για εμβασμα υπέρ τρίτου ιδιώτη επαναλαμβάνω δεν παίρνω όρκο αλλα μεταξύ λογαριασμού της ίδιας τράπεζας σιγουρα χλωμό γιατί η μεταφορά γίνεται αμεσα, και εσύ απ ευθείας τα μεταβιβαζεις σε άλλο λογαρισμό χωρίς περιορισμό (4.000 ευρω την ημερα με WEB Bankink)
υποτίθεται από φέτος άνω των 500 ευρώ και μεταξύ ιδιωτών
Αυτό που λέει ο αμυρου απο κάτω σού.
Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα με τα νέα δεδομένα.
Λέτε να χρειαστεί να πάρουμε pos για να πουλησουμε η να αγοράσουμε μηχανάκι???
Πέρα απο την πλάκα
Οποίος πουλησει η αγοράσει μηχανάκι απο δω και στο εξής.
Ας πει τι έκανε.
Δηλαδή
Αυτοι λένε οριο 500€ απο ιδιώτη σε ιδιώτη.
Λέω εγώ τωραυ ενα υποθετικό σενάριο
Εγώ(α)θέλω να αγοράσω απο τον (β)ενα μηχανάκι που έχει 4.500 €
Και τα έχω τα φράγκα στην τράπεζα.
Το όριο είναι 500€ μετρητά
Σωστα ως εδώ?
Τα υπόλοιπα?
Αφού πάρω τα χαρτιά στο χέρι, κάνουμε μεταβίβαση σε ΚΕΠ η αστυνομικό τμήμα και πάμε τράπεζα για να του βάλω σε λογαριασμό τα υπόλοιπα???
Γιατί νομιζω οτι θα πέσουν πολλά <πιστόλια> έτσι....![]()
Μεταξύ ιδιωτων και επιτηδευματιων ειναι παιδες το εν λογω όριο....σε ιδιωτικές συναλλαγές δεν ισχύει
επιταγη η μεταφορα σε λογαριασμο.Αν αγοραστης και πωλητης εχουν την ιδια τραπεζα τοτε ειναι ευκολα τα πραγματα γιατι η χρεωση-πιστωση φαινεται την ιδια μερα αν ειναι απο διαφορετικη τραπεζα ισως μια εως δυο μερες εμφανιζεται η πραξη.
υγ.Υπαρχει πολυς κοσμος που πραγματοποιει αγορες με μετρητα παντως.Απο που; Απο θυριδες ,χρηματοκιβωτια σπιτιου,στρωματα αλλα και μεταξυ επιχειρηματιων που δραστηροποιουνται στο εξωτερικο και διακινουν μεγαλα ποσα απο τσεπη σε τσεπη.
στο συνεργειο ελπιζω να ησουν παρων σε ολλη την διαδικασια... παντος το ολλο σκηνικο ψιλομυρηζει
ORGIA!!!!!
μαγκες μην τρελαινεστε...υπαρχουν αγγελιες πλεον που λενε π.χ. 9000€ στο χερι ή αν ειναι να γινει μεταφορα του ποσου σε τραπεζικο λογαριασμο γινεται 9500€...
εγώ νομίζω με την εγκληματικότητα σε ισχύ και με τις οικονομικές διατάξεις θα παγώσουν αγοροπωλησίες άνω των 2000 επειδή θα φοβούνται τόσο οι μεν όσο και οι δε την εξαπάτηση
ή τουλάχιστο μέχρι να βρεθεί ένας μπούσουλας που να διασφαλίζει τις δύο πλευρές
you rise you fall you're down then you rise again
γιατι να παγωσουν ρε σεις?
οπως εισαι στο ΚΕΠ ή στο Υπουργειο Μεταφορων με το που καταθεσεις τα χαρτια, απαιτεις ή δινεις το χρημα...
αν καποιος αρνηθει ή κατι τετοιο φωναζεις μια τους τσεους και λυνει η υποθεση...
αλλωστε ειναι τοσο φρεσκο αν ερθουν εκεινη την στιγμη που ή ο ενας θα εχει πανω του τα λεφτα και θα λεει αρλουμπες οτι δεν τα πηρε...ή αν αρνηθει να τα δωσει, λες στον υπαλληλο που καταθεσατε τα χαρτια να στα δωσει πισω και να μην προχωρησει η διαδικασια...
με καταθεση σε λογαριασμο ειναι ακομα πιο ευκολο...
θα πας που θα πας σε τραπεζα να παρεις το παραβολο για την μεταβιβαση...εκει απανω κανεις και την καταθεση...το παραβολο εν τω μεταξυ εχει και τον αρ. κυκλοφοριας του οχηματος..αρα αν γινει στραβη φαινεται η συναλλαγη και της καταθεσης και της εκδοσης του παραβολου...