Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 111

Θέμα: ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Απιστευτο γελιο!!!

Πλησιαζει ο καιρος για να εκλεξουμε τους νεους''προυχοντες'' της τοπικης αυτοδιοικησης!!!

Φρενιτιδα!!!

Ενα ολοκληρο επιτελειο απο τον καθε δημο ξηλωνει , μπαλωνει , ασφαλτοστρωνει , αναδασωνει , απαλλοτριωνει , αναπλαθει , βαφει , ντυνει , στολιζει , νοικοκυρευει....

Ηρθε ο καιρος τους να μας δειξουν οτι υπαρχουν!!! Οτι εχουν οραμα και πλανο για τον τοπο τους , οτι νοιαζονται για τον πολιτη.

...Στις βουλευτικες εκλογες το Glam και το νταβαντουρι ειναι -τουλαχιστον αισθητικα- πιο καλο....εχουν οι τυποι επικοινωνιλογους , image makers ..τους λενε πως να απφυγουν τις κακοτοπιες , πως να κρυβουν την γυφτια και την βλαχια τους ...

...στις δημοτικες ομως...γ@μ@τ@!!!!....κιτσατες αφισες που δεν ξερεις αν διαφημιζουν μελλοντα πολιτικο η κλαρινιτζη για πανηγυρια....απαρχαιωμενα και εντελως αδιαφορα σλογκαν οπως :
    ''Μαζι για την αναγεννηση'' , Δικαιωμα στους πολιτες'' , ''Αλληλεγυοι δημοτες'' και λοιπες παπαριες....φυσιογνωμιες που εκπεμπουν λαμογια και ''συμφερον'' απο χιλιομετρο....

Ηθοποιοι , τραγουδιστες , αθλητες , δημοσιογραφοι , tv περσονες , ξεκολα , κραγμενες αδερφες....απ΄ολα εχει ο μπαχτσες ....οτιδηποτε μπορει να οδηγησει το ρημαδι το κουλοχερο της κας Βασιλικης η του κου Μητσου να ριξει το ψηφοδελτιο στην καλπη...
    Ο καθε ανικανος και πλαστικος ''διασκεδαστης'' αφου εχει δρεψει για τα καλα τις δαφνες της προσκαιρης φημης του , δοκιμαζει και ''στον πολιτικο στιβο'' κατα πως λενε πολιτικως ορθα στην τηλεοραση....ισως συγκινησει τους αποδεκτες τις καλλιτεχνιας του η του ρυπαρου του λογου , του λαϊκισμου , της ψευτομαγκιας , του κωλου , των βυζιων του και δεν ξερω εγω τι αλλο ...και μονο η συμμετοχη ορισμενων προσωπων στα πολιτικα δρωμενα ειναι μεγιστη''υβρις'' για να χρησιμοποιησω και κατι απο τους εμνευστες και θεμελιωτες της δημοκρατιας και της πολιτικης με την ευρυτερη εννοια.Δεν με ενδιαφερει αν ''γινονται τετοια και στο εξωτερικο'' , δεν με ενδιαφερει αν αυτη ειναι η τωρινη ταση των πραγματων...με εξοργιζει οτι με τον καιρο -και την δικη μας ανοχη φυσικα- εχουν καταφερει να απαξιωσουν σε εξευτελιστικο βαθμο , αυτο που θα επρεπε να μας απασχολει περισσοτερο...την πολιτικη.
    Γιατι πολιτικη δεν σημαινει διπολισμος , μικρο-μεγαλοσυμφεροντα , μιζες ,διαπλοκες ,διαφθορα και οτι αρπαξει ο κολος μας.....ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΡΕ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Mhn pas kan na psifiseis
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------
    ..με εξοργιζει οτι με τον καιρο -και την δικη μας ανοχη φυσικα- εχουν καταφερει να απαξιωσουν σε εξευτελιστικο βαθμο , αυτο που θα επρεπε να μας απασχολει περισσοτερο...την πολιτικη.
    ----------------------------------------------------------------------

Επειδη συμφωνω με το παραπανω, δεν νομιζω οτι ειναι η λυση να μην πας να ψηφισεις.

Ετσι αφηνεις τους καφρους να διαλεξουν για σενα και δεν νομιζω οτι το θες αυτο πραγματικα.
    Ψηφιζοντας ομως πιο προσεκτικα, και οχι συνεπαρμενος απο κομματοσκυλα και ολα τα αλλα φρουτα που λεει ο el_hymador ισως κατι αλλαξεις φιλε μου.

Γιατι τελικα η μονη δυναμη που εχεις πια σε αυτη τη χωρα ειναι αυτη της ψηφου. Μην τους τη χαρισεις και αυτη.
    -Εγω σε αυτό το ΓΑΙΔΟΥΡΙ δεν ανεβαινω

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Ξέρει κάποιος, ποιά ημερομηνία είναι οι εκλογές ;
    Πάντα όρθιοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyota
    Σε περίπτωση που δε πας να ψηφίσεις,τί επιπτώσεις θα έχεις;
    Πάντα όρθιοι.

Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.

Αν είσαι σε εκλογικό κέντρο που απέχει από το σπίτι σου παραπάνω από 250χλμ, νομίζω ότι δεν έχει επιπτώσεις.

Δεν ξέρω τι γίνεται τελευταία, γιατί πλέον έχεις τη δυνατότητα να ψηφίζεις στο χώρο κατοικίας σου αρκεί να το έχεις πριν μήνες προγραμματίσει μιλώντας με κάποια δημόσια υπηρεσία.

Πάντα όρθιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
    Δεν νομίζω ότι το ψάχνουν ιδιαίτερα!

Το πολύ πολύ δηλώνεις ότι ασθένησες.
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Πέρα από αυτά νομίζω ότι βρισκόμαστε σε ένα πολιτικό τέλμα. Δεν διαλέγουμε τον καλύτερο πολιτικό - κόμμα αλλά τον λιγότερο κακό.

Για τα 2 μεγάλα κόμματα δεν το συζητώ: ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, ανικανότητα, αδιαφορία, διαφθορά κλπ κλπ.
    Και να πας που μετά?
    Στα κόμματα της αριστεράς με τις παρωχημένες αντιλήψεις? Δεν έχουν συνειδητοποιήσει οι άβνθρωποι αυτοί σε τι εποχή ζουν?
    Και τι μας μένει ο εθνικιστής (να μην πω τίποτα χειρότερο) με το "μεγάλο" όραμα της Ελλάδας και κάποιοι άλλοι γραφικοί τύποι που όυτε το σπίτι τους δεν θα μπορούσαν να κρατήσουν όρθιο.

Οπότε πείτε μου τι να ψηφίσω!!!
    the lights came on fast
    lost in motorcrash

PcBox.GR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR

Re: ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Απιστευτο γελιο!!!

Πλησιαζει ο καιρος για να εκλεξουμε τους νεους''προυχοντες'' της τοπικης αυτοδιοικησης!!!

Φρενιτιδα!!!

Ενα ολοκληρο επιτελειο απο τον καθε δημο ξηλωνει , μπαλωνει , ασφαλτοστρωνει , αναδασωνει , απαλλοτριωνει , αναπλαθει , βαφει , ντυνει , στολιζει , νοικοκυρευει....

Ηρθε ο καιρος τους να μας δειξουν οτι υπαρχουν!!! Οτι εχουν οραμα και πλανο για τον τοπο τους , οτι νοιαζονται για τον πολιτη.

...Στις βουλευτικες εκλογες το Glam και το νταβαντουρι ειναι -τουλαχιστον αισθητικα- πιο καλο....εχουν οι τυποι επικοινωνιλογους , image makers ..τους λενε πως να απφυγουν τις κακοτοπιες , πως να κρυβουν την γυφτια και την βλαχια τους ...

...στις δημοτικες ομως...γ@μ@τ@!!!!....κιτσατες αφισες που δεν ξερεις αν διαφημιζουν μελλοντα πολιτικο η κλαρινιτζη για πανηγυρια....απαρχαιωμενα και εντελως αδιαφορα σλογκαν οπως :
    ''Μαζι για την αναγεννηση'' , Δικαιωμα στους πολιτες'' , ''Αλληλεγυοι δημοτες'' και λοιπες παπαριες....φυσιογνωμιες που εκπεμπουν λαμογια και ''συμφερον'' απο χιλιομετρο....

