Ε τώρα θα πάω να ψηφίσω σίγουρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
Φίλος με πήρε τηλέφωνο να μου πεί ότι "κατεβαίνει" η ΜΠΕΖΕΝΤΑΚΟΥ στα ΧΑΝΙΑ. Τώρα δεν κατάλαβε ή για τις εκλογές "υποψήφια¨ ή για να "τραγουδήσει"![]()
Ε τώρα θα πάω να ψηφίσω σίγουρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
Φίλος με πήρε τηλέφωνο να μου πεί ότι "κατεβαίνει" η ΜΠΕΖΕΝΤΑΚΟΥ στα ΧΑΝΙΑ. Τώρα δεν κατάλαβε ή για τις εκλογές "υποψήφια¨ ή για να "τραγουδήσει"![]()
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.και εγω κατεβαινω υποψηφιος και φανταζομαι αρκετοι που εχουν ευαισθησιες δεν το κανουν μονο γιατι ειναι ψωνια ή θελουν να τα φανε.Κατεβαινω γιατι δεν γουσταρω να εχω εκπροσωπους αγραμματους και καραγκιοζηδες.Παρωχημενα μυαλα με τα οποια τσακωνομαι για τα εξης αυτοδικαια δικαιωματα ως πολιτη και δημοτη.
καινουρια ασφαλτο καθε 3 χρονια το πολυ,οχι λακουβες,οχι φυτα που καλυπτουν τα σηματα της τροχαιας,συντηρηση πρασινου,καθαρες πλατειες,υπαλληλοι που να μην ξυνουν τα αρχιδ.....τους οταν πας για ενα παλιοχαρτο στον δημο,υπαρχει στην περιοχη δημοτικη επιχειρηση του Δημου με κρυα πιατα και καφε,με τιμες που τρωγανε και πεινανε οι παπουδες μας πριν 40 χρονια...μπραβο ειπα σε αυτη την ιδεα μπραβο θα πω οταν γινονται και τα παραπανω.ειμαι μοτοσυκλετιστης ενεργος καθε μερα 60-70km μεσα στην πολη και θελω να εχω ποιοτητα στην ζωη μου.
Για να το πετυχω αυτο αγωνιζομαι να ριξω τα τσουτσεκια δημοτικους συμβουλους που υπαρχουν κανοντας τον αγωνα μου.
υπαρχουν και πολλα αλλα τα οποια δεν επιτρεπει ο τοπος και ο χρονος να τα πουμε.Το θεμα ειναι να αντιστεκομαστε ως ανθρωποι και οχι να αποδεχομαστε αυτα που μας δινουνε...
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
Καλέ μάσες, πρόσεχε την χοληστερόλη σου !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.και εγω κατεβαινω υποψηφιος και φανταζομαι αρκετοι που εχουν ευαισθησιες δεν το κανουν μονο γιατι ειναι ψωνια ή θελουν να τα φανε.Κατεβαινω γιατι δεν γουσταρω να εχω εκπροσωπους αγραμματους και καραγκιοζηδες.Παρωχημενα μυαλα με τα οποια τσακωνομαι για τα εξης αυτοδικαια δικαιωματα ως πολιτη και δημοτη.
καινουρια ασφαλτο καθε 3 χρονια το πολυ,οχι λακουβες,οχι φυτα που καλυπτουν τα σηματα της τροχαιας,συντηρηση πρασινου,καθαρες πλατειες,υπαλληλοι που να μην ξυνουν τα αρχιδ.....τους οταν πας για ενα παλιοχαρτο στον δημο,υπαρχει στην περιοχη δημοτικη επιχειρηση του Δημου με κρυα πιατα και καφε,με τιμες που τρωγανε και πεινανε οι παπουδες μας πριν 40 χρονια...μπραβο ειπα σε αυτη την ιδεα μπραβο θα πω οταν γινονται και τα παραπανω.ειμαι μοτοσυκλετιστης ενεργος καθε μερα 60-70km μεσα στην πολη και θελω να εχω ποιοτητα στην ζωη μου.
Για να το πετυχω αυτο αγωνιζομαι να ριξω τα τσουτσεκια δημοτικους συμβουλους που υπαρχουν κανοντας τον αγωνα μου.
υπαρχουν και πολλα αλλα τα οποια δεν επιτρεπει ο τοπος και ο χρονος να τα πουμε.Το θεμα ειναι να αντιστεκομαστε ως ανθρωποι και οχι να αποδεχομαστε αυτα που μας δινουνε...![]()
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
TATAR
Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
Καλέ μάσες, πρόσεχε την χοληστερόλη σου !!!!![]()
:rotflmao:
![]()
Καλέ μάσες, πρόσεχε την χοληστερόλη σου !!!!
Φανταζομαι για αστειο το ειπες.Διαφορετικα αν εχεις κουραγιο καντο και εσυ δεν ειναι τιποτα.δες 5-6000 κοσμο και προσπαθησε να πεισεις τους 1000 να σε ψηφησουνΚανε δυο δουλειες οπως κανω εγω και αφιερωσε οσο χρονο σου απομενει να δεις τον κοσμο.
Αν βγεις θα εισαι ενας δημοτικος συμβουλος που δεν πληρωνεται αλλα τρεχει για τον δημο,και μπορει αν σε παει ο δημαρχος να σου δωσει μια απο τις ελαχιστες θεσεις (8 σε εμενα,αναλογα και το μεγεθος του δημου)που αμοιβονται για οσο θελει.
το εχει δοκιμασει κανεις?ευκολο δεν ακουγεται?τι λετε θα το κάνατε και εσεις?
παρολα αυτα στην υγεια σου η μια μπυρα που θα πιω!!!
α χοληστερινη 165 εχω...
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
Έλα ηρέμησε. Είναι γνωστό σε όλους το τι γίνεται σήμερα με την πολιτική στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαία η άποψη που έχει " η σιωπηρή πλειοψηφία " για σας.Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
Καλέ μάσες, πρόσεχε την χοληστερόλη σου !!!!
Φανταζομαι για αστειο το ειπες.Διαφορετικα αν εχεις κουραγιο καντο και εσυ δεν ειναι τιποτα.δες 5-6000 κοσμο και προσπαθησε να πεισεις τους 1000 να σε ψηφησουνΚανε δυο δουλειες οπως κανω εγω και αφιερωσε οσο χρονο σου απομενει να δεις τον κοσμο.
Αν βγεις θα εισαι ενας δημοτικος συμβουλος που δεν πληρωνεται αλλα τρεχει για τον δημο,και μπορει αν σε παει ο δημαρχος να σου δωσει μια απο τις ελαχιστες θεσεις (8 σε εμενα,αναλογα και το μεγεθος του δημου)που αμοιβονται για οσο θελει.
το εχει δοκιμασει κανεις?ευκολο δεν ακουγεται?τι λετε θα το κάνατε και εσεις?
παρολα αυτα στην υγεια σου η μια μπυρα που θα πιω!!!
α χοληστερινη 165 εχω...
Εγώ δεν το κάνω πρώτον διότι δεν έχω τα κονέ και δεύτερον και κυριότερο δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω τον κόσμο.
Τώρα τα μεγάλα λόγια φίλε μου μας τάχουν πεί χιλιάδες πριν εσένα. Βρες κάτι προτότυπο.
TATAR
κονε δεν εχω ουτε εγω,απλα κινουμαι,ασχολουμαι ενδιαφερομαι και μου προτειναν να κατεβω.εγω το ηθελα οποτε εγινε το γλυκο...
εχω την ιδια γνωμη με εσενα για του βουλευτες,αλλα επειδη εχουμε δημοκρατια πρεπει να ψηφιζουμε αυτους που πιστευουμε οτι ειναι ικανοι,δεν κοροιδευω κανενα και ουτε μου αρεσει,τωρα αν θεωρεις μεγαλο εργο το κλαδεμα του δεντρου που κρυβει το stop και γινεται το ατυχημα,επετρεψε μου να μην ασχοληθω αλλο με το topic διοτι προφανως οσα ανεφερα περι ποιοτητας και δικαιωματων του πολιτη δεν σε ακουμπαν.
επειτα αποψεις σαν τις δικες σου που αμφισβητεις ενα νεο ανθρωπο χωρις να τον γνωριζες και γενικευεις τα παντα μας εφτασαν εδω σημερα στην τοπικη αυτοδιοικηση.οποτε την αλλη φορα που θα περνας το stop μην πεις τον ατιμο τον Δημαρχο.αλλα πες εγω φταιω που ψηφισα αυτον...
anyway η γνωμη ειναι σαν την κ....τρυπιδα,ολοι εχουν απο μια,αλλα μην μας φταινε οι αλλοι,εμεις να βλεπουμε τις επιλογες μας!
Τώρα μας λες ότι θα γίνεις ειδικός επί των κλαδεμάτων?Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
κονε δεν εχω ουτε εγω,απλα κινουμαι,ασχολουμαι ενδιαφερομαι και μου προτειναν να κατεβω.εγω το ηθελα οποτε εγινε το γλυκο...
εχω την ιδια γνωμη με εσενα για του βουλευτες,αλλα επειδη εχουμε δημοκρατια πρεπει να ψηφιζουμε αυτους που πιστευουμε οτι ειναι ικανοι,δεν κοροιδευω κανενα και ουτε μου αρεσει,τωρα αν θεωρεις μεγαλο εργο το κλαδεμα του δεντρου που κρυβει το stop και γινεται το ατυχημα,επετρεψε μου να μην ασχοληθω αλλο με το topic διοτι προφανως οσα ανεφερα περι ποιοτητας και δικαιωματων του πολιτη δεν σε ακουμπαν.
επειτα αποψεις σαν τις δικες σου που αμφισβητεις ενα νεο ανθρωπο χωρις να τον γνωριζες και γενικευεις τα παντα μας εφτασαν εδω σημερα στην τοπικη αυτοδιοικηση.οποτε την αλλη φορα που θα περνας το stop μην πεις τον ατιμο τον Δημαρχο.αλλα πες εγω φταιω που ψηφισα αυτον...
anyway η γνωμη ειναι σαν την κ....τρυπιδα,ολοι εχουν απο μια,αλλα μην μας φταινε οι αλλοι,εμεις να βλεπουμε τις επιλογες μας!
Φίλε οι επιλογές δικές σου και σεβαστές αλλά τέτοιες δικαιολογίες και επιχειρήματολογία θα τα λές μόνο στην κλαδική ή Τ.Ο. του κόματος σου. Εδώ σε αυτό το φόρουμ, καταλαβαίνεις ότι τέτοια ξύλινη γλώσσα που θυμίζει " τις κομένες κεφαλές" του ΣΤΡΑΤΗ ΤΣΙΡΚΑ, δεν περνά
TATAR
Αρχικά δημιουργήθηκε από beholder
---------------------------------------------------------------------
..με εξοργιζει οτι με τον καιρο -και την δικη μας ανοχη φυσικα- εχουν καταφερει να απαξιωσουν σε εξευτελιστικο βαθμο , αυτο που θα επρεπε να μας απασχολει περισσοτερο...την πολιτικη.
----------------------------------------------------------------------
Επειδη συμφωνω με το παραπανω, δεν νομιζω οτι ειναι η λυση να μην πας να ψηφισεις.![]()
Ετσι αφηνεις τους καφρους να διαλεξουν για σενα και δεν νομιζω οτι το θες αυτο πραγματικα.
Ψηφιζοντας ομως πιο προσεκτικα, και οχι συνεπαρμενος απο κομματοσκυλα και ολα τα αλλα φρουτα που λεει ο el_hymador ισως κατι αλλαξεις φιλε μου.
Γιατι τελικα η μονη δυναμη που εχεις πια σε αυτη τη χωρα ειναι αυτη της ψηφου. Μην τους τη χαρισεις και αυτη.![]()
Den eimai katoikos elladas pia..des to avatar mou
Kai enas apo tous logous pou epapsa pia na eimai einai KAI oi "Kafroi"....
![]()
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
Εσένα προσωπικά σου αξίζει αυτή η κατάσταση!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
Έλα ηρέμησε. Είναι γνωστό σε όλους το τι γίνεται σήμερα με την πολιτική στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαία η άποψη που έχει " η σιωπηρή πλειοψηφία " για σας.
Εγώ δεν το κάνω πρώτον διότι δεν έχω τα κονέ και δεύτερον και κυριότερο δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω τον κόσμο.
