Ακουσα μολις στην τηλεοραση οτι συζητειται και μαλλον θα εφαρμοστει μειωση στα προστιμα της τροχαιας καθως μερικα απ αυτα ειναι εντελως παραλογα..
Ακουσα μολις στην τηλεοραση οτι συζητειται και μαλλον θα εφαρμοστει μειωση στα προστιμα της τροχαιας καθως μερικα απ αυτα ειναι εντελως παραλογα..
Κατι πηρε το αυτι μου και μενα προχτες αλλα ειδωμεν....
Οπως και το οτι τα τελη κυκλοφοριας θα γινοντουσαν με τους ρυπους αντι για χρονολογια η κοστολογηση τους αλλα προς το παρον ισχυει οτι ειπαν πως θα ισχυσει.....κοινως θα μας ξεκωλιασουν!![]()
Θα το στρωσω που θα παει..
Επίσης , άκουσα ότι η κυβέρνηση θα μοιράσει χρυσά κουτάλια για να τρώμε …
![]()
Εγω γιατι ακουσα ασημενια?Σε ποια κλαδικη εισαι εσυ συντροφε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
και γω ακουσα οτι θα μοιρασουν 12 δις στον απλο κοσμο για να μπορεσει να ορθοποδησει οπως οι τραπεζες ,οπως επισης θα καταργησουν τα διοδια στην αθηνων κορινθου ( καραλολ ε?) και τελος θα μειωθει το φπα στο 10/100.
τα ειδα ολα αυτα αληθεια σας λεω ,μα γιατι δε με πιστευετε μα γιατι ....???![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
κυριοι ειστε λαθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από the who
Εγω γιατι ακουσα ασημενια?Σε ποια κλαδικη εισαι εσυ συντροφε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
carbon θα ειναι τα κουταλια μας
:rotflmao:
:rotflmao:
Με χρυσα τρωω εδω και χρονια....λογο επαγγελματος βλεπεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα ας μοιρασουν φαγητο να φαμε και τρωμε και με τα χερια εμεις![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
καλα ας μοιρασουν φαγητο να φαμε και τρωμε και με τα χερια εμεις![]()
![]()
![]()
![]()
…στην δεύτερη τετραετία….
![]()
![]()
Βρε τι λέτε τώρα?
Εδώ το κέντρο της Αθήνας έχει γίνει ροζ από τα πολλά ραβασάκια που αφήνουν πάνω στα μηχανάκια. 5 λεπτά έψαχνα να βρω θέση να βάλω το παπί σήμερα. Ο Ιησούς Χριστός δηλαδή...
Με τέτοια έσοδα που έχουν δεν το βλέπω να μειώνουν τα πρόστιμα, εκτός και αν τα μειώσουν λίγο για τα μάτια του κόσμου (εμών)
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
Αρχιεπίσκοπος είσαι ;;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
Με χρυσα τρωω εδω και χρονια....λογο επαγγελματος βλεπεις....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Xρυσοχοος βρε για χειροποιητο κουταλι μιλαμε 18Κ οχι αστεια.....Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αρχιεπίσκοπος είσαι ;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν ξερω αν πρεπει γενικα να το ριχνουμε στην πλακα,αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η πλειοψηφια των προστιμων θα επρεπε να ειναι σχετικα φτηνα-ετσι ωστε να μην μπαινει στο διλημμα ο αστυνομικος για το αν πρεπει να βαλει σε καποιον προστιμο ισο με ενα μηνιατικο σε πολλες περιπτωσεις.Αλλα παραλληλα θα επρεπε να ξερεις οτι οποτε ξεμυτισεις πχ χωρις κρανος ή μιλωντας στο κινητο θα την τρως στο κεφαλι.Εδω εχουμε φτασει στο σημειο πχ οδηγος(κεχαριτωμενη κατα τα αλλα) σε κεντρικοτατο σημειο της Πατρας να μιλαει στο κινητο και να κανει ζιγκ ζαγκ αναμεσα στους πεζους σε διαβαση πεζων και ο αστυνομικος που ηταν αραγμενος με την μηχανη ακριβως διπλα να κανει την παπια.
Αν δεν υπαρξει αυστηρη και συνεπης αστυνομευση τιποτα δεν θα αλλαξει,οσα προστιμα κι αν βαλουν.Ενδιαφερουσες εδω ειναι και οι αποψεις τυχον ενστολων συμφορουμιτων.Γιατι ρε παιδια αφηνετε ολους αυτους τους εν δυναμει εγκληματιες να κυκλοφορουν αδιαντροπα?![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αυτοι ενεργουν πλεον ως φοροεισπρακτορες δυστυχως.Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
[B
Αν δεν υπαρξει αυστηρη και συνεπης αστυνομευση τιποτα δεν θα αλλαξει,οσα προστιμα κι αν βαλουν.Ενδιαφερουσες εδω ειναι και οι αποψεις τυχον ενστολων συμφορουμιτων.Γιατι ρε παιδια αφηνετε ολους αυτους τους εν δυναμει εγκληματιες να κυκλοφορουν αδιαντροπα?[/B]
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Και στις τρεις κλήσεις, ένα Aprillia δώρο.... Για 5 κράνους παίρνεις GSXR-750P.(Θέλωωωωωωωωω)
Αν μειώσουν τα πρόστιμα για κράνος, στοπ, κόκκινο, ταχύτητα είναι τελείως ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...