Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 142

Θέμα: scooter μέχρι 3.500€

Minimalist Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manalishi Προβολή μηνύματος
    Μου κάνει εντύπωση που προτείνετε τόσο μικρά σε κυβικά σκούτερ. Εγώ με το 350αρι Downtown, νιώθω καμιά φορά οτι λείπει λίγο γκάζι...
    Στον Κηφισσό κάθε μέρα ππάνω κάτω, δεν με δυσκόλεψε πουθενά. Μετά την Μεταμόρφωση που σπάει η κίνηση, εκεί πηγαίνω 100-120 άνετα, μέχρι τα 145 που έχει τελική, όπου εχει αρχίσει και ζορίζεται μετά τα 120 και καίει και παραπάνω.

Μέσος όρο κατανάλωσης κυμαίνεται απο 3.7 μέχρι και 4.3, ανάλογα το χέρι μου.
    Παλαιότερα, που δούλευα 2.5χλμ απο το σπίτι, η κατανάλωση δεν επεφτα κάτω απο 5, λόγω "χουφτώματος" του γκαζιού σε κάθε φανάρι/διασταύρωση. Τώρα που είμαι στα 28χλμ, όσο ...απλώνει, η οικονομία μεγαλώνει.....
    Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σου κάνει εντύπωση... Ο καθένας έχει δικαίωμα -όπως κι εσύ- να έχει την άποψη του. Αλλιώς δεν θα αγοράζαμε μικρά σκούτερ, προφανώς είχαμε τους λόγους μας. Ζητήθηκε η γνώμη όλων μας ώστε ο άνθρωπος να καταλήξει σε μια δική του απόφαση. Ενδεχομένως το δικό σου σκεπτικό να εκφράζει πιο πολύ τον φίλο μας.

Από εκεί και πέρα και με το SH150i πηγαίνεις στον Κηφισό μια χαρά άνετα με 100-110 (το κάνω κάθε μέρα). Δε θα πας με 140, οκ so what? Προφανώς, με ότι έχει κανείς συνηθίζει και να ζει και να βολεύεται με αυτό. Εγώ δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για κάθε σκούτερ, μπορώ να εκφέρω άποψη για το σκούτερ που αγόρασα και με πιο σκεπτικό το έκανα.

Το SH150 είναι 137 κιλά γεμάτο, ενώ το SH350 είναι 174 κιλά γεμάτο (διαφορά 34 κιλών σε κίνηση στην πόλη) και με σημαντική διαφορά στο κέντρο βάρους. Μεγαλύτερη χωρητικότητα στον κουβά και οικονομικότερο στην κατανάλωση για ένα "εργαλείο" ουσιαστικά που αντικαθιστά τη χρήση της μοτοσυκλέτας με σκοπό να μειώσεις το καθημερινό κόστος χρήσης και συντήρησης (συγκριτικά με μια μοτοσυκλέτα, όχι με παπί) και να είσαι κυριλέ στη δουλειά σου.

Από εκεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει και αγοράζει με το δικό του σκεπτικό. Όλοι καταθέτουμε την άποψη μας σύμφωνα με τις προσωπικές μας προσλαμβάνουσες. Αν ήμουν μετανιωμένος για κάτι θα το κατέθετα και αυτό. Όμως με βάσει το σκεπτικό μου κρίνω πως η αγορά μου ήταν επιτυχημένη (για εμένα). Δεν είναι μοτοσυκλέτα ώστε να κρίνω με την κ@βλα και το γκάζι στο χέρι. Οτι και να το κάνεις.... σκούτερ είναι. Αν φτάσω στο σημείο να κρίνω ένα σκούτερ με όρους μοτοσυκλέτας τότε να πάω να τις πουλήσω και τις μηχανές.

