Σελίδα 2 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 201

Θέμα: Επαναφορά Yamaha FZ06 απο ακινησία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    σορρυ για το σπαμ στο θεμα του ptc.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Δεν στελνεις καμιά φωτό, μπας και το θέλω εγω αυτό;
    δεν εχω πολλες απο οταν το αφησα στην ακρη. για λιγο καιρο ηταν σκεπασμένο αλλα ειδαμε γατια να μπαινουν κατω απο την κουκούλα και λεω αστο καλύτερα και τωρα εχει απλα σκόνη.
    τα υπολοιπα οποιος ενδιαφέρετε σε μνμ
    ευχαριστώ.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	337413736_0_b.jpg 
Προβολές:	268 
Μέγεθος:	91,9 KB 
ID:	459909

Παλαιό μέλος
    Τελικα προκειται για μοντελο 2006 (S1) και δε χρωσταει τελη. Ειναι το γυμνο σε μαυρο. Επισης ειχε ηδη πριν μπει σε ακινησια μια μικρη διαρροη στην μπροστινη αναρτηση. Οποτε το σερβις μπροστινων ειναι σιγουρα στη λιστα.

Αν βολεψει το προγραμμα μεσα στη βδομαδα σκοπευω να περασω να του ριξω μια ματια απο κοντα. Με δεδομενο οτι ειναι παλαιοτερο μοντελο απ΄ο,τι νομιζα και της εξτρα εργασιας που θα πρεπει να πληρωθει μηχανικος για να την κανει, νομιζω πως οντως το χιλιαρικο θα πρεπει να ειναι το οριο μου.

SONone ωραιο το Honda αλλα δε θελω να μπλεξω με carbs, δεν ειναι κατι που θα μου φανει χρησιμο στις προσωπικες μου μηχανες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αν ειχα χωρο να μεινει η μηχανή λυμένη θα δοκίμαζα να παίξω και με τα καλάμια. Σίγουρα δεν ειναι και ότι πιο ευκολο αλλα τα απαιτουμενα ανταλλακτικα τα βρισκεις ευκολα και γενικά υπάρχουν άπειροι οδηγοι στο νετ για να ξεκινησεις. Οπότε δεν θα απέκλεια και αυτη την εργασία από μένα.

Παλαιό μέλος
    Δεν υπάρχει ούτε ο χώρος, ούτε ο εξοπλισμός για να κρατηθεί η μηχανή χωρίς τροχό.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Φανταζομαι θα το χεις δει αλλα ετσι για να υπαρχει μπουσουλας για την τιμη.

https://www.car.gr/used-bikes/yamaha...tion-from=2006

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Δεν υπάρχει ούτε ο χώρος, ούτε ο εξοπλισμός για να κρατηθεί η μηχανή χωρίς τροχό.
    Γενικά, αν δεν έχεις γνώσεις να κάνεις ούτε τα βασικά π.χ. ρολεμάν τροχών, σερβις φρένων, καθαριότητα τρόμπας βενζίνης κ.τ.λ.
    Και αν δεν έχεις εργαλεία που χρειάζεσαι για τέτοιες επισκευές π.χ. δυναμόκλειδο και τα σπαστά κλειδιά που ίσως χρειάζεται η αλλαγή των μπουζί

Θα σου πρότεινα να μην κάνεις καν την κίνηση.
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Boomer's corner Το avatar του/της D3300
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sanctusan Προβολή μηνύματος
    Γενικά, αν δεν έχεις γνώσεις να κάνεις ούτε τα βασικά π.χ. ρολεμάν τροχών, σερβις φρένων, καθαριότητα τρόμπας βενζίνης κ.τ.λ.
    Και αν δεν έχεις εργαλεία που χρειάζεσαι για τέτοιες επισκευές π.χ. δυναμόκλειδο και τα σπαστά κλειδιά που ίσως χρειάζεται η αλλαγή των μπουζί

Από δυναμόκλειδα, από σπαστά κλειδιά και από κάθε είδους κλειδί βρώμισε η αγορά.
    Το παν είναι να υπάρχει ο χώρος και ο χρόνος.
    Όλα τα άλλα βρίσκονται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σωστά, τετοιες δουλειές δεν γίνονται στο πεζοδρόμιο.

Παλαιό μέλος

Oι γνωσεις αυτες δε ερχονται με Θεια φωτιση φανταζομαι, ουτε γεννηθηκε κανενας ξεροντας τα ολα αυτα.

Το ολο νοημα του project (αν γινει τελικα) ειναι αυτο ακριβως, να ξεκινησω να πιανω τετοιες μεγαλυτερες δουλειες σε μια μηχανη που δεν αγχωνομαι και αν κατι δε μου βγει με την πρωτη και μου παρει πολυ χρονο -ή ακομα κι αν δε μου βγει καθολου και καταληξω στο μηχανικο. Βασικα εργαλεια υπαρχουν και ο,τι αναγκη προκυπτει θα αγοραζεται, ωστε σιγα-σιγα να χτιζω και την εργαλειοθηκη μου με πραγματα που θα μου φανουν χρησιμα και στη μηχανη μου.

Γενικα ημουν για πολλα χρονια της λογικης που αναφερεις (αμα δεν ξερεις μην πιανεις) και καταλαβα πως ετσι μια ζωη θα μεινω να μην ξερω. Ξεκινησα με χαζες δουλειες και σιγα-σιγα αποκτω την εμπιστοσυνη στον εαυτο μου να πιανω και σοβαροτερα πραγματα. Το προηγουμενο ΣΚ αλλαξα στο αμαξι της γυναικας μοτερ στο πορτ-μπαγκαζ και επισκευασα το καθισμα του συνοδηγου που δεν επεφτε (αλλαγη συρματοσχοινου και χειρολαβης). Εφτιαξα και το μηχανισμο παραθυρου σε εναν φιλο, αλλαξα το θερμοστατη στο φουρνο που δε δουλευε σωστα, τετοια πραγματα. Χαζαμαριτσες ειναι αλλα πριν κανα χρονο δε θα το σκεφτομουν καν να ασχοληθω. Ε, βημα-βημα σκοπευω να προχωρησω προς τη σωστη κατευθυνση.

Να πω την αληθεια δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος για το συγκεκριμενο μηχανακι (την κατασταση και το αν θα τα βρουμε στα οικονομικα), αλλα βλεποντας και κανοντας.

Παλαιό μέλος
    Σωστό το σκεπτικό σου. Της ίδιας φιλοσοφίας είμαι και εγώ.

Είσαι χρόνια στον χώρο της μοτοσυκλέτας, ξέρεις τί θα αγοράσεις και τί σκοπεύεις να κάνεις με αυτό. Αν το οικονομικό δεν είναι θέμα προχωρά. Θα είναι ενδιαφέρουσα εμπειρία.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από D3300 Προβολή μηνύματος
    Από δυναμόκλειδα, από σπαστά κλειδιά και από κάθε είδους κλειδί βρώμισε η αγορά.
    Το παν είναι να υπάρχει ο χώρος και ο χρόνος.
    Όλα τα άλλα βρίσκονται.
    Χώρος. Αυτό. Αν τον είχα, θα έβρισκα κάτι σαν αυτό που λέει ο Πέτρος και θα γέμιζα τον χρόνο μου.....
    Μακάριοι όσοι έχουν άπλετο γκαράζ.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Oι γνωσεις αυτες δε ερχονται με Θεια φωτιση φανταζομαι, ουτε γεννηθηκε κανενας ξεροντας τα ολα αυτα.

Το ολο νοημα του project (αν γινει τελικα) ειναι αυτο ακριβως, να ξεκινησω να πιανω τετοιες μεγαλυτερες δουλειες σε μια μηχανη που δεν αγχωνομαι και αν κατι δε μου βγει με την πρωτη και μου παρει πολυ χρονο -ή ακομα κι αν δε μου βγει καθολου και καταληξω στο μηχανικο. Βασικα εργαλεια υπαρχουν και ο,τι αναγκη προκυπτει θα αγοραζεται, ωστε σιγα-σιγα να χτιζω και την εργαλειοθηκη μου με πραγματα που θα μου φανουν χρησιμα και στη μηχανη μου.

Γενικα ημουν για πολλα χρονια της λογικης που αναφερεις (αμα δεν ξερεις μην πιανεις) και καταλαβα πως ετσι μια ζωη θα μεινω να μην ξερω. Ξεκινησα με χαζες δουλειες και σιγα-σιγα αποκτω την εμπιστοσυνη στον εαυτο μου να πιανω και σοβαροτερα πραγματα. Το προηγουμενο ΣΚ αλλαξα στο αμαξι της γυναικας μοτερ στο πορτ-μπαγκαζ και επισκευασα το καθισμα του συνοδηγου που δεν επεφτε (αλλαγη συρματοσχοινου και χειρολαβης). Εφτιαξα και το μηχανισμο παραθυρου σε εναν φιλο, αλλαξα το θερμοστατη στο φουρνο που δε δουλευε σωστα, τετοια πραγματα. Χαζαμαριτσες ειναι αλλα πριν κανα χρονο δε θα το σκεφτομουν καν να ασχοληθω. Ε, βημα-βημα σκοπευω να προχωρησω προς τη σωστη κατευθυνση.

Να πω την αληθεια δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος για το συγκεκριμενο μηχανακι (την κατασταση και το αν θα τα βρουμε στα οικονομικα), αλλα βλεποντας και κανοντας.
    Αν πιανουν λιγο τα χερια σου δεν ειναι καμια σοβαρη δουλεια τα μπροστινα της μηχανης.
    Θυμαμαι τοτε που ειχα το bandit ειχα αλλάξει με την βοηθεια ενος φιλου τα λαδια του μπροστινου σε 40 λεπτα.
    Οσο για τον τροχο δεν ειναι τιποτα...βαζεις ενα τελάρο κατω από την πολαπλή της εξάτμισης και λυθηκε το πρόβλημα...
    Το fzr από οσο θυμαμαι εχει 2πλο σταντ...άρα εισαι ΟΚ!
    Μη φοβασαι...προχωρα το!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    ......
    -Πιστευετε πως ειναι κατι που μπορω να φερω εις περας εχοντας πολυ στοιχειωδεις μηχανολογικες γνωσεις;
    ......
    ......
    Απλά σου απάντησα σε αυτό που ρώτησες....

Θα σου πρότεινα αν θες να ξεκινήσεις από κάπου, δοκίμασε να επισκευάσεις μικρόζημιές στην ήδη υπάρχουσα μοτοσυκλέτα και να κάνεις κάποια σέρβις μόνος σου.
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros

μ'αρεσει η θέληση για εξερεύνηση και θα θελα να προσθέσω στο παραπάνω,κάτι που με οδήγησε και συνεχίζει ως νοοτροπία στα κατσαβιδιασματα. φτάσε μέχρι όπου νιώθεις βέβαιος και πάντα χωρίς να κάνεις ζημιά ώστε να φτάσεις εκεί.
    αυτό σιγά σιγά, θα σου γεννήσει και περισσότερη αίσθηση στο τι είναι τι,θα αρχίσεις να μαθαίνεις πράγματα και αν όντως αρχίσεις να "μυρίζεις" τότε θα ξέρεις ενστικτωδώς και μέχρι που είναι το όριο κάθε σου επέμβαση.
    το φεηζερ αυτό το είχε φίλος μου,είναι πολύ βολικό μηχανάκι για αυτόν που το μαστορευει. Η ιδέα σου δεν είναι καθόλου κακή!
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος
    Απλά σου απάντησα σε αυτό που ρώτησες.
    Έχεις δίκιο, συγγνώμη.

Μάλλον φταίει που όλοι μέχρι τώρα ήταν θετικοί και στο μυαλό μου το είχα ήδη ως απαντημένο το ερώτημα.

Σελίδα 2 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα: Μεταβίβαση μετά από ακινησία...
    από stam2 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2015, 14:58
  2. XT 600 από ακινησία... Να το πάρω;
    από dimitrisag στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 107
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2014, 13:21
  3. Πρόβλημα τροφοδοσίας μετά από ακινησία.
    από Acacius στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2013, 20:57
  4. Yamaha: αποχωρεί απο τα WSBK το 2012
    από golis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2011, 09:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας