VegasKitty : ποιο router ; είναι ενεργοποιημένο το wireless στο router ;
VegasKitty : ποιο router ; είναι ενεργοποιημένο το wireless στο router ;
Θα πρέπει να ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες για να βοηθήσουμε την κατάσταση... Τι λειτουργικό σύστημα έχει το laptop? Τι κάρτα wi-fi? Αν έχει δικό της software θα πρέπει να απενεργοποιήσεις των Windows (αν έχεις Windows XP), αν όχι, τότε θα πρέπει ίσως να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις στον router με καλώδιο και μετά να γυρίσεις ασύρματα. Το manual του router είναι διαθέσιμο; Και βλέπουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Μιας και εχετε πιασει το θεμα και σας βλεπω "ζεστους" να κανω και γω μια ερωτηση???![]()
Ειχα παρει wireless adsl για το σπιτι (μια και εχω laptop) αλλα υπειρχε κολλημα....
Τον υπολογιστη μου τον εχω φερει απο το εξωτερικο και οταν πηγα να κανω το σετ-υπ (ξερετε να συντονιστουν και να βρουν το ενα το αλλο...) δεν το βρισκει (το αδσλ)
Στο πι τσι μου μου λενε οτι μπορει να φταινε η ρυθμισεις, αλλα τι να κανω βρε παιδες που δε ξερω τι να κανω....![]()
Τους ειπα να στειλουν καποιον τεχνικο να βοηθησει αλλα στα @@ τους...![]()
Τι να κανω???![]()
Χελπ με..... :hypnotize
:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
Θα πρέπει να ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες για να βοηθήσουμε την κατάσταση... Τι λειτουργικό σύστημα έχει το laptop? Τι κάρτα wi-fi? Αν έχει δικό της software θα πρέπει να απενεργοποιήσεις των Windows (αν έχεις Windows XP), αν όχι, τότε θα πρέπει ίσως να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις στον router με καλώδιο και μετά να γυρίσεις ασύρματα. Το manual του router είναι διαθέσιμο; Και βλέπουμε...![]()
![]()
Με μπερδεψατε χειροτερα τωρα...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχει ενσωματομενο wireless ο υπο. μου που ενεργοποιητε μονο του (μη δινετε βαση στην ορθογραφια μου πλεασε...) με ενα κουμπι που εχει στο πλαι...
Τωρα απο κει και περα τα μοντελα κτλ κτλ, πρεπει να παω σπιτι να τα δω γιατι δεν τα ξερω απεξω...![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
@xtapodias
για οτενετ είναι PPPoE, over ethernet δηλαδής
VPI/VCI 8, 35
στην αρχή σκέφτηκα μήπως πήρες ΜΟΝΟ router και όχι adsl - modem/router
Το 3com το έχω κι εγώ
ΔΕΣ ΕΔΩ
surfing the wild side
παιδιά ευχαριστώ πολύ, μου λύσατε το πρόβλημα. Το 8:35 δεν θα το εβρισκα ποτέ, αφού δεν μπορουσα να δω το setup του παλιού router. Τώρα που χαλάρωσα να ρωτήσω και κάτι εγκυκλοπαιδικό, τελικά τα 3com είναι καλά routerakia ή πήρα καμμια μούφα;
μούφα είναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias
Τώρα που χαλάρωσα να ρωτήσω και κάτι εγκυκλοπαιδικό, τελικά τα 3com είναι καλά routerakia ή πήρα καμμια μούφα;![]()
Ποιες ειναι απο τις καλυτερες εταιριες?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
μούφα είναι...![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Ποιες ειναι απο τις καλυτερες εταιριες?![]()
μα.....
η ΒΜW φυσικά...
![]()
καλό είναι... ότι κάνει αυτό που θες.Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias
παιδιά ευχαριστώ πολύ, μου λύσατε το πρόβλημα. Το 8:35 δεν θα το εβρισκα ποτέ, αφού δεν μπορουσα να δω το setup του παλιού router. Τώρα που χαλάρωσα να ρωτήσω και κάτι εγκυκλοπαιδικό, τελικά τα 3com είναι καλά routerakia ή πήρα καμμια μούφα;
εσύ τι θες να κάνει?
(βάλε WPA-PSK no server στο wireless για να μην συνδέεται όλη η γειτονιά)
surfing the wild side
Που μενεις ειπαμε xtapodias ?Τσαμπα internet λεμεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από morpheus
καλό είναι... ότι κάνει αυτό που θες.
εσύ τι θες να κάνει?
(βάλε WPA-PSK no server στο wireless για να μην συνδέεται όλη η γειτονιά)
![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Που μενεις ειπαμε xtapodias ?Τσαμπα internet λεμεεεε
![]()
![]()
![]()
ΟΟΟΟοοοο!!!![]()
Αυτο θα επρεπε να το κανω εγω στη γειτωνια μου....
Ακριβως απεναντι απο το σπιτι μου ειναι ενα παραρτημα του ταμειου υγειας....
Φανταζεστε τι θα παθενανε οι δημοσιοι υπαλληλοι που δε θα μπορουσαν να σερφαρουν ενω κανουν τσιγαρακι και πινουν καφε???![]()
Live fast...
Die Young...
καλά κάντε όνειρα, εδώ η γυναίκα μου στο διπλανό δωμάτιο έχει 80% σήμα, να δω τι θα πάρετε εσείς απ' έξω απο το σπίτι μου!!
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
:rotflmao: