γιατί καραγκιόζηδες αν μειώσουν τα πρόστιμα ρε φίλε?
οι "φίλοι" μας οι μπεντζαμινς έχουν ένα ρητό που λέει ότι "the punishment must fit the crime".
που βλέπεις το δίκαιο να καλείται κάποιος να δώσει το μισό του μισθό για μια παράβαση???
οι "φίλοι" μας οι μπεντζαμινς έχουν ένα ρητό που λέει ότι "the punishment must fit the crime".
που βλέπεις το δίκαιο να καλείται κάποιος να δώσει το μισό του μισθό για μια παράβαση???
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
If you cant do the time, don't do the crime, όπως λένε οι φίλοι μας οι μπεντζαμινς.Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Μήπως έχεις δει πόσοι φοράνε πια κράνος, σε σχέση με πριν 2-3 χρόννια? (τουλάχιστον στην Αθήνα) Αλλαξε κάτι στην παιδεία μας, η έτσουξε ο κώλος?
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
νομίζω το ρητό που παρέθεσα είναι ιεραρχικά ψηλότερα και κατατι δικαιότερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
If you cant do the time, don't do the crime, όπως λένε οι φίλοι μας οι μπεντζαμινς.
Μήπως έχεις δει πόσοι φοράνε πια κράνος, σε σχέση με πριν 2-3 χρόννια? (τουλάχιστον στην Αθήνα) Αλλαξε κάτι στην παιδεία μας, η έτσουξε ο κώλος?
καταρχάς το μόνο εγκλημα σε αυτά που λες ειναι η παραβίαση του κόκκινου.τα λοιπα δεν ξέρω καν αν ορίζονται ως πταίσματα.
στην παιδεία μας προφανώς και δεν άλλαξε τίποτα.
ούτε πρόκειται όμως,όταν αυτό προσπαθείται μέσω εισπρακτικών μεθόδων.
Δεν είπα να μην υπάρχουν πρόστιμα.αλλά αυτό το πράμα είναι εντελώς παράλογο και παντελώς άδικο!
εξηγούμαι: για κάποιον που το φυσάει το μαρούλι,στα παπάρια του κι αν θα του κόψει 350 γιουρα για κράνος ο τροχαίος. αρα για ποιο σωφρονισμό μιλάμε?
στην αντίθετη περίπτωση (λατερνα φτωχεια & γαρύφαλλο),έχεις εξοντώσει οικονομικά έναν ήδη εξοντωμένο απο το "κράτος πρόνοιας" για μια παράβαση που στην τελική μόνο την καρκάλα του ζημείωνε σε πιθανό ατύχημα.
Θες δικαιοσύνη?
κάνε τα πρόστιμα αναλογικά του μισθού!εκεί σε θέλω κάβουρα.
ποιος όμως στο μπουρδελάκι της Ελλαδίτσας θα κάτσει να κάνει τόση δουλειά?
αυτό που ισχύει τώρα με τα πρόστιμα αν θυμάμαι καλά... είναι ότι αν το πληρώσεις σε 10 μέρες από την βεβαίωση του πληρώνεις... την μισή τιμή! ΣΩΣΤΑ;
μήπως με την μείωση των προστίμων καταργηθεί και η έκπτωση;
ή μπορεί απλά να εφαρμοστεί παντού και χωρίς διακρίσεις π.χ. εδω που είμαι στο νησί δεν φορά κανένας κράνος...
ο καιρόc γαρ εγγύc...φίλε.εδω θα είμαστε να το δούμε κι αυτό το "πείραμα"Αρχικά δημιουργήθηκε από motzin
αυτό που ισχύει τώρα με τα πρόστιμα αν θυμάμαι καλά... είναι ότι αν το πληρώσεις σε 10 μέρες από την βεβαίωση του πληρώνεις... την μισή τιμή! ΣΩΣΤΑ;
μήπως με την μείωση των προστίμων καταργηθεί και η έκπτωση;
ή μπορεί απλά να εφαρμοστεί παντού και χωρίς διακρίσεις π.χ. εδω που είμαι στο νησί δεν φορά κανένας κράνος...
500 na to pane to kranos file mporoune?
kai na skisoun koloys. diplwma kai pinakides epi topoy
exoume phksei sta 18xrona kai stous papares poy kykloforoun akranotoi kai me paidakia panw..
ai sixtir me ta zwa....
kai ennoeite oti PREPEI me ta esoda na afairesoun to FPA stis agores prostateytikou eksoplismou
kai na apagoreysoun ta kranh koubadakia apo china klp
το πονάει κεφάλι,κόψει κεφάλι,απο τα λίγα τουλάχιστον που ξέρω,δεν είδα να λειτουργεί πουθενά ως μέθοδος αντιμετώπισης προβλημάτων.
παραείσαι ισοπεδωτικός φίλε.εσύ δηλαδή δεν έχεις οδηγήσει ποτέ σου χωρίς κάσκα στο κεφάλι?
Επαναλαμβανόμαστε, αλλά τεσπά. Συμφωνώ για το ρητό. Επίσης θεωρώ και το STOP έγκλημα, όπως και τις 200αρες και 300αρες σε δημόσιο δρόμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
νομίζω το ρητό που παρέθεσα είναι ιεραρχικά ψηλότερα και κατατι δικαιότερο.
καταρχάς το μόνο εγκλημα σε αυτά που λες ειναι η παραβίαση του κόκκινου.τα λοιπα δεν ξέρω καν αν ορίζονται ως πταίσματα.
στην παιδεία μας προφανώς και δεν άλλαξε τίποτα.
ούτε πρόκειται όμως,όταν αυτό προσπαθείται μέσω εισπρακτικών μεθόδων.
Δεν είπα να μην υπάρχουν πρόστιμα.αλλά αυτό το πράμα είναι εντελώς παράλογο και παντελώς άδικο!
εξηγούμαι: για κάποιον που το φυσάει το μαρούλι,στα παπάρια του κι αν θα του κόψει 350 γιουρα για κράνος ο τροχαίος. αρα για ποιο σωφρονισμό μιλάμε?
στην αντίθετη περίπτωση (λατερνα φτωχεια & γαρύφαλλο),έχεις εξοντώσει οικονομικά έναν ήδη εξοντωμένο απο το "κράτος πρόνοιας" για μια παράβαση που στην τελική μόνο την καρκάλα του ζημείωνε σε πιθανό ατύχημα.
Θες δικαιοσύνη?
κάνε τα πρόστιμα αναλογικά του μισθού!εκεί σε θέλω κάβουρα.
ποιος όμως στο μπουρδελάκι της Ελλαδίτσας θα κάτσει να κάνει τόση δουλειά?
Απο εκεί και πέρα, καλώς ή κακώς πρέπει να φοράς κράνος. Είναι νόμος. Αν δεν φοράς, εσύ αποφασίζεις που θα διαθέσεις το "μαρούλι" σου. Είναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ.
Αν φας μια δύο 700αρες, θα βγείς χωρίς κράνος ξανά?
Αν όχι, τότε σωφρονίστικες.
Αν ναι, τότε είσαι α/λεφτάς ή β/βλαμμένος. Στην πρώτη περίπτωση δικαίωμά σου, και πάλι, που θα ξοδεύεις το "μαρούλι" σου. Στην δεύτερη, το επόμενο "σωφρονιστικό" μέτρο για να είσαι νομιμος μήπως πρέπει να γίνει η φάλλαγγα?
Και για άλλη μια φορά, σε ένα φορα που είναι υπερ του κράνους και της ασφαλούς οδήγησης, κάθεστε και μου λέτε για φοροεισπρακτικά?
Σαφώς και το έχω κάνει, το ότι κάνω όμως μαλακία σημαίνει ότι πρέπει η μαλακία να γίνει επάγγελμα?
Επειδή βαριέμαι, μερικές φορές, για 3-4 τετράγωνα να φοράω κράνος, απο την κουταμάρα μου, θα πρέπει να απαιτήσω να με χαιδέψει ο μπάτσος?
Δεν φτάνει που μαλακιζόμαστε ασύστολα μερικές φορές, απαιτούμε να γίνει η μαλακία μόνιμη.////
Κράνος-ζώνη-αλκοόλ-κινητό θέλουν αφαίρεση διπλώματος για κανά μήνα
ρε μάγκες,μιλησε κανείς για χάιδεμα?
μίλησε κανείς για ελαστικότερη αντιμετώπιση?
αυτό που λέω εγώ είναι να γίνει η ποινή αναλογικά ίδια για όλους!
τουτέστιν να τους τσούζει όλους το ίδιο.
και μια ταρίφα ΧΧΧ γιουρο για πρόστιμο είναι βέβαιο ότι εκτός απο κουκουρούκου,δεν τους πονάει όλους αντίστοιχα.
και να το πούμε κι αλλιώς.
γιατί ντε και καλά να εξοντώνεις κάποιον οικονομικά ως ποινή???(με δεδομένο ότι ο λεφτάς ειναι στα αρχίδια του)
Θες κύριε κράτος να λες ότι νοιαζεσαι για την ασφάλεια μου?
Στράικ ουάν,πρόστιμο (όχι μισό μισθό) και μείον ποντοι.
Στράικ του,ακόμα μεγαλύτερο (αναλογικα του μισθού πάντα) πρόστιμο και περαιτέρω αφαίρεση πόντων.
Στράικ θρι και το μπούλο αρμ.κατασχεση διπλώματος για 3 χρόνια.(κάτι ανάλογο με τη Γερμανία.)
ποιος είπε οτι η παιδεία πρέπει να πηγάζει απο την αφαίμαξη της τσέπης???
το όπου δεν πίπτει λόγος,πίπτει ράβδος είναι για τους ηλίθιους και τα ζώα.
Λύσεις υπάρχουν.διάθεση δεν βλέπω
Ζώντας στην Ελλάδα το ενα αναιρεί το άλλο... Χρόννια τώρα. Αν σε τσούξει θα το καταλάβεις είναι η λογική, και είναι η μόνη που δουλεύει εδώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
ποιος είπε οτι η παιδεία πρέπει να πηγάζει απο την αφαίμαξη της τσέπης???
το όπου δεν πίπτει λόγος,πίπτει ράβδος είναι για τους ηλίθιους και τα ζώα.....![]()
![]()
![]()
μα αλήθεια τώρα ποιός δεν έχει σβήσει κλήση από αυτές τις τρισδιάτατες που σου πέφτουν τα αυτιά και μόνο που τις ακούς; αυτός που δεν έχει γνωστό εντός. οπότε τι 300 τι 400 τι 500 όσο και να τις πάνε ο έχων άκρη είναι καθαρός πάντα. τις κλήσεις πλερώνουνε οι άλλοι οι νομοταγείς...
ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ......
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
παντως εχει πεσει "συρμα" στους αστυνομικους και πεφτουν κλησεις για πλακα,και σε αυτοκινητα και σε μοτοσυκλετες,προσοχη παιδια ειναι παλι ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ το μετρο,τους λειπουν τα φραγκα,πως θα πληρωσουν τα νεα περιπολικα που αγοραζουν;
*************** www.motodevils.gr ***************