Και εγω dainese.
Παντως, απο ολες τις μαρκες που εχω δοκιμασει, ειναι μακραν η καλυτερη!!!
Και εγω dainese.
Παντως, απο ολες τις μαρκες που εχω δοκιμασει, ειναι μακραν η καλυτερη!!!
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
η νταινεσε ειναι η καλυτερη, αλλα τεινει να γινει κατι σαν τη χαρλει..........
πουλαει ποιοτητα αλλα πουλαει και πρεστιζ ομως!
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
εγω παντος dainese φοραω και δεν μπορω να καταλαβω ορισμενους που τα σνομπαρουν.
πρεπει να πουμε ομως και το αλο, οτι ειναι ορισμενα ψωνια που φορουν dainese και το παιζουν καπως,λενε εγω φοραω dainese τα αλα ειναι για τον πουτσο,ε με συγχωρεις φιλε δεν ειναι ετσι υπαρχουν και αλλες μαρκες που ειναι πολυ καλες.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
+2Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
+10000000000000
προσωπικα δεν γουσταρω τη συγκεκριμενη μαρκα και αυτο απλα σημαινει οτι δεν θα αγοραζα ποτε μου dainese αλλα οχι ρε φιλε να αποστρεφομαι οποιον φοραει dainese....ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ !!!!!!!!!!!
ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΦΙΛΕ !!!!!!!!!!
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Κόλλημα με τις μάρκες ούτε 'γω έχω:
Πήρα το Bering Slick (μαμΑτο! )
γιατί μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εμφανισιακά και επειδή τα χαρακτηριστικά του οσον αφορά την ποιότητα κατασκευής και υλικά, με βρίσκανε σύμφωνο.
Πήρα το Bering Nassau (μΑματο)
και τελικά το μετάνιωσα. Πιστεύω πως θα έβρισκα κάτι πολύ καλύτερο απο άλλες εταιρίες στα ίδια λεφτά.
Ούτε ρώτησα κανέναν για το "τι είναι στη μόδα", ούτε σκέφτηκα επειδή το πήρε ο τάδε γΛήγορος θα το πάρω κι' εγω.
Είδες; Έτσι απλά!![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Boyz καλημέρα και μια ερώτηση από ένα νεοφερμένο σχετικά στον κόσμο των μηχανών. Λοιπόν την ρίχνω: υπάρχει κάποιος λόγος που δεν γουστάρετε Dainese ή απλά δεν σας αρέσουν τα προϊόντα της από θέμα γούστου?
Ρωτάω καθαρά από απορία και όχι για αντιπαράθεση!![]()
![]()
Dainese?
Βλακεία μάρκα. Δεν προσφέρει καμμία προστασία, δεν εφαρμόζει στο σώμα, και το design είναι τουλάχιστον μέτριο.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Όποιος θέλει να τα ξεφορτωθεί αγορά ζω τοις μετρητοίς![]()
![]()
Δεν ήξερες δεν ρώταγες;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Harry_V
Dainese?
Βλακεία μάρκα. Δεν προσφέρει καμμία προστασία, δεν εφαρμόζει στο σώμα, και το design είναι τουλάχιστον μέτριο.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Όποιος θέλει να τα ξεφορτωθεί αγορά ζω τοις μετρητοίς![]()
![]()
Ψηνεσαι για dainese bora? 600 γιουρο φιλικη τιμη
Δεχομαι και επιταγη
Μόνο; ΟΟΟΚ!Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ψηνεσαι για dainese bora? 600 γιουρο φιλικη τιμη
Δεχομαι και επιταγη
Τέλεια.
.
.
.
.
.
.
Περίμενε μόνο λίγο να βρω καμμιά ακάλυπτη:wacko:
:smilea:
Δεν ήξερες δεν ρώταγες;;;
Θα συμφωνήσω με τον Λάμπρο.Ναι,τα θεωρώ υπερτιμημένα..και ναι,πολλοί τα παίρνουν για φιγούρα και επιδειξη..Έχουμε αυτή την τάση στην Ελλάδα..Σε ΟΛΑ τα πράγματα..
Τα Dainese ρούχα και αξεσουάρ αναβάτη είναι όντως πολύ καλά.. Αν σου κάνουν κιόλας σαν σχέδιο και σαν χρώμα, πέρα απο το κομμάτι της ασφάλειας... καλοφόρετα και καλοτάξιδα.
