Μέσα κ εγώ.
Αν συμφέρει κιόλας, θα είναι μια ωραία βολτίτσα!
Μέσα κ εγώ.
Αν συμφέρει κιόλας, θα είναι μια ωραία βολτίτσα!
Inochi, ρε!
Για οσο.
Από την άλλη, με την τιμή της βενζίνης όπως είναι μάλλον συμφέρει να μην πάμε πουθενα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τα ίδια θα βγουν με το να τα βάλουμε Αθήνα από το να τρέχουμε Πάτρα και πίσω
(ειδικά αν συνδυαστεί με αγριογούρουνο-προβατίνα κάπου εκεί γύρω θα βγει ο κούκος αηδόνι!!!)
http://boomboomaround.blogspot.com/
και εγω μεσα για απριλιο .
τελικα ολοι πιρελι θα βαλουμε.
γιαννη αν δε βγουνε καλα ξερεις ποιν θα κυνηγαμε .......:smilea: :smilea:
Εχω δοκιμάσει και Angel και Strada.
Τα Angel πλαγιάζουν το ίδιο, κρατάνε περισσότερο αλλά γλιστράνε περισσότερο. Το προφίλ τους είναι πιο σπόρ από ότι η γόμα τους (για Ελλάδα βέβαια).
Wo Es war, soll Ich werden
Αισθάνομαι πολύ ασφαλής ξαφνικά... :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
γιαννη αν δε βγουνε καλα ξερεις ποιν θα κυνηγαμε .......:smilea: :smilea:
Ερμή πραγματικά δεν το κατάλαβα πως γίνεται να κρατάνε περισσότερο ΚΑΙ να γλιστράνε περισσότερο αφού το ένα είναι το αντίθετο του άλλου...
Ο φίλος μάλλον εννοεί ότι κρατάνε περισσότερο σε διάρκεια όχι σε κράτημα. Κι εγώ τα ίδια έχω διαπιστώσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Αισθάνομαι πολύ ασφαλής ξαφνικά... :rotflmao:
Ερμή πραγματικά δεν το κατάλαβα πως γίνεται να κρατάνε περισσότερο ΚΑΙ να γλιστράνε περισσότερο αφού το ένα είναι το αντίθετο του άλλου...![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
πριν τα προτεινες σα παρα πολυ καλα τωρα αλλαζεις;;Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Ο φίλος μάλλον εννοεί ότι κρατάνε περισσότερο σε διάρκεια όχι σε κράτημα. Κι εγώ τα ίδια έχω διαπιστώσει.![]()
![]()
![]()
![]()
Και συνεχίζω να τα προτείνω. δεν άλλαξα κάτι. Είναι καλύτερα από τα Strada σαν διάρκεια ζωήςΑρχικά δημιουργήθηκε από dim40
πριν τα προτεινες σα παρα πολυ καλα τωρα αλλαζεις;;![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Η διατύπωσή μου ήταν ατυχής, εννοούσα ότι τα Angel διαρκούν περισσότερο τόσο που τα άλλαξα στα 18000 χωρίς να έχουν χάσει τα αυλάκια τους απλά γιατί δεν ένοιωθα σιγουριά. Αλώστε αν γλιστρήσει μια φορά το μπροστινό η ψυχολογία χαλάει. Σε μια άσφαλτο σαν της Ιταλίας θα ήταν εξαιρετικά. Τα Strada έβγαλαν 16000χλμ με 5000χλμ Ευρώπη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermisVFR
Εχω δοκιμάσει και Angel και Strada.
Τα Angel πλαγιάζουν το ίδιο, κρατάνε περισσότερο αλλά γλιστράνε περισσότερο. Το προφίλ τους είναι πιο σπόρ από ότι η γόμα τους (για Ελλάδα βέβαια).
Wo Es war, soll Ich werden
Το συμπέρασμα δηλαδή είναι ότι τα Strada είναι πιό καλά από Angel γιατί στρίβεις το ίδιο, γλιστράς λιγότερο. Και βγάζεις λίγο λιγότερα χιλιόμετρα που στην τελική δεν είναι και το απόλυτο κριτήριο... Αν θέλεις την απόλυτη οικονομία, βάζεις Michelin Road2 και δεν έχεις καλά κρατήματα αλλά διάρκεια.... 24000+.
μηπως να παμε ολοι για diablo? να ρωτησουμε και για αυτα
γιαννη αλλαξες φωτο καιτρομαξαμε να σε γνωρισουμε.![]()
GSF 650 N
λόγω Πρωταπριλιάς...Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
γιαννη αλλαξες φωτο και τρομάξαμε να σε γνωρίσουμε.
Τα σπορ λάστιχα φίλε Δημήτρη, θα τα αλλάζεις κάθε 5000-6000 χιλιόμετρα γιατί δεν είναι φτιαγμένα για το βάρος του Bandit ούτε για πόλη-Εθνική.
Οντως αξιζει να δουμε ποσοι ειμαστε για λαστιχα μεσα στον Απριλη, αφου πιστευω σε οποιο μαγαζι και να πανε 5-6 μηχανες ΜΑΖΙ για λαστιχα θα κανει καλυτερη τιμη. Αν κανονισετε group buy εγω μεσα!!
χα χα γατα είσαι:rotflmao:
Πρωταπριλιά καλο μηνα
fotodimis ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