Είχα αγοράσει και ένα Peugeot XP400GT που θα ήταν τέλειο αν ήθελα να έχω μόνο αυτό (ένα δίκυκλο δλδ). Για τη χρήση που το ήθελα εγώ ήταν εντελώς αποτυχημένη αγορά. Καθόλου ευέλικτο, υψηλότερη κατανάλωση και πιο συχνά διαστήματα σέρβις. Το πούλησα με 3.000 χλμ.

Minimalist Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    ένα ένα τα κάστρα πέφτουν...
    τι μαυροδακος έχει πέσει...

Λέγεται και γεράματα....

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    γαμω τη μπαρμπαδιαση μας μέσα, μέρα πούναι θεμουσχωραμε
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Αν κάνεις πολλά Km το χρόνο, πονάνε πολύ τα σέρβις στα εξουσιοδοτημένα - το οποίο κόστος όλο και θα ανεβαίνει όσο ανεβαίνουν και τα km στο μηχανάκι.

Αν έχεις μυοσκελετικά θέματα, θα υποφέρεις. Οπωσδήποτε να οδηγήσεις πριν ψωνίσεις.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    - δεν εχω να οδηγησω για να τεστάρω πριν ψωνίσω. θα το ηθελα πολυ. αν φίλος συμφορουμίτης προτίθεται κερνάω καφέ
    - πολυ μ αρεσει αυτο το κονσεπτ με τα λιγα κυβικα. εχτε δικιο που μου το λετε. δυσκολευομαι να με δω και να με φανταστώ όμως πάνω σε αυτά. ειμαι 1.86 και εχω συνηθίσει με μηχανες μεγαλου κυβισμου ολα τα χρονια.
    - αισθητικα αυτα που μ αρεσουν περισσότερο (περαν του adv που μου αρεσει πολυ) ειναι τα bev αλλα δεν τα εμπιστευομαι σε αξιοπιστία
    - τις λυσεις με τα sym τις ακουω. δεν τις βλέπω αρνητικα
    - xmax 250 ακούω απόψεις. οι τιμες του φαινονται ελκυστικές και για extra service, top case κλπ

ps

γαμω τη μπαρμπαδιαση μας μέσα, μέρα πούναι θεμουσχωραμε
    καταρχήν ειμαι 50 πλέον. τι θες απο μενα.

κατα δεύτερον δεν θέλω να μου αγχώνεσαι. έχω σχέδιο απλά θέλει λίγη υπομονή. το σκουτερ project ειναι ανεξάρτητο της μοτοσυκλέτας. δεν μπορώ να ξεκολλήσω εγω ευκολα μην φοβάσαι

άει παναθεμα σε σατανά, με κοψοχολιασες

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    - δεν εχω να οδηγησω για να τεστάρω πριν ψωνίσω. θα το ηθελα πολυ. αν φίλος συμφορουμίτης προτίθεται κερνάω καφέ
    - πολυ μ αρεσει αυτο το κονσεπτ με τα λιγα κυβικα. εχτε δικιο που μου το λετε. δυσκολευομαι να με δω και να με φανταστώ όμως πάνω σε αυτά. ειμαι 1.86 και εχω συνηθίσει με μηχανες μεγαλου κυβισμου ολα τα χρονια.
    - αισθητικα αυτα που μ αρεσουν περισσότερο (περαν του adv που μου αρεσει πολυ) ειναι τα bev αλλα δεν τα εμπιστευομαι σε αξιοπιστία
    - τις λυσεις με τα sym τις ακουω. δεν τις βλέπω αρνητικα
    - xmax 250 ακούω απόψεις. οι τιμες του φαινονται ελκυστικές και για extra service, top case κλπ

ps

καταρχήν ειμαι 50 πλέον. τι θες απο μενα.

κατα δεύτερον δεν θέλω να μου αγχώνεσαι. έχω σχέδιο απλά θέλει λίγη υπομονή. το σκουτερ project ειναι ανεξάρτητο της μοτοσυκλέτας. δεν μπορώ να ξεκολλήσω εγω ευκολα μην φοβάσαι
    Καθομαι και διαβαζω απο την αρχη το θεμα και δεν το πιστευα...
    Ειπα και εγω...χαλασε και ο Σπυρος;
    Τελευταία τροποποίηση από pektis; 20/02/2025 στις 12:38.
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σου κάνει εντύπωση... Ο καθένας έχει δικαίωμα -όπως κι εσύ- να έχει την άποψη του. Αλλιώς δεν θα αγοράζαμε μικρά σκούτερ, προφανώς είχαμε τους λόγους μας. Ζητήθηκε η γνώμη όλων μας ώστε ο άνθρωπος να καταλήξει σε μια δική του απόφαση. Ενδεχομένως το δικό σου σκεπτικό να εκφράζει πιο πολύ τον φίλο μας.

Από εκεί και πέρα και με το SH150i πηγαίνεις στον Κηφισό μια χαρά άνετα με 100-110 (το κάνω κάθε μέρα). Δε θα πας με 140, οκ so what? Προφανώς, με ότι έχει κανείς συνηθίζει και να ζει και να βολεύεται με αυτό. Εγώ δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για κάθε σκούτερ, μπορώ να εκφέρω άποψη για το σκούτερ που αγόρασα και με πιο σκεπτικό το έκανα.

Το SH150 είναι 137 κιλά γεμάτο, ενώ το SH350 είναι 174 κιλά γεμάτο (διαφορά 34 κιλών σε κίνηση στην πόλη) και με σημαντική διαφορά στο κέντρο βάρους. Μεγαλύτερη χωρητικότητα στον κουβά και οικονομικότερο στην κατανάλωση για ένα "εργαλείο" ουσιαστικά που αντικαθιστά τη χρήση της μοτοσυκλέτας με σκοπό να μειώσεις το καθημερινό κόστος χρήσης και συντήρησης (συγκριτικά με μια μοτοσυκλέτα, όχι με παπί) και να είσαι κυριλέ στη δουλειά σου.

Από εκεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει και αγοράζει με το δικό του σκεπτικό. Όλοι καταθέτουμε την άποψη μας σύμφωνα με τις προσωπικές μας προσλαμβάνουσες. Αν ήμουν μετανιωμένος για κάτι θα το κατέθετα και αυτό. Όμως με βάσει το σκεπτικό μου κρίνω πως η αγορά μου ήταν επιτυχημένη (για εμένα). Δεν είναι μοτοσυκλέτα ώστε να κρίνω με την κ@βλα και το γκάζι στο χέρι. Οτι και να το κάνεις.... σκούτερ είναι. Αν φτάσω στο σημείο να κρίνω ένα σκούτερ με όρους μοτοσυκλέτας τότε να πάω να τις πουλήσω και τις μηχανές.

Είχα αγοράσει και ένα Peugeot XP400GT που θα ήταν τέλειο αν ήθελα να έχω μόνο αυτό (ένα δίκυκλο δλδ). Για τη χρήση που το ήθελα εγώ ήταν εντελώς αποτυχημένη αγορά. Καθόλου ευέλικτο, υψηλότερη κατανάλωση και πιο συχνά διαστήματα σέρβις. Το πούλησα με 3.000 χλμ.
    Με παρεξηγησες.
    Το "μου κάνει εντύπωση" σημαίνει οτι με βάση αυτό που έχω εγώ, εαν πήγαινα σε ακόμα μικρότερο ( γιατί ψάχνω να πάω πλεον σε 500 ή σε 750 κ.εκ) θα μου φαινόταν μικρό και αργό.
    Μου κάνει εντύπωση λοιπόν που προτείνετε 150άρια, μου προκαλεί απορία αλλιώς, γιατί τα θεωρώ μικρά. Πολύ πιθανό να κάνω λάθος όπως λές, και το ψάξω.

Επίσης.....

