Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: Εκλογεσ

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

Εκλογεσ

Γα-λάζια θα φορέσω ρούχα γιορτινά, όλες μου οι αγάπες έχουν γίνει μια, κυρ Αστυνόμε μου. Κοιτάζω γύρω μου και βλέπω τον Κωστάκη Πρωθυπουργό. Δεν το χάρηκε και πολύ όμως ... δεν τον είδα να χαμογελάει. Εκτός και αν ήθελε να δείξει μετριοπάθεια. Τόσος όγκος και μετριοπάθεια δεν πάει. Εμείς οι «ζουμεροί» είμαστε ψώνια ρε Κώστα.
    Να μου το θυμηθείτε, αυτόν τον ψήφισαν χοντρούληδες. Σου λέει, δεν μπορώ να είμαι εγώ 120 κιλά και ο πρωθυπουργός 60 ... Αν βγάζαμε τον Γιώργο που ολημερίς και ολονυχτίς τρώει σόγια και κάνει ποδήλατο, δεν θα την γλιτώναμε ... θα έκανε και την ζωή μας ποδήλατο. Ενώ τώρα, με τον Κωστάκη ολημερίς και ολονυχτίς θα τρώμε αρνιά. Βρακί δεν θα έχουμε να φορέσουμε στον κώλο μας (τώρα αυτό δεν είναι και πολύ κακό) αλλά τουλάχιστον θα αποκτήσουμε χοληστερίνη.

Η Νατάσα από δίπλα, στο μπαλκόνι με το γουνικό στο πέτο, μου θύμισε την Μιμή. Πολύ συγκινητικό. Αν δεν έβγαινε ο Κωστάκης θα τον χώριζε ... Σου λέει τι τον παντρεύτηκα; Μόνο για να τρώμε κοκορέτσια και να τρώει γλίστρες στο ποδόσφαιρο; Τον βλέπω που τον βλέπω κάθε πρωί δίπλα μου , ε ας με κάνει πρώτη κυρία να το ξεπεράσω.

Τυχερούλα Νατάσα ... ότι ελιά μάζεψες, μάζεψες. Τώρα θα φοράς τα καλά σου και θα καμαρώνεις.

Τι τις θέλαμε τις εκλογές κυρ Αστυνόμε; Γιατί δεν κάναμε μόνο exit polls; Αϊ στο καλό και έψαχνα 4 ώρες που ψηφίζω. Αυτό που με συντάραξε ήταν οι παρενθέσεις δίπλα στα ονόματα των υποψηφίων. Είχαν τα «χαϊδευτικά» τους μήπως και μπερδευτούμε και ψηφίσουμε άλλον. Ήταν μια κυρία στο ψηφοδέλτιο του Λ.Α.Ο.Σ που την λέγανε Σταυρούλα και μέσα σε παρένθεση ήταν (Ζουλιέν). Καλέ από πού και ως πού βγήκε το Ζουλιέν; Από το Σταυρούλα χρυσή μου και τα Γρεβενά έγινες Ζουλιέν από το Παρίσι;

Αυτό που θα θυμάμαι από αυτές τις εκλογές είναι τα πάνελ. Όλος ο καλός ο κόσμος μαζεύτηκε. Πήγαιναν από κανάλι σε κανάλι. Γαϊτανάκι. Όποιος σηκωνότανε πήγαινε κάποιος άλλος και του έπαιρνε τη θέση. Μόνο μουσική δεν βάλανε, να τρέχουν όλοι γύρω από τις καρέκλες και όποιος μείνει χωρίς καρέκλα με το τέλος της μουσικής, να πηγαίνει σπίτι του. Ο Κούγιας πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο για να καταθέσει την άποψη του. Ήταν πολύ σοβαρά αλλά έβαλε τις εκλογές πάνω από την υγεία του. Εκεί στον ALPHA ευτυχώς είχαν ανοιχτές τις πόρτες και δεν χρειάστηκε να πηδήξει τα κάγκελα.

Όλοι είχαν κάτι να πουν. Η Αννα Δρούζα που έχει θείο τον Αλογοσκούφη, το αποκάλυψε, μεγάλες στιγμές. Μόνο η Γώγα, η ψυχολόγος έλειπε να αναλύσει την εξάρτηση της Αννας από τον θείο και πώς αυτό επηρέασε το εκλογικό αποτέλεσμα Η Κουντουρά κυρ Αστυνόμε μου, τι πήγε να πει; Την βγάλαμε και βουλευτή ανάθεμά τα καλλιστεία. Πού πας μωρή Έλενα ξεβράκωτη στα αγγούρια; Έλεος ... Λυπήσου μας. Τι φταίξαμε; Γιατί δεν καθόσουνα στο περιοδικό να βγάζεις το χαρτζιλίκι σου;
    Όποιος την ψήφισε ρε, να τρώω εγώ να παίρνει τα κιλά αυτός. Αυτή ενδεχομένως να νόμιζε πως χθες είχαμε ευρωεκλογές. Αμφιβάλλω αν κατάλαβε τι έγινε. Θα της είπαν κιόλας ότι βγήκε βουλευτής και θα περιμένει πότε θα φορέσει το στέμμα και την κορδέλα.

Σιγά μην έλειπε η Ρούλα Κουρομηλά. Ευτυχώς δεν μαγείρεψε. Δόξα τω Θεώ. Την φαντάζεστε με τα κατσαρολάκια απέναντι από τον Χατζηνικολάου και δίπλα στην Σπηλιωτόπουλο;
    Είπε και αυτή τέσσερις προτάσεις και το έκανε το καθήκον της απέναντι στο κανάλι.

Βγήκε και η Γκερέκου σε παράθυρο. Πρώτη σε σταυρούς η Αντζελα. Σιγά και μην δεν έβγαινε. Θα έπαιρνε το σπίτι, τον Τόλη και το παιδί από το χέρι και θα πήγαινε σε άλλο νησί. Το τι θα έταξε στους Κερκυραίους είναι ένα μυστήριο. Βάζω στοίχημα ένα ντεκαπάζ, πως ο Τόλης υποσχέθηκε 15 απανωτές συναυλίες και πρωινό ξύπνημα των Κερκυραίων από μεγάφωνα που θα παίζουν το «Αυτοκολλητάκι» (όχι πείτε μου ... πόσο ερωτευμένος μπορεί να είσαι για να δεχτείς να πεις το «Αυτοκολλητάκι».

Αμ ο Ρέμος; Κάτσε άνθρωπέ μου να φας κάνα πατατάκι που βγήκες να μας πεις για το αποτέλεσμα; Δύο προτάσεις είπε και αυτές ασύντακτες. Έψαχνα να βρω υποκείμενο, ρήμα, αντικείμενο. Τραγούδα που το ξέρεις καλά και άσε τα πολιτικά για την Μιμή Ντενίση που το κατέχει το άθλημα. Τα είχε με τον Τρίτση άλλωστε κάτι θα αποκόμισε. Έκανε το μαλλί λάχανο και πήγε στον ANT1 η Μιμή. Ευτυχώς που δεν προσέφερε δωρεάν προσκλήσεις για το Βίκτωρ -Βικτώρια. Ερωτοτροπούσε με τον Κακουλίδη, έφτιαχνε το μαλλί, έπιανε λίγο και πηγούνι δήθεν ότι στοχαζόταν και πάει και αυτή. Έβγαλε την χώρα από το αδιέξοδο.

Η καλύτερη επιθεώρηση της χρονιάς ήταν το προχθεσινό βράδυ. Ήταν και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να χαλάσουμε την νηστεία και να το ρίξουμε στα σουβλάκια.

- Εκλογές έχουμε ρε Τασία, άσε τον ταραμά και πάρε τον Μήτσο στην γωνία να φέρει 6 δίπιτα από όλα.

Για τον μόνο που χαίρομαι πραγματικά και από την καρδιά μου είναι για τον Αστυνόμο Θεοχάρη. Πρώτο έδρανο θα κάθεται με την στολή και τα παράσημα και μόλις ανάβουν τα αίματα σε καμιά τροπολογία θα αρχίζει να κατεβάζει καντήλια, να σπάει καρέκλες, έδρανα, να φτύνει και να ψάχνει την κάμερα για κοντινό.
    Προειδοποιώ τους υπόλοιπους βουλευτές να μαζέψουν ότι φάκελο υπάρχει γιατί θα τους κάνει ρημαδιό. Δεν πιστεύω τώρα που έγινε βουλευτής να μην μπορεί να παίξει στο «Καλημέρα Ζωή» ; Δεν θα το αντέξω Χριστέ μου. Μια χαρά είχα και εγώ και την χάνω. Ποιος θα κατατροπώνει τον Ευλογητό (Ευλογητός ο Θεός ημών), τον Εξορκιστή, τον Ρόκυ νο 1 ... Να βγούμε όλοι στους δρόμους αδέρφια με κυρίαρχο σύνθημα: Θεοχάρη, Θεοχάρη άσε την Βουλή και κάνε μας την χάρη!

Ότι φάγαμε, φάγαμε αδέρφια. Τα κεφάλια μέσα τώρα. Τίποτα δεν άλλαξε. Εγώ πάλι στην δουλειά ήρθα σήμερα και εξακολουθώ να είμαι χωρίς γκόμενο. Ρε Κωστάκη τόσα και τόσα υποσχέθηκες ... για να βρω και εγώ ένα καλό παιδί μιλιά δεν έβγαλες.

Κυρ Αστυνόμε ... είστε για ένα «exit poll» κατά τις 11, σπίτι μου;

--------------------------------------------------------------------------------
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    άπεχτο

ρε συ εσύ πρέπει να γράφεις σχόλια για πολιτική σάτιρα

θα βαζα κι άλλες φατσούλες αλλά δεν με αφήνει το σύστημα

να προτίνω και κυβερνητικό σχήμα

ο Θεοχάρης υπουργός δημόσιας τάξης

αλήθεια πώς τον λένε αυτόν;

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ:rotflmao: :rotflmao:
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236