Τώρα τα μεγάλα λόγια φίλε μου μας τάχουν πεί χιλιάδες πριν εσένα. Βρες κάτι προτότυπο.
Το μόνο που κάνεις είναι να κατηγορείς όσους ΔΕΝ την θέλουν και κάνουν ότι μπορούν για να αλλάξει.
Ακόμα και τα λάθη είναι αποτέλεσμα ενεργειών.
Εσύ υπήκοε δεν θες να προβιβαστείς σε πολίτη, γιατί μετά θα καταλάβεις ότι και εσύ είσαι υπεύθυνος για ότι γίνετε.
Κάτσε στην αδράνειά σου και βρίζε με την άνεσή σου.
:a31:
Καλά εσύ που χάθηκες? Πώς πάει η προεκλογική πάρλα? Βρήκες κανένα άλλο φόρουμ να αυτοσυστηθείς?Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Εσένα προσωπικά σου αξίζει αυτή η κατάσταση!!!
Το μόνο που κάνεις είναι να κατηγορείς όσους ΔΕΝ την θέλουν και κάνουν ότι μπορούν για να αλλάξει.
Ακόμα και τα λάθη είναι αποτέλεσμα ενεργειών.
Εσύ υπήκοε δεν θες να προβιβαστείς σε πολίτη, γιατί μετά θα καταλάβεις ότι και εσύ είσαι υπεύθυνος για ότι γίνετε.
Κάτσε στην αδράνειά σου και βρίζε με την άνεσή σου.
:a31:
TATAR
![]()
Καλύτερη η φαγωμάρα για το ABS!
Tέλος πάντων η ψήφος είναι δικαίωμα και όχι υποχρέωση.
Οποιος θέλει (και ειδικά αν έχει δικό του άνθρωπο) ας πάει να ψηφίσει.
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Για να μην δημιουργουντε παρεξηγησεις , δεν πιστευω οτι ολοι οι υποψηφιοι ειναι της σχολης ''βολεμα-φαγωμα-καθησιο'' ...υπαρχουν οντως και ορισμενοι ''ρομαντικοι'' που πιστευουν οτι μπορουν πραγματικα να συνδραμουν ωστε να βελτιωθει η ποιοτητα της ζωης μας.
Στην τοπικη αυτοδιοικηση οντως τα θεματα που πρεπει να απασχολουν τους μετεχοντες σε αυτην ειναι το κλαδεμα των δεντρων ωστε να ειναι ορατες οι πινακιδες του ΚΟΚ , η καλυτερευση των συγκοινωνιων , η δημιουργια χωρων αναψυχης και πρασινου κ.τ.λ.-κ.τ.λ. μπορει σε ορισμενους να ακουγονται ασημαντα και να τα απαξιωνουν , αλλα αυτη ειναι η εννοια του δημοτικου συμβουλου.
Τωρα γιατι πρεπει να γινονται ογδοντα συμβουλια για να αποφασισθει κατι , γιατι πρεπει ολοι να ΄''ανηκουν'' καπου , γιατι ακομα και οι σωστες γνωμες και αποψεις αποκρουονται και απορριπτονται επειδη ανηκουν στους ''αλλους'' κ.τ.λ. δεν ξερω...μαλλον εχει να κανει με το πολιτικο κατεστημενο στην χωρα μας που περικλειει οποιαδηποτε εκφανση της ζωης μας...και να κλασεις , αν θες να ακουστεις , πρεπει να εισαι με καποιους...αλλιως εισαι αμελητεα ποσοτητα και γραφικος.
ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
υ.γ. Και εγω δεν συμφωνω με την αποχη....αυτο θελουν οι κουφαλες!!!ΟΥΣΤ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από beholder
τελικα η μονη δυναμη που εχεις πια σε αυτη τη χωρα ειναι αυτη της ψηφου. Μην τους τη χαρισεις και αυτη .![]()
+1000
Οντως, η ψηφος, ειναι το μοναδικο "οπλο" στα χερια μας, εξ ου και ο ορος δημο-κρατια, να το κοψουμε και αυτο θα γινεται δημαρχος/βουλευτης οποιος καταφερει να μαζεψει 50 ψηφους! Θελει κανεις να ειναι ερμαιο της λογικης και των συμφεροντων 50 μονο ατομων;