Από εκεί και πέρα και με το SH150i πηγαίνεις στον Κηφισό μια χαρά άνετα με 100-110 (το κάνω κάθε μέρα). Δε θα πας με 140, οκ so what?
    Εσυ με καθυστερείς ρε κερατά??????

Φιλικά πάντα.
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Σου δινω το kymco να το δεις αν θελεις παντως ..

Ιδανικα να φερω και κατι θρακιωτικα λουκανικα (οχι tomahawk, o_gavros ακουει??) να ψησουμε, να φερει ο Στεφανος το 150, να φερει ο doctor το ιταλικο του, ο Γιαννης το παπι του και παμε στου Γιωργου (γιατι για pcx σε βλεπω), να εχεις εμπεριστατωμενη αποψη. (και εγινε και "βολτα", που θελουν περισσοτερες πρωτοβουλιες φετος τα μ@ν@πανα οι admin )...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος
    και εγω αν ξαναπερνα σκουτερ -θεος φυλαξοι- μονο μικρο θα επερνα. 150 το πολυ 200. μικρο ελαφρυ αργο οικονομικο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    μπλα μπλα μπλα (οχι tomahawk μπλα μπλα μπλα
    να, αυτά δε μπορώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    να, αυτά δε μπορώ
    Κανε την καρδια σου πετρα, συμβιβασου και ελα να βοηθησουμε τον φιλο να διαλεξει το σωστο οχημα....
    Quod me nutrit... me destruit.....

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Κινούμαι άνετα με 90-100 χλμ/ώρα στην ΑΟ και η μέση κατανάλωσή μου είναι 2,3λ/100χλμ. Το θέμα δεν είναι αν είναι καλό το έξτρα γκάζι, αλλά πόσο χρήσιμο είναι σε συνδυασμό με το τι σου κοστίζει. Για commuting στην Αθήνα δεν αξίζει.

Με 125cc όλα αυτά, αν δεν ήταν ξεκάθαρο.
    θα την πάλευες να το κάνεις αυτό κάθε μέρα με 125;

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    θα την πάλευες να το κάνεις αυτό κάθε μέρα με 125;
    Απαντάω εγώ που το κάνω με το 350άρι και οχι με 125.....

ΟΧΙ, σίγουρα οχι. Και ας είμαι στη διήθηση την περισσότερη ώρα. Τα λίγο καλυτερα φρένα και η μεγαλύτερη ιπποδύναμη απο ενα 125/200άρι με εχουν βοηθήσει αρκετές φορές. Η ανάρτηση είναι άλλο ανέκδοτο όμως, και για αυτό θέλω να αλλάξω.
    Τελευταία τροποποίηση από Manalishi; 20/02/2025 στις 14:40.
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manalishi Προβολή μηνύματος
    Απαντάω εγώ που το κάνω με το 350άρι και οχι με 125.....

ΟΧΙ, σίγουρα οχι. Και ας είμαι στη διήθηση την περισσότερη ώρα. Τα λίγο καλυτερα φρένα και η μεγαλύτερη ιπποδύναμη απο ενα 125/200άρι με εχουν βοηθήσει αρκετές φορές. Η ανάρτηση είναι άλλο ανέκδοτο όμως, και για αυτό θέλω να αλλάξω.
    Εκεί είναι η διαφορά.
    Αν το θέλεις για να κινείσαι κυρίως σε μικρούς δρόμους και σχετικά κοντινές αποστάσεις, παίρνεις μικρό.
    Αν είσαι κάθε μέρα Κηφισό, Αθηνών, Συγγρού, κ.λπ, παίρνεις μεγάλο.

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Scooter έως 3.500 ευρώ
    από xrhstaras13 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2018, 08:55
  2. Αφορά scooter μέχρι 3500€ τι να πάρω?
    από 007mastras στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2015, 09:28
  3. Scooter μέχρι 125cc για την Αθήνα
    από justelene στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2008, 13:34
  4. scooter μεχρι 150cc ή παπακι??
    από simeon στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2007, 14:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