Ηθοποιοι , τραγουδιστες , αθλητες , δημοσιογραφοι , tv περσονες , ξεκολα , κραγμενες αδερφες....απ΄ολα εχει ο μπαχτσες ....οτιδηποτε μπορει να οδηγησει το ρημαδι το κουλοχερο της κας Βασιλικης η του κου Μητσου να ριξει το ψηφοδελτιο στην καλπη...
    Ο καθε ανικανος και πλαστικος ''διασκεδαστης'' αφου εχει δρεψει για τα καλα τις δαφνες της προσκαιρης φημης του , δοκιμαζει και ''στον πολιτικο στιβο'' κατα πως λενε πολιτικως ορθα στην τηλεοραση....ισως συγκινησει τους αποδεκτες τις καλλιτεχνιας του η του ρυπαρου του λογου , του λαϊκισμου , της ψευτομαγκιας , του κωλου , των βυζιων του και δεν ξερω εγω τι αλλο ...και μονο η συμμετοχη ορισμενων προσωπων στα πολιτικα δρωμενα ειναι μεγιστη''υβρις'' για να χρησιμοποιησω και κατι απο τους εμνευστες και θεμελιωτες της δημοκρατιας και της πολιτικης με την ευρυτερη εννοια.Δεν με ενδιαφερει αν ''γινονται τετοια και στο εξωτερικο'' , δεν με ενδιαφερει αν αυτη ειναι η τωρινη ταση των πραγματων...με εξοργιζει οτι με τον καιρο -και την δικη μας ανοχη φυσικα- εχουν καταφερει να απαξιωσουν σε εξευτελιστικο βαθμο , αυτο που θα επρεπε να μας απασχολει περισσοτερο...την πολιτικη.
    Γιατι πολιτικη δεν σημαινει διπολισμος , μικρο-μεγαλοσυμφεροντα , μιζες ,διαπλοκες ,διαφθορα και οτι αρπαξει ο κολος μας.....ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΡΕ!!!
    Μη τα γράφεις αυτά!!! Πιπέρι!! Υπάρχουν και μέλη το φόρουμ που "εκτίθενται" για να μας "βοηθήσουν" να
    "ακουστεί επιτέλους η φωνήμας" και "να προσφέρουν" (ίσως στους καρδιολόγους - διαιτολόγους λόγω αυξήσεως της χοληστερόλης απο την μάσα)
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Φίλος δικηγόρος με διαβεβαίωσε ότι πρακτικά τίποτα. Εξάλλου η αποχή τους βολεύει για ευνοήτους λόγους.
    TATAR

Αρκετές φορές όμως, ένα λάθος μπορεί να οδηγήσει μακροπρόθεσμα σε κάτι καλό.

Δεν σου λέω τι να ψηφίσεις αλλά σκέψου τι θα γινόταν αν κάποτε οι Έλληνες δεν σκέπτονταν δικοματικά και τρίζαν τα δόντια των δύο μεγάλων.

Αφού ξέρουν και οι δύο ότι είτε σε 5 είτε σε 10 χρόνια θα ανέβουν στην εξουσία, προετοιμάζονται και προετοιμάζουν τους απογόνους τους για την αναμέτρηση.

Όσο για την διαφθορά, δεν νομίζω να γίνει κάτι καθώς είναι μία κατάρα των μεσoγειακών λαών. Στην Ιταλία γίνονται απίστευτα πράγματα.
    Viva Berlusconi :rotflmao:
    Πάντα όρθιοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    διοικητικές, καταργήθηκαν (μη έκδοση διαβατηρίου κλπ)
    ποινικές, σε αδράνεια εδώ και αιώνες

σύνολο, καμία

non serviam Το avatar του/της kachius
    Η αποχή και η αδιαφορία είναι ότι χειρότερο...
    ...είναι αυτό που θέλουν για να κάνουν ό,τι θέλουν...

Ειδικά στις τοπικές εκλογές νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη
    επιλογή πλην των γνωστών κομμάτων,
    υπάρχουν (κατά τόπους τουλάχιστον) ανεξάρτητοι
    τοπικοί "έλληνες" με θέληση (έως ένα βαθμό τουλάχιστον)

ΥΓ.: Μαύρο στο ... μαύρο! Ψηφίστε!
    Ξέρω από βέσπα!

Συμφωνώ απόλυτα περί αποχής!
    Είναι σαν να παραιτείσαι από τα διακιώματά σου.

Όμως δεν μου απαντήσατε ποιο θα είναι το αντίπαλο δέος σε αυτό το δικομματισμό που επικρατεί στη χώρα μας και που θα φέρει κάποια αλλαγή???
    the lights came on fast
    lost in motorcrash

PcBox.GR

Φίλος με πήρε τηλέφωνο να μου πεί ότι "κατεβαίνει" η ΜΠΕΖΕΝΤΑΚΟΥ στα ΧΑΝΙΑ. Τώρα δεν κατάλαβε ή για τις εκλογές "υποψήφια¨ ή για να "τραγουδήσει"
    TATAR

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΑΒΑΤΩΝ ΕΝΤΟΥΡΟ - 2008
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2008, 18:07
  2. ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΛΟΓΩ ΗΜΕΡΩΝ (ΕΚΛΟΓΕΣ)
    από TATAR στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2007, 00:54
  3. ΕΚΛΟΓΕΣ...ΨΗΦΙΣΤΕΕΕΕΕ