Αλλά δυστυχώς, υπάρχουν και αρκετοί που θεωρούν οτι φορώντας κάτι ανάλογο, αποκτούν μοτοσυκλετιστική συνείδηση (το άκουσα και αυτό!) ή οτι παίρνουν πόντους στις οδηγικές ικανότητες...(ε τότε ρε παιδιά να φοράμε όλοι!).
Η παροιμία τα ράσα δεν κάνουν τον παπά ... εδώ ταιριάζει γάντι... και μάλιστα με φάτσα το αλεπουδάκι Dainese.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Η daineze είναι η καλύτερη... όχι είναι η χειρότερη! Όχι είναι έτσι κι έτσι. Αυτός που τα φοράει είναι μαλάκας. Όχι είναι γαμώ τα παιδιά. Και πάει λέγοντας,
ΡΕ! Τι λέτε;;; Από πότε το τι φοράει ο καθένας έχει σχέση με το τι άνθρωπος είναι; Ειδικά στην μοτοσικλέτα.
Είναι τόσο μα τόσο απλά τα πράγματα. Σ όποιον αρέσει η συγκεκριμένη μάρκα τη φοράει. όποιος όχι διαλέγει κάτι άλλο.
Τόσο απλά! Και μοτοσικλετιστική συνείδηση είναι τόσο τεράστιο θέμα που δεν χωράει με την προστασία που φοράει ο καθένας.
Δηλαδή για να μην κολήσεις aids τι λες; Δεν λες βάλε καπότα;
Αλλά φόρα durex και όχι again;;;;;;
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Η daineze είναι η καλύτερη... όχι είναι η χειρότερη! Όχι είναι έτσι κι έτσι. Αυτός που τα φοράει είναι μαλάκας. Όχι είναι γαμώ τα παιδιά. Και πάει λέγοντας,
ΡΕ! Τι λέτε;;; Από πότε το τι φοράει ο καθένας έχει σχέση με το τι άνθρωπος είναι; Ειδικά στην μοτοσικλέτα.
Είναι τόσο μα τόσο απλά τα πράγματα. Σ όποιον αρέσει η συγκεκριμένη μάρκα τη φοράει. όποιος όχι διαλέγει κάτι άλλο.
Τόσο απλά! Και μοτοσικλετιστική συνείδηση είναι τόσο τεράστιο θέμα που δεν χωράει με την προστασία που φοράει ο καθένας.
Δηλαδή για να μην κολήσεις aids τι λες; Δεν λες βάλε καπότα;
Αλλά φόρα durex και όχι again;;;;;;
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΝΟΜΠ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘ ΕΝΟΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΒΑΛΑΕΙ(για να μην αρχισω παλι να λεω για το τι ακουω εδω μεσα για το μηχανακι μου...στο τελος θα γινω σπασαρχιδας με το ζητημα αλλα μου φαινεται παραλογο αυτο που κανουν ορισμενοι)
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΝΟΜΠ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘ ΕΝΟΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΒΑΛΑΕΙ(για να μην αρχισω παλι να λεω για το τι ακουω εδω μεσα για το μηχανακι μου...στο τελος θα γινω σπασαρχιδας με το ζητημα αλλα μου φαινεται παραλογο αυτο που κανουν ορισμενοι)
Τι μηχανάκι έχεις φιλαράκι;
Ε, αυτη τη μαλακια,τον καναπε,την πολυθρονα,το ποταμοπλοιο,την χουρχουδα,το πρα πρα,και δεν θυμαμαι πως αλλιως εχει χαρακτηριστει εδω...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τι μηχανάκι έχεις φιλαράκι;
Τελος παντων...η honda varadero το ονομασε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ε, αυτη τη μαλακια,τον καναπε,την πολυθρονα,το ποταμοπλοιο,την χουρχουδα,το πρα πρα,και δεν θυμαμαι πως αλλιως εχει χαρακτηριστει εδω...
Τελος παντων...η honda varadero το ονομασε...
Να σε πω. Εσένα σ αρέσει; Σε πάει όπου θες; Και κάνεις ότι θες; Άμα ισχύουν αυτά τι ψάχνεις από κει και πέρα. Η μοτοσικλέτα είναι πολύ υποκειμενική υπόθεση. Γενικά τα οχήματα. οπότε ας λένε ότι θέλουν...
κι όσο περί βαραντεριστών που σίγουρα έχεις ακούσει... εγώ ξέρω όπως κι άλλοι εδώ ότι σε μία συγκεκριμένη περίπτωση οι άνθρωποι του κλαμπ εμφανίστηκαν παραπάνω από πρόθυμοι να βοηθήσουν. Αυτό δεν λέει κάτι καλό; Μην ακούς τι λένε...