Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 53

Θέμα: CF MOTO 450 διακοπή κινητήρα

Νέο μέλος
    Εννοείται πως θα το πάω συνεργείο εξουσιοδοτημένο επειδη ειναι στην εγγύηση, αλλά εχουν κλείσει όλα λόγω καλοκαιριού.Απλά ζητάω τη γνωμη σας για να εχω μια άποψη αν δεν βρίσκουν το προβλημα, γιατί για να δεις το πρόβλημα πρέπει να παρεις τη μηχανη και να βγεις εθνικη για μια δυο ωρες και να τρεχεις πανω απο 100km/h.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sanctusan Προβολή μηνύματος
    Το διαγνωστικό δεν δείχνει κάτι, αρκετά πιθανό, δεν μπορεί να τα διαβάσει όλα.

Το συνεργείο τι διάγνωση σου έδωσε;
    Τίποτα μου είπαν δεν δείχνει.Ισως ειναι το καυσιμο.Να το δοκιμάσω ξανά και μετα έκλεισαν για καλοκαίρι και ανοιγουν 1 Σεπτέμβρη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Immobilizer μού βρωμάει κατά πολύ.
    Keyless είναι ή με κλειδί?
    Ή αστοχία στο kill switch
    Ή πρόβλημα στο αισθητήτα του stand
    Ή κάποια τέτοια μαλακιούλα γενικά
    Τελευταία τροποποίηση από sanctusan; 25/08/2025 στις 11:15.
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ParaskevasTheo Προβολή μηνύματος
    Τίποτα μου είπαν δεν δείχνει.Ισως ειναι το καυσιμο.Να το δοκιμάσω ξανά και μετα έκλεισαν για καλοκαίρι και ανοιγουν 1 Σεπτέμβρη.

Αυτό συνέβει 1 φορά ή συμβαίνει κάθε φορά;

Νέο μέλος
    Βέβαια το πηγα δύο φορές γιατί το ξαναεκανε αλλά προφανως δεν ασχολήθηκαν γιατί ηταν 10 Αυγούστου και ολα εκλειναν

Νέο μέλος

Αυτό συνέβει 1 φορά ή συμβαίνει κάθε φορά;
    Το κανουν βόλτα μεσα στην πόλη κανα χιλιομετρο που δεν βγάζει το προβλημα και σου λέει δεν βρηκαμε κατι.

Μου φαίνεται πως το πρόβλημα είναι στο συνεργείο και όχι στο μηχανάκι.
    Θα άλλαζα συνεργείο

Νέο μέλος
    Μου φαίνεται πως το πρόβλημα είναι στο συνεργείο και όχι στο μηχανάκι.
    Θα άλλαζα συνεργείο
    Θα δείξει γιατί όντως το πηγα δύο φορές, χωρις ραντεβού και είχαν πάρα πολύ δουλειά και έκλειναν για διακοπές....Οποτε ΑΚΟΜΑ τους δικαιολογώ......

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Διακόπτης στάντ μου μυρίζει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Δεν σβήνει τίποτα άλλο και δεν ξαναπέρνει μπροστά στα πρώτα 15 λεπτά. Η μίζα ειναι δυνατή και κανονική αλλά λες και δεν υπαρχει καύσιμο!!!(???)
    Η τελευταία περίπτωση λοιπόν.

Υποψιάζομαι αισθητήρας θέσης στροφαλοφόρου και αισθητήρας θέσης εκκεντροφόρου. Ειναι μια πιθανή βλάβη, μόλις δουλέψουν για ένα διάστημα στις συνθήκες πάνω από 95χλμ/ω να κόβουν το σήμα που δίνουν. Η ηλεκτρονική του κινητήρα, τότε νομίζει ότι ο κινητήρας δεν γυρνάει, και απλά δεν δίνει καμία εντολή σε ανάφλεξη και τροφοδοσία.

Το έχω δει σε πολλές μηχανές, να δουλεύει ο αισθητήρας, να μετράει σωστή αγωγιμότητα το όργανο όταν το μετράς, και μόλις ζεσταθεί από ένα σημείο και μετά, η αγωγιμότητα γίνεται μηδέν (ανοίγει δλδ το κύκλωμα του αισθητήρα).

Μπορεί να είναι και κάτι άλλο φυσικά, αλλά εγώ αυτό θα κοίταγα πρώτο. Δειξε αυτήν την απάντηση στο εξουσιοδοτημένο, όταν ανοίξει και το πας. Είσαι λίγο άτυχος γιατί έτυχε στην εποχή των διακοπών, που είναι ΟΛΑ κλειστά, αλλά υπομονή, λίγες μέρες μείνανε.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Νέο μέλος
    Γιατί ομως αν κινηθώ μεσα την πόλη που η θερμοκρασίες λόγω κίνησης ειναι υψηλοτερες δεν το κάνει???Αν ειναι θεμα θερμοκρασιας.??Οι θερμοκρασίεςτου κινητηρα ειναι πιο χαμηλες στην εθνική λογω μεγάλης ταχυτητας κι ομως πανω απο 100 περίπου σβήνει??Σε ευχαριστώ για την συμβουλη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Γιατί ομως αν κινηθώ μεσα την πόλη που η θερμοκρασίες λόγω κίνησης ειναι υψηλοτερες δεν το κάνει???Αν ειναι θεμα θερμοκρασιας.??Οι θερμοκρασίεςτου κινητηρα ειναι πιο χαμηλες στην εθνική λογω μεγάλης ταχυτητας κι ομως πανω απο 100 περίπου σβήνει??Σε ευχαριστώ για την συμβουλη
    Η θερμοκρασία του ψυκτικού είναι πιο χαμηλή. Δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα στο κάρτερ του κινητήρα, π.χ. εκεί που είναι ο αισθητήρας, μπορεί στο άνοιγμα στο γκάζι πάνω απο 95 να ζεσταίνεται περισσότερο.

Το δεύτερο που θα κοίταγα είναι η αντλία καυσίμου, μπορεί να έχει πρόβλημα, και μόλις καλείται να δουλέψει σε παροχή καυσίμου για 95χ/ω και πάνω, να ζεσταίνεται και να μπλοκάρει.

Εξηγεί και γιατί πρέπει να κρυώσει για να ξαναδουλέψει.

ΟΜΩΣ συνήθως οι προβληματικές αντλίες δεν σβήνουν το μοτέρ μια και έξω σαν kill switch, απλά δεν πάει το μοτέρ οταν του ζητάς πολλά, και στις χαμηλές στροφές δουλεύουν, εδώ δεν το εξηγεί και πολύ καλά, χωρίς να είναι και απόλυτο αυτό βέβαια.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της patsavour
    γινεται του αισθητηρα στα ευρο5 μηχανακια.
    και μενα τα ιδια εκανε χωρις ομως να παρουσιαζει δυσλειτουργια ,πλην λιγο αυξημενης καταναλωσης ,λιγο σκασιμο στην εξατμιση στα κλεισιματα του γκαζιου και μονιμο αναμμα της ενδειξης του cheque engine.Τελικα ,μου βαλανε ολοκληρο καινουργιο σωμα ψεκασμου απ το επομενο υπερκυβισμενο μοντελλο,και ολα καλα μεχρι σημερα.
    Ωρες ωρες θα νοσταλγουμε τα καρμπυρατερ μου φαινεται
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Νέο μέλος
    Στην δικη μου περιπτωση δεν εχω σκασιματα, ουτε μου αναβει το check engine.....Δεν μου δείχνει καμιά δυσλειτουργία

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Η θερμοκρασία του ψυκτικού είναι πιο χαμηλή. Δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα στο κάρτερ του κινητήρα, π.χ. εκεί που είναι ο αισθητήρας, μπορεί στο άνοιγμα στο γκάζι πάνω απο 95 να ζεσταίνεται περισσότερο.

Το δεύτερο που θα κοίταγα είναι η αντλία καυσίμου, μπορεί να έχει πρόβλημα, και μόλις καλείται να δουλέψει σε παροχή καυσίμου για 95χ/ω και πάνω, να ζεσταίνεται και να μπλοκάρει.

Εξηγεί και γιατί πρέπει να κρυώσει για να ξαναδουλέψει.

ΟΜΩΣ συνήθως οι προβληματικές αντλίες δεν σβήνουν το μοτέρ μια και έξω σαν kill switch, απλά δεν πάει το μοτέρ οταν του ζητάς πολλά, και στις χαμηλές στροφές δουλεύουν, εδώ δεν το εξηγεί και πολύ καλά, χωρίς να είναι και απόλυτο αυτό βέβαια.
    Ερώτηση: Αν είχε καύσιμο και πεταγα ταχύτητα δεν θα εσκαγε η μηχανή απο συμπίεση ή κάνω λαθος???

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CF MOTO 450 SR
    από Dim1tris13 στο forum CFMoto
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2024, 10:28
  2. Cf moto 650 gt , 650 mt και trk 502
    από tselotrelo στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2023, 17:55
  3. CF Moto 250NK
    από GiorgosRC στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2020, 08:15
  4. Στιγμιαία διακοπή κινητήρα
    από Vice στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2019, 07:43
  5. Moto GP: Διακοπή... για Ilmor
    από idi στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2007, 11:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα