Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 72

Θέμα: Είναι κακό να φοράει κάποιος Dainese?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Και εγω dainese.

Παντως, απο ολες τις μαρκες που εχω δοκιμασει, ειναι μακραν η καλυτερη!!!
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

η νταινεσε ειναι η καλυτερη, αλλα τεινει να γινει κατι σαν τη χαρλει..........

πουλαει ποιοτητα αλλα πουλαει και πρεστιζ ομως!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    εγω παντος dainese φοραω και δεν μπορω να καταλαβω ορισμενους που τα σνομπαρουν.
    πρεπει να πουμε ομως και το αλο, οτι ειναι ορισμενα ψωνια που φορουν dainese και το παιζουν καπως,λενε εγω φοραω dainese τα αλα ειναι για τον πουτσο,ε με συγχωρεις φιλε δεν ειναι ετσι υπαρχουν και αλλες μαρκες που ειναι πολυ καλες.
    +1
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    +10000000000000

προσωπικα δεν γουσταρω τη συγκεκριμενη μαρκα και αυτο απλα σημαινει οτι δεν θα αγοραζα ποτε μου dainese αλλα οχι ρε φιλε να αποστρεφομαι οποιον φοραει dainese....ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ !!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΦΙΛΕ !!!!!!!!!!

+2
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Κόλλημα με τις μάρκες ούτε 'γω έχω:

Πήρα το Bering Slick (μαμΑτο! )
    γιατί μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εμφανισιακά και επειδή τα χαρακτηριστικά του οσον αφορά την ποιότητα κατασκευής και υλικά, με βρίσκανε σύμφωνο.

Πήρα το Bering Nassau (μΑματο)
    και τελικά το μετάνιωσα. Πιστεύω πως θα έβρισκα κάτι πολύ καλύτερο απο άλλες εταιρίες στα ίδια λεφτά.

Ούτε ρώτησα κανέναν για το "τι είναι στη μόδα" , ούτε σκέφτηκα επειδή το πήρε ο τάδε γΛήγορος θα το πάρω κι' εγω.

Είδες; Έτσι απλά!
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Boyz καλημέρα και μια ερώτηση από ένα νεοφερμένο σχετικά στον κόσμο των μηχανών. Λοιπόν την ρίχνω: υπάρχει κάποιος λόγος που δεν γουστάρετε Dainese ή απλά δεν σας αρέσουν τα προϊόντα της από θέμα γούστου?
    Ρωτάω καθαρά από απορία και όχι για αντιπαράθεση!

Dainese?

Dainese?

Βλακεία μάρκα. Δεν προσφέρει καμμία προστασία, δεν εφαρμόζει στο σώμα, και το design είναι τουλάχιστον μέτριο.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Όποιος θέλει να τα ξεφορτωθεί αγορά ζω τοις μετρητοίς

Δεν ήξερες δεν ρώταγες;;;

in standby mode Το avatar του/της liakaros

Re: Dainese?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Harry_V
    Dainese?

Βλακεία μάρκα. Δεν προσφέρει καμμία προστασία, δεν εφαρμόζει στο σώμα, και το design είναι τουλάχιστον μέτριο.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Όποιος θέλει να τα ξεφορτωθεί αγορά ζω τοις μετρητοίς

Ψηνεσαι για dainese bora? 600 γιουρο φιλικη τιμη
    Δεχομαι και επιταγη

Re: Re: Dainese?

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    Ψηνεσαι για dainese bora? 600 γιουρο φιλικη τιμη
    Δεχομαι και επιταγη
    Μόνο; ΟΟΟΚ!

Τέλεια.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Περίμενε μόνο λίγο να βρω καμμιά ακάλυπτη:wacko:

:smilea:
    Δεν ήξερες δεν ρώταγες;;;

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ναι,τα θεωρώ υπερτιμημένα..και ναι,πολλοί τα παίρνουν για φιγούρα και επιδειξη..Έχουμε αυτή την τάση στην Ελλάδα..Σε ΟΛΑ τα πράγματα..
    Θα συμφωνήσω με τον Λάμπρο.

Τα Dainese ρούχα και αξεσουάρ αναβάτη είναι όντως πολύ καλά.. Αν σου κάνουν κιόλας σαν σχέδιο και σαν χρώμα, πέρα απο το κομμάτι της ασφάλειας... καλοφόρετα και καλοτάξιδα.

Αλλά δυστυχώς, υπάρχουν και αρκετοί που θεωρούν οτι φορώντας κάτι ανάλογο, αποκτούν μοτοσυκλετιστική συνείδηση (το άκουσα και αυτό!) ή οτι παίρνουν πόντους στις οδηγικές ικανότητες...(ε τότε ρε παιδιά να φοράμε όλοι!).

Η παροιμία τα ράσα δεν κάνουν τον παπά ... εδώ ταιριάζει γάντι... και μάλιστα με φάτσα το αλεπουδάκι Dainese.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Η daineze είναι η καλύτερη... όχι είναι η χειρότερη! Όχι είναι έτσι κι έτσι. Αυτός που τα φοράει είναι μαλάκας. Όχι είναι γαμώ τα παιδιά. Και πάει λέγοντας,
    ΡΕ! Τι λέτε;;; Από πότε το τι φοράει ο καθένας έχει σχέση με το τι άνθρωπος είναι; Ειδικά στην μοτοσικλέτα.
    Είναι τόσο μα τόσο απλά τα πράγματα. Σ όποιον αρέσει η συγκεκριμένη μάρκα τη φοράει. όποιος όχι διαλέγει κάτι άλλο.
    Τόσο απλά! Και μοτοσικλετιστική συνείδηση είναι τόσο τεράστιο θέμα που δεν χωράει με την προστασία που φοράει ο καθένας.
    Δηλαδή για να μην κολήσεις aids τι λες; Δεν λες βάλε καπότα;
    Αλλά φόρα durex και όχι again;;;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Η daineze είναι η καλύτερη... όχι είναι η χειρότερη! Όχι είναι έτσι κι έτσι. Αυτός που τα φοράει είναι μαλάκας. Όχι είναι γαμώ τα παιδιά. Και πάει λέγοντας,
    ΡΕ! Τι λέτε;;; Από πότε το τι φοράει ο καθένας έχει σχέση με το τι άνθρωπος είναι; Ειδικά στην μοτοσικλέτα.
    Είναι τόσο μα τόσο απλά τα πράγματα. Σ όποιον αρέσει η συγκεκριμένη μάρκα τη φοράει. όποιος όχι διαλέγει κάτι άλλο.
    Τόσο απλά! Και μοτοσικλετιστική συνείδηση είναι τόσο τεράστιο θέμα που δεν χωράει με την προστασία που φοράει ο καθένας.
    Δηλαδή για να μην κολήσεις aids τι λες; Δεν λες βάλε καπότα;
    Αλλά φόρα durex και όχι again;;;;;;
    ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΝΟΜΠ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘ ΕΝΟΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΒΑΛΑΕΙ(για να μην αρχισω παλι να λεω για το τι ακουω εδω μεσα για το μηχανακι μου...στο τελος θα γινω σπασαρχιδας με το ζητημα αλλα μου φαινεται παραλογο αυτο που κανουν ορισμενοι)

ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΝΟΜΠ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘ ΕΝΟΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΒΑΛΑΕΙ(για να μην αρχισω παλι να λεω για το τι ακουω εδω μεσα για το μηχανακι μου...στο τελος θα γινω σπασαρχιδας με το ζητημα αλλα μου φαινεται παραλογο αυτο που κανουν ορισμενοι)

Τι μηχανάκι έχεις φιλαράκι;

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Τι μηχανάκι έχεις φιλαράκι;
    Ε, αυτη τη μαλακια,τον καναπε,την πολυθρονα,το ποταμοπλοιο,την χουρχουδα,το πρα πρα,και δεν θυμαμαι πως αλλιως εχει χαρακτηριστει εδω...

Τελος παντων...η honda varadero το ονομασε...

Ε, αυτη τη μαλακια,τον καναπε,την πολυθρονα,το ποταμοπλοιο,την χουρχουδα,το πρα πρα,και δεν θυμαμαι πως αλλιως εχει χαρακτηριστει εδω...

Τελος παντων...η honda varadero το ονομασε...

Να σε πω. Εσένα σ αρέσει; Σε πάει όπου θες; Και κάνεις ότι θες; Άμα ισχύουν αυτά τι ψάχνεις από κει και πέρα. Η μοτοσικλέτα είναι πολύ υποκειμενική υπόθεση. Γενικά τα οχήματα. οπότε ας λένε ότι θέλουν...
    κι όσο περί βαραντεριστών που σίγουρα έχεις ακούσει... εγώ ξέρω όπως κι άλλοι εδώ ότι σε μία συγκεκριμένη περίπτωση οι άνθρωποι του κλαμπ εμφανίστηκαν παραπάνω από πρόθυμοι να βοηθήσουν. Αυτό δεν λέει κάτι καλό; Μην ακούς τι λένε...

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. φοραει καποιος αυτες?
    από zolotas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2005, 21:33
  2. Είναι καλύτερα να καβαλάς πρώτα...
    από Δίκυκλος στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 18:01
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2005, 